|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ráda bych věděla Vaše názory na parfémy FM, máte s nimi někdo osobní zkušenosti ? Jsou to imitace parfémů a stojí 30 ml 300,- Kč . Uvažuji, že bych si nějaký pořídila, ale nevím jestli vydrží a voní opravdu tak jako originály. Vím, že nejlepší je originál, ale nemám na to , tak hledám jiné řešení ...
díky 

Není tady
Lind jsou kvalitní a voní opravdu dobře.Dělám distribuci.....a pokud máš zájem o koupi..kontaktuj někoho.Každý má vzorník a můžeš si vůně vyzkoušet.U nás je používá celá rodina.Taky kluci vody po holení a sprcháče..jestli chceš koukni na www.vune.info/pavca...........najdeš tam o těchto parfémkách vše
Není tady
S temito parfemy mam velice dobrou zkusenost. Vzdycky jsem paremy stridala, nejak jsem se nemohla ustalit na jedne vuni. Az jsem objevila parfemy FM. Jsou kalitni a dlooooouho vydrzi. Bomba. Uz mam asi 5. stejnou znacku od FM a jsem spokojena. Kazdemu moooc voni.
jak tak koukám ,tak čím dál více lidí používá tyto parfémy....to jsou opravdu tak dobré a od originálu skoro k nerozeznání?????
pochlubte se, kdopak z vás je používá???
Upravil(a) ESKYMKA (22. 8. 2006 17:41)

Není tady
právě přemýšlím,jestli si mám zkusit nějaký objednat, tak šup sem s vašimi názory - at už dobrými či zápo*nými....

Není tady
poblinka napsal(a):
Lind jsou kvalitní a voní opravdu dobře.Dělám distribuci.....a pokud máš zájem o koupi..kontaktuj někoho.Každý má vzorník a můžeš si vůně vyzkoušet.U nás je používá celá rodina.Taky kluci vody po holení a sprcháče..jestli chceš koukni na www.vune.info/pavca...........najdeš tam o těchto parfémkách vše
POBLINKO OZVY SE MI... 

Není tady
Zkusila jsem DKNY Be Delicious a fakt neni spatny. Jestli si teda nepotrpis na origos flakonky:D
Není tady
muzzle napsal(a):
Zkusila jsem DKNY Be Delicious a fakt neni spatny. Jestli si teda nepotrpis na origos flakonky:D
no tak to je to poslední co mě na tom parfému zajímá - flakonek 
Be delicious semměla origoš tak vím jak to voní...
jen mě zajímá jestli je to vážně tak dobrý jako origoše a jestli ta vůně dlouho vydrží...
ty sis to kupovala přes net?

Není tady
Kupovala jsem pres net. Jenze jsem na nej skoro mesic cekala. Nejdriv posles penize na jejich ucet a oni ti ho pak poslou. Je fakt, ze psali do 21 dni, ale myslela jsem, ze budou rychlejsi. Asi toho maji moc
)
Není tady
muzzle napsal(a):
Kupovala jsem pres net. Jenze jsem na nej skoro mesic cekala. Nejdriv posles penize na jejich ucet a oni ti ho pak poslou. Je fakt, ze psali do 21 dni, ale myslela jsem, ze budou rychlejsi. Asi toho maji moc
)
a na kterým odkazu jsi to obědnávala???? to je docela dlouho 3 týdny....

Není tady
www.federicomahora.cz
Taky jsem si myslela, ze ji mam, do tydne doma.
Není tady
muzzle napsal(a):
www.federicomahora.cz
Taky jsem si myslela, ze ji mam, do tydne doma.
díky moc... a seš s ní teda spokojená????? fakt to vydrží dlouho vonět???? mě se tomu právě nechce jaxi moc věřit....za tak nízkou cenu... 

Není tady
Rekla bych, ze vydrzi stejne dlouho jako treba od Avonu, nebo Oriflame. Za ty penize to,myslim, je OK:supr:
Není tady
muzzle napsal(a):
To Eskymka: Co pouzivas za vunicky??
no já mám tedkom akorát růžovou Bruno Banani a šedo - stříbrnou Pumu....taková sportovní 
jinak jsem měla DKNY Be Delicious...to už sem vystříkala a ted bych si chtěla něco objednat ale váhám...v našem městě nemáme žádný parfumerky, pouze rossmanna a tam taky výběr nic moc...takže nemám nějak možnost to oňufat
přemýšlela jsem nad Light Blue (D&G) ale nějak nevím,v okolí to má už dost lidí...
ale zase se mi nechce vyhazovat tolik peněz za drahé parfémky...to je raději vrazím do něčeho užitečnějšího...zaujalo mě FM tak se tu ptám na zkušenosti 
co používáš ty????
Upravil(a) ESKYMKA (22. 8. 2006 19:18)

Není tady
ja mela od Fm kopii Frederico mahora Angel.Kupuji si ji i v oroginale ale patri mezi ty drahy vune tak jsem to zkusila a kam koliv jsem prisla nastrikana tady tim od Fm tak kazdej rikal ze krasne vonim a ty vetsi znalci hned poznaly ze je to Angel.ovsem nikdo nepoznal ze to neni original
takze si ho koupim znova,ja tu vuni miluji. 

Není tady
suzy napsal(a):
ja mela od Fm kopii Frederico mahora Angel.Kupuji si ji i v oroginale ale patri mezi ty drahy vune tak jsem to zkusila a kam koliv jsem prisla nastrikana tady tim od Fm tak kazdej rikal ze krasne vonim a ty vetsi znalci hned poznaly ze je to Angel.ovsem nikdo nepoznal ze to neni original
myslíš jako Angel od Thierry Mugler???

Není tady
Taky jsem chtela zkusit Light Blue.... ale nevim, jak voni. Me to vzdycky prijde takovy blby, jit do parfumerky a neco tam onuchavat a pak nic nekoupit.
Ja pouzivam Mexx, mexx Pur Life, Celine Dion Belong- ta je fakt super, Ice a Elvie od Orifl., Beach od Avonu. Proste podle nalady.
Není tady
muzzle napsal(a):
Taky jsem chtela zkusit Light Blue.... ale nevim, jak voni. Me to vzdycky prijde takovy blby, jit do parfumerky a neco tam onuchavat a pak nic nekoupit.
Ja pouzivam Mexx, mexx Pur Life, Celine Dion Belong- ta je fakt super, Ice a Elvie od Orifl., Beach od Avonu. Proste podle nalady.
jéééééééé mě je to taky vždycky děsně blbý,ale jak to chceš jinak udělat ? 
jinak Poblinka tady psala že dělá distribuci a ani nebydlí daleko tak by mi mohla dát oňufat nějaký ty vzorky.... 

Není tady
čaute holky, taky jsem distributor, sice teprve 2 měsíce, ale holky mi v práci chtějí ruce utrhat:-)) Já se k tomu dostala přes Senzi od Armaniho (myslím, že se to tak píše, je to č. 35) ňufala jsem origoš, moooc jsem po něm toužila, ale zjistila, že stojí skoro 3 000.-((( tak na to nemám, taxem hledala a hledala až se dostala k tomuto, tak mě to zaujalo, že jsem se stala taky distributor... prvně jsem si půjčila vzorník, nechala oňufat kolegyní,která si na origoše potrpí a ta mě ujistila, že opravdu jsou vůně totožné, takže jsem na nic nečekala a šla do toho..... strašně mě to baví:-) jestli je někdo kolem Ostravy, Karviné, Orlové a tak... jsem schopna dodat nebo domluvit se do druhého dne.... taky se mi líbí, že k některým vůním jsou už i kuličky pod paží, sprcháče.. takže se vůně znásobí a tím pádem parfémek tak neubývá, protože můžete stříkat méně... takže kdyby někdo chtěl... vynasnažím se vyhovět co nejdříve - i poštou (mamka pracuje na poště, takže by to vždy druhý den šlo k vám na adresku..... tzn. do 4 dnů máte doma?? tak nějak asi, že? ) nechci si tu dělat reklamu, jen nabízím levnější a rychlé parádění:-))
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
suzy napsal(a):
myslíš jako Angel od Thierry Mugler???
Ano jsem idiot a spatne jsem to napsala.Ale pochopila jsi 

Není tady
tak já to teda risknu, zkusím si jeden obědnat....
když na to všichni pějete samou chválu,asi na tom něco bude, a přinejhorším, když se mi to nebude líbit, tak co? 300 kilča není zas tak strašná ztráta...a navíc to pak můžu někomu věnovat jako dárek 

Není tady
ESKYMKA napsal(a):
když na to všichni pějete samou chválu,asi na tom něco bude, a přinejhorším, když se mi to nebude líbit, tak co? 300 kilča není zas tak strašná ztráta...a navíc to pak můžu někomu věnovat jako dárek
ja myslim ze zklamana nebudes.spis jde o to aby sis koupila vuni co treba znas a vis co ti voni .No a nebo si to nekde ocuchat.Ale pokud ti voni ten Angel a ten soji ke 3 tisicovkam tak si myslim ze spokojena budes.

Není tady
a zkoušeli ste už někdo ty parfémy s feromony???? je v tom nějakej rozdíl???? fakt to účinkuje na chlapy??? 

Není tady
suzy napsal(a):
ESKYMKA napsal(a):
ja myslim ze zklamana nebudes.spis jde o to aby sis koupila vuni co treba znas a vis co ti voni .No a nebo si to nekde ocuchat.Ale pokud ti voni ten Angel a ten soji ke 3 tisicovkam tak si myslim ze spokojena budes.
to právě nevím jak voní...já tady z těch dražších znám tak max. Light Blue a DKNY...tot vše....ale nemám ráda sladké vůně, z těch se mi navaluje, spíš mám radši sportovní, květinové, citrusové atd....takové ty svěží 
ty máš jen ten jeden parfém nebo co ještě používáš??????

Není tady