18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdarec, to Dastin určitě nechtěla vylézt, dřív ne tady budu
No kadopádně drím palce a snad to nepropásnu
Ahoj vechny BBmatky. Nějak nestíhám, pořád pařím DK a trávím tam vech volný i nevolný čas
Vm nastávajícím oslavencům přeju u raději předem VECHNO NEJLEPÍ !!! a hlavně to ZDRAVÍ !!!
Není tady
Nikisko, to jsou krásný fotky
Má moc krásný děti A malej je k pomuchlání
Není tady
No muchlat ho moc nemůeme na tu ruku jak mu to řezali. Take ho bereme jen jedním směrem, aby jsme mu to nemuchlali. Pinky děkuju. Taky si ráda prohlídnu tvoje fotečky jestli my nějaký pole. Radaka u vůbec asi nikam nechodí do diskuzí neví?
Není tady
Ahojík, u nás spí obě děti To vám je labůo klid
Verunko a Saenko, přejeme vám ve nejlepí k dnením narozeninám Hlavně hodně zdraví a a se vám líbí ve kolce a máte spousty kamarádů
Tinu, u horní zuby? Tak a jsou potvory brzy venku a je po trápení! Dáda je zatím bezzubák Ale po nocích prudí jako by jich rostlo pět najednou
Sárí, uívej klídečku doma, a dr Justýnku nehoní, vdy má jetě času a a to pak je fofr a pohodovka
Pinky, fotky krásné, Adélka u je fakt slečna, ty její culíčky, no nádhera a dortík, to je bomba! kdo vyráběl? my letos objednali klasiku, lehačkový, jen ve tvaru koňské hlavy, Anetka začíná fandit do koníků Chuově u se mi do marcipánový přeslazený figury jít nechtělo, ale josu nejkrásnějí A hlavně, Pepina je jednička
Jaňul, co balkonový kočár, jak to funguje? spí tam malá hezky? a jak vm pomohli probiotika na bříko?
vem krásný den
Není tady
Niki, na to jsem úplně zapomněla, chuďátko malý, krásný
Radaku jsem neviděla XX let.
Luci děkujeme za pochvalu. Dort vyráměla jedna holka z vedlejí vesnice, je to cukrářka na MD, tak ysi přivydělává. Adéla Pepinu miluje. Dostala i pyamo a v ničem jiným spát nechce
Není tady
Jee, my si s Johany dve hodky dachly v ty porodce bylo v noci hrozný teplo, ale docela klid. V noci se narodilo jen jedno miminko a rodit prijeli az kolem treti, takze do ty doby se dalo spat, ale stejne jsem se prevalovala. Pak mi prislo, ze pri kazdy kontrakci se tatinek radsi zdejchnul na chodbu a sel oznamit PA, ze to maminku boli
Lucko, nevim, jak dlouho muzu jeste vydrzet jsem otevrena na 3 a CS 6-7. S johany jsem na 4 prijela do porodnice.
Verunce a áuli přejeme vechno nej
Pinky, fotky jsou paradni. Johanu taky jeste Peppina nepustila - zatim ma tricko, mikco, fusekle, ale ted dostane jeste dalsi vybavu. A v pokojicku ma na zdi Peppinu na kole v nadzivotni velikosti - muj vytvor. zkusim sem hodit foto a na jeste se chystam na dodelani palandy Peppiny a Tomika nad postel. O dortu Peppine jsem taky premyslela, asi ho zkusim vyrobit - teda ovocnej, ale ve tvaru Peppiny.
Zatim se mejte, ja jdu zas teda čekat na ten porod
Není tady
ahojky,
píu s Dádou v ruce...
Pinky, cukrářka je ikula
Sárí, moc Ti přeju a je to brzy
Já byla s Dádou na 5 cm asi měsíc před jeho skutečným narozením
Právě mě syn poblil, take se mějte fajnově, jdeme se převlíkat
Není tady
Luluc .. kočárek je jak kdy ,ale jsem za něj ráda páč tam alejspoň Anet kdy u jde do tuhýho uhojdám a pak pádíme co nejrychleji ven. A občas tam vytuhne take mám i docela chvilku klidu.Kapky zatím nic moc valný úspěch mě přijde e prdí a kadí chunděra pořád..
A do toho čekám první zubáky páč co předvádí poslední dny to je zase jako kdy jsme přijeli z porodky..řev řev a řev a ruce narvaný a v krku(ovem hlady to nejní) no asi chce dohnat imka ten měl na 3 měsících 4 zuby tak aby náhodou modedama nezůstala pozadu
to se tu mějte..Tinu dre i kdy teda taky neproadím čeho
já si tu včera přemýlela e u si taky odpočinu asi a v hrobě .. no ale dost humouru
Není tady
Ahojky holky, přejeme Pinkáčkovic Ádi ve nej ke třetím narozeninám!!!!
Já tu u nebyla hodně dlouho, tak se nestačím divit, kolik nových dětí je na cestě nebo u na světě...
U nás začal od ledna forfr - nastoupila jsem na poloviční úvazek do práce, Adama od února vzali po hrozných peripetiích do kolky... K tomu jsme furt nemocní, dokonce i já jsme hnedka po nástupu do práce odpadla a měla neschopenku (z čeho měla éfka velikáááánskou radost )
Teďka je to u trochu lepí, máme to tak dva týdny kolka, pak dva týdny doma...u se těím na jaro...
Z Adama vyrostl pěknej drak, chytá vechno od svého starího bráchy, take mluva koláka (včetně nesluných slov...)...no, u to není ten můj muchlínek...
Je hodně malej, oproti ostatním dětem je úplný mimino, nosíme oblečení na 1,5 a 2 roky...váí tak cca 13 kg, nevím přesně, vidíme na 3 leté prohlídce
Zkusím Vám sem hodit nějakou fotku
Upravil(a) alenak (12. 3. 2010 8:08)
Není tady
tak tu je foto...musela jsem ho ostříhat, u přes vlasy neviděl..take aktuální podobenky:
Upravil(a) alenak (12. 3. 2010 8:03)
Není tady
Tak jsme zjistila, e jsem propásla i mnoho dalích narozenin - tak vem tříleáčkům ve nej!!!!!
Není tady
tak jen nakukuju,jestli uz neni venku Justynka, tak vypada, ze ne
Verca je opet nemocna, zase ma rymu a kasel, uz me to nebavi,at uz je jaro
Není tady
Ahojky
Přejeme Nikolce Madličkové ve nejlepí k dnením narozeninám, hlavně hodně zdraví
Jak se vůbec máte, Madli?
Jaňul, tak aspoň e troku je to lepí, zuby u určitě útočit můou. A co átek nebo jiné nosítko, nezkouela jsi? Taky to fakt pomůe, já Dádu kdy je nejhůř frknu do átku a i kdy neusne, tak čučí a je spokojený. Ale zase nemůu říct, on je pohodář A na to noční spaní
Alí, ahojky, Adámek je feák
U nás je po oslavě, uklizeno tak na půl, hned ráno musím vyluxovat, Dáda pak usnul, tak u jsem nemohla. Anetka nadená, dostala spoustu hraček, nevím kam ty krámy budeme za chvíli dávat. Hodlám oslovit souseda, jestli nám nechce prodat jeho byt , jedna jedničku sousedící s naím, e by jsme to časem probourali a děti by měli kadý svůj pokojík a jetě by přibyl pracovní kout atd. Pokojík nám praská ve vech a to tam jetě není nastěhovaný Dádula a jetě nemá ádné auáky a klučičí blbinky...
Jinak Dádula má první zoubek, druhý se klube A má za sebou svůj první pád z postele V noci jsem provihla jeho kutálení a bylo to. Jetě teď je mi z toho zle
A co ta Justýnka? jak je u vás?
Hezký večer vem
Není tady
Vcera jsem nemela cas se ani podivat, kdo ma z deticek narozky, Verca byla strasne uknourana, takze prejeme az dnes vse nejlepsi a hodne zdravicka Verunce, Agatce, Nikolce a Anetce
Luci, s tim sousedem by to bylo super, takhle to meli nasi sousede, kdyz jsme jeste bydleli na byte, vedle nich bydlel starsi pan ve 3-pokojaku a nechal si jen kuchyn a obyvak a dva pokeje jim prodal, tak se k nemu probourali a razem meli super velky byt...jinak s tim padem to chapu, to cloveku prestane strachy i proudit krev v tele, ale hlavne, ze se nic nestalo
Ali, Ada je vesak, nase Veru ma taky necelych 14 kg, ale je dost vysoka, ale maly proti ni vypda, ze uz ma tak pres pul roku a ne necele 4 mesice, jak rika mamka, ze to bude mi tezke, ze ho vseci budou mit za starsiho a budou od neho ocekavat vic
No nic,jdem si zase zacvicit oblibenou Vojtovku (uz to zacina byt fyzicky narocne, maly ma uz strasnou silu a dost se brani) a pak uklizet, kamoska si vzala dva dny volno a prijede k nam a zajedem si zalyzovat, akorat doufam, ze nebude Verca nemocna, ale teplotu nema, jen kasle, tak ji snad certvy vzduch udela dobre, asi to ma od posledni petky, at uz je venku a je chvilku klid
Upravil(a) Haňule (14. 3. 2010 9:38)
Není tady
Mila Anetko Lulucova a Nikolko Madlickova,
dodatecne prejeme vse jen to nejlepsi ke vcerejsim treti-narozkam, hlavne hodne zdravi, pohodicky, lasky, stesti a prima lidi kolem vas!
tesime se na fotecky z oslav!
Hanul, drzim palce, at je Verunka brzicko fit! Jo a s tim, ze je Ada pekny vesak, jsi me uprimne pobavila!
Kaco, tak co??? uz???? ..stale drzime palce, at pak dej vedet, at muzem taky neco delat a pustit je
Alenak, at jste brzy zdravi! Adamek je Fesak!
Jinak u nas porad na stiru s nemocemi, minuly tyden jsme meli nejako strevni zalezitost - vsici krome Stepuly, ten se jednou poblil a parkrat pokadil den pred nami...byli jsme fakt kantare!
No a ve ctvrtek najednou z niceho nic mel Honzik po spanku 39°C - vubec nevim z ceho, ale druhy den rano a pres den jen kolem 37°C a v sobotu pohoda, tak nevim, nic se k tomu nepridruzilo, tak to asi ustal
Vcera jsem delala k obedu lasagne, maso-smes jsem si nachystala uz v patek vecer, abych to v sobotu po cvicu stihla...no a dneska frankfurtska polivka a napechovala jsem kure cibulo-burtovou smesi a upekla, dali jsme si to s chlebem, maceli ho v sosiku a to se mohl Honzik uzrat, hlavne, ze to jedl rukama, to ho na tom bavilo asi nejvic
Stepula krasne leze - uz pres tyden a vcera si zacal stoupat, taky se nam "uzasne" zritil z kleku, kdy se pustil a sel rovnou na zada a naklepal si o koberec budku...byl pekne vytocenej! Jinak horni zuby stale schovany, ale natekle to tam ma jak blazen..no vsak ty noce stale za to "stoji"!
Není tady
ahojky,
Nikča děkuje vem moc za přání
My přejeme také vem oslavenečkům ve nej!!!!! A si oslavy krásně uijou, dostanou pár krásných dárečků a hlavně jsou vichni v pohodě a zdraví!!!!!!
My jsme to teď měli doma pracovní. Měnili jsem okna, manel udělal úasnou kuchyň..... Pár dní to tady vypadalo jako na staveniti, ale za ten výsledek to stálo :-)
Sáro, tobě přejeme, a si u Justýnka rozmyslí co a jak!!! U se na ní moc těíme!
Ali, Adámek je teda krásný kluk
Tinuko, gratuluju k obr pokrokům! těpík je teda obrovská ikulka.... Střevní motíe musely být maras. Hlavně e u je dobře. A budou fotky, polu ti je skypem!
Vem na které jsem zapoměla se moc omlouvám!!!
Mějte se krásně!
papa
Není tady
Ahoj holky :hjarta:
Tinuko, to jste teda měli batu :jojo: Já dělala včera flíčky a dneska hovězí gulá. Polífka byla oba dny uzená.
Teď si vzal děda malou ven a k prababičce, tak mám chvilku vegáč.
Minulý týden jsme byli taky posraní, asi řádil nějakej bacil :sjuk:
Vem oslavencům, které jsme provihli a jetě určitě provihnem přejem ve NEJ a NEJ !!!!! :storstark:
Hani, jak dlouho jetě musíte civičit ?? A kam jedete na lye ?? Na Stupavu ??? :)
Dái a co kolka ??? U je to lepí ?? :hjarta:
Zdravím Alenu !!!! Mě připadne Adámek spí jako předkolák ne e by nějak zaostával !! Má úplně dospělácký výraz !!!
Luluc, tak to máte taky za sebou, myslím narozky, pádů jetě bude, bohuel :rolleyes:
Jaňule, ty si myslím chvilku neodpočine, co ?? :hjarta: Neboj, mení malá nebude, bude to jen lepí a lepí !! :hjarta:
Dastin na nás asi prdí a nebo se rozhodla, e u Sáry v bříku doroste Johany, a má co dědit na sebe :D
A co Sillwan ???? e by se zhroutila z tchánovců nebo manela ??? :P
Není tady
Ahojki,
zrovna jsem uspala mladata a kuk, tady me Pinky "pomlouva"
Zazdila jsem nekolik narozenin kvuli svemu novemu hobby Cim se omlouvam a preji Verunce, Agatce, Nikolce a Anetce jen to nejlepsi, hodne stesti, lasky od rodicu a zdravi
Zijeme, mame se celkem dobre, jen nestihame. Tenhle tyden byl obzvlast perny, krome obihani skolek i predoslava Daneckovych narozenin. A jeste ani dnes nemam klid, byly jsme s Tomaskem plavat A zitra cely kolotoc zacina znova, tak aspon vim, jak vypada realny svet Na tchany prdim, manza t.c. posloucha, tak mame klid
Luluc, gratula k prvnimu zoubku Dzastin nic, jo?
Upravil(a) sillwan (14. 3. 2010 14:49)
Není tady
Ahojky,my se taky hlásíme e ijeme....
U nás ve O.K. , jsme nej zubáci - máme od včera 4 !!! Jedničky dolů má Tomula u dlouho a čerstvě vylézají horní. Opět obě zajednou,take masox....
Vem proběhlým i následujícím slavícím ve nej,nej,nej
Není tady
Ahojky,
děkujeme za přáníčka pro Any a gratulace k zoubku.
Zdravím jen v rychlosti, máme za sebou dalí oslavu s kamarády, takovou dětskou párty, no bylo to vysilující. Anetka měla zase svůj den, protivka, asi jak měla ve nové a neohrané, tak se handrkovala a nechtěla právě nadělené dárky hned půjčit, děsně vyilovala, e s ní chtěla Lucinka sfouknout svíčky a kvůli vemu se handrkovala a pak ve obrečí. No fakt puberta Ale pro mě tedy zase den D a mám dost Jetě e mamka vyvezla Dádulku na spaní v kočárku a ten se vyspal do růova a neměla jsem v tu chvíli lítání kolem něho a mohla se věnovat návtěvě
Tinu, tedy to je pokroků
Hani, uijte si lye
Sillwi, jaké nové hobby? pochlub se
Janis, a u zoubky Tomáka netrápí
Vem marůdkům brzké uzdravení
A co ta nae Justýnka?
Hezký večer
Není tady