Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 1. 10. 2009 16:11

Ouška74
♥♥-----

Re: Byli byste s někým kdo....? Poraďte mi.

mashanka napsal(a):

tak mu do něj zabal a pošli ho trucovat jinam

Jinak, zrovna tohle by mě taky naštvalo, kdyby mi někdo svévolně vyhodil nějakou moji věc.

víš mashanko a tohle je právě to psycho

já jsem mu to svévolně nevyhodila, domluvili jsme se

neunesu když on normálně s něčím souhlasí jojojo, a pak v hádce...vy jste takoví, děláte tohle

nemám se pak čeho chytit když pokaždé mluví jinak

Není tady

#152 1. 10. 2009 16:16

Ouška74
♥♥-----

smile rozmarilo vyberu úspory a dám mu je na cestu aby chudák neměl jen tu holou pr....

jasně bylo to pro něj strašný s cizí ženskou a cizíma harantama, který mu každej den chodili dávat pusu na dobrou noc jako by to byl jejich fotr

neboj se. on už to ví, že je konec. takže ho za nos vodit nebudu

po tom, co všechno si o mě o dětech myslí ho už totiž nemám ráda

Není tady

#153 1. 10. 2009 16:21

Rozmarila
Zablokovaný

Ouška74 napsal(a):

mashanka napsal(a):

Jinak, zrovna tohle by mě taky naštvalo, kdyby mi někdo svévolně vyhodil nějakou moji věc.

neunesu když on normálně s něčím souhlasí jojojo, a pak v hádce...vy jste takoví, děláte tohle

Ale ty se neumíš hádat chápeš..,,,,,,,.jsi typ člověka kterej se hádat nikdy nebude umět , tak se o to nesnaž ....."nemám se čeho chytit"

Prostě to dopadlo blbě, ale to je úplně normální Ouško......já jsem měla asi 50 milenců a bydlela jsem s jedním 1.5 roku......a ten byl o 24 let  mladší a s dětma kamarádil ...prostě dvě cizí děti a novej chlap jdou většinou těžko dohromady ....to byla odvaha do toho vůbec jít...........myslím bydlení , víkendovej vztah by možný vyšel ......tehdy .......

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#154 1. 10. 2009 16:30

Ouška74
♥♥-----

Rozmarila napsal(a):

Ouška74 napsal(a):

mashanka napsal(a):

Ale ty se neumíš hádat chápeš..,,,,,,,.jsi typ člověka kterej se hádat nikdy nebude umět , tak se o to nesnaž ....."nemám se čeho chytit"

Prostě to dopadlo blbě, ale to je úplně normální Ouško......já jsem měla asi 50 milenců a bydlela jsem s jedním 1.5 roku......a ten byl o 24 let  mladší a s dětma kamarádil ...prostě dvě cizí děti a novej chlap jdou většinou těžko dohromady ....to byla odvaha do toho vůbec jít...........myslím bydlení , víkendovej vztah by možný vyšel ......tehdy .......

rozmarilo a podle tebe tedy ženská s dětmi rozvedená už nikdy nemá šanci žít s někým jako rodina? neutral

Není tady

#155 1. 10. 2009 16:39

Rozmarila
Zablokovaný

No jako rodina těžko ...tomu nevěřím, pze dvě cizí děti nikoho nezajímaj, jak sama vidíš ......nebo zajímaj moc a to taky není dobrý .......jeden kámoš mi furt mluvil do výchovy , až jsem se ho musela zbavit .......ted už je asi po pátý rozvedenej .....  lol
Já jsem hledala asi 5 let tatínka pro naši rodinu....teda dalšího-náš fungoval  ......a našla jsem příííííšerný lidi ......šílený story ......zážitky fakt ....kreatury .....pak jsem začala víkendově  žít s mladýma klukama, pze tam byl větší výběr a byli "normálnější " než ti rozvedení .
Kolem mě ženský , který se třeba znova vdaly, dopadly podobně akorát, že jsou 2-3 krát rozvedený   lol.....prostě když se podaří najít növýho muže  k dvěma dětem, tak to je velká výjimka .......já osobně tomu nevěřím.

Upravil(a) Rozmarila (1. 10. 2009 16:39)

Není tady

#156 1. 10. 2009 16:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Vachu napsal(a):

To víte, holky, muži jsou moc rádi viděni v roli BIVOJE, který skolí kance a přinese ho rodině na zádech k jídlu...
A snad uznáze, že za hrdinský čin a metrák masa si pořádnou pochvalu zaslouží, herdek filek, no ne?
va stolt tummenupp

Bezpochyby smile a já například jsem ráda za Bivoje a aji ho vychválím. Akorát že se z toho nesmí stát jakási nepsaná povinnost, to za a) a  za b) se to nesmí používat jako nástroj nátlaku hmm
Kdysi mi jeden kamarád řek, že dnešní ženy si můžou za všechno, poněvadž nemají rády chlapy - bojovníky. Tak jsem mu pravila, že mají, na tom se nic nezměnilo. Jen bojovníci musejí bojovat za ně - a ne proti nim smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#157 1. 10. 2009 16:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ouška74 napsal(a):

Ouško, přesně proto to ale dělá wink

Není tady

#158 1. 10. 2009 16:57

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Ouška74 napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Ouška74 napsal(a):

rozmarilo a podle tebe tedy ženská s dětmi rozvedená už nikdy nemá šanci žít s někým jako rodina? neutral

Ousko, ve skutecnosti tady lidskym vztahum nerozumi vubec nikdo, krom Rozmarile, ta ma velmi bohate zkusenosti ;-)))
Vsichni jsme dozajista studeni cumaci.
Vec se ma tak, ze Rozmarila se snazi provokovat a upozornit na sebe za kazdou cenu. To, co pise jsou bludy opustene starnouci neprilis dobre vypadajici padesatnice, ktera v zivote nemela mnoho ani rozumu ani stesti. Takhle se to musi brat.

Upravil(a) baba.jaga (1. 10. 2009 17:00)

42!

Není tady

#159 1. 10. 2009 16:57

Rozmarila
Zablokovaný

lupina montana napsal(a):

Ouška74 napsal(a):

Ouško, přesně proto to ale dělá wink

Ježíš nepodporuj ji v těch nesmyslech ....ona prostě hádky nechápe a neumí.........stejně tak jako on vypálí co ho napadne pze je cholerik.........tak tu z něj nedělejte zlosyna, nikomu tím nepomůžete ........Ouško pak na sobě nebude pracovat .......

Není tady

#160 1. 10. 2009 17:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Umět - to je to správný slovo. Hádat se je umění - a ten její to taky neumí, Roz. Respektive - umí, ale tu destruktivní variantu. Konstruktivně očividně ne. Což je právě jádro pudla. Dobře vedená konstruktivní hádka tě zanechá očištěnou - má to katarzi. Destruktivní jen více zanese.

Není tady

#161 1. 10. 2009 17:10

Rozmarila
Zablokovaný

No ty jsi určo studenej schizoid  Babo.......tohle mluví za vše ...a k tomu tvoje postřehy na forech , jak věrnost není důležitá , pze člověk má jiný kvality ...atd :

Hele, ja treba deti vubec nechci a neplanuju je mit dobrovolne. Je mi 31 let a jeste nikdy jsem je nechtela a tesim se, az mi bude 35 a okoli me prestane otravovat otazkami, ze "kdy konecne". Jo a pritele mam a ziju s nim ;-)))

I kdyby me nikdo nechtel (coz neni pravda), tak to preci neni konec sveta. Na muzich muj svet vazne nestoji. Miluju byt sama, dlouho jsem byla sama a treba jednou sama zustanu. Ale beztak v zivote existuje milion ruznych zajimavych veci, krom muzu

nejkrasnejsi vec, ktera existuje v prirode je HUDBA ;-))))
lollollollollollollol

Není tady

#162 1. 10. 2009 17:13

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

No ty jsi určo studenej schizoid  Babo.......tohle mluví za vše ...a k tomu tvoje postřehy na forech , jak věrnost není důležitá , pze člověk má jiný kvality ...atd :

Hele, ja treba deti vubec nechci a neplanuju je mit dobrovolne. Je mi 31 let a jeste nikdy jsem je nechtela a tesim se, az mi bude 35 a okoli me prestane otravovat otazkami, ze "kdy konecne". Jo a pritele mam a ziju s nim ;-)))

I kdyby me nikdo nechtel (coz neni pravda), tak to preci neni konec sveta. Na muzich muj svet vazne nestoji. Miluju byt sama, dlouho jsem byla sama a treba jednou sama zustanu. Ale beztak v zivote existuje milion ruznych zajimavych veci, krom muzu

nejkrasnejsi vec, ktera existuje v prirode je HUDBA ;-))))
lollollollollollollol

Jasne, ze mam pravdu a za tim si stojim ;-)))
Jinak to tady na forech o me kazdy vi.

Upravil(a) baba.jaga (1. 10. 2009 17:14)

42!

Není tady

#163 1. 10. 2009 17:16

Ouška74
♥♥-----

Rozmarilo

vidím že kolem tebe je to samý schizoid, studený čumák a autista. moc zajímavé...yikes

Není tady

#164 1. 10. 2009 17:18

Rozmarila
Zablokovaný

Ouška74 napsal(a):

Rozmarilo

vidím že kolem tebe je to samý schizoid, studený čumák a autista. moc zajímavé...yikes

Ne tady jsem potkala takový lidi tři ......Babu, ta je fakt drsná .......pak Irik a tebe.......měla jsem takový lidi v rodině, tak to prostě poznám......před sebou neutečeš Ouško
Baba hodnotí lidi naprosto bezcitně a studeně .......a lituje často ty nepravé .....což je jasný projev .......

Upravil(a) Rozmarila (1. 10. 2009 17:21)

Není tady

#165 1. 10. 2009 17:24

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Ouška74 napsal(a):

Rozmarilo

Ne tady jsem potkala takový lidi tři ......Babu, ta je fakt drsná .......pak Irik a tebe.......měla jsem takový lidi v rodině, tak to prostě poznám......před sebou neutečeš Ouško
Baba hodnotí lidi naprosto bezcitně a studeně .......a lituje často ty nepravé .....což je jasný projev .......

Tebe hodnotim tak, jak se mi jevis.
Jinak ousko, holky napsaly uz hodne, nebudu se opakovat, ale taky zastavam nazor, ze by sis nemela nechavat s.rat na hlavu.

42!

Není tady

#166 1. 10. 2009 17:27

Rozmarila
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Ouška74 napsal(a):

Rozmarilo

Tebe hodnotim tak, jak se mi jevis.
Jinak ousko, holky napsaly uz hodne, nebudu se opakovat, ale taky zastavam nazor, ze by sis nemela nechavat s.rat na hlavu.

A tëbe hodnotím jak se mi jevíš ty , nemáš emoční inteligenci,  nemáš soucit a empatii :

ano, kamosek mam malo, pac vsechny vrstevnice v mem veku mluvi o detickach a posranych plinkach a to me nezajima... ;-))) ale mam par kamosek, tech normalnejsich.

--------------------------------------------------------------------------------
A co s tim, ze mam male EQ, ja to vim a vubec mi to nevadi, dyt se na to neumira ;-)).
ty jsi se svym patentem na rozum celkem vtipna....

Není tady

#167 1. 10. 2009 17:32

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Rozmarila napsal(a):

Baba hodnotí lidi naprosto bezcitně a studeně .....

....a často přesně. Baba prostě nenosí brejle a propříště já alespoň budu bedlivě její názor sledovat, až zas mě popadne nějaký ten matkoterezianismus vissla
Mmch - někdo se skutečně narodí, jako studenej čumák, ale v tom nevidím nic špatnýho. Naopak - leckdy je velmi osvěživým prvkem v moři vášní a emocí!

Není tady

#168 1. 10. 2009 17:40

Rozmarila
Zablokovaný

Rozmarila napsal(a):

....a často přesně. Baba prostě nenosí brejle a propříště já alespoň budu bedlivě její názor sledovat, až zas mě popadne nějaký ten matkoterezianismus vissla
Mmch - někdo se skutečně narodí, jako studenej čumák, ale v tom nevidím nic špatnýho. Naopak - leckdy je velmi osvěživým prvkem v moři vášní a emocí!

Tak to teda vůbec né přesně ...   lollollol rozhozená Selima je podle ní jeden z nejvyrovnanějších lidí na Babi ......    lollol....jak říkám , naprosto bez EQ.......a to není dobrý pro život .......
Další věc je jak hodnotila moje fotky ....že prý jsem nevzhledná stará ženská ....   lollol..pořád to řešila , jakoby se jí to nějak dotýkalo ....... vzhled není v životě vůůbec podstatnej ........ale vysvětluj to 31 letý ženský podle který žena, která  se rozplývá nad svým dítětem "není normální"

Není tady

#169 1. 10. 2009 17:44

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Ovsem zejmena pro Rozmarilou nemam zadny soucit. Uboha existence, ktera se snazi svuj marny zivot vykompenzovat tim, ze s.uka mlade kolousky a hraje si na sex bombu.
no nic vazeni, uz musim fakt do prace. Tady tyhle internety mi vubec neprospivaji ;-))) nuda je hrozna vec.

42!

Není tady

#170 1. 10. 2009 17:48

Rozmarila
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Ovsem zejmena pro Rozmarilou nemam zadny soucit. Uboha existence, ktera se snazi svuj marny zivot vykompenzovat tim, ze s.uka mlade kolousky a hraje si na sex bombu.
no nic vazeni, uz musim fakt do prace. Tady tyhle internety mi vubec neprospivaji ;-))) nuda je hrozna vec.

Ubohá existence jsi akorát ty.......bez dětí, bez rodiny.....zuřící na maminky s dětma.......proč asi ??Proč ti tak vaděj hele ??
A ty moje po*no fotky tě taky žraly dlouho....pořád jsi je řešila, pořád ses k nim vracela ..........tos najednou nebyla nad věcí , ale naopak docela vytočená ...jak říká Pandorra, nejvíc řveme tam, kde nás to nejvíc bolí ....     lollollol

Není tady

#171 1. 10. 2009 17:51

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Tak to teda vůbec né přesně ...   lollollol rozhozená Selima je podle ní jeden z nejvyrovnanějších lidí na Babi ......    lollol....jak říkám , naprosto bez EQ.......a to není dobrý pro život .......
Další věc je jak hodnotila moje fotky ....že prý jsem nevzhledná stará ženská ....   lollol..pořád to řešila , jakoby se jí to nějak dotýkalo ....... vzhled není v životě vůůbec podstatnej ........ale vysvětluj to 31 letý ženský podle který žena, která  se rozplývá nad svým dítětem "není normální"

ty to prekrucujes. Myslela jsem to v uzovkach, tudiz pro me neni normalni. Ano radeji si budu povidat s nejakou bezdetnou o sportu a hudbe. Na tom neni nic stranseho.

42!

Není tady

#172 1. 10. 2009 17:52

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Ubohá existence jsi akorát ty.......bez dětí, bez rodiny.....zuřící na maminky s dětma.......proč asi ??Proč ti tak vaděj hele ??
A ty moje po*no fotky tě taky žraly dlouho....pořád jsi je řešila, pořád ses k nim vracela ..........tos najednou nebyla nad věcí , ale naopak docela vytočená ...jak říká Pandorra, nejvíc řveme tam, kde nás to nejvíc bolí ....     lollollol

Ovsemze, nechapala jsem, jak s timhle ksichtem a timhle telem to dokazes zverejnit. hnus velebnosti. Nulova sebereflexe.

42!

Není tady

#173 1. 10. 2009 17:54

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Ubohá existence jsi akorát ty.......bez dětí, bez rodiny

big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

42!

Není tady

#174 1. 10. 2009 17:58

Rozmarila
Zablokovaný

Přesně tak ....    lollolA kde ty máš fotky Babo, pro jistotu nikde co ??   lollolPřesně jak říká Pandorra, řveš tam kde tě to žere :
Tady se jukněte , jak rozčilená Babajaga .....vždy nad věcí , jak píše Lupina...... řešila moje po*no fotky :

Baba jaga:

27. 9. 2009 22:42

Mne teda tahle pani prijde pomerne dost oskliva. Sorry. Hlavne tou svou sebeprezentaci, ktera je dost nevkusna

27. 9. 2009 22:46
mashanka napsal(a):
Nevkusná je, s tím souhlasím. Ale třeba je to tím, že mám špatný vkus já, těžko říct

hehe, no jiste ;-))) Zarucuju na 1000% ze ty nejsi ta, kdo ma spatny vkus ;-)

27. 9. 2009 22:53

To je sice pravda, ale uznej, ze nemaji potrebu se vystavovat na netu. Pokud ano, tak musi pocitat s tim, ze se jim rada lidi bude smat
27. 9. 2009 23:08

mne fotky cicmaraka nevadeji, spis te pani, ale opravdu. Proste chapejme to tak, ze nekomu vadi fotky auto nehod nebo tak, dela se jim z toho celkem spatne. Tak mne z tech fotek ;-)) Samosebou, to nevyhledavam, ale kdyz to prezentuje, tak jsem koukla a ted se k tomu jen vyjadruju, ze to je celkem humus. Ta  fotka ve mne vyvolava negativni emoce. Tak to je.
27. 9. 2009 12:46

tam takovych "vykriku" je ponekud vice. Ale to je ciste tvoje vec. 
Ty tam jeste soutezis s nejakou "protivnici"? A co je predmetem te souteze? Kdo vykou.ri vic p.taku?
27. 9. 2009 13:45

Uprimne. Mne hlavne drazdi kvalita tech fotek a kvalita vyfocenych lidi.
27. 9. 2009 13:48

Jo, nadseny komentare od zoufalcu, o ktere by si nikdo neoprel ani kolo. Ten rev neni podezrely. Sorry, ale zadna krasavice nejsi a mozna trochu sebereflexe ti neuskodi. Ty fotky jsou opravdu odp.orne. A to po vsech moznych strankach. Esteticke, technicke, zpracovani je priserne. Na jistem diskuznim serveru si z takovych fotek delame celkem slusnou srandu

Upravil(a) Rozmarila (1. 10. 2009 18:01)

Není tady

#175 1. 10. 2009 18:00

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Ovsemze, nechapala jsem, jak s timhle ksichtem a timhle telem to dokazes zverejnit. hnus velebnosti. Nulova sebereflexe.

Přesně tak ....    lollol

pokud ten ucel byl pozvracet se, tak to se ti skoro povedlo.

42!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí