29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dani, no to je pecka! Já sem teda sehnala i tu podprdu, ale stejně budu chtít ještě jednu. Mám bílou a ještě černou by to chtělo... A ještě přemýšlím o bačkůrkách a noční košilce na příp. OPU. Ae to až těsně před zákrokem, at to nezakřiknu
Ano, ten CAR znám z nějaký diskuse. Určo tam budeš spokojená! A když ne, přejít můžeš vždycky jinam
ted si nejsem jistá, ale myslím, že v Plzni je ještě jedno centrum... zapátrám...ale je to jako fuk... hlavně když ti pomohou a nezrujnujou vaší peněženku
Není tady
Dani- ano u vás v plzni je ještě jeden CAR- Institut s.r.o. ve vnitřním městě Plzenˇ. Tak vidíš, jakej máš výběr, kdyby náhodou tohle nešlo...
Není tady
jak to mas s tou stimulaci?? uz jako tento cyklus.. ci?
Není tady
no ja byla do peti v kanclu a ted se flakam na netu .. ale chci jit zehlit
Není tady
neee, mne staci ta nase... normalne tam jsou trika M... a to odletal 2 zari
Není tady
Sorry, musela jsem pověsti prádlo a další narvat do pračky, začínám si říkat, že nás to špinavé prádlo zavalí
Leni ta fotka je vážně úžasná, předpokládám, že ateliér nebyl v ČR
Ta stimulka? Mnoooo, tak nějak to asi vyjde
Koukám Sissi, že taky bojuješ s prádlem
Není tady
Leni trika a košile žehlit, to je slast
Blavi...mám jen malou várku bíleho.. Já mám celkem hotovo průběžně
Není tady
ahoj holky:-) dlouho jsem nebyla dělo se něco, co bych měla vědět? mám jen chvilku:-(
Není tady
Čau Siluvš!!! Ani já nic nevím, taky jsem chvílu nebyla
Leni hoď jsem ještě nějakou, jako "vzorek"
Sissi, tak to jsi hvězda, já tu všechno honím jako blázen a ke kafču a knížce jsem nesedla ani nepamatuju
Není tady
tak moment.. ale me sem moc ty obrazky nedjou vkladat moment
Není tady
Lenka77 napsal(a):
tak moment.. ale me sem moc ty obrazky nedjou vkladat
moment
juu ja chci také videt i když mám jen mobil a jste mini
Není tady
mne se to tu cely zblaaaznilo , sem musela dat restart
Není tady