29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sima 75 napsal(a):
Holky mely jste tu prvni MS silnou a bolestivou ja trpim
Simi, ja ani nevedela, ze ji mam...ta prvni byla v pohode....ted cekam tu druhou a ono nic, ale silene me boli hlava! jeste ze si s vama pisu, jinak bych se tu zblaznila! ani tu nemam moc prace, tak se docela nudim....
Není tady
Ostrava - tý vado, to je taky docela dálka...já jsem z Prahy (teda píšu z Prahy, ale nebydlim v Praze v Ostrave mame taky pobocku firmy
byla jsem tam jednou na firemni party - dlouuuuháááá cesta vlakem
Není tady
Orcha napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Holky mely jste tu prvni MS silnou a bolestivou ja trpim
Simi, ja ani nevedela, ze ji mam...ta prvni byla v pohode....ted cekam tu druhou a ono nic, ale silene me boli hlava! jeste ze si s vama pisu, jinak bych se tu zblaznila! ani tu nemam moc prace, tak se docela nudim....
Tak to ja mam bolesti vzdy ,ale ted je to fakt mega zavidim tem co nemaji
Není tady
Orcha napsal(a):
Ostrava - tý vado, to je taky docela dálka...já jsem z Prahy (teda píšu z Prahy, ale nebydlim v Praze
v Ostrave mame taky pobocku firmy
Jakou pobocku ?a co presne delas ?
Není tady
Simi a nepomohly by ti treba nejaky ty bylinkovy cajiky? Nezkousela jsi to? Ja mivam jenom bolesti hlavy a trochu tlaky v podbrisku, ale neni to nic, co by se nedalo vydrzet. Krece to nejsou....nastesti....
Není tady
sima 75 napsal(a):
Orcha napsal(a):
Ostrava - tý vado, to je taky docela dálka...já jsem z Prahy (teda píšu z Prahy, ale nebydlim v Praze
no pracuju v personalni agenture a delam ucetni...ted zrovna nemam co uctovat do prace jsem se vracela po 3 mesicich (temer) a musim rict, ze se ke me vsichni zachovali moc hezky! Hlavne sefova! Je mi moc líto Oliii, kdyz ji ten blbec jeji sef rekl, co ji rekl.....mela jsem z toho taky obavy, vsichni uz pocitali s tim, ze se nevratim, moje prace byla rozdana mezi ostatni, nebylo to jednoduchy, ale clovek se musi zakousnout a jit do toho hlava nehlava, ono uz to nejak dopadne, ze
a co ty? cimpak jsi?
Není tady
Orcha napsal(a):
Simi a nepomohly by ti treba nejaky ty bylinkovy cajiky? Nezkousela jsi to? Ja mivam jenom bolesti hlavy a trochu tlaky v podbrisku, ale neni to nic, co by se nedalo vydrzet. Krece to nejsou....nastesti....
Mam to vzdy dva dny to se da ,ale to dela ta endometrioza i kdyz hodne holek to taky boli a nemaji ji takze ...,ja vemu brufen a jsem ok respektive dva
Není tady
Orcha napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Orcha napsal(a):
no pracuju v personalni agenture a delam ucetni...ted zrovna nemam co uctovat
do prace jsem se vracela po 3 mesicich (temer) a musim rict, ze se ke me vsichni zachovali moc hezky! Hlavne sefova! Je mi moc líto Oliii, kdyz ji ten blbec jeji sef rekl, co ji rekl.....mela jsem z toho taky obavy, vsichni uz pocitali s tim, ze se nevratim, moje prace byla rozdana mezi ostatni, nebylo to jednoduchy, ale clovek se musi zakousnout a jit do toho hlava nehlava, ono uz to nejak dopadne, ze
a co ty? cimpak jsi?
V Casinu hraji ruletu a poker a black jack.Pohoda.jen pocitani ,ale to se clovek nauci .
Upravil(a) sima 75 (29. 9. 2009 14:25)
Není tady
Ja jdu ve stredu do prace poprve tak sem zvedava ,ale ucetni se zachovala super ,taky si rikam ,ze ten sef od Olii to je fakt blbec ,ja tohle nesnasim sem i impulsivni asi bych to resila scenou coz neni nejlepsi reseni
Není tady
Ta endoska musi byt pekna mrcha! Vubec ti ji nezavidim....dva brufeny, to je docela mazec ale aspon jim v tom kasinu vydrzis stat, co? prace v kasinu musi byt docela fajn, ne? ja v kasinu nikdy nebyla
nemam na to finance
to vis, slaba ucetni
Není tady
tak jsem uěšovala pejska
v casuínu to musí být docela dobrá práce že simi vzpomínám že práce za barem mě taky hrozně bavila
holky můjeho šefa jsem tenkrát myslela že zabiju řvala jsem jak malá bylo to zrovna v den kdy mi vyšli špatně screeningové krevní testy takže jsem toho měla víc než dost a ještě ten vůl do toho
Není tady
Tak te vyvedu z omylu ,drina zadna to jo samo ,ze pro novacky to je mazec nez se to nauci trva to pul roku ,ale dobry krupier je tak za tri
,ale neni to jako ve filmech z Las Vegas ,ty casy kdy byli narvane Casina jsou uz pryc ,nejsou penize ,chodi jen Korea a Vietnam i Cesi ,ale jenom jedni a ti sami a sem tam nejaky cizinec ,ale v Praze to je jine to vis OV
,ale slusne penize za malo prace ,ja uz to delam deset let takze pohodicka
Není tady
Zrovna byl o vikendu turnaj Texas Holdem poker a bude za tri mesice v telce ,ale ja tam nebyla takze filmova hvezda ze me neni ,ale pozor jak byla reklama na prime po regionech tak v te sem byla
takze svych patnact minut uz mam za sebou
Není tady
Je Simi, to je super, ne? Krupierka - to zni pekne skoda, ze nevim, jaka to byla reklama, mohla jsem te videt
nekdy si myslim, ze by me bavila vic prace s lidma, nez tu sedet a cucet do bedny, na druhou stranu me tady nikdo neotravuje a nikdo po me nic moc nechce
Není tady
presne tak, hlavne, ze clovek ma co delat, at uz dela cokoliv Jak ses vubec k takove praci Simi dostala? To asi neni jen tak, ne?
Oliii, na sefa uz nemysli, je to debil ja mam nastesti sefovou zenskou, ktera vychovala 2 deti, tak to mozna proto bere trochu jinak...myslim, ze na sefovou mam docela stesti, i kdyz tomu vzdycky tak nebylo, jeden cas mi sefovala holka o 2 roky starsi nez ja, myslela jsem, ze ji zabiju! denne jsem kvuli ni brecela - metoda cukru a bice...dneska uz po tech par letech bych si s ni vedela rady, tenkrat jsem byla cerstve po skole a nevedela jsem, ktera bije
Jako kamoska by byla asi fajn, ale jako sefova vubec!
Není tady
Ahojte holky! Jak je? Nějaké novinky?
Oliii docela závidím, že máš za sebou učesání pejska , já to taky měla v plánu, ale jsem dneska nějaká K.O.
Není tady
Miri ahoj! Jo jo taky sem koukala že je nový chlívek , a ty tři jedničky v názvu...snad budou šťastné
Není tady
Dani, no to už ale opravdu tady někdo musí oživit dobrou zprávou vid!
Už nějak dlouho nic...
A co ty? Jak se daří?
Já byla dnes na úřadech a jak jinak sem přišla v době, kdy se nashromáždilo tolik lidí, že sem čekala víc než hodku. A to bylo v bance prosím... Pak sem si to šla vynahradit po krámech a nakoupila si spodní prádlo...To budu ted potřebovat až se budu pořád svlékat na injekce
Není tady
Miri , vidíš to já si taky zrovna v pátek kupovala nové kalhotky, když se budu v tom CARu svlíkat
, podprdu sem sháněla, ale nevím...nějak sem nesehnala, a teď se mi nakupovat nechce
, asi zítra zase někde kouknu, musím do Plzně na pracák
a sehnat ještě něco na nehty
.
Jinak já si CAR nevybírala. Prostě mi doktor rovnou napsal žádanku do toho konkrétního CARu a to Natal Art v Plzni. Ale ani vlastně nevím jestli v Plzni ještě jiné centrum je o žádném jiném jsem tady neslyšela...
Není tady
oliii napsal(a):
tak máme v názvu tři jedničky tak holky aspoň tři těhulky v tomhle chlívečku
Těhulky prosím o kopu těhu bacilů pro dlouhodobky
Olii, já se držím při zemi, takže bych se spokojila s těhulkou 1
Vám těhulky a maminky moc děkujeme za přísun a těšíme se z vašich úspěchů!!! Však nám hezky vyšlapáváte cestičku DĚKUJEME
Není tady