6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj babinetky,
po porodu jsem intenzivně "krvácela" asi týden, pak se to změnilo na růové očistky,
třetí týden světlounce hnědé, pak nic asi dva dny, tak jsem si myslela, e u končím
s čitěním - no a od včerejka mám zřejmě menses!!!!
Typická jasně červená krev, sice málo, ale já měla vdy velmi slabou menses - tak
jsem si to spojila i s náladou, kterou jsem poslední dva dny měla a přičítala to starostem
se starí dcerou(velkej stres). Pak mi dolo, e ty dva dny Lucinka po kojení blinká a e
to mívaly starí děti, kdy jsem dostala menses a kojila. Podotýkám, e při starích dětech
jsem měla první menstruaci a několik měsíců po porodu. Dočetla jsem se na netu, e kdy mám mezi kojením delí přestávku více jak 4 hodiny, je to moné.
Malá je plně kojená, ale je fakt, e třeba večer se nají v 21 hod, pak kouká do 22 hod a kdy spí třeba do 3 hod do rána, tak ten interval je min. 6 hodin.
Tak poraďte, je moné mít menses jetě před ukončením oficiálního "estinedělí"?
Jsem z toho vykulená - jsem se těila na sex a místo toho...
Jak jste to měly po porodu vy, co kojíte???
Díky za zkuenosti
Není tady
Verusko já kojím částečně, ale co ty 3-4 hod ( vypije mezi 30-80 ml, jak kdy) , jsem 10 týdnů po porodu a teda MS nikde a doufám, e jetě nějaký ten pátek se neukáe
Není tady
Ahoj Jani, dík za odpověď
Zbytek včerejího dne bylo zase čisto, jsem z toho u váně jelen
Nevím, jestli se mám vůbec objednávat na kontrolu po estinedělí -
je mi prostě záhadou, proč jsem tři týdny u měla fakt jen slabě zabarvený (nejdřív růová, pak světle hnědá a lutá) cosi a teď jasně červená krev
Není tady
Ahoj Verusko,
ja tedy nemam vubec zkusenosti, ale co na sobe ted pozoruju, tak treba 2 dny u jen hnedsi spino a pak najednou z niceho nic citim, jak odteka krev, jakoby se odnekud neco zase uvolnilo:co: treba to u tebe neni ms, ale neco podobnyho.
Jo a s tim blinkanim po kojeni v dobe ms, to je obecne platne? Protoze to bych mela ms furt. Tobisi jednou krasne odrihne a podruhy si ublinkne (ne zrovna malo, i kdyz obloukem to neleti....).
Snad to ms nebude:)
Není tady
Verannko, mně malá neblinkala vůbec!!! A poslední tři dny a to jí fakt hlídám pořád, aby to nevdechla apod., protoe si normálně odříhne - po cca 10-12 min.kojení jí vezmu prso, nechám říhnout(větinou je ukřivděná, e jí beru potravu ), pak kojím cca dalích 10 min, znovu říhnout a i kdy se jí to pěkně podaří, stejně začne blinkat. Můe to být i tím, e se víc snaí otáčet a celkově u je čilejí(i při přebalování) - ale stejně je to "zčistajasna".
No a pamatuju si u Terezky, e hodně spinkala, take intervaly byly taky dlouhý, a tak jsem to dostala taky při kojení a malý to mlíčko nechutnalo a blinkala - ale určitě co miminko, to jiná reakce, tak se neboooooj
Kdyby bylo po mým, můu být klidně v přechodu, o menses nestojím, vloky nosit neumím, tampony si teď jetě nelajznu, děs
Není tady
Já mám takovou zkuenost, e jsem takto začala krvácet asi 5 týdnů po porodu, taky jsem myslela, e jde o MS, ale na estinedělní prohlídce dr. zjistil, e mám v děloze přirostlý jetě kousek placenty...musela jsem na revizi.
Nechcci tě strait, jen přidávám osobní zkuenost.
Není tady
Věruko, tak já začala menstruovat jetě před ukončením 6-ti nedělí (někdy v 5 týdnu), ale MS byla teda dost nepravidelná, jednou přila, podruhé ne, i intenzita byla jiná, srovnalo se to, kdy Kice bylo asi 10 měsíců, ale já měla CS, nekojila jsem, jen pravidelně do půl roku odstříkávala, Kika do té doby byla krmena pouze mat. mlékem. Ptala jsem se sestřiček na intermediálu (máme předčasňátko), prý to je pokadé jinak a menstruace takle brzy je sice málo častá, ale stává se. Normálně si po 6ti nedělí zajdi k Dr., kdy si nebude jistá, zajdi klidně i dřív, jistota je jistota.
Není tady