29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Terez, kdepak, jak sedláci u Chlumce...
jinak jsem včera zapomněla, a koukám, že ne sama, popřát naší Tinušce vše nej ke krásným narozkám, hlavně zdraví a dostatek spánku
Není tady
VŠEM TEREZKÁM MALÝM I VELKÝM PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁÁÁÁÁTKUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Taky přejeme Terezkám vše nej!!!
Jen hlásím,že u nás idylka skončila,všichni jsme nachcípaní a Adélenka skončila chudinka s nějakou megablicí virozou v nemocnici na kapačkách. Je mi hrozně a malý to určitě cítí,zdá se mi nervoznější a míň spí. Jestli to taky chytne,umřu hrůzou....
P.S. A to ani nekomentuju to,že má zítra pohřeb Míšova babička
Když se se.e,tak se se.e....
Upravil(a) Janis (15. 10. 2009 9:31)
Není tady
Dobre rano
Tinusce a vsem Terezkam prejeme vechno nejlepsi
Dneska jsem mela zase super noc, skoro jem nespala, bolelo me dost bricho a porad mne tvrdlo, takze dneska si davam opet co nejvic leharo...neda se nic delat, jesste ho tam musim udrzet, porad nemame definitivne vybrane jmeno
Není tady
ahoj bbmatky,
tak jsem se konecne dostala k tomu se pripojit a napsat par radek, nejak neni cas nebo co psat...
Terezky preji vse nej k vasemu svatecku
Agatkam dodatecne vse nej k tomu svatecku vcerejsimu
diky Tino a Hani za pranicko
Janisku, drzim palce, at je Adelka brzy zdrava a fit - stejne jako zbytek rodinky
Tino, chtela jsem se kouknout na az kviz z pondelka a svina mi to nechce nabehnout - jak jsi dopadla??
Terez, mamina po nas to divadlo - nevim proc - nekomu dala, tak me to mrzi, bo jsem se po nem uz pred rokem ptala..taky budu rada za tip - jo a drzim palce s akci "kulovy blesk"
Silwi, prima, ze jste s tchynou v poho...ono hele hlavne zdraviii a pak taky spokojeny kluky, vid?!
jinak u nas tak nejak vse pri starem, uz treti den davam spat Stepulu na balkon do golfek s tou taskou z kocarku a zatim to docela funguje - sem tam se vzbudi, tak dam dudl, zahybu a zase spinka...aaaa uz se ozyva, tak zatim paaaa
Není tady
Jani,tak to me mrzi, ze mas takove starosti, tak jen doufam, ze to nedostane i maly, kdyz uz mate takto nemocnou Adelku...a kdo je s ni v nemocnici? manzel?
Terko, tak kde sehnat divadlo neporadim, nasi ho nastesti nevyhodili, sice uz je dost jete, ale jeste urco poslouzi i Verci
Není tady
ahoooj, tak co, uz jste byli lyzovat?
Johany si sve krasne podzimni boty uzila tak max 4 dny a dneska jsme byli koupit zimni V mistni loznici nam klesla teplota na 10 stupnu
ale aspon se otuzime
Jinak vcera pan policemen pri silnicni kontrole zjistil, ze nam v kvetnu vyprsela technicka.... Vesele jsem si jezdili, denne ted najedeme min 120 km, takze parada. Nastesti to bylo jen za 1000 a polda nechal i dojet domu. Dneska jsem dokoupila povinnou vybavu a technicka uz je v cajku. Jen si rikam, jakou jsme meli kliku, ze jsme nenabourali - jinak bysme asi misto hypoteky, mohli splacet skodu na autech
Tino, teda mrzi me, ze s modemem se asi na AZ kviz nepodivam
Jannis, at jste brzy fit. Ada je v nemocnici s tatkou? nebo jak to mate zarizene?
A TEREZKAM prejem vsechno nej
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Sára11 napsal(a):
co bibi a pokojicek? kde jsou ta slibovana fota?
Tak fotky jsou na rajčeti
Jeee diky za info. Hele nechybi tam v tom pokoji hracky? Nebud krkna, aspon par plýýýšáků ji pořiď Akorat se mi teda ty zdi zobrazuji ruzovy, ale to nebyly, ne?
Uz se tesime, az uvidime pokojik nazivo.
My vcera odvezli do baraku obklad do koupelny, uz je tam vana, tak jsem zvedava, jak to bude vypadat. Poznali jsme sousedy, ti uz bydleji - a maji to tam fakt krasny a hlavne vypadaji v pohode
Není tady
Maharishi napsal(a):
Ahoj Saro, teď jsem si všimla, že máme "obě" děti dá se říct stejně staré
Ahooj, no vidis Joha je 19. 3. a prcek by mel vylezt 29.3., ale jestli bude delat takovy cavyky jako JOhany, tak se narodi v kvetnu
Není tady
Sára11 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Ahoj Saro, teď jsem si všimla, že máme "obě" děti dá se říct stejně staré
Ahooj, no vidis
Joha je 19. 3. a prcek by mel vylezt 29.3., ale jestli bude delat takovy cavyky jako JOhany, tak se narodi v kvetnu
Niki je 21.3. (ale měla být 7.4.) a to druhý by mělo být 4.4., ale předpokládám, že zase budu rodit dřív, tak to určo bude březňák
A kde budeš rodit?
Upravil(a) Maharishi (15. 10. 2009 16:26)
Není tady
Johanka se mela prave narodit 8.3., ale mudra strasila uz od ledna predcasnym porodem, takze jsem dva mesice cekala porod kazdym dnem
Kde budu rodit jeste netusim - bydleli jsme na kladne, ted se budeme stehovat - pobliz bude Kladno, Neratovice, Bulovka. Ale vzhledem k tomu, ze jsem asi propasla registrace, zustanu verna Kladna byla jsem tam moc spokojena
Není tady
Cau!
Prejeme vsechno nejlepsi k svatku TEREZKAM!!!!
Prejeme vsechno nejlepsi k narozkam TINUSCE!!!
Janis, to me mrzi, ze mate takovy starosti, myslime na vas!
Saro, tak to je sila, s tou technickou fakt stesti, ze jste nebourali! a taky jezdis jeste na letnakach?
ja jsem se rano docela klepala, kdyz jsem videla tu chumelenici...
Dneska jsem stravila snad cely den za volantem, a mela jsem toho plny kecky, bricho tvrdlo a davalo o sobe vedet
no a k zimnim botam - vaham, jestli dat zitra Agus do jesli snehule nebo tenisky, nic mezi tim nemame
Není tady
Holky,díky
Adélka je v nemocnici s mojí maminkou. Míšu tam nechat nechtěli,protože mají na pokojích maminky a nemůžou tam dát k mamince tatínka. A jednolůžák nemají.
Nové info skoro žádné,je pořád na kapačkách,pořád spinká a dopolko ještě blinkala. Jsem úplně grogy,mám pocit že s ní nejsem když mě ve svém životě nejvíc potřebuje.
Není tady
Jani, to je hrozný Taky jsme to tak měli, když měl Honza salmíka, ale s ním tam byl manžel, zaplatili jsme si na infekčním nadstandart a byli tam sami.
Držím palečky, ať je malá do konce týdne doma
Všem oslavencům gratuluju
Jinak totolně nestíhám...... nějak jsem to nedomyslela Kšefty už nějak moc nejdou, lidi už to maj všechno okoukaný a čekají jen na nový zboží
Zítra mám slevu 50%, tak snad někdo dojde. Jsou tu hody, tak se spíš kupují chlebíčky a vlašák a kachny se zelím
Není tady
Janis napsal(a):
Holky,díky
Adélka je v nemocnici s mojí maminkou. Míšu tam nechat nechtěli,protože mají na pokojích maminky a nemůžou tam dát k mamince tatínka. A jednolůžák nemají.
Nové info skoro žádné,je pořád na kapačkách,pořád spinká a dopolko ještě blinkala. Jsem úplně grogy,mám pocit že s ní nejsem když mě ve svém životě nejvíc potřebuje.
Ahoj Janis, neboj určitě to zvládnou. Já jsem si prožila s Niki hodně podobny...když měla jeden rok musela jít na 3 dny do nemocnice na kapačky (měla rotavirovou infekci), ale byla tam úplně sama. Musela být na JIPce a fakt to pro mě bylo hrozný, nemohla jsem být vůbec s ní. Ale nakonec to zvládla a doufám, že i zapoměla. Držím pěstičky ať se brzo uzdraví.
Není tady
Jani, předně posílám celý vaší rodince hodně sil na zvládnutí, co nevidět bude Adélka doma a Ty si hlavně nevyčítej, že s ní nemůžeš být, i když Tě naprosto chápu, jak Ti je... S babičkou to zvládnou Moc na vás myslím.
Terezkám taky přejeme vše nej a Tinušce taktéž!
Hani, Ty pěkně odpočívej, však už se Ti to pěkně krátí, pořád koukám na Tvůj metřík a říkám si, že jsem měla nedávnou podobný a najednou je Kátě skoro půl roku,. No co to jako je?
Není tady
Sára11 napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Sára11 napsal(a):
co bibi a pokojicek? kde jsou ta slibovana fota?
Tak fotky jsou na rajčeti
Jeee diky za info. Hele nechybi tam v tom pokoji hracky? Nebud krkna, aspon par plýýýšáků ji pořiď
Akorat se mi teda ty zdi zobrazuji ruzovy, ale to nebyly, ne?
Uz se tesime, az uvidime pokojik nazivo.
My vcera odvezli do baraku obklad do koupelny, uz je tam vana, tak jsem zvedava, jak to bude vypadat. Poznali jsme sousedy, ti uz bydleji - a maji to tam fakt krasny a hlavne vypadaji v pohode
Ony ty barvy matou, pořád mi to fotilo s bleskem, jak je venku šero. Ve skutečnosti jsou spíše do oranžova. Plyšáky? Néééé... Myslím, že jich má dost, ale já je furt cpu do toho koše, aby se tam neválely Vy máte co říkat s tou jednou krysou Vasilisou...
No sláva, vana - základ domova.
Tak se budeme těšit na návštěvu! A jestli se Justýnka bude v pupíku schovávat do května, tak bychom se mohly potkat i v porodnici, ne?
Není tady
ahoj holky
Jani, uplne chapu, jak ti musi byt, ja jsem byla totalne hotova, kdyz jsme mely s Vercou v lete salmonelu, ze ja jsem doma a ona u nasich, nebyla jsem se o ni schopna postarat a hlavne to dostala dva dny po mne, tak jsme ji chteli izolovat, becela jsem nasim do telefonu, kdyz ji mi ji davali
Pinky, no jo, hody jsou hody, to ma ten dlabanec pred hadrama prednost
U nas super noc, nebo spis brzke rano, Verca se ve 4 probudila s placem, ze je na okne sumec, pak krokodyl a pak hroch, tak jsem musel vstat a jit ji ukazat, ze to je jen tatkovo tricko, ze tam nic neni, jenze se tak rozebrala, ze usnula az za dalsi dve hodiny
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 19:02)
Není tady
Ahoj holky!
Take gratuluji oslavencum!!!
Ja zacinam litovat, ze jsem kyvla na vylet. Jednak se mi tlaci slzy do oci, ze budeme bez Tomaska, jednak chlap teprve ted menil pneumatiky, jel je dofoukat, nema sbaleno, Tomi chce jit na reku krmit kacky a vuuuuuuuubec netusi, ze ho ceka vikend bez maminky, ikdyz mu vykladam, ze jde na vylet s tatkou a jinyma detma. Myslim, ze az vecer mu to dojde a to bude jinde... Ach jo, asi jsem mama kvocna, ale proste je mi smutno z te predstavy, a to je jeste tady vedle me...
Není tady
ahooj, Sillwi, nebul vzdyt to pro Tomika bude super, nove zazitky, novi kamaradi. Urcite si to uzije
S mamkou je doma porad
Jani, tak co Adelka?
Madli, to je asi vazna nemoc. Tak preju, at se najde prima zastup a treba se pi mudra da do kupy.
Upravil(a) Sára11 (16. 10. 2009 16:29)
Není tady
Silwi, buď v klidu Odpočineš si a ještě ti jeden miláček doma zbyde
Ber to jako relax Ale rozumím ti, já se vždycky těším, že si někdo Aduš vezme na noc a pak jsem jak na trní a vůbec si to neužiju
Madličko, to je mi líto. A to bude paní doktorka doma nějak dlouho ?? Je to jako nějaká vážná nemoc ?? No, každopádně ti držím pěsti, at to dopadne pro tebe co nejlíp
Paní doktorky je mi líto....psalas, že je hodná a milá....něco mi to připomíná Vždycky jsou vážně nemocní ti hodní
Tino, kde můžu vidět ten AZ kvíz...... ???????
Jsnis, tak co, něco nového ??
Sári, malá chodí pořád v adidaskách - botaskách Ale už jsem si řekla, že pořídíme zrovna zimní boťáry. Bohužel jsem v secu žádné pro ni dobré neobjevila
A to je škoda, bo jsou tam boty kvalitní a zánovní
Hani, já s tím svým frmolem asi ani nestihnu tvůj porod Musíme si vyměnit čísla na mobil, abys mi mohla dát vědět
A hody nehody, sleva nakonec nalákala spoustu lidí
všechny ostatní BBmatky samozřejmě taky zdravím a přeju hezký víkend
Není tady