|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zdravím,
mám takový dotázek.. už skoro týden mě pobolívá v podbřišku(nic zásadního - takový tlak) se snoubencem se snažíme o mimi asi třetí měsíc.. mám značně nepravidelnou MS , takže ani nevím kdy mám ovulaci .... může to být ovulace nebo těhu?? co o tom míníte??
Není tady
O tom ti nikdo bohužel nic neřekne, protože to má každý jinak. Já měla ovu značně bolestivou, po otěhotnění mě břicho nebolelo vůbec. Fakt je to indi vindi, nejednodušší je koupit mamma testy a pokud si vůbec nejsi jistá ovulkou tak třebas když to bude 30dc, tak testnout, pokud mrcha nedojde, tak za týden znovu atd... Pokud jsou tvoje vykly hodně katastrofální zašla ych k doktorovi. Jinak určit měřit BT, tím si zjistíš kdy je ovu 
Tak snad vám to klaplo 
Není tady
Annulíku, jsem na tom stejně, taky mě pobolívá podbřišek jako kdyby měla přijít ms a včera na testu jsem měla dvě //, ale u dr. na ultrazvuku nebylo nic vidět. menstruaci taky mívam nepravidelnou, většinou po 35 dnech. zkus těhotenskej test a uvidíš, a kdy ti měla přijít menstruace?
Není tady
zítra to bude 29 dc takže nečekám že by ms přišla... vůbec nevím kdy mám ms čekat.. minule to bylo 44 den předtím 34 den...občas je mi nevolno ale to nic neznamená.. asi koupím testíky , na jednu stranu se snažím neřešit a na druhou mi to štve....
Není tady
AHoj, ja som na tom tiez stejne, bolesti mam, hlavne nad ranom sa na to prebudim, cez den to prejde, a potom na vecer mam zavrate a taku slabost... Teplotu mam stale okolo 37,0. Mam 31DC, test byl vcera negativni. Tak cekam, jestli prijde MS, ked uz sa tak intenzivne niekolko dni hlasi.... Test necham az na pondeli, ak sa MS nedostavi. POsledne mesiace som mala MS vzdy 28DC.... Tak nevim. Dalsia komlikacia je, ze beriem antihistaminika, a kdesi som sa docitala, zeby mohli sposobit falesne negativni test. Tak uz som z toho jelen. Nezostava nic, len cakat a uzit si pekny slnecny vikend. Priznaky mozu znamenat vsetko, aj prichod MS. Cas je tetda nejhorsi pan 
Není tady

Ahoj, mám to samé, bolesti v podbřišku, že jsem ani nespala, pocit na zvracení, dělá se mi špatně, volala jsem už i doktorce, mám počkat, a jestli se nedostaví MS, tak se testnout, ale při minulém těhu, byly testy negativní, až v krvi se to potvrdilo. Musím čekat, ale je mi pěkně špatně, hlavně večer, jako při prvním těhu, jsem zvědavá, jak to dopadne .....

Není tady
Anuliku, Mim držím 
a Tobě Lilly - všechny čtyři, a´t je to tak:dudlik:,
a dej vědět

Není tady

Díky za podporu HELIORIK, dnes jsem nespala už od 3, bolí mě i v kříži. V puse sucho, a pachuť, už se v sobě nevyznám, minulý měsíc něco podobného a MS mě potkala. A tak musím počkat, MS by se měla dostavit 2.10. jsou to teda nervy, když člověk neví, co bude. Tohle jsem ještě neměla. Určitě dám vědět, co z toho nakonec bylo..... může to znamenat víc věcí.

Není tady

Ahoooooj Karal
, dík, ale dokud to nebudu mít potvrzené, snad i na Lampárně
, tak tomu věřit nebudu....
Je mi fakt divně, a stejné pocity jako poprvé, ale bojím se na to jen pomyslet ......
Jinak jsem měla báječný víkend, prima kamarádi, spousta legrace a fantastické počasíčko, PARÁDIČKA 

Není tady
Lilli, tak to je fajn, ze ses trochu provetrala a prisla na jine myslenky!!! My se zacli tenhle mesic snazit, tak uvidime..
Ja nastesti nespecham aby to bylo hned prvni mesic, po 4 letech doma se mi svoboda docela libi, pripadam si jak kdyz me propustili z vezeni po 4 letech :-)))

Není tady

Karal, důležitá je ta spokojenost, já si ty 3 dny opravdu díky manželovi a pár přátel, opravdu užila, všichni mě najednou nějak rozmazlovali, ale spontálně, asi to způsobilo to sluníčko
I manža byl spokojený, a hlavně mu dělala moc dobře, že okolo mě je tak "rušno" ( ex totiž nikdo z jeho přátel nemusel ) a když už opravdu hodně vtipkoval i jeden maník, který má přítele, tak se ten můj smál, co já to dokážu, že se snad ještě přeorientuje 
Když teď vidím to počasí, tak je mi ouvej, víkend byl fantastickej, díky počasí i fajn lidičkám 

Není tady
ahojky tak jsem tu zas
díky za reakce ...ta úpo*ná bolest přešla, ale sem tam mi pořád tak jakože píchá v bříšku... někdy v sobotu přišel taký ten bílkový hlen ( jak popisujou při ovu) , tak jsme na to hned vlítli;) ale kdoví co to bylo
to moje tělo si tak nějak od vysazení HA dělá co chce... stále čekám Ms a nic ... minule jsem jí dostala až asi 40 dc, takže jsem zatím v klidu:)(tedy snažím se
) ale testíky jsem pro jistotu koupila:tesi:
tak určitě dejte vědět jak jste dopadly 

Není tady

Ahoj holky, už jsem uronila i
dnes jsou tomu tři roky, co jsem poznala manžela, a celých 14 dní mi bylo pěkně zle, že jsem i v noci nespala, na zvracení, pachuť v puse, bolesti v kříži, točení hlavy atd. V hloubce duše jsem si přála, aby to bylo těhu, a není, dnes se dostavila MS, a je mi ouvej. Jak po těle, tak na duši. A to ještě jezdím od ČT za ségrou do špitálu, při porodu ji udělali špatně císaře, a teď musela na revizi, už stím běhala po doktorech několik let a nikdo stím nic nedělal. Je to ke všemu stejná porodnice, jako já byla na revizi dělohy, za chvilku musím za ní, nikdo jiný není, babi s dědou se starají o kluky a ona je rozvedená. Držte mi palce, ať to zvládnu, do toho asi budu muset začít hledat práci, je toho zase nějak moc, uvidím, co mi řekne doktorka 26.10. Měla jsem podat hlášení, tak ho podávám, mrzí mě, že nemám veselejší.

Není tady
Ahojky ve spolek ... Lilli to mě mrzí, ale hlavu vzhůru
možná, když teď máš hlavu plnou jinejch starostí tak to pude ani nebudeš vědět jak
každopádně držím palce...
já tenhle týden nastoupila do školy ( studuju Vš na Ing. ) tak si dělám takové iluze že se budu soustředit a školu ... a těhu příde samo
.. jinak ms pořád nikde ( 34 dc) , podle minulého cyklu to neni eště nic divného , trochu mě pne v prsou ,ale asi nic
uvidíme noo ...
Není tady