1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Moje milé babinetky, je mou milou ctí poslat super zprávičku:
AHOJ KAMARÁDI, DNES 25.9.09 V 4:33 SE NÁM NARODIL NÁ MALÝ OBŘÍK DAVÍDEK - 4650G A 56 CM, JSME V POŘÁDKU A MOC ASTNÍ. LUCKA, DAVID A ANETKA.
Moc vaí rodince gratulujeme, Davídek je opravdu kus!!!
Není tady
Luluc - take jste přeci jen nakonec v noci vyrazili přirozeně moc moc moc gratulujeme
Davídek je teda pořádnej kus chlapa
Není tady
Luluc - moc gratuluju, mám radost, e u to máte vlastně vichni za sebou. Davídek je pořádný kus chlapíka.
Není tady
Luci - moc moc gratuluju
Není tady
Luci, blahopreji, jsem rada, ze to mate za sebou! Hodne zdravi, Any bude mit jiste prima brasku!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Lucí, ten byl dobře ivenej
No vidí, lo to samo i bez vyvolávačky
Moc moc gratuluju
a doufám, e sis moc nezkusila, holko nae
, protoe ta váha je fakt obří , jetě pět deka trumfla jsi mě
a o délce ani nemluvím, kluci měli 53cm a u to byli dlouháni
Těím se na fotky a slohovku
Není tady
Luluc velikánská gratulace k Davídkovi, to je ale chlapák.
Hodně zdraví a těstí celé rodině
Není tady
Luluc tak konecne! jsi se dockala Hrozne moc blahopreju k narozeni Davidka-obrika
Doufam,ze jste vsichni v poradku a preji mu do zivota jen to nejkrasnejsi a obema i cele rodince hodne stesti ,zdravi a lasky
Není tady
Luluc, tak preci jen si Davidek nechal rict a vylezl sam a je to spis takovy Golias, vid?
moc gratuluji cele rodine a prejihodne zdravi, stesti a pohody!
Není tady
Luluc, gratuluji k Davídkovi .
Není tady
Luluc, má můj obrovský obdiv a mám velkou radost, e to takhle super dopadlo, jsi moc ikovná
Není tady
Přidávám přání Davídkovi-hodně zdraví, těstí, krásných záitků a lásky
Není tady
Moc gratuluju a klobouk dolů, porodit takovýho obra dalo asi pěknou fuku
Luci, tak jeste jednou gratuluji i sem, prejeme Davidkovi hodne zdravi a spokojenost vsem
Není tady
Tak svět je zase bohatí o pořánýho chlapa
Moc gratuluju a přeju hodně těstíčka a zdravíčka
Není tady