29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
díky holky
Není tady
Anda napsal(a):
Ouško, klid.
Rozmarila manžela nemá, zato má papíry na hlavu. Nadávat si v hádce do sviní a pi.í normální vážně není. Jak už ti tu někdo psal, její příspěvky prostě vypusť. Nebo si projdi ostatní vlákna, kde se od ní taky ledacos dočteš. Scénář má pořád stejný, jen obsazení se mění (alkoholik, cholerik atd.). Ale finále vždy stejné - já to dělám nejlíp
Konečně to tady někdo napsal.
Není tady
Natálie napsal(a):
Anda napsal(a):
Ouško, klid.
Rozmarila manžela nemá, zato má papíry na hlavu. Nadávat si v hádce do sviní a pi.í normální vážně není. Jak už ti tu někdo psal, její příspěvky prostě vypusť. Nebo si projdi ostatní vlákna, kde se od ní taky ledacos dočteš. Scénář má pořád stejný, jen obsazení se mění (alkoholik, cholerik atd.). Ale finále vždy stejné - já to dělám nejlípKonečně to tady někdo napsal.
No, Natálko, ono to tak těžký zase nebylo. On si o to ten náš Hans Christian koleduje v každém druhém příspěvku (možná ani ne druhém), navíc se se svou diagnózou nijak netají, naopak se camrá, jak na to bere invalidní důchod, takže v mém případě morální problém s Rozmarilinou charakteristikou vymizel. A je mi fakt jedno, jestli je to dané její chorobou nebo ne.
Není tady
no rozmarilo, jen pro obrázek
když jsem mu řekla že s ním nemůžu už žít, tak mi řekl, že mi to tu taky může podpálit
pak se sice omluvil, že to bylo ze zoufalství, ale já mám strach
podle tebe je to zřejmě v pohodě
Není tady
taky že řekne mým dětem (9,11) co je jejich matka zač
Není tady
Ouško, buď pořád stejná a zbav se sprosťáka. U nás doma se nikdy sprostě nemluvilo a nemám potřebu ani já mluvit sprostě. Vulgarita je nenormální a výmluva na rakovinu je ubohost. Pokud někdo chce žít v duševním hnoji,ať si tak bydlí, ale hlavně ať ten hnůj necáká po okolí!!!
Není tady
Nestačím přečíst celé vlákno, ale: ..."ale nevím proč bych měla být s někým, kdo si o mě myslí, že jsem bezcitná a že pro něj nic nedělám a že jsem úplně divná"...
To teda taky nevim, proč bys měla, a JSIMně ten výrok v překladu do řeči tvého "vládce, tyrana, manipulátora a slabocha" přijde jako:
BUDEŠ TADY SE MNOU TY HLUPAČKO, PÁČ SEŠ JEDNA Z MÁLA, KTERÁ SI NECHÁ KYDAT NA HLAVU, VLÁČET A SMÝKAT SEBOU SEM A TAM, A JEŠTĚ UVĚŘÍ, ŽE JÁ JSEM SVATEJ CHUDÁČEK DĚTSTVÍM POZNAČENEJ... a pokud náhodou ne... TAK TO SEŠ TEDA DIVNÁ!!!
Není tady
Ouška74 napsal(a):
když jsem mu řekla že s ním nemůžu už žít, tak mi řekl, že mi to tu taky může podpálit
Ouško, v tu chvíli bych mu sbalila jeho věci, dala je na chodbu a vyměnila zámek. Ani zoufalstvím nelze omluvit všechno. Víš jestli váháš, tak já tě chápu, mě trvalo dost dlouho než jsem pochopila, že na takového muže nic jiného neplatí. Z vlastní zkušenosti vím, že čím víc se neúcta ve vztahu rozjede, tím víc už to nejde zpátky slepit ve vyhovující vztah. Takže nečekej, že to bude lepší, možná vždycky na pár dnů kdy se bude setsakra snažit, aby jsi ho neopustila. Teď je otázka jestli ti to bude stačit.
Není tady
Čas napsal(a):
Nestačím přečíst celé vlákno, ale: ..."ale nevím proč bych měla být s někým, kdo si o mě myslí, že jsem bezcitná a že pro něj nic nedělám a že jsem úplně divná"...
![]()
![]()
To teda taky nevim, proč bys měla, a JSIMně ten výrok v překladu do řeči tvého "vládce, tyrana, manipulátora a slabocha" přijde jako:
BUDEŠ TADY SE MNOU TY HLUPAČKO, PÁČ SEŠ JEDNA Z MÁLA, KTERÁ SI NECHÁ KYDAT NA HLAVU, VLÁČET A SMÝKAT SEBOU SEM A TAM, A JEŠTĚ UVĚŘÍ, ŽE JÁ JSEM SVATEJ CHUDÁČEK DĚTSTVÍM POZNAČENEJ... a pokud náhodou ne... TAK TO SEŠ TEDA DIVNÁ!!!![]()
![]()
Není tady
Ouška74 napsal(a):
Tedy, na to si dej pozor. Jedna moje známá takového přítele = slabocha= agresora vystěhovala z bytu a on opravdu nalil nějakou hořlavinu pod dveře a zapálil. Následně ohlásil požár..... nechci tě děsit, já jen že někteří pitomci to jsou schopni dotáhnout do konce. Když vyhrožují, nikdo je nebere vážně a i policie jedná, až se opravdu stane neštěstí a to pak už taky může být pozdě...
Není tady
Nebyla bych s nim.
A nejsi divna, taky mam po tvrdsim slove kolik dni stazeny zaludek. Kdyz se muj muz vytoci - cimkoliv - nijak si to na mne nevyliva, ale ja mam neurozu jen z toho, kdyz vidim, jak chodi po zahrade, zlostne brumla a mlati traverzou do zeme. Jednou se mi taky stalo, ze na me kdosi v tramvaji buhviproc plivl, taky tyden depka.
Není tady
Ouška74 napsal(a):
Ouško, ty máš krásnej avatárek! A přezdívku taky
Já žiju s podobným exotem taky: proč a nač, to je dlouhá pohádka - jen tě chci ujistit, že je to příšerná štrapáce. Nic pro Ouško s modrýma houslema
Takové hádky jsou jako požár, přece - nebo ty to tak necítíš? Jako by ti ten byt podpaloval už teď - a co - byt...ale tebe samotnou.
Normálně tohle nikomu neradím - tobě jo: vypakuj přítele, dokud je čas. A pak se vrhni na to, aby sis sama v sobě udělala pořádky - abys vyhodila toho řvouna sama ze sebe zevniř - jinak natrefíš na dalšího.
Roz - tohle je nedorozumění; existují dva druhy hádek: konstruktivní a destruktivní (což bys teda měla myslím vědět)
Ouško mluví o těch destruktivních, které jsou výhradně nástrojem moci a ovládání a nikdy nevedou k výsledku.
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Nebyla bych s nim.
A nejsi divna, taky mam po tvrdsim slove kolik dni stazeny zaludek. Kdyz se muj muz vytoci - cimkoliv - nijak si to na mne nevyliva, ale ja mam neurozu jen z toho, kdyz vidim, jak chodi po zahrade, zlostne brumla a mlati traverzou do zeme. Jednou se mi taky stalo, ze na me kdosi v tramvaji buhviproc plivl, taky tyden depka.
Danielo, koukám že to máme stejné. Taky mám takové pocity jako ty.
Jenže on si právě vylívá vztek na okolí a všechny obviňuje z toho když se něco nedaří a má hnusné poznámky, i třeba vůbec nesouvisející. Já to nezvládám, protože jeho vytočí pokaždé když se něco nedaří, a to je v provozu domácnosti pořád.
Hlavně taky když se něco rozbije, to je taky časté. On je z toho úplně mimo, má deprese, je strašně protivný a utrhuje se, demonstrativně si dává hlavu do dlaní nebo si jde lehnout a s nikým se nabaví - já tohle pochopit nedokážu a upřímně je mi to protivné. Pro mě jsou to jen věci, které se buď opraví nebo vyhodí.
Přitom je manuálně velice zručný a hodně toho opraví, tak jsem mu říkala, že nemá důvod k tomuhle, když to stejně vždycky opraví, párkrát to - kvůli mě zvládl ale pak to bylo nanovo.
Taky má samozřejmě pocit, že všechno rozbíjí ti ostatní špatným zacházením, jemu se to nestává, že...
Není tady
lupina montana napsal(a):
Ouška74 napsal(a):
podle tebe je to zřejmě v pohoděOuško, ty máš krásnej avatárek!
A přezdívku taky
Já žiju s podobným exotem taky: proč a nač, to je dlouhá pohádka - jen tě chci ujistit, že je to příšerná štrapáce. Nic pro Ouško s modrýma houslema
Takové hádky jsou jako požár, přece - nebo ty to tak necítíš? Jako by ti ten byt podpaloval už teď - a co - byt...ale tebe samotnou.
Normálně tohle nikomu neradím - tobě jo: vypakuj přítele, dokud je čas. A pak se vrhni na to, aby sis sama v sobě udělala pořádky - abys vyhodila toho řvouna sama ze sebe zevniř - jinak natrefíš na dalšího.
Roz - tohle je nedorozumění; existují dva druhy hádek: konstruktivní a destruktivní (což bys teda měla myslím vědět)
Ouško mluví o těch destruktivních, které jsou výhradně nástrojem moci a ovládání a nikdy nevedou k výsledku.
lupi, díky
neznám tě, možná si najdu nějaké tvé příspěvky,
ale právě tohle by mě zajímalo, jestli někdo s někým takovým žije a proč.
já mám hrozné dilema, protože toho pro mě hodně dělá (ale pak to taky pořád vyčítá) a spoustu věcí je s ním jednoduší
Není tady
Čas napsal(a):
![]()
![]()
BUDEŠ TADY SE MNOU TY HLUPAČKO, PÁČ SEŠ JEDNA Z MÁLA, KTERÁ SI NECHÁ KYDAT NA HLAVU, VLÁČET A SMÝKAT SEBOU SEM A TAM, A JEŠTĚ UVĚŘÍ, ŽE JÁ JSEM SVATEJ CHUDÁČEK DĚTSTVÍM POZNAČENEJ... a pokud náhodou ne... TAK TO SEŠ TEDA DIVNÁ!!!![]()
![]()
Není tady
Ouška74 napsal(a):
já mám hrozné dilema, protože toho pro mě hodně dělá (ale pak to taky pořád vyčítá) a spoustu věcí je s ním jednoduší
Tohle je past....ono se to vykompenzuje složitostí vztahu samého a nestojí to za to. Zvlášť ne dneska....Zavoláš hodinovýho manžela a máš to
Nemyslím, že by ses válela a nechala obskakovat - nevypadá to tak. Takže nedělá "on pro tebe", ale děláte oba na společném - ne?
Není tady
Ouška74 napsal(a):
Tohle je past....ono se to vykompenzuje složitostí vztahu samého a nestojí to za to. Zvlášť ne dneska....Zavoláš hodinovýho manžela a máš to
Nemyslím, že by ses válela a nechala obskakovat - nevypadá to tak. Takže nedělá "on pro tebe", ale děláte oba na společném - ne?
no tak jsem to brala já, že je všechno společné
on má názor, že nám přišel pomáhat
ale já o žádného sluhu nestojím
jeho poslední výrok byl - to jsem zvědav co tu beze mě budete žrát
Není tady
Tak mu řekni, že mu budeš posílat váš jídelní lístek jednou týdně mailem , pokud ho to tedy skutečně zajímá.
Ber to prostě jako srandu. Když zjistí, že jeho kecy nebereš vůbec vážně, přestanou mít pro něho efekt. Ale zase hrozí nebezpečí, že si najde jinou slepičku, která bude panáčkovat podobně, jako teď ty. Tihle prostě se silnou ženskou být nemůžou - nemají jí co nabídnout
Upravil(a) mashanka (1. 10. 2009 11:48)
Není tady
Ouška74 napsal(a):
on má názor, že nám přišel pomáhat.............................
On by vás zachraňoval! Chtěl by se cítit, jako zachránce na bílým koňovi
Hm...víš co je zajímavý? Ten můj taky - a je to uvěřitelný. Skutečně se cítí dobře, když nás může "zachránit" a my mu projevujme radost a jistě i vděk. Blbý na tom je, že se to nestává dost často, jak by chtěl a tak i vytváří občas něco, jako "umělý nebezpečí". Zvláštní na tom je to, že je to možná druhá strana mince - na té první je ta manipulace.
No, nicméně tak jako tak tam máš roli slabého, neschopného a nemožného stvoření....a to teda není nic, oč by člověk stál dlouhodobě.
Není tady
Ouška74 napsal(a):
teď si připadám opravdu ještě nenormálnější.
možná máte pravdu, já pod pokličku ostatních domácností nevidím.
třeba je to opravdu tak, že lidi běžně na sebe křičí a jsou sprostí.
ale v tom že jsme studení sobci pravdu nemáš.neznáš mě.a nevím z čeho tak usuzuješ.
já se umím vcítit do toho, že přestěhování je těžké, ale kdybych to musela podstoupit já asi bych se víc přimkla k těm lidem co bych tam měla a pořád bych je nekritizovala, že jsou divní když si na výletě chtějí koupit zmrzlinu (to je jen příklad).
a o žádný byt jsem ho nepřipravila a nechtěla připravit. spolu jsme se na nečem domluvili a mrzelo mě když v den kdy se stěhuje to najednou změnil. chtěla jsem něco společného, ne aby peníze donesl mě.
ty ses nikdy s partnerem nedomlouvala na bydlení?
Ouško, neděs se - to normální určitě není, že na sebe lidi křičí a jsou sprostí. Teda zakřičí si občas asi skoro každý, ale aby na sebe byli lidi sprostí, to určitě normální není a určitě to není běžné. Představ si, jak tě dcera tituluje tlustou krávou apod. - nebo manžel, máma, kdokoliv blízkej ke komu máš úctu a on k tobě - tohle je normální možná tak u nenormálních lidí (což až budeš na Babinetu déle, tak poznáš, že Rozmařilá svým způsobem je, nikdo jí tu nebere moc vážně - podle toho co většina píše).
Není tady
Anda napsal(a):
Natálie napsal(a):
Anda napsal(a):
Ouško, klid.
Rozmarila manžela nemá, zato má papíry na hlavu. Nadávat si v hádce do sviní a pi.í normální vážně není. Jak už ti tu někdo psal, její příspěvky prostě vypusť. Nebo si projdi ostatní vlákna, kde se od ní taky ledacos dočteš. Scénář má pořád stejný, jen obsazení se mění (alkoholik, cholerik atd.). Ale finále vždy stejné - já to dělám nejlípKonečně to tady někdo napsal.
No, Natálko, ono to tak těžký zase nebylo. On si o to ten náš Hans Christian koleduje v každém druhém příspěvku (možná ani ne druhém), navíc se se svou diagnózou nijak netají, naopak se camrá, jak na to bere invalidní důchod, takže v mém případě morální problém s Rozmarilinou charakteristikou vymizel. A je mi fakt jedno, jestli je to dané její chorobou nebo ne.
Ando, hezky napsáno , jsi mě předběhla a vystihla to líp. Což o to, my, co jsme tu déle, tak už víme s kým máme tu čest, ale ti co přijdou, tak je ta osoba asi dost vyděsí
Není tady
Barborka napsal(a):
Anda napsal(a):
Natálie napsal(a):
Konečně to tady někdo napsal.No, Natálko, ono to tak těžký zase nebylo. On si o to ten náš Hans Christian koleduje v každém druhém příspěvku (možná ani ne druhém), navíc se se svou diagnózou nijak netají, naopak se camrá, jak na to bere invalidní důchod, takže v mém případě morální problém s Rozmarilinou charakteristikou vymizel. A je mi fakt jedno, jestli je to dané její chorobou nebo ne.
Ando, hezky napsáno
, jsi mě předběhla a vystihla to líp. Což o to, my, co jsme tu déle, tak už víme s kým máme tu čest, ale ti co přijdou, tak je ta osoba asi dost vyděsí
Pravdu díš. Já být nová a přečíst si to, co Ouška, šlak mě trefí a nabudu dojmu, že jsem úplně ale úplně vyšinutá.
Není tady
Ouška74 napsal(a):
Ouška74 napsal(a):
Nemyslím, že by ses válela a nechala obskakovat - nevypadá to tak. Takže nedělá "on pro tebe", ale děláte oba na společném - ne?no tak jsem to brala já, že je všechno společné
To je asi nějaký folklór mezi chlapama. I můj BM měl starost co bez něho budeme žrát a slyšela jsem to víckrát od kamarádek, kolegyň, známých, že chlap si myslí, že je zachránce.
Není tady
lea64 napsal(a):
Ouška74 napsal(a):
Nemyslím, že by ses válela a nechala obskakovat - nevypadá to tak. Takže nedělá "on pro tebe", ale děláte oba na společném - ne?no tak jsem to brala já, že je všechno společné
jeho poslední výrok byl - to jsem zvědav co tu beze mě budete žrátTo je asi nějaký folklór mezi chlapama. I můj BM měl starost co bez něho budeme žrát a slyšela jsem to víckrát od kamarádek, kolegyň, známých, že chlap si myslí, že je zachránce.
no asi jo - já tyhle kecy nenávidím
byla jsem před ním tři roky sama s dětmi a jsme stále naživu
rozmarila mi tu předhodila, že mě živí.
ne neživí mě, budu fungovat i bez něj, jsem samostatná, ale když jsme měli dvě výplaty tak jsme si samozřejmě mohla - i já - dovolit víc než sama
ale vůbec, pro něj jsou prachy na vysokým stupni, hlavně ten pocit že mu má být ten komu je dává vděčný,
teď prý má kvůli mě holou prd..., no zapomněl že s ní i přišel
Není tady
Zachránce ? Když jde o žrádlo, tak snad KRMIČ
Holky, já jsem teď chudák - můj krmič má nohu v sádře a je na marodní. Tak jsem jediný krmič v rodině já. A zima na krku, takže to nebude ani na pastvu.
Asi mu začnu říkat "Neživíš, tak nepřepínej"
Není tady