|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Rozmarila napsal(a):
Svas napsal(a):
V tom případě žiju velmi ráda už přes čtvrt století v nemocném vztahu :-)
Ten člověk, který žije s Ouškem a je z toho "tak frustrovanej" , s Ouškem vůbec žít nemusí, nikdo ho nenutí.
Nového tatínka jsem nehledala, tatínka moje dítě mělo a má. Nový "tatínek" si nás našel sám a bylo mu jedno, jestli mám jedno dítě nebo mateřskou školku.No to bychom si řekly, kdybys ty dvě děti měla, tohle jsou jen teorie ....
:lol:Ano přesně tak , vztah nez občasné hádky není v pořádku ....moje tchýně po takovém vztahu zemřela na rakovinu ......
Zrovna tak nikdo Ouško nenutí, aby s ním byla......ona se ho měla zbavit dávno, když viděla že jí nesedí ......ne až dyž to narostlo ........¨KDYŽ ČLOVĚK VĚCI NEŘEŠÍ, TAK HO DOBĚHNOU ...
Babojago už zanech žárlení, je to trapný když 31 letá bezdětná ženská žárlí na 5o letou ...
Ehm on je rozdíl, jestli se ty lidi nehádaj, protože si uměj věci normálně vyříkat, nebo jestli to v sobě padesát let dusej a pak umřou. Bože.
Není tady
moje děti jsou velkým kamenem úrazu
kvůli nim taky mám výčitky a proto to skončím
měla jsem ukřičené dětství a následky mám dodnes
a nikdy bych si neodpustila je ztratit kvůli někomu takovému
no každopádně on má skvělou myšlenku - prý pro děcka udělám cokoliv, pro něj nic
On se mýlí. Je to naopak. Pro děcka jsi udělala to, že jsi jim domů přivlekla jedovatýho pavouka a nutíš je snášet ten hrůzinec. Pro něj (a pro sebe) jsi obětovala jejich pohodu a pocit bezpečí. Znáte se 4 roky, jste spolu rok a půl v jednom bytě, předtím jsi ho tedy znala dva a půl roku. Přesto jsi dopustila to, co se teď děje. Tvoje výmluvy – jsem introvert, špatně se seznamuju, nejsem zrovna krasavice, bojím se hádek…..jsou k smíchu. Jednou jsi matka, jsou na tobě závislý dvě mláďata a ty si dovoluješ luxus takovýho pokuňkávání. Není hanba upadnout, jak se říká….jenže ty ležíš už dost dlouho a taháš do toho bahna i děcka. Chceš pořádnýho chlapa? Tak buď pořádná ženská. Jestli se hodnotíš a vnímáš především jako béčko, tak kdo si myslíš, že se v tobě zhlídne? Formát? Charakterní borec s velkým srdcem? To těžko, že.
prostě mi vadí, že místo toho aby byl trochu vděčnej za to, že jsme oba dostali druhou šanci..
Dostali druhou šanci?? Vy jste zřejmě dva nemohoucí retardi, že jste odkázaní na „šance“. Na to, jestli si vás někdo vůbec všimne. Hezký. Dojemný.
Mě jednou úplně dostala sms od jeho bývalé ženy - kterou mi nevědouc co dělá přečetl. .
A mě vždycky dostane, SvatOuško, jakým neuvěřitelným kroucením událostí a náhod se někdo může seznámit s obsahem partnerova mobilu. Zde byl tedy partner momentálně mimoň
Coby ne, když von je to celkově takovej křáp....celkem to zapadne do obrazu....a ony to tady holky zblajznou. Tady jsou hodný holky. Budou tě podporovat, stát za tebou, přestože tě neznají, i tu hubatou Rozmarilu od tebe odeženou, aby ti nedejbože neublížila.... Zatímco ty neumíš stát ani za vlastníma děckama.
Pořád jsi ho ještě nevyexpedovala? Včera bylo pozdě. To, že máš kvůli dětem výčitky, to jsou doposud jenom slova.
Není tady

Přesně tak haiel a jednou tu dokonce psala Selimě........ty se máš že od tebe přítel odešel sám od sebe a nemuselas jsi nic řešit .....ona je pasivní a pasivně čeká, až to bude horší a horší , vono se to nějak vyřeší samo 
...... děti v tom trpí.....
Pak na forech celý dny omílá, jaký je zlosyn on .......ona je jen oběť. Za vydatné podpory místních psycholožek.
Není tady
Nejlepší bude ukončit toto vlákno a Ouško ať už jedná, neboť včera bylo pozdě! A fofry...!!!
..kvůli dětem.
Není tady
haiel napsal(a):
moje děti jsou velkým kamenem úrazu
kvůli nim taky mám výčitky a proto to skončím
měla jsem ukřičené dětství a následky mám dodnes
a nikdy bych si neodpustila je ztratit kvůli někomu takovému
no každopádně on má skvělou myšlenku - prý pro děcka udělám cokoliv, pro něj nicOn se mýlí. Je to naopak. Pro děcka jsi udělala to, že jsi jim domů přivlekla jedovatýho pavouka a nutíš je snášet ten hrůzinec. Pro něj (a pro sebe) jsi obětovala jejich pohodu a pocit bezpečí. Znáte se 4 roky, jste spolu rok a půl v jednom bytě, předtím jsi ho tedy znala dva a půl roku. Přesto jsi dopustila to, co se teď děje. Tvoje výmluvy – jsem introvert, špatně se seznamuju, nejsem zrovna krasavice, bojím se hádek…..jsou k smíchu. Jednou jsi matka, jsou na tobě závislý dvě mláďata a ty si dovoluješ luxus takovýho pokuňkávání. Není hanba upadnout, jak se říká….jenže ty ležíš už dost dlouho a taháš do toho bahna i děcka. Chceš pořádnýho chlapa? Tak buď pořádná ženská. Jestli se hodnotíš a vnímáš především jako béčko, tak kdo si myslíš, že se v tobě zhlídne? Formát? Charakterní borec s velkým srdcem? To těžko, že.
prostě mi vadí, že místo toho aby byl trochu vděčnej za to, že jsme oba dostali druhou šanci..
Dostali druhou šanci?? Vy jste zřejmě dva nemohoucí retardi, že jste odkázaní na „šance“. Na to, jestli si vás někdo vůbec všimne. Hezký. Dojemný.
Mě jednou úplně dostala sms od jeho bývalé ženy - kterou mi nevědouc co dělá přečetl. .
A mě vždycky dostane, SvatOuško, jakým neuvěřitelným kroucením událostí a náhod se někdo může seznámit s obsahem partnerova mobilu. Zde byl tedy partner momentálně mimoň
Coby ne, když von je to celkově takovej křáp....celkem to zapadne do obrazu....a ony to tady holky zblajznou. Tady jsou hodný holky. Budou tě podporovat, stát za tebou, přestože tě neznají, i tu hubatou Rozmarilu od tebe odeženou, aby ti nedejbože neublížila.... Zatímco ty neumíš stát ani za vlastníma děckama.
Pořád jsi ho ještě nevyexpedovala? Včera bylo pozdě. To, že máš kvůli dětem výčitky, to jsou doposud jenom slova.
haiel, sms mi přečetl sám. dost mi totiž vyprávěl o svém minulém životě a o tom co se unich stalo.
jinak vztah už s ním nepokračuje.
zatím je u nás, protože jaksi ho nevyhodím ze dne na den na ulici.
do našeho života už nám mluvit ale nebude.
Není tady

ježišikriste proč tu Rozmařilá musíš každýho urázžet? Přečetla jsem celý vlákno, dočítám vždycky postupně a ve tvých přízpěvkách urážíš ostatní. Selimu, Babujagu... Proč si myslíš že jen ty máš pravdu? proč si myslíš že ostatní můžeš hodnotit podle toho co tu kdo napíše? Vždyť je osobně neznáš, tak proč hodnotit jaký jsou?
Není tady

Ouško, neměl by mluvit, ale třeba bude... vždycky ho zastav u prvního nádechu. Taky je dobrý určit datum, do kdy jsi ochotná počkat, až se přestěhuje. Předpokládám, že se jedná jen o zařízení převozu jeho věcí a upozornění jeho syna, že tatíček je na cestě domů... možná práce (nevím jestli měnil zaměstnání, když se stěhoval k tobě). To nemusí být dlouhá doba. Držím ti pěsti. 
Není tady
javena napsal(a):
Ouško, neměl by mluvit, ale třeba bude... vždycky ho zastav u prvního nádechu. Taky je dobrý určit datum, do kdy jsi ochotná počkat, až se přestěhuje. Předpokládám, že se jedná jen o zařízení převozu jeho věcí a upozornění jeho syna, že tatíček je na cestě domů... možná práce (nevím jestli měnil zaměstnání, když se stěhoval k tobě). To nemusí být dlouhá doba. Držím ti pěsti.
díky jav, je to bohužel všechno složitější 
ve svém bytě má teď nájemnici a práci má tady
Není tady

Ouška74 napsal(a):
javena napsal(a):
myslela jsem si že to tak bude
Hledá si třeba u vás ve městě podnájem nebo tak?
Není tady

Ouška74 napsal(a):
javena napsal(a):
Áha...
Tak fakt se drž. To si ještě vyslechneš...
Není tady
Díky,
zatím si asi nic nehledá, nepozoruju ho.
No jestli si vyslechnu podobné jako od Rozmařilé, že jsem schizoid a st.čumák
tak jsem připravena
Není tady

snad něco hledat bude a nebude spoléhat na to, že ho nevyhodíš 
Není tady

Ouška74 napsal(a):
Díky,
No jestli si vyslechnu podobné jako od Rozmařilé, že jsem schizoid a st.čumáktak jsem připravena
No to jsi holka.......naprosto bezohlednej člověk....na to aby změnil práci a žil u vás ste byli dva......a tos ho znala už pár let ........sama sis to nadrobila a ted to házíš na něj........svoje chyby.
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Ouška74 napsal(a):
Díky,
No jestli si vyslechnu podobné jako od Rozmařilé, že jsem schizoid a st.čumáktak jsem připravena
No to jsi holka.......naprosto bezohlednej člověk....na to aby změnil práci a žil u vás ste byli dva......a tos ho znala už pár let ........sama sis to nadrobila a ted to házíš na něj........svoje chyby.
holka nepřeceňuj mě, určitě nejsem jediná která se s někým rozchází
předpokládám že všichni kdo spolu žijí a rozejdou se, tak to musí nějak řešit, včetně práce....a nemusí být proto bezohlední
myslím že bezohledná bych byla, kdybych mu vyměnila zámek
Není tady

Petruša napsal(a):
Petrušo, co jsi vypila, že jsi nám takhle zfialověla? 

Není tady

Ouška74 napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Ouška74 napsal(a):
Díky,
holka nepřeceňuj mě, určitě nejsem jediná která se s někým rozchází
předpokládám že všichni kdo spolu žijí a rozejdou se, tak to musí nějak řešit, včetně práce....a nemusí být proto bezohlední
myslím že bezohledná bych byla, kdybych mu vyměnila zámek
Jasně ty seš v tom nevinně, rozchází se víc lidí ......akorát žeš jednoho chlapa odstěhovala z jeho prostředí , nutila ho mít ráda dvě cizí děti .......a pak vyrazila .........a ještě ho všude pomlouváš ,abys zakryla svou neschopnost vidět věci tak jak jsou .
Hlavně, že ty za nic nemůžeš , to je důležitý....všechno on......Já bych ti za tohle rozbila hubu .
Není tady

Mikeš napsal(a):
Petruša napsal(a):
Petrušo, co jsi vypila, že jsi nám takhle zfialověla?
![]()
![]()
hrála jsem si z fotkou a jedním programem jí zmenšovala s hodně veliký a byla tečkatá. Za tím fialovým to není vidět 
Není tady
Rozmarila napsal(a):
žeš jednoho chlapa odstěhovala z jeho prostředí , nutila ho mít ráda dvě cizí děti .......a pak vyrazila .........a ještě ho všude pomlouváš ,abys zakr:rolleyes:yla svou neschopnost vidět věci tak jak jsou .
Hlavně, že ty za nic nemůžeš , to je důležitý....všechno on......Já bych ti za tohle rozbila hubu .
Jj, Rozmarila byla u toho, když zákeřná Ouška s kvérem v ruce nutila ubohýho chlapa, aby se za ní odstěhoval a okamžitě miloval její děti 
Rozmarilo, napadlo tě někdy, že lidi dělaj věci převážně proto, že chtějí, a za následky si ručej sami? Nebo myslíš, že je tam vždycky někdo zlej, kdo je přesněhuje, případně jim je navede, aby si vzali půjčku od Providentu? Ženská vzpamatuj se. 
Není tady

Máš pravdu ....já mám doma taky nastěhovaný čtyři choleriky a jednoho úchyla už rok a půl ......a nemůžu je dostat pryč hele ........ 

Přeci nejsem sadista ,abych je vyhodila na ulici ! Uvažuju o tom , že přiberu ještě Roma....abych nebyla sama .......já se tak těžko seznamuju..... 

Upravil(a) Rozmarila (2. 10. 2009 21:45)
Není tady

haiel: ad příspěvek 202 ...

Není tady
nevím proč jsou ženský na sebe tak zlý
každej přece všechno nepozná hned nebo si dlouho myslí že je ještě naděje
děkuju těm co mi napsali
Není tady
Ouško, Rozi ubližuje hlavně sobě. Určitě nechce takto vést dialog,ale nějak si nemůže pomoci a jde stále do opozice. Rozi, chce to čas.
Není tady

Ouško, chtěla jsi poradit, zda bychom byly s někým podobným, koho máš doma. Všechny odpovědi zněly jasně: NE!!! Včetně Rozmarily, která do tebe šije jak čert, ale rovněž zastává názor že tento vztah je fiasko od samého začátku.
A já se Tě teď ptám, konkrétně jaké kroky už jsi podnikla k tomu, abys svůj nefunkční vztah dovedla ku zdárnému konci a jestli už jsi předložila svému drahému rozumné datum, ke kterému se z Tvého bytu odstěhuje. Takže ne, že bude ve Tvém bytě zasmrádat ještě půl roku a datum odejití neustále odsouvat, ale já bych za ROZUMNÝ TERMÍN považovala nejpozději konec listopadu s tím, že k 1.11 ti uhradí naposledy polovinu nákladů za bydlení a stravovat se, prát si a vařit si bude až do konce měsíce sám a za svoje.
Upravil(a) Kiara (3. 10. 2009 11:12)
Není tady
Kiara napsal(a):
Ouško, chtěla jsi poradit, zda bychom byly s někým podobným, koho máš doma. Všechny odpovědi zněly jasně: NE!!! Včetně Rozmarily, která do tebe šije jak čert, ale rovněž zastává názor že tento vztah je fiasko od samého začátku.
A já se Tě teď ptám, konkrétně jaké kroky už jsi podnikla k tomu, abys svůj nefunkční vztah dovedla ku zdárnému konci a jestli už jsi předložila svému drahému rozumné datum, ke kterému se z Tvého bytu odstěhuje. Takže ne, že bude ve Tvém bytě zasmrádat ještě půl roku a datum odejití neustále odsouvat, ale já bych za ROZUMNÝ TERMÍN považovala nejpozději konec listopadu s tím, že k 1.11 ti uhradí naposledy polovinu nákladů za bydlení a stravovat se, prát si a vařit si bude až do konce měsíce sám a za svoje.
Já přece neříkám, že s ním má zůstat, čti všechno.......já říkám že né.......ale ona to staví tak jakože on je zlej a ona ta obět.........což je nesmysl, jí se nikdo násilím do bytu nedostane......když si já nastěhuju domů úplně jiný typ.....taky budu trpět ....ale já to prostě poznám......že se lišíme.
Není tady
né , žádné prášky! pošli ho do pr... a uleví se ti!
raději sama než s někým takovým,ty si zasloužíš,aby tě měl někdo rád a ty měla radost z toho ,že tě miluje a ty můžeš milovat jeho.A neboj,někoho si najdeš.Každý z toho má strach,že nenajde,ale když tomu dáš čas a trochu se to pak uklidní,určitě budeš mít sama zájem se seznámit.Kamarádce jsem po rozchodu s manželem doporučila jednu takovou seznamku,ale není to jen seznamka...a dnes mi poslala sms ,že má rande ať jí držím palce.A taky chtěla za každou cenu udržet manželství,ale stejně jí opustil a ani se k ní nechoval hezky.Zaslouží si lepšího a ty také!!!
držím palce a neboj bude dobře ,musí!
Není tady