Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 1. 10. 2009 18:03

Rozmarila
Zablokovaný

Re: Byli byste s někým kdo....? Poraďte mi.

baba.jaga napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

lupina montana napsal(a):

....a často přesně. Baba prostě nenosí brejle a propříště já alespoň budu bedlivě její názor sledovat, až zas mě popadne nějaký ten matkoterezianismus vissla
Mmch - někdo se skutečně narodí, jako studenej čumák, ale v tom nevidím nic špatnýho. Naopak - leckdy je velmi osvěživým prvkem v moři vášní a emocí!

Tak to teda vůbec né přesně ...   lollollol rozhozená Selima je podle ní jeden z nejvyrovnanějších lidí na Babi ......    lollol....jak říkám , naprosto bez EQ.......a to není dobrý pro život .......
Další věc je jak hodnotila moje fotky ....že prý jsem nevzhledná stará ženská ....   lollol..pořád to řešila , jakoby se jí to nějak dotýkalo ....... vzhled není v životě vůůbec podstatnej ........ale vysvětluj to 31 letý ženský podle který žena, která  se rozplývá nad svým dítětem "není normální"

ty to prekrucujes. Myslela jsem to v uzovkach, tudiz pro me neni normalni. Ano radeji si budu povidat s nejakou bezdetnou o sportu a hudbe. Na tom neni nic stranseho.

To jsem si všimla, nejradši si povídáš o mých po*no fotkách, tos nám dobře předvedla  ....prčáááááá     ....lollol

Upravil(a) Rozmarila (1. 10. 2009 18:04)

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#177 1. 10. 2009 18:04

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Rozmarila napsal(a):

Přesně tak ....    lollolA kde ty máš fotky Babo, pro jistotu nikde co ??   lollolPřesně jak říká Pandorra, řveš tam kde tě to žere :
Tady se jukněte , jak rozčilená Babajaga .....vždy nad věcí , jak píše Lupina...... řešila moje po*no fotky :

Baba jaga:

27. 9. 2009 22:42

Mne teda tahle pani prijde pomerne dost oskliva. Sorry. Hlavne tou svou sebeprezentaci, ktera je dost nevkusna

27. 9. 2009 22:46
mashanka napsal(a):
Nevkusná je, s tím souhlasím. Ale třeba je to tím, že mám špatný vkus já, těžko říct

hehe, no jiste ;-))) Zarucuju na 1000% ze ty nejsi ta, kdo ma spatny vkus ;-)

27. 9. 2009 22:53

To je sice pravda, ale uznej, ze nemaji potrebu se vystavovat na netu. Pokud ano, tak musi pocitat s tim, ze se jim rada lidi bude smat
27. 9. 2009 23:08

mne fotky cicmaraka nevadeji, spis te pani, ale opravdu. Proste chapejme to tak, ze nekomu vadi fotky auto nehod nebo tak, dela se jim z toho celkem spatne. Tak mne z tech fotek ;-)) Samosebou, to nevyhledavam, ale kdyz to prezentuje, tak jsem koukla a ted se k tomu jen vyjadruju, ze to je celkem humus. Ta  fotka ve mne vyvolava negativni emoce. Tak to je.
27. 9. 2009 12:46

tam takovych "vykriku" je ponekud vice. Ale to je ciste tvoje vec. 
Ty tam jeste soutezis s nejakou "protivnici"? A co je predmetem te souteze? Kdo vykou.ri vic p.taku?
27. 9. 2009 13:45

Uprimne. Mne hlavne drazdi kvalita tech fotek a kvalita vyfocenych lidi.
27. 9. 2009 13:48

Jo, nadseny komentare od zoufalcu, o ktere by si nikdo neoprel ani kolo. Ten rev neni podezrely. Sorry, ale zadna krasavice nejsi a mozna trochu sebereflexe ti neuskodi. Ty fotky jsou opravdu odp.orne. A to po vsech moznych strankach. Esteticke, technicke, zpracovani je priserne. Na jistem diskuznim serveru si z takovych fotek delame celkem slusnou srandu

Ale to je celkem presny ;-)) zejo

42!

Není tady

#178 1. 10. 2009 18:06

Rozmarila
Zablokovaný

Žárlivost není dobrá vlastnost Babo ....    lollol asi zas něco nafotím, abys mohla řešit .....   lollol

Upravil(a) Rozmarila (1. 10. 2009 18:07)

Není tady

#179 1. 10. 2009 18:07

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Žárlivost není dobrá vlastnost Babo ....    lollol

hehe, zavidim ti tu tvoji bradavici na nose a tvoji super postavicku. tojo
no nic, hele, uz se to tady hodne zvrtlo.
lalapapa, predstaveni konci ;-)

42!

Není tady

#180 1. 10. 2009 18:11

Rozmarila
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Žárlivost není dobrá vlastnost Babo ....    lollol

hehe, zavidim ti tu tvoji bradavici na nose a tvoji super postavicku. tojo
no nic, hele, uz se to tady hodne zvrtlo.
lalapapa, predstaveni konci ;-)

Klid ...ty žádný po*no fotky nemáš .....a vo tom to je, proto ti tak vaděj moje .........pro jistotu nemáš ani civilní, tak to se to kritizuje......už by ses mohla choivat jako dospělá ženská a ne jako pubertačka, co sleduje jakou má postavu .....to totiž v životě vůbec není to podstatný ........důležitý jsou jiný věci ......

A už toho nech Babo !!Ouško nemůže za to , že nemáš žádný por*no fotky na netu a že kůli tomu vyšiluješ !!  lol:lol:TICHO !

Upravil(a) Rozmarila (1. 10. 2009 18:22)

Není tady

#181 1. 10. 2009 18:48

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

koukam že ať se probírá co se probírá, vždycky to skončí u po*n Rozmařilé big_smile

Není tady

#182 2. 10. 2009 0:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ouška74 napsal(a):

Danielo, koukám že to máme stejné. Taky mám takové pocity jako ty.
Jenže on si právě vylívá vztek na okolí a všechny obviňuje z toho když se něco nedaří a má hnusné poznámky, i třeba vůbec nesouvisející. Já to nezvládám, protože jeho vytočí pokaždé když se něco nedaří, a to je v provozu domácnosti pořád.
Hlavně taky když se něco rozbije, to je taky časté. On je z toho úplně mimo, má deprese, je strašně protivný a utrhuje se, demonstrativně si dává hlavu do dlaní nebo si jde lehnout a s  nikým se nabaví - já tohle pochopit nedokážu a upřímně je mi to protivné.  Pro mě jsou to jen věci, které se buď opraví nebo vyhodí.
Přitom je manuálně velice zručný a hodně toho opraví, tak jsem mu říkala, že nemá důvod k tomuhle, když to stejně vždycky opraví, párkrát to - kvůli mě zvládl ale pak to bylo nanovo.
Taky má samozřejmě pocit, že všechno rozbíjí ti ostatní špatným zacházením, jemu se to nestává, že...

Môj bývalý - cholerik - sa vrátil po týždni u syna totálne s ním rozhádaný. Vraj sa skoro pozabíjali. On je presne ten typ, že ˇVŠETKO robí zásadne dobre a chyby robia len tí druhí... a aj keď sa veci poserú samy, musí nájsť vinníka stoj čo stoj - a vždy je to ten najbližší po ruke. Volala som s jeho dcériu a pekne mi povedala... Ja: Nie je to s ním ľahké... Jeho dcéra: Čo ľahké - je to prakctiky nemožné, vydržať s ním. Ale čo už... je to otec. Čo ho vystrelíme na Sibír? big_smile No a ten tvoj dáreček nie je tvoj otec, tak ho pekne vysdtreľ na Sibír a choď trénovať asertivitu a zvládanie komnuikácie(v tomto má Rozmarila tpavdu, ale len v tomto... ): Komunikáciu, vrátane hádok, sa dá naučiť v každom veku. A keď sa to naučíš, nebudeš musieť ľuďom nadávať, ani nechať si nadávať, ale dokážeš sa ozvať zavčasu, ešte NEŽ ťa hnev úplne zachváti a pohltí. Ver mi, dá sa to. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#183 2. 10. 2009 0:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Inak, %ďalšie vlákno, asi už 11155999.,  zas.r.a.t.é Rozmarilou a jej hádkami. Úplne offtopic ... By ma zaujímalo, kde sú teraz všetci moderátori... asi konečne vzdali svoje pôsobenie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#184 2. 10. 2009 6:43

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Selimo souhlasím. Babinet a diskuze je o něčem jiném,alespoň doufám !

Není tady

#185 2. 10. 2009 7:52

Rozmarila
Zablokovaný

Vladena napsal(a):

No s tím tu začala Babajaga....s pomluvama na mou adresu ..........prostě šíleně žárlí na moje fota , který sama nemá , tak mě všude napadá .........ty bezdětný ženský viz Selima a Babajaga mají opravdu problémy.

A vy ste opravdu psycholožky dámy ......Selimo tohle vlákno není o cholerikovi ......ty žádný děti nemáš, tak se neplet do hovoru.....tahler situace je náročná hlavně proto, že jde o rodinu s dětma....tvoje postřehy jsou mimo mísu . On žádný cholerik být nemusí, jen je zahnaný do kouta .
Ty seš tak chytrá .....prostě určitej typ člověka jako je Ouško se nenaučí nikdy hádat..........a nemá cenu se o to snažit !Člověka nepředěláš.

Není tady

#186 2. 10. 2009 8:35

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Vladena napsal(a):

No s tím tu začala Babajaga....s pomluvama na mou adresu ..........prostě šíleně žárlí na moje fota , který sama nemá , tak mě všude napadá .........ty bezdětný ženský viz Selima a Babajaga mají opravdu problémy.

A vy ste opravdu psycholožky dámy ......Selimo tohle vlákno není o cholerikovi ......ty žádný děti nemáš, tak se neplet do hovoru.....tahler situace je náročná hlavně proto, že jde o rodinu s dětma....tvoje postřehy jsou mimo mísu . On žádný cholerik být nemusí, jen je zahnaný do kouta .
Ty seš tak chytrá .....prostě určitej typ člověka jako je Ouško se nenaučí nikdy hádat..........a nemá cenu se o to snažit !Člověka nepředěláš.

Rozmarilo, tohle fakt může napsat jen úplná BÚÚÚÚÚÚÚ dumbomdumbomdumbom

Není tady

#187 2. 10. 2009 8:40

Rozmarila
Zablokovaný

No to je realita , Selima tady radí ženským jak na to a přitom rodinu nemá a děti už vůbec né......o životě ví úplný ho........uplně jinak se hledá muž, když jsi sama.

Běžte se podívat dnes na Blesk, jak Kornová vyrazila manžela , pze nechtěl její dítě .........prostě cizí chlap a cizí děti nejdou dohromady ......je to výjimka když to vyjde. A to jsou lidi který maj prachy, můžou cestovat, mají velký dům ...netlačí se v paneláku jako Ouško s přítelem ....a stejně to nejde.

Není tady

#188 2. 10. 2009 8:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rozmarila napsal(a):

No to je realita , Selima tady radí ženským jak na to a přitom rodinu nemá a děti už vůbec né......o životě ví úplný ho.......

Zato ty jsi spolkla Šalamounovo ho.no, ty nádhero...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#189 2. 10. 2009 8:46

Rozmarila
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

No to je realita , Selima tady radí ženským jak na to a přitom rodinu nemá a děti už vůbec né......o životě ví úplný ho.......

Zato ty jsi spolkla Šalamounovo ho.no, ty nádhero...

Já píšu jen o tom co jsem sama zažila ....... a bylo toho moc ........nemůžu za to že na mě děvčata žárlí a irituje je to......

Není tady

#190 2. 10. 2009 9:10

javena
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Inak, %ďalšie vlákno, asi už 11155999.,  zas.r.a.t.é Rozmarilou a jej hádkami. Úplne offtopic ... By ma zaujímalo, kde sú teraz všetci moderátori... asi konečne vzdali svoje pôsobenie.

Taky mě to už několikrát napadlo... a tak mě vyloženě pobavilo, když na nevěře - láskopad-  dostala napomenutí majkafa, protože se nedržela tématu a poznamenala cosi o špatném překladu - mimochodem měla pravdu...
Zatímco tohle a třeba Laureenino nejnovější vlákno jsou asi v pořádku. dumbom

Upravil(a) javena (2. 10. 2009 9:14)

Není tady

#191 2. 10. 2009 9:19

Rozmarila
Zablokovaný

No tys taky dobře zaflákala vlákno Jak dál svými výpady........to se admin může podívat ...  lol
Tady jsem napsala normální příspěvek, za kterým si stojím.......a vy ste se seběhli jako supi a začli urážet ...viz Babajaga .....která všude řeší moje fotky jako blá**zen....ty myslíš že ti moderátoři jsou slepí a nevidí to ??tak to je podceňuješ ......sama jsem je na upozorňovala.
Selima taky lítá a sprostě mě pomlouvá všude, přitom sama je zkrachovalá existence......bez rodiny, frustrovaná ......a mě bude radit ??

Není tady

#192 2. 10. 2009 9:31

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

No to je realita , Selima tady radí ženským jak na to a přitom rodinu nemá a děti už vůbec né......o životě ví úplný ho........uplně jinak se hledá muž, když jsi sama.

Běžte se podívat dnes na Blesk, jak Kornová vyrazila manžela , pze nechtěl její dítě .........prostě cizí chlap a cizí děti nejdou dohromady ......je to výjimka když to vyjde. A to jsou lidi který maj prachy, můžou cestovat, mají velký dům ...netlačí se v paneláku jako Ouško s přítelem ....a stejně to nejde.

Fakt je, že přijít do rodiny, kde se matka s potomkem titulují jak Rozmarila uvedla, byla bych cizí navždycky. Dobrovolně.
A k těm fotkám.. Babo.jago, naprosto chápu, estetično dostává fest na pr.del.

Není tady

#193 2. 10. 2009 9:32

Svas
♥♥♥♥♥--

Zdravím, Ouško,
odpovídám na tvou otázku, zda bych s někým takovým byla. Nebyla. Dle mého názoru žiješ s manipulátorem. Hádky a ještě k tomu sprosté rozhodně normální nejsou, nedivím se, že ti to vadí. Taky nesnáším hádky, když si potřebuju vyříkat svůj jiný názor, ať už s manželem nebo s kýmkoli, trvám na úrovni té debaty a dobré argumentaci, v opačném případě odcházím. Šťastná nejsi a dobrý příklad pro tvé děti to rozhodně není. A neboj, že  už si nikoho nenajdeš, odpočineš si a on si najde tebe:-)
Pro Rozmařilku: mám dvě děti (abych nebyla nařčena z frustrace jako Selima - zdravím, Seli), z toho jedno mi vychoval a dobře nebiologický otec, s biologickým otcem vycházím normálně, oba pánové se respektují. Hádky neprobíhají a nikdy neprobíhaly. Umřu na rakovinu, já vím.

Není tady

#194 2. 10. 2009 9:37

agewa
♥♥♥♥♥♥-

ROZ. má fotky, ROZ. má fotky, kdybyste si někdo nevšiml.

Není tady

#195 2. 10. 2009 9:59

Rozmarila
Zablokovaný

Svas napsal(a):

Zdravím, Ouško,
odpovídám na tvou otázku, zda bych s někým takovým byla. Nebyla. Dle mého názoru žiješ s manipulátorem. Hádky a ještě k tomu sprosté rozhodně normální nejsou, nedivím se, že ti to vadí. Taky nesnáším hádky, když si potřebuju vyříkat svůj jiný názor, ať už s manželem nebo s kýmkoli, trvám na úrovni té debaty a dobré argumentaci, v opačném případě odcházím. Šťastná nejsi a dobrý příklad pro tvé děti to rozhodně není. A neboj, že  už si nikoho nenajdeš, odpočineš si a on si najde tebe:-)
Pro Rozmařilku: mám dvě děti (abych nebyla nařčena z frustrace jako Selima - zdravím, Seli), z toho jedno mi vychoval a dobře nebiologický otec, s biologickým otcem vycházím normálně, oba pánové se respektují. Hádky neprobíhají a nikdy neprobíhaly. Umřu na rakovinu, já vím.

Ano už jsem tu psala , vztah bez hádek je nemocnej ....to ti řekne vrátnej na vrátnici v psychologický poradně........a ten člověk, kterej žije s Ouškem může být frustroivanej celou tou situací (jiný město jiná práce, dva cizí puber´táci)........to by byl každej , navíc Ouško je typ, který se špatně vciťuje........

To víš s jedním děckem se novej tatínek hledá líp.....já jasně psala o rodině s dvouma dětm, jako mám já a Katka Kornová.

Upravil(a) Rozmarila (2. 10. 2009 10:06)

Není tady

#196 2. 10. 2009 10:15

javena
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

No tys taky dobře zaflákala vlákno Jak dál svými výpady........to se admin může podívat ...  lol
Tady jsem napsala normální příspěvek, za kterým si stojím.......a vy ste se seběhli jako supi a začli urážet ...viz Babajaga .....která všude řeší moje fotky jako blá**zen....ty myslíš že ti moderátoři jsou slepí a nevidí to ??tak to je podceňuješ ......sama jsem je na upozorňovala.
Selima taky lítá a sprostě mě pomlouvá všude, přitom sama je zkrachovalá existence......bez rodiny, frustrovaná ......a mě bude radit ??

No, jeden z prvních výpadů byl tvůj na adresu Heleny. Kdyby se admin podíval, tak jo, to by to uťal. Problém je spíš v tom, že nekoukaj... vissla
Díky tomu vláknu už na tebe nereaguju. Tohle je naposledy. Nechci bahnit vlákna.

Není tady

#197 2. 10. 2009 10:56

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

No, jeden z prvních výpadů byl tvůj na adresu Heleny. Kdyby se admin podíval, tak jo, to by to uťal. Problém je spíš v tom, že nekoukaj... vissla
Díky tomu vláknu už na tebe nereaguju. Tohle je naposledy. Nechci bahnit vlákna.

Vzdyt to dela schvalne. Kdo by si ji jinak vsiml. Je to zoufala snaha o vyvolani pozornosti.

42!

Není tady

#198 2. 10. 2009 11:12

Svas
♥♥♥♥♥--

V tom případě žiju velmi ráda už přes čtvrt století v nemocném vztahu :-)
Ten  člověk, který žije s Ouškem a je z toho "tak frustrovanej" , s Ouškem vůbec žít nemusí, nikdo ho nenutí.
Nového tatínka jsem nehledala, tatínka moje dítě mělo a má. Nový "tatínek" si nás našel sám a bylo mu jedno, jestli mám jedno dítě nebo mateřskou školku.

Není tady

#199 2. 10. 2009 11:14

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Svas napsal(a):

Ten  člověk, který žije s Ouškem a je z toho "tak frustrovanej" , s Ouškem vůbec žít nemusí, nikdo ho nenutí.
Nového tatínka jsem nehledala, tatínka moje dítě mělo a má. Nový "tatínek" si nás našel sám a bylo mu jedno, jestli mám jedno dítě nebo mateřskou školku.

Ono to taky Svas možná bude tím, že pro tebe základním kritériem pro výběř případného partnera není jen velikost genitálií

Není tady

#200 2. 10. 2009 11:19

Rozmarila
Zablokovaný

Svas napsal(a):

No to bychom si řekly, kdybys ty dvě děti měla, tohle jsou jen teorie ....  lol:lol:Ano přesně tak , vztah nez občasné hádky není v pořádku ....moje tchýně po takovém vztahu zemřela na rakovinu ......  usch

Zrovna tak nikdo Ouško nenutí, aby s  ním byla......ona se ho měla zbavit dávno, když viděla že jí nesedí ......ne až dyž to narostlo ........¨KDYŽ ČLOVĚK VĚCI NEŘEŠÍ, TAK HO DOBĚHNOU ...   lol

Babojago už zanech žárlení, je to trapný když 31 letá bezdětná ženská žárlí na 5o letou ...  lollol

Upravil(a) Rozmarila (2. 10. 2009 11:21)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí