18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (24. 8. 2011 7:13)
Není tady
My mame tento fusak... http://www.littleangel.cz/fusaky/thermo-outlast
Naprosta spokojenost, pouzivali jsme ho celou zimu do hlubokeho kocaru, chodili jsme ven i v -10 a byla to pohoda. Je fajn,ze se da stahnout kolem hlavicky a ditko je paradne v teple.
Doufam,ze nam vydrzi i tuto zimu.
Fusak je velmi lehky, na prvni pohled jsme si rikala, ze nemuze byt tak teply. Ale opravdu byl.
Kdybych kupovala znovu, zase bych sla do tohoto.
Mame jeste jeden od emitexu - ale to uz je takovy "klasicky" fusak. Pouzivali jsme ho,az bylo min zima.
Uvidime, jak to bude letos v golfkach. Tak je nanoznik a predpokladam, ze teple obleceni +nanoznik by mohlo stacit. Ale pokud bude asi moc zima, tak chci fusak taky zkusit....
Není tady
Ahojky, já mám taky Emitex, ale kápla jsem teď na stránkách www.hracky-miminko.cz taky na fusakl a vypadá dobře. Nemáte někdo jstou značkou zkuenost?
Není tady
Já jsem měla fusak od Kaiser a lepí fusak jsem nikdy neviděla. Naprosto dokonalý.
Není tady
Ahojky tak já jsem teď zrovna řeila s kamarádkou co čeká mimi v září, jaký vybrat fusak. sice jsem jíá říkala e má na tohle jetě čas, ale zase kdy zavskopímnám na sebe a svoje těhu tak asi jsem nebyla o moc lepí. Kočárek jsem měla vybraný u ve 3 měsíci, zaplacenou zálohu, ale poslat jsem si ho nechala k mamince a 6 týdnů před porodem. Kadopádně jsme se shodly na tom e emitex je skvělý, já od něj mám rukávník, clonu, taku a nejvíc se mi osvětčila zavinovačka do autosedačky!!! Tu jim vude chválím. Co se týfusaku tak Luca vybrala tenhle:http://www.dupydup.cz/fusaky/emitex-fusak-monti-3v1-25-barev-postovne-zdarma/, mají tu barvu co se jí líbí ted i v akci a potovné je taky zadrmiko. já jsem jí poradila Dupydup, prote tam sama nakupuji a jsem pokadé nadená!!
Není tady
Já mám Emitex fusaky taky ráda, nedávno jsem na eshopu FunBAby kupovala jejich lehčí variantu na jaro/léto/podzim , není tak teplý jako zimní a dá se rozepnout i jako deka, co se na výletech hodí :-) Vycházel na est stovek, a navíc s dopravou zdarma, take celkem pohoda :-)
Není tady
těpánko, tak nakonec si ten fusak Denisa fakt koupila, byla tu včera na návtěvě stím, e zapoměla jak se ty stránky jsmenují a tak jsme ho společně objednali!!! No a já jsem samozřejmě neodolala a hned jsem se s ní svezla a nakoupila zase nějaké tepláčky a dalí věcičky co potřebuju pro svoje. A taky jsem jí udělala radost, protoe jsem jí řekla a si vybere, neco co se jí líbi a dostane to ode mne jako dárek ,a se jí mimi narodí!!! Nakonec si vybrala tuhle tu soupravičku :http://www.dupydup.cz/kojenecke-soupravicky/kojenecka-soupravicka-ewa--tuptus-zluta/ a tak mám radost i já protoe se mi taky moc líbí!!! U se nemůu dočkat zase té vůně miminečka!!!
Není tady
Já měla i při první Britax Cosytoes a je v dobrém stavu i kdy jsem ho pouívala hodně take zatím nekupuji nový ani pro mrňouska
Není tady
já jsem co se týče fusaků a vůbec výbavičky pro miminka jednoznačně pro Aesthetic. Mají věci velmi kvalitní a vydrí i na více dětí.
Není tady
No já mám zkuenosti s dvouma fusakama, ale tak, jak píe Domca, pro mne jednoznačně fusak 3v1 Aesthetic vede a mám i jarní fusak a oba jsou naprosto skvělé. U Aestheticu je super, e mají téměř ve kompatibilní, take můe jarní fusak potom pouít jako vloku do zimního.
Není tady
Já jsem dostala tip na Fusak 3v1 z Aestheticu a byla jsem s ním moc spokojená, teď jsem kupovala i jarní fusak, který při velké zimě můe pouít jako vloku do fusaku 3v1.
Není tady
já pořizovala větinu věcí pro děti v Aestheticu a koukám, e je vás tady více takových tak kdyby to někomu k něčemu bylo, posílám kod na slevu.KAT21516 od 2.5.2016-8.5.2016 15% na ve. Mají od ledna do září vdy vybrané dny slevy, to nejde nevyuít.)
Není tady
je Kajko díky za kod na slevu, musím nakoupit povlečení a prostěradla, tak to se mi bude hodit.
Není tady
holky díky za tip, vyuila jsem slevy v Aestheticu na nákup softshelové piknikové deky a povlečení.Fakt mi to bodlo.
Není tady
jo jo je dobré vyuít i slevu. Já v Aestheticu nakupuju moc ráda, mají velmi kvalitní materiály a co se týče povleční mám skutečně několik let.
Není tady
holky nemáte někdo vyzkouené toto?http://www.aesthetic.cz/?lvl=2&idk=10&idss=119
Není tady
tak já jsem to přece jen koupila a naprosto super. Jinak kdyby to někomu pomohlo posílám kod na slevu na srpen.1.8.2016-7.8.2016 15% na celý sortiment Aestheticu KAT31516
Není tady
Děkuji za kod na slevu v Aestheticu, bude se mi to hodit, blíí se čas nákupu na vybavu do kočárku dečky a fusak a tak
Není tady
Aeshtetic miluluj, děkuji za slevičku, musím pořídit nové povlečení a prostěradla, tak to se hodí.
Není tady
jeliko nám dochází po spoustě letech povlečení chystám se do Aestheticu pro prostěradla a povlečení, sleva bude super.
Není tady
Povlečení u mám to je super, koupila jsem i sestře fusak 3v1 a je nadená.
Není tady
koupila jsem i sestře fusak 3v1 a je nadená
Nojo... lidi mají různý gusto... a není jí v něm horko?
Není tady
miljire to díky za tip na povlečení, koupila jsem v Aetheticu a je krásné.
Není tady