6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, omlouvám se za jiste ji důkladně probrané téma v různých chatech, ale opravdu nemám s 3 měsíčním mimi věčně v rukách kapacitu ta kvanta prohledávat a pročítat...
Zaregistrovala jsem, e co se týká fusaků, vyprofilovali se dva favoriti Emitex a Aesthetic, koukala jsem na ně na netu, ale fakt nevím. Co se týká barev, tak se mi líbí ten A, ale zároveň mi přijde trochu "hadrový" a fórový za ty prachy, ten E se zdá teplejí a festovnějí - co je na tom dojmu pravdy?
A dál nevím - do hlubokého kočárku fusak chci na malé mimi, ale potřebuju vůbec pak do sporáku fusak, kdy tam je nánoník? Nestačí teplé oblečení + nánoník?
Není tady
fusak jaký koupit moc nepomůu.Já jsem měla jetě pravého beránka po mně,kdy jsem byla malá.Ale do sporáku jsem ho pouívala celou zimu.Měla jsem jistotu,e mi neporostydne od spodu.Rád si tam i usnul,tak jsem nemusela řeit nějaké deky.
Není tady
no já bych se v první řadě zamyslela nad tím, proč je jeden favorit, který se ti navíc zdá fórový a hadrový, o celých 100% draí ne druhý favorit...
Jinak já si vybrala Aesthetic, protoe by ÚDAJNĚ neměl molkovat a slehat ten vnitřní fleece, má lepí zipy, je měkčí (emitex se mi zdál takovej tuhej, nepoddajnej, odstával), a z toho vrku u hlavy se dá udělat kapuca sezipováním dohromady (emitex se stahuje ňůrkama a udělá to jenom takovej límec).
Nicméně moje vagrová má emitex, je s ním spokojená a po dvou dětech stále drí, take rozhodně za ty prachy poslouí taky.
Není tady
Máme emitex, ted ho budu mít i na druhé dítko a byla jsem s ním spokojená, vnitřní fleece je jako nový a je super teploučký, máme ten prodluovací...
Není tady
Taky jsme pouívali prodlouitelný Emitex a byla jsem spokojená, schovávám ho pro druhé mimi. Stáhnout se dal úplně kolem obličejíku, byl teplý a stále vypadá jako nový.
Není tady
máme emitex, prodluovací, béovo oranový. první zimu pouívaný jen chvíli, jakub byl v únoru. Druhou zimu pouívaný dlouho i do sporáku. nyní ho budu pujčovat kamarádce. vůbec ho nemám molkovatý, vůbec nevybledl.
Není tady
Máme emitex, prodluovací, pouívaný celou zimu a je pořád jako nový... malej byl vdycky krásně teploučkej, ani deka přes něj přijít nemusela. dám ho i do sporáku, nánoník je hrozně slabounkej a pokud bude velká zima, dostane fusak...
Není tady
Já mám taky Emitex a naprostá spokojenost. Tvrdý mi nepříjde vůbec, spí naopak. je hrozně teplý a i po několika praních je naprosto jako nový....bez molků. Mám také prodluovací a je to super věc pro větí děcko ve sporáku nebo na saních.
Není tady
My máme emitex exclusive (celoroční - odepínací fleece), po 7-8 měsíčním pouívání je jako nový. Teď ho budeme mít i na druhou zimu, ale malá u v kočáru moc není, tak uvidíme
I my máme emitex, malá v něm byla celou zimu, super, po vyprání, jako nový, ádné molky, je měkkoučký, teploučký, Kika v něm byla jako kamínka , máme prodluovací, letos ho určitě do sporáku dám taky, přece jen nánoník není zateplený.
Není tady
emitex
Není tady
taky mame taky Emitex, pouzivali jsme ho celou zimu a budem pouzivat i tuto
Není tady
tak my máme Aesthetic a je super . Máme ten prodluovací 3v1 . Je krásně teploučký, ale přesto mekký . Nevím, podle čeho soudí, e je "hadrový" a zda si ho viděla i naivo, ale mě tak rozhodně nepřijde. Pouívali jsme ho celou zimu v hlubokém kočárku a je pořád jako nový. Také jsem ho pouívala chvilku v březnu a dubnu u ve sporáku a to jsem hodně ocenila monost zapnout pytel nahoře do "kapucky", malý byl tak pěkně chráněný
Ale myslím, e i ten Emitex nebude patný
Není tady
díky za reakce!
no já koukala právě teprv na obrázky na netu, take proto se ptám těch, kteří u je mají... nějak nemám sil na obíhání naivo (růstový spurt, asi...)
vypadá to, e asi nebudou patné oba... nějak jsem asi nejdřív potřebovala slyet, e neudělám nějakou fatální chybu ani s jedním
Není tady
vladimira napsal(a):
nějak jsem asi nejdřív potřebovala slyet, e neudělám nějakou fatální chybu ani s jedním
to asi fakt neudělá, Emitex je kopie Aesthetiku, take si budou dost podobný a soudě podle reakcí nejen vzhledem.
Není tady
Jo, jetě na základě diskuse, ve které si na Emitex stěovala bajaja (http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39547) bych si jenom dovolila poradit ti abys la do nový kolekce, měla by bejt u nějak vyřeená, aby fusak neklouzal (ale jestli to fakt vyřeili, to nevím).
Není tady
Tak ja mela Emitex po jednom ditku a kdyz jsem ho nechavala cistit,tak vypadal i po synkovi jako po druhem ditku jako novy, nemuzu si stezovat, na druhe ditko si ho take urcite poridim, od Aestheticku mam deky a nemuzu si je vynachvalit, tolik se nezmolkuji.
A jeste jedna vec, mela jsem uz od prvni maminky spatny zip na fusaku, volala jsem do Emitexu,ze je fusak starsi a nemam uz ucet a nikdo mi to v okoli nechce presit,pani byla velice ochotna, fusak jsem poslala uz pred zimni sezonou,tusim,ze to byl listopad, do tydne byl doma opraveny, vycisteny, opravdu jako novy a cele me to stalo 100 Kc a to jen novy zip, poslali mi to PPL-kem,takze tomu rikam servis. To je moje zkusenost s Emitexem jako spolecnosti.
Upravil(a) Slniečko (30. 9. 2009 21:25)
Není tady
My máme Aesthetic, na jaře jsme pouívali jen cca dva měsíce a teď budem v zimě s ním u ve sporáku - taky máme ten 3v1 (prodluovací), je heboučkej, teploučkej a tvárnej, pořád jako novej. A výhody kapucky jsou fakt velký!
Emitex jsem jen viděla, je fakt podobnej, ale takovej větí, naducanějí - take taky zva, jak velkej má kočárek a mimčo
.. a pak je to taky o ceně...
A u ten nebo ten - myslím, e v zimě nutný bude, nánoník dávám občas u i teď s dekou, take a bude minus, tak fusak oceníme!
Upravil(a) Berka (30. 9. 2009 21:55)
Není tady
Fidorka napsal(a):
Jo, jetě na základě diskuse, ve které si na Emitex stěovala bajaja (http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39547) bych si jenom dovolila poradit ti abys la do nový kolekce, měla by bejt u nějak vyřeená, aby fusak neklouzal (ale jestli to fakt vyřeili, to nevím).
Nevím, jakou kolekci máme my (kupováno začátkem října 2008), ale ze vnějí spodní strany fusaku pod hlavičkou je pruh látky, za který se dá fusak zavěsit o lůko kočárku, take při sezení sice fusak o pár cm popojede dolů (jak se látka napne), ale pak u drí na místě. Nijak mě to neobtěovalo.
Mám teda opačnou zkuenost ne Bajaja Nic nebarví, nemolkuje a po pouívání od října do května (celoroční verze), bych ho mohla směle vydávat za nový
Jinak teda nevím, v čem vem je rozdíl mezi verzemi Combi a Exclusive (kromě odliného svrchního materiálu a odepínacího flísu), ale tohle pokládám za opravdu dobře vynaloené dva tisíce. Ten fusak combi jsem nikdy neviděla, tak nevím, jestli svrchní materiál toho naeho míň kloue nebo v čem to je...
Upravil(a) yellow108 (30. 9. 2009 22:27)
Yellow,
myslí tuhle kapsu?
Ta je právě asi ten kámen úrazu. Jednak některé kočárky mají za opěradly něco, co brání přetáhnutí kapsy (kupř. Teutonia tam má druky, které přichytávají k opěradlu tři vrstvy látky) a pak je ten pruh poměrně krátký a bez jitění, take sklouzává.
Aesthetic tu kapsu má taky, ale delí a po stranách má jetě karabiny, které se za opěradlem spojí nebo přichytí ke konstrukci kočárku.
Emitex si je svého nedostatku asi vědom, kdy ho přímo přiznává v prohláení:
"Novinka, kterou mají jen fusaky Emitex! Zimní pytel u nebude v kočárku sklouzávat!
Tato funkce je zajitěna naitím protiskluzových pásů na opěrací díl zimního pytle.
Take takhle..
Není tady
Ne, vypadá to jinak. U naeho fusaku je spí jen popruh (dva), tahle kapsa vypadá líp.
Minulou zimu jsem měla Inglesinu, tam to opěradlo bylo ok, ale teď máme X-lander a u něj je opěradlo řeené jinak, teď jsem na to koukala (ale fusak nezkouela), tak je moné, e budeme taky sklouzávat, uvidíme Ale jestli budeme kočár pouívat půl hodiny týdně jako doteď, tak se přes to snad přenesu
Upravil(a) yellow108 (1. 10. 2009 8:29)
Noo, nám nesklouzává... je tam gumka s kusem látky, druky lze odepnout (u naeho kočárku), protáhnout fusak a zase zapnout, nehledě na to, e malého stejně kíruju, take mi ho budou dret jetě kíry.
Není tady
to jsem si myslela taky s těma kírama, ale nefunguje to, ty kíry z těch průřezů klouou. Sklouzává mi takhle jedna podloka do kočárku, máma se chystá mi na ni udělat sucháče, protoe by mě vzal čert kdy po 200m jízdy sedí Sam zadečkem dole na opěrce nohou
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (24. 8. 2011 7:20)
Není tady
Ahojky, my jsme teda nakonec vybrali Emitex, konkrétně tento http://www.babylife.cz/fusak-combi-od-n … FIDZ=21733
U nám doel a vypadá fakt parádně, myslí, e v ní bude nae malá jako v bavlnce
Není tady