|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
tak jsem si jeden na zkoušku objednala a jsem zvědavá za jak dlouho dojde a jak to dopadne s mým výběrem....vzala sem si Light Blue
nic jinýho totiž neznám
a DKNY už nechci...

Není tady
Eskymko, mám jej, je fakt dobrý
Není tady
cilka napsal(a):
Eskymko, mám jej, je fakt dobrý
a jaký máš, jestli můžu být zvědavá 

Není tady
No ten Light Blue od FM (/mimo jiné)
Není tady
cilka napsal(a):
No ten Light Blue od FM (/mimo jiné)
aha

já jsem jen zvědavá, za jak dlouho dorazí, ty sis jej objednávala také přes net????

Není tady
taky... trvalo to asi 4 dny
Není tady
Já jsem si obejdnávala přes net už někdy v dubnu a začátkem července mi přišel mail s poděkováním za objednávku s tím, že mi jí po uhrazení do 21 dnů zašlou. Takže jsem s díky odmítla s tím, že již je trochu pozdě. Ale jinak zkušenosti s parfémy FM - Chanel chance nic moc, něco mi na něm vadilo, Jadore naopak bezva - neviděla jsem rozdíl od originálu.
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
suzy napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
tak já to teda risknu, zkusím si jeden obědnat....
když na to všichni pějete samou chválu,asi na tom něco bude, a přinejhorším, když se mi to nebude líbit, tak co? 300 kilča není zas tak strašná ztráta...a navíc to pak můžu někomu věnovat jako dárek
ja myslim ze zklamana nebudes.spis jde o to aby sis koupila vuni co treba znas a vis co ti voni .No a nebo si to nekde ocuchat.Ale pokud ti voni ten Angel a ten soji ke 3 tisicovkam tak si myslim ze spokojena budes.
to právě nevím jak voní...já tady z těch dražších znám tak max. Light Blue a DKNY...tot vše....ale nemám ráda sladké vůně, z těch se mi navaluje, spíš mám radši sportovní, květinové, citrusové atd....takové ty svěží
ty máš jen ten jeden parfém nebo co ještě používáš??????
ja mam parfemu asi 10.je to takovej muj rozmar,takze se vonim podle nalady.Co jsou treba uzasny vune tak od Hugo Boss-Women.Jean Paul Gaultier-Fragile nebo Chanel-Allure.Ale zase nevim jestly je FM dela.
Ale do toho Angla jsem zamilovana ale je pravda ze je to tak originalni vune ze kazdemu neni po chuti.Ale ja si ji koupim znova od FM,jen chvili pockam at aspon neco z toho co mam doma vysplicham. 

Není tady
ESKYMKA napsal(a):
a zkoušeli ste už někdo ty parfémy s feromony???? je v tom nějakej rozdíl???? fakt to účinkuje na chlapy???
Jeste ne to maji myslim nejako novinku ale taky premyslim. 

Není tady
suzy napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
a zkoušeli ste už někdo ty parfémy s feromony???? je v tom nějakej rozdíl???? fakt to účinkuje na chlapy???
:-)) od kámošky kámoška si to koupila, konkrétně č. 23 amor amor mám pocit že se to jmenuje.... a když přišla domů taxe na ni manžel vrhnul v kuchyni a plně se ji věnoval 3 hodiny.-)))))))))))))))))))) tak nevím:-)))) jen je mi líto, že s feromony jsou jen některé vůně, ta moje konkrétně, tak ta není:-( ani v kuličce - což je tedka taky novinka, ani ve sprcháči.... ach io:-((
Není tady
A jak voní ten Be Delicious? Fakt to nejde rozpoznat od originalu? Protoze ten je dost drahy, ale zase ten of FM mi prijde strasne levny, za 350...
Není tady
Ajax napsal(a):
suzy napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
:-)) od kámošky kámoška si to koupila, konkrétně č. 23 amor amor mám pocit že se to jmenuje.... a když přišla domů taxe na ni manžel vrhnul v kuchyni a plně se ji věnoval 3 hodiny.-)))))))))))))))))))) tak nevím:-)))) jen je mi líto, že s feromony jsou jen některé vůně, ta moje konkrétně, tak ta není:-( ani v kuličce - což je tedka taky novinka, ani ve sprcháči.... ach io:-((
Faaakt??Hned si jdu objednat.jen nemuzes se kamosky zeptat jestly se ji takhle nevenuje nahodou i bez parfemu??? 

Není tady
Babucha napsal(a):
A jak voní ten Be Delicious? Fakt to nejde rozpoznat od originalu? Protoze ten je dost drahy, ale zase ten of FM mi prijde strasne levny, za 350...
zrovna to někomu budu zítra posílat na dobírku.... mám ověřeno od paní co si na origoše potrpí, že FAKT voní stejně... je jasné, že origoš vydrží vonět déle, ale zas za ty prachy se klido stříknu víckrát za den:-))
Není tady
suzy napsal(a):
Ajax napsal(a):
suzy napsal(a):
Faaakt??Hned si jdu objednat.jen nemuzes se kamosky zeptat jestly se ji takhle nevenuje nahodou i bez parfemu???
no asi ne, když se tím tak chlubila a hnedka si objednávala další a k tomu kuličku i sprcháč.-)) a trvala na těch feromonech, tak nevím teda.-)))))))))))))
Není tady
Holky, parfemy s feromony mohu jedině doporučit... Bylo to bezva....
Není tady
cilka napsal(a):
Holky, parfemy s feromony mohu jedině doporučit... Bylo to bezva....
Cilko
vazne...
jdu do toho,uz jsem se i divala jaky maji .Tak si bud objednam Amor Amor a nebo Euphoria od Calvin Klein.

Není tady
Ajax napsal(a):
suzy napsal(a):
Ajax napsal(a):
no asi ne, když se tím tak chlubila a hnedka si objednávala další a k tomu kuličku i sprcháč.-)) a trvala na těch feromonech, tak nevím teda.-)))))))))))))
A nevis jakou mela?Ja se tam divala a s feromonama tam je asi jen 6 druhu.

Není tady
co je lepší????
koukla jse sem http://www.parfem.cz/shop.php?detail=300 a tady mají Light Blue za 1190Kč - 100ml
je lepší koupit origoš než FM? za FM za 30 ml zaplatím 300Kč....za 100ml bych zacvakala 1000Kč + 50 poštovný a balný.... takže rozdílje jen nějaký 2 kilča...
ale navíc nevím v jaké to bude kvalitě....i když je to tady chváleno....mno....
třeba ty Cilko: srovnávala si ten Light Blue od FM s originálem nebo ti to prostě voní,ale origoš neznáš,jen si myslíš že je to stejný?
co se teda vyplatí víc?

Není tady
suzy napsal(a):
Ajax napsal(a):
suzy napsal(a):
Faaakt??Hned si jdu objednat.jen nemuzes se kamosky zeptat jestly se ji takhle nevenuje nahodou i bez parfemu???no asi ne, když se tím tak chlubila a hnedka si objednávala další a k tomu kuličku i sprcháč.-)) a trvala na těch feromonech, tak nevím teda.-)))))))))))))
A nevis jakou mela?Ja se tam divala a s feromonama tam je asi jen 6 druhu.
Suzy...
vždyt tam píše že měla konkrétně č.23....
viz výše 

Není tady
Srovnávala, šla jsem do parfumky, očichat to orig, nechala si nastříkat a to co jsem měla doma, vonělo stejně a ani bych neřekla, že ten orig voněl dýl, tak o tu cestu z města dom.
Já nevím jestli ti do toho můžu kecat, ale light blue mi nepřipadá jak parfém na zimu - podzim...., myslím, že těch 100ml ani neužiješ...
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
co je lepší????
koukla jse sem http://www.parfem.cz/shop.php?detail=300 a tady mají Light Blue za 1190Kč - 100ml
je lepší koupit origoš než FM? za FM za 30 ml zaplatím 300Kč....za 100ml bych zacvakala 1000Kč + 50 poštovný a balný.... takže rozdílje jen nějaký 2 kilča...
ale navíc nevím v jaké to bude kvalitě....i když je to tady chváleno....mno....
třeba ty Cilko: srovnávala si ten Light Blue od FM s originálem nebo ti to prostě voní,ale origoš neznáš,jen si myslíš že je to stejný?
co se teda vyplatí víc?
Pokud ti jde primo o tady ten parfem a momentalne je tahle cena jaka je tak si kup original,ale zase si muzes koupit treba 2 od FM a mas tim padem 2 parfemy ale takhle budes mit jen jeden.

Není tady
a jestli ještě můžu trochu kecat, tak jsem tam ujela na testrech.... stojí to dvacku a těch vůní.... ten militr mi na večer stačil a po každý jsem byla jiná.... Polovička pak byla zděšená, protože něco bylo s feromonama něco bez.....
Není tady
noo nechci do toho moc kecat, ale co vím, tak ten origoš o kterém píšeš není parfém, ale toaletka..... pokud mám správné informace tak originál se v tomhle jako parfém snad ani nedělá... ale to nevím jistě, jen co¨holky kupovaly v práci tak si pochvalovaly, že je to z FM opravdu parfém, že ty origoše jsou jen toaletky - ale nevím jak moc na tom záleží.....
Není tady
cilka napsal(a):
Srovnávala, šla jsem do parfumky, očichat to orig, nechala si nastříkat a to co jsem měla doma, vonělo stejně a ani bych neřekla, že ten orig voněl dýl, tak o tu cestu z města dom.
Já nevím jestli ti do toho můžu kecat, ale light blue mi nepřipadá jak parfém na zimu - podzim...., myslím, že těch 100ml ani neužiješ...
jj díky...
... no já vím že je to lepší na léto atd....jenom sem to našla, tak se tak zvědavě ptám... 
a jinak- já su hrozná.....mě nikdy nic dlouho nevydrží....
já to na sebe patlu ikdyž jdu s košem - no to zas ne,ale kamkoliv jinam tak stříkám ostošest 
nikdy mi nic dlouho nevydrželo....
proto pro mě nemá cenu si kupovat něco drahýho,ikdyž zase u těch lepších parfému stačí stříknout 1 - 2 a voníš krásně....ale já su v tomhle prostě hrozná 
tak teda holky, jaké parfémy používáte v zimě???????

Není tady
Ajax napsal(a):
noo nechci do toho moc kecat, ale co vím, tak ten origoš o kterém píšeš není parfém, ale toaletka..... pokud mám správné informace tak originál se v tomhle jako parfém snad ani nedělá... ale to nevím jistě, jen co¨holky kupovaly v práci tak si pochvalovaly, že je to z FM opravdu parfém, že ty origoše jsou jen toaletky - ale nevím jak moc na tom záleží.....
vážně....ted na to koukám... EDT
díky...

Není tady