Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 27. 1. 2010 19:29

majkafa
Host

Re: JIné formy antikoncepce než prášky

nedám dopustit na náplasti evra.

 

#27 28. 1. 2010 17:15

Adamíra
♥♥♥♥---
Registrovaný: 22. 9. 2006
Příspěvky: 423

Re: JIné formy antikoncepce než prášky

Adamíra napsal(a):

tak jsem konečně byla u dr. její názor: byla pro tělísko Mirena (jiné ne, prý je při nich moc vedlejších problémů), injekce taky ne (prý se teď ruší-také vedl.účinky),doporučila ještě náplasti (do těch se mi nechtělo),nakonec jsem se nechala uvrtat do kroužku. Koupila jsem si 3 na 3 měsíce (ale při ceně 940 Kč se mi protočily panenky) a uvidím.Ale už jen vzhledem k té ceně nepředpokládám,že u nich zůstanu (taky po přečtení letáčku asi nebudu dělat nic jiného než kontrolovat jestli tam kroužek je nebo ne mad ). Tak nakonec mi asi nezbude nic jiného než zůstat u prášků nebo antik. čípků. Z tělíska mám strach a nechce se mi dávat 6 tis. a za měsíc zjistit, že nevyhovuje dumbom

Tak jsem tam,kde jsem byla. Před týdnem jsem poprvé zavedla kroužek. Ale po pár hodinách jsem ho naštvaná vyhodila. Netuším, jestli jsem někde dělala chybu, nakonec jsem se s ním mordovala dost dlouho a snažila jsem se ho uvézt na správné místo (myslím, že mi muselo vylézt až za ušima lol), ale pokaždé když jsem poté vstala, tak jsem ho cítila a odsouvalo se k východu dumbom . Už jsem na to neměla nervy. Tak teď jsem měsíc bez ničeho a hned klušu k dr. pro další prášky. Alespoň do léta, pak uvidím, jestli nezkusím to tělísko. Ale už mám strach z čehokoli jiného.

Takže kdyby některá z Vás, která kroužky používá by měla zájem, ráda odprodám za opravdu nějakou zlomkovou cenu ty dva zbylé kroužky (mám i doklad, koupila jsem je před 2 týdny). Kdyžtak můžete písnout zprávu.

Není tady

 

#28 29. 1. 2010 8:09

Souris
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2665
Web

Re: JIné formy antikoncepce než prášky

Já mám také Mirenu. Zpočátku mě dost potrápila. Hodně jsem krvácela a špinila. Ale pak se všechno ustálilo, mestruaci nemám, ani žádné jiné problémy, takže za sebe můžu doporučit.


http://lb4f.lilypie.com/EPDEp2.png
http://lbyf.lilypie.com/Wabfp2.png

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů