29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mahar, hromadně jsme odhlasovaly, že samozřejmě můžeš!!!! Tímto Tě tu za všechny oficielně vítám
Pinky, teda, Ty jedeš... Moc Ti to přeju, jen tak dál... To budeš pořád jen vybalovat n ov ýhadříky, když to tak půjde dál a já pevně věřím, že půjde, takže supeeeer!
Fotky ze zoo parádní, holky, Terinka s Johany tvoří bezva dvojku a bříško jsem taky taky nějak u Kači nenašla...
Vendi, hlavně, že je vše na kontrole ok, i když jsi už určitě hořela zvědavostí, viď...
Dáši, no dobrý, tři randíčka a pařbička k tomu, super. A za foto souseda se taky přimlovám, to víš, jsme tu jedna babka zvědavější než druhá
My měli před týdnem doma marůdky, Vojtík i Kačka zánět nosohltanu, Káťa v noci nespala jako že fakt NESPALA, no síla. Zlatě, když se vzbudí třikrát za noc... Takže jsem šla ve čtvrtek nebo kdy spát v sedm!!! Jenže to vyšlo stejně jedno, protože než jsem zabrala, Káťa byla poprvé vzhůru...
Dneska jsem udělala hromadný vážení a měření mládeže, tak doufám, že se přidáte Káťa 69cm, 7,9kg. Vojtík 99cm a 16,7kg. Moje míry doufám uvádět nemusím
a Zdenda se s váhou nekamarádní vůbec
Včera jsme byli na lampionovým průvodě.
Jo a jdu omrknout, jestli má Luluc nějaký nový fotečky a jestli ne, tak se za ně přimlouvám
Není tady
Je to tam! Je to tam!!!! Luluc dala na rajče nový fotky, jupííí!!!
Jak sjem si to prohlížela, mám k tomu milion komentářů a teď jsem všechno zapomněla... Tak hlavně - Davídek je úžasnej, krásnej kluk!!! Anetka je panenka, no opravdu se vám ty dětičky moooc povedly! Ty seš maminka jako lusk, no parádní rodinka dle mého vkusu Líbí se mi fotky spící tatínek + spící miminko, to mi něco připomíná
Ta slečna v porodnici je Tvoje ségra? Abych v tom měla jasno
Jo a ty nedoplý dupajdy chápu správně jako špatnou velikost na vaše miminko?
Jo a na jedný fotce je Davídek úplně stejnej jako náš Vojtík na jedný fotce, to jsem koukala... Jestli to někde vyhrabu, tak pošlu, to fakt stojí za to...
Moc, moc chválím, těším se na další fotečky a doufám, že jste se pěkně zaběhli a vše je v pohodě
Není tady
Dobré ráno...
Hlásíme se že žijeme a máme se fajn Tomášek je stále megazlaté miminko,papká a spinká. Konečně jsme dosáhli aspoň 4 kil,už nás Dr. strašila přikrmováním,ale zdá se,že si už veme víc. Co taky Dr chce,když kojím max 6x denně. Malý má dlouhé pauzy,chrní 3-5 hod v kuse,v noci kojím jen jednou a to až ve 4-5 ráno. Pak chrníme cca do 9. Takže ani Adélka nezměnila své spací návyky.Přestože spíme všichni společně v ložnici,nevzbudí se v noci ani jednou,protože malý se na papkání nehlásí řevem,ale jen mrčením a já hned vstanu a jdu kojit do obýváku k telce.Prostě je to fajn,a i já jsem vyspinkaná a spokojená mamina.
V sobotu nám skončilo šestinedělí,takže dneska razíme na UTZ nožiček,zítra k Dr. převážit a ve středu mě čeká gynda. Adélku máme u babičky-dalo jim hodně práce mě a Míšu přemluvit ať ji pustíme.Každopádně ale po zkušenosti když jsem byla v porodce a spala tam v pohodě jsme ji pustili,max ve středu po gyndě mě Míša s malým zaveze za ní. Nevydržím ji nevidět dýl jak 3 dny,ale je pravda,že byt potřebuje generální úklid. Nějak se tady nakupil bordel v šuplíkách,poličkách a tak. Vrhnu se na to,vyřídím s malým ty doktory a rychle mi to uteče.
Pinky - držím palce s bazárkem. Mě by to tááák bavilo. Likviduju teď věci po Adélce,fotím to na mmb a docela hodně toho prodávám. Úplně se v tom vyžívám a já bych zase nějaký e-shop klidně provozovat chtěla. Baví mě to
Luci- gratuluju k Davídkovi.
Těhule- držím palce ať vám to uteče a vše je O.K.
Dáši- fotku,fotku,fotku!!!
Maharishi - vítej v klubu a napiš o sobě a dětech víc...
Není tady
Dobre rano,
Janis,supeer ze se ukazes a ze je maly porad tak hodny, ja chci taky tak hodne miminko
Maharashi, vitej u nas
Terko,tak doufam, ze uz jsou deticky v poradku a ze uz se konecne vyspis
Mario byl na lampionovem pruvodu s Vercou v patek a docela si to uzili a ja ten klid taky ...jinak u nas nic noveho,zatim maly drzi,takze odpocivam co se da a doufam, ze bude pristi tyden kontrola ok
no a ted jdu honem mrknout na fotky Davidka
Není tady
Tak zdravíme po kráááásnééém víkendu Od pátku je to u nás jak na marodce. Vpátek byla doma Mája, páč zvracela, v sobotu to postihlo Bety a Báru a v neděli jsem odpadla já, a to doslova. Celý den jsem ležela a vstávala jen na WC. No velkým holkám už je dobře, jen Bety pořád kňourá a polehává. Tak se válíme spolu. Už mi z toho vážně šlehne, a to se chystáme na vzácnou návštěvu, že holky Švédkovic?
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Sári, no sláva, že se taky ozveš! Budeš příští úterý (myslím, že to je 20.10.) v práci? Že bychom někam zašly?
caues, 20. to je prespristi utery? asi budeme v Pze, tak zajdeme na kafe ja uz ho muzu bez
a dokonce mi chutna
co bibi a pokojicek? kde jsou ta slibovana fota?
Není tady
Bry den vsem,
Johany ma reakci na ockovani po Priorixu, ma na sobe puntiky (ona rika ze bradavky ) a je pekna protivka
Behem deseti minut na zahrade spadla do bahna a rukou do kopriv, no uz hodku fnuka, ze je ranena.
JInak jsme vstavaly dneska po desate - timto zdravim vsechny pracujici Tak teprve rozmyslim, co k obedu.
Janis, krasne si to uzivate at vam to vydrzi
Terez dik za tip, fotky Luluc jsem zkoukla a paradni
Taky by me zajimalo, co ta Tina. Slibovala, ze mi posle, na cem maka a nic tak snad vsechno dopadlo dobre.
Mejte se
Není tady
Ahojky,
nakukuju sem, jen nepíšu... přihlásit se a něco sepsat je pro mě mega výkon
Maharishi, vítej mezi vámi
Vendulko, skvělé, že je prcek v pořádku a to tajemství co je mezi nožkama, tak aspoň budeme všichni s vámi déle napjatí
Dáší, myslíme na vás
Janis, to je fajn, že je Tomášek takový vzorný mimi a že se máte krásně
Sárí, tak ať je reakce na očkování brzy fuč a doma je zpět pohodářka Johanka Any má teď taky kňourací dny, ale je to tím počasím a taky, že vstává brzy a zaďourem dopředu
Terí, tak to se těším na foto Vojtíka alá naše dítě Pošli určitě
Fotky na vašich webících musím ošmírovat, nějak toho času není tolik, abych sedala k pc...
U nás vše ok, až na to, že já už 4 dny mám nějakou střevní chřipku, začalo to problinděnou nocí, pak den bolestí celého těla jako na chřipku, a od té doby průjem úžasná kombinace s kojením a péčí o dva prcky
Ale zvládáme
Počasí šílený, takže vymýšlení programu na dny je docela síla. většinou lítáme mezi Centrem volného času, kde má Any cvíčo, zpěv a tancování a taky dětským koutkem, navštěvují nás kamarádky a tak... procházky taky podnikáme, dopol i odopol, ale pořád prší, takže tak většinou hodinu a půl a hurá dom a nebo se zašít někam si hrát
Noci ujdou, vstávám sice k Any i k malému, ale nestěžuju si. Jen je vždy dilema, koho utnout, když začnou vyvádět ve stejnou chvíli. Kdo by to řekl, že dítě skoro ve třech letech a nespí celou noc No nic, třeba to nemáme doma jen my
Davídek je hodný, sem tam ho pozlobí prdíky, ale když je vyspalý, najedený, přebalený a bříško nebolí, tak vydrží dlouho si prohlížet, ležet a nechá mě i vyžehlit a tak Spaní - usíná u prsa a nebo v kočárku, jinak to moc neumí. Takže položit do postýlky a že by usnul, neee... Ale to mi přijde u tak malých prcků docela normoš, Any nebyla jiná, takže neřeším. Dneska jsme byli v poradně, váží 4800g. Další kontrola až v šesti týdnech
Anetka je na brášku moc hodná, chodí ho přikrývat, hladit, pusinkovat, nosí mu chrastítka a jiné hračky, když pláče, tak mě hned honí ať ho vezmu a dám mu mlíčko. Je zlatíčko Jen ty její sem tam výkyvy, když si něco umane a tak, ale to bylo i před narozením malého, takže to je taky v oukeji a prostě to přejde věkem
Jo a Sárí, vstávačka v deset? závistí blednu. U nás vstávačka v pět !!! Any prostě měla vyspáno Davídek chrněl do půl osmý
Ale ta malá čůzina se rozhodla nás mučit
mějte se všichni moc krásně, zase dorazím
Není tady
Nedá mi to nereagovat Luluc. Já nepamatuju u holek takovéhle noci coby miminka. Bety je vzhůru desetkrát za noc když jí nic není, což u nás není často. Když je nemocná tak řve, prudí, kňourá, nebo prostě chce ve dvě ráno vstávat. To že spí s námi v jedné posteli ani nekomentuji. Takže v tom nejste samotný
Není tady
Zdarec fšichni, jen jdu nahlásit, že žijeme, i v tomto megahnusnym počasí víkend v Rakovníku proběhl celkem v poklidu a dnes jsem byla zase darovat .... vysosali ze mě 20 vajíček ve výborné použitelné kvalitě, tak snad příjemkyni pomůžou ke štěstí!!!
No návštěva u Věrky ... jak to napsat, nedavno když jsme se tam chystaly na prodloužený víkend, tak si hodily nemoc, teď se blíží "náhradní" návštěva a oni se z toho zase můžou jánevimco tak snad to tentokrát dopadne
Není tady
Sára11 napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Sári, no sláva, že se taky ozveš! Budeš příští úterý (myslím, že to je 20.10.) v práci? Že bychom někam zašly?
caues, 20. to je prespristi utery? asi budeme v Pze, tak zajdeme na kafe
ja uz ho muzu bez
a dokonce mi chutna
co bibi a pokojicek? kde jsou ta slibovana fota?
Bezva, taky doufám, že na tom budu líp než minule Je to učo přespříští úterý.
Pokojíček dobrý, zatím tam chrápe bez protestů. Foto - ehm - ještě jsem nenabila ty baterie do foťáku
Není tady
ahoj holky
nestíhám psát, jen vás dočítám.
A ted jsem přišla jako drbna. Nebyla náhodou některá z vás dneska v AZ-kvízu? já tě poznala
Není tady
Duši, tak to proval... ale zítra to opakujou, ne?
Není tady
Ahojky,
Věruš, jojo, jsou to prostě tyranky Ale dnešní noc u nás ok, Any spala na jeden zátah do pěti do rána, pak mlíko a přesun ke mě do postele a ještě usla a spala do půl osmý
úúúžasné
Terí, vy už jste zdraví? dvě děti se zánětem nosohltanu, no to musel být zápřah
a co foto? bude?
Gabi, moc gratuluji k druhému těhu
Duší, kdo že to byl v AZ kvízu? Já jsem zvědavá Práskni to tu, jsem taky pro
švéduš, tady je taky mega hnusně, ale to asi všude. V noci prý tu padla i trošinka sněhu, říkal manžel... nevím o tom, spím co to jde, když mě děti nechají
Teď je tam zima jak v morně, dopol jsme byli venku tak hoďku a chystáme se ven až tak na půl třetí, půjdeme prochajdou do CVČ na tancování s Any, Dádá předáme babičce na vození a pak zase prochajdou dom a myslím, že pro dnešek budeme dostatečně vymrzlí
Jinak večer bych měla být s dětma sama doma, tak když usnou a bude tu panovat klid, chystám se sesmolit slohovku o porodu našeho prcka
Není tady
taky zdravim ze skaredeho pocasi,akorat me to ted docela netrapi, snazim se dodrzovat aspon do toho 35 tydne klidovy rezim,tak se ven moc nedostanu, ale ted vzal mario malou ven, tak jdu trochu porovnat a vyzehlit pradlo
Luci,tak to je fajn, ze uz je Any v pohode a k malemu se chova tak hezky...s tim spanim ti verim, ze to je fakt na palici, ale tak snad bude za cas lip
Dusi, nenapinej nas
Teda Svedko, s tim darovanim jsi fakt dobra
Sari, co Johany, uz ji je lip?
Není tady
Čau holky, díky za přivítání a přijetí
Nějak jsem ty dva roky vůbec nestíhala psát, malá mi dávala (a ještě pořád dává) pěkně zabrat
Je to takovej malej ďáblík. Teď mám na to trochu víc času, jsem na rizikovym, tak jsem dost často doma a Niki jsem začala dávat 1x týdně do jeslí, abych si trochu odpočinula.
Jinak co se týče dcerky Nicol, tak je narozena 21.3.2007 (měla být 8.4.), vážila 3,1 kg a měřila 49cm.
Zrovna momentálně řešíme problém ohledně nočního buzení se a chození k nám do postele...to už jste tady holky určitě někdy řešily, že? Asi v tom nejsem sama. Ale nemáte nějaký tip, jak odnaučit malou, aby nechodila v noci spát k nám? Si toho často ani nevšimnu, a ráno zjistím, že spím s nama. Potvůrka.
Není tady
tina napsal(a):
duši - no jo, no, poznala jsi správně
jenom jsem to nějak pustila z hlavy
maharishi, taky zdravím
Tino - ale musím říct, že jsem tě poznala podle hlasu ale fakt si vypadala dobře, si kočka
Jinak u nás se spaním - spí se mnou na letišti, chlap v obýváku, neřeším, protože se aspon vyspím (a spí celou noc) tedy někdy se probudí o půlnoci na čůrání.
Máme spíš problém se spaním po o. Kolikrát neusne, a pak k večeru je utahaná, a blbne,skáče, nedává na sebe pozor.
Jinak u nás nic novýho.
Není tady
Zdarec BBmatky
Totálně nestíhám, ale dočetla jsem a musela jsem prohlídnout fotky malých Lulucátek Jsou oba k sežrání..... Any je čím dál hezčí
Tino, ten AZ kviz musím vidět !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak, kšefty jdou, ale je to makačka. K e shopu se jen tak nedostanu
Tento víkend jsou u nás ještě je všemu hody, tak jsem zvědavá, jak všechno stihnu
Vítám novou jarní maminku
Není tady
luluc napsal(a):
Gabi, moc gratuluji k druhému těhu
![]()
Luluc děkuju Já si ráda čtu tvoje zážitky, protože až se mimís narodí, bude Bibi jen o něco málo starší než Any
Tak se snažím trošku poučit
Není tady
Ahoj holky!
Tak jsme dnes otestovali, co nas v zime ceka... Oblekani obou prcku a sebe, no, zlate leto musim rict, ale slo to. Dali jsme yamahu a pak jsme jeste sly k dr na ockovani s Dankem a ta moje mala mysicka ani nepipla. Ted oba spi, ja odpocivam.
Take vitam novou maminku!
Tino a jak jsi dopadla? Urco vyhrala, hlava chytra!!!
Luluc, Tvoje posledni prizpevky svedci o pokoji, ktery si uz nasla, asi ty hormony uz pomalu prchaji. Fotecky jsem zkoukla a moc se mi deticky libi. Davidek v porodnici mi silne pripomel Danecka, ikdyz my jsme byly o poznani lehci...
Mame tady do patku tchyni, ale mame celkem primeri, ale musim hned dodat, mozna neskromne, ze hlavne kvuli mne Ale ja vam nevim, ti moji kluci my asi ukazuji cim dal, tim vic, co je pro me nejdulezitejsi a tak resim jenom je a ostatni mi je tak nejak sumafuk.
Pinkacku, jak to slape?
Tak pa, pa, holky a opatrujte se.
Není tady
Silwi, no tak hlavně, že to s tchýňkou tak nějak dáváš
Jinak máš pravdu, Dany byl po narození hotový tintítko
Luci, fotku jsem hledala v kompu, ale už ji mám někde na cd, tak to budu muset vyhrabat...
Tino a jak? Na AZ kvíz jsem koukala ráda, ale není teď čas, kolem poledne je u nás frmol... Není to někde v archívu na netu?
K nám Vojtík začal chodit do postele až po narození Kačenky. Teď už tam i usíná a neřešíme to. Má nás na háku Dáme je pak do pokojíčku společně, až bude Káťa větší, snad nám to projde... Zrovna se jim chystáme dělat pokojík z obýváku, obývák bude v současný ložnici a ložnice v pokojíčku, takže všude malovat a v pokojíčku ještě podlaha, no opravdu se těším, až už to bude hotový... Současnej pokojíček je ale dost malej, tak A´t se tam můžou trochu realizovat...
Pinky, stále držím pěstičky a hlavně, ať z Tebe není workoholik
Gábi, Tobě taky moc blahopřeju k těhu
Není tady
Jo a nemáte někdo doma pro děti loutkový divadlo? Chtěli jsme ho koupit dětem k Vánocům, ale v hračkách ho nikde nemají, jedině objednat nebo sehnat na netu. Tak kdybyste někdo něco podobnýho v nedávný době kupoval, popraďte, sím
Není tady