|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj holky
Adélce taky přeju vše nej nej nej 

Niki - ahoj, já jsem tě občas šmírovala, když si čekala na porod. A malýmu už je víc jak měsíc. 
Dáši - snad se to srovná. Já bych to taky viděla na špatným přístupu uč.
Není tady
Ahoj Duši jo čas letí jak blázen. Ty máš dítko už taky veliký. A jak se jinak daří?
Není tady
Nikiska napsal(a):
Ahoj Duši jo čas letí jak blázen. Ty máš dítko už taky veliký. A jak se jinak daří?
Díky za optání
Kolik je vůbec tvojí holčičce. Vůbec nemám tucha, jsme si tu psali jako snažilky a to už jsou 4 roky, ty jo to letí.
Za necelý měsíc mi končí rodičák, Marky pošupajdí do školky (kupodivu ji vzali) a já ani nevím, jestli mě vezmou zpátky do papíren. Tedy na místo, kde jsem byla, tam ne. Vloni hodně moc lidí díky krizi propouštěli, takže nic moc.
Přemýšlím, jestli když mi nabídnou k mašině na směny, jestli to vzít, nebo jestli si mám od nich vzít odstupný a něco hledat jinýho. Jenomže co seženu, a navíc dojíždět, tak asi půjdu k mašině stát 8 hodin. Hlavně at nesedím zadara doma. Ale ještě vůbec nevědí, jestli pro mě místo volný vůbec bude.
David je v prváku na elektrotechnický, ted je zamilovanej, tak ho pomalu nevidím, jezdí domu v devět večer od holčičny, hodně moc času stráví v autobuse (do školy jezdí do krajského města, my bydlíme na dědině a holka je z okresního města). Se prý učí v busu. Tak uvidíme na konci roku.
Pavlikovi bude v létě 14. Puberták až na půdu. A co toho sežerou.
Jinak chlap - no znáš to. Chlap je chlap
Ten naštěstí práci má.
Když tak se můžeš mrknout pod metřík na blogy, v projektu 365 jedu každý den jednu fotku, tak to je takový náš deníček.
A ty mi prosím pošli fotky tvých dětiček. dusicka4zavinac seznam.cz
Není tady

Nikisko, ahoj
Úplně jsem prošvihla, tvůj porod 
Gratuluju k Tomáškovi 
Kdyby byly nějaký fotečky, tak sem s nima pinky.red@seznam.cz 
Není tady

Pinky tak opožděně vše nej nej Adélce ke krásným 3. narozeninám
a samo i všem čerstvým tříletáčkům tady 
a tady něco nesu 

Není tady
Duši a Pinky moc děkuju o víkendu bude více času tak sednu k pc a fotečky pošlu.
Není tady

Lucííí, děkujeme moc 
Je to moc krásný. Už dlouho pro nás nikdo níc hezkýho nevytvořil. 
Já jsem taky lajdák, úplně jsem zapomněla dávat fotky na web.
Není tady
Verunce Hanulove prejeme s klukama vse jen to nejlepsi k jejim tretim narozeninam!!! Hodne zdravi, radosti, pohody, lasky a smichu!!!! 
Není tady
Verunko, vse nej, nej, nej k narozeninam, hodne zdravicka a stesti!!!
Není tady
Naše milá Verunko,
přejeme Ti vše nejlepší ke krásným třetím narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a legrajdy s bráškou a rodiči 
Hani, jak se líbí Verunce ve školce? a jak se jinak má, rarášek jarní? A co Tomášek?
Sillwi, co kluci? Ty se tu vždy jen mihneš a žádné novinky od vás nenapíšeš
Ty, taková stálice, co to tu drží nad vodou
Jak se máte?
U nás se spí, Anetka tedy ne, ale u pohádky v posteli odpočívá
Venku zima, chumelenice, no hnus. Já už chci prostě jaro a žádný vánice 
Dopol jsme byli venku a vymrzli jsme
Ani nevím, zda ještě dneska vyjdeme ven...
tak krásný víkend všem 
Není tady
Verunka moc dekuje za vsechny prani, gratulanti uz odesli, tak si uz uzivame klid, ale oslava byla fajn...jinak Verunce se ve skolce moc libi, ale trosku si jeste potrebuje zvyknout na novy rezim, stava s mariem v 6, tak ji trochu upravujeme rezim, aby chodila spavat uz v osm, byla zvykla chodit spat i v deset....no a Tomasek je porad zlaticko, sice uz se ozvy a chce se nosit, aby videl, ale zatim je klidny
Není tady
Holky,jeste jsem se chtela poradit, odkud bych si mohla stahnout do pocitace nejake pohadky? Verca dostala iTeddyho,tak at ji tam muzu neco nahrat,diky, ja mam na pocitaci jen broucky
Není tady

Všem oslavencům přejeme s Áďou vše nej 
Konečně jsem dala fotky na web, huráááááááááá 
Není tady
Tak holky, hlásím, že Sára je v porodnici, nechali si ji tam po dnešním monitoru - byly patrné kontrakce a otevření na 3 prsty. A pak psala, že se to teda začíná rozjíždět, tak držte palce 
Není tady
gratuluji všm, které jsem propásla - Verunce k narozeninám, Tomáškům k svátku, Gabrielle, když už je tu, také k svátku
a Sáře a Justýnce držím co můžu! 37+1 je naroznený Matyášek 
Není tady
Ahoj v rychlosti zdravím a přeju všem co měli mají a budou mít narozky vše nej nej nej a hlásím že naše Kačka zatím nic, Justýna si to rozmyslela a porod se zatím nekoná
si z ní to dítě dělá pr.del už teď ...
Takže zůstává přes noc na pozorování v porodce a uvidí se, podá hlášení, kdyby se to nějak hnulo 
Tož tak, pááá všeci 
Není tady
Kaci,drz se, at si mala da rict a nezkousi te a je to rychle a vse v poradku
Není tady
Ahojki,
my se take hlasime, nejak vas zanedbavame, priznavam... Neni cas, kluci porad neco tropi - Dany v patek vymaloval kuchyn cokoladovym jogurtem, tak se nenudime.
Dnes byl zapis do skolky, ale vypada to, ze nas nevezmou. Jsem si malovala, jak si od zari odpocinu jenom s jednim a houby 
Kaci, at je Justka rychle venku a moc te netrapi 
Není tady
Ahoj babky, taky vás zase jendou zdravím a hlavně přeju všem jarňátkům všechno nejlepší k 3. narozeninkám!!! Ať jsou hlavně všichni zdravý, pohodový a ostatní se poddá 
Pinky, no sláva, jdu omrknout fotky
U nás nic moc novýho, víkend se slavilo a slavilo, Káťa má rekord 16 krůčků sama bez drže a dneska se mi zvedla uprostřed pokojíčku, neposedí, neposedí, navíc je mamiňák, tak si to pěkně užívám
Vojta je taky maminčin mazel, ale ono mi vám je to ňáko příjemný...

Tak pa a Justýnka ať maminku moc netrápí 
Není tady
Ahoj,taky zdravíme..a povzbuzujeme Justýnku..i když at se holka dopeče,aby byla pohodové miminko 
U nás vše při starém,takže jsem lehce kantáre,ale už jsem si nějak zvykla ...tak třeba mě to překvapí až se překulí třetí měsíc a budeme mít hodné miminko .. si to jako maluju ,ale co když že

No a přidáváme se ke gratulantům všem jarňatům,kterým už se překulil,nebo blíží 3.rok je to hrůza jak to letí se ani neomrkneme a půjdou do školy
Není tady
bre jitro,
Verunce Dasenkove prejeme vse jen to nejlepsi k narozeninkam - hlavne zdravi, pohodu, lasku a at si ve skolce preci jen brzy zvykne!!! 
Sasulce od Evice taktez vse jen to neeeejlepsiiiii! Mohla by se holka zase po stoletech ukazat!
Kaci, drzim palce, at je Justynka rychle venku
jinac u nas pruda - Stepovi lezou horni zuby takze prudi, prudi, prudi, Honzik nezustava nejak extra pozadu a vyrvava taky...do toho me vcera vecer chytla takova migrena, ze jsem myslela, ze je po me, malem jsem se z te bolesti i poblila...sla jsem spat v osm...noc priserna, uz fakt nemuzu, mam pocit, ze se na me vsechno vali - pomoooc!!!
no tak jsem se vypindala a muzu jit kojit...ke vsemu stepula prestal jist cokoli, co nevyprodukovala moje nadra, takze faaaakt "parada"! 
Silwi, moc drzim se skolkou palce!!!
Janule, drz se...ja uz teda jaksi nemam pomalu ceho...
Není tady

Cus, jsem tu a Justyna bude asi pero nejvetsi..... Nejdriv me dostala doktorka hned na prvni poradne v porodnici, ze jsem otevrena a jestli mi tvrdne bricho, tak ze rodime
ale ze teda muzu jit domu a uvidime. Sestra se ji pripomnela, jestli by to nechtelo monitor, aby aspon neco meli v karte. tak ona ze jo. No Justyna delala hrozny brikule,do toho mi tvrdlo bricho.... tak me prijmuli. Nejdriv se to rozjizdelo, hlenova zatka, na monitoru kontrakce. Nepustili me ven, tak jsem musela spustit akci -
v praci bez auta v Praze, ja na kladne v porodce s autem, Joha ve skolicce na kladne...... Maria privezl deda, vyzvedli johu a kontrakce se zastavily 
Celou noc pohodicka nejvetsi a rano teda, ze nalez stejny, ze mam jit domu.... tak jsem u porodky skakla do busu smer Praha a jela za Johy, ktera byla pres noc u nasich. A uvidime, co teda bude. S
prej nemam dneska ani zitra pocitat, pac skoli, tak asi poletim vrtulnikem 
Není tady