6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdarec
Tak obchod je hotovej a já jetě víc
Dneska u se mi tam áraly baby a to jsem nechala vyhlásit v místní a okolní kabelovce - rozhlase, e otvírám zítra
To mi drte maminy palce
Dái, u se těíme na fotky ATB nezávidíme, ale ne aby se to vleklo a vracelo, tak je lepí to záléčit. Malá dneska dobrala OSPEN, chutnal jí, tak ho jedla bez problémů
Hani, etři se Nebo porodí nedonoeňátko a já ti pak budu muset poslat ty pidi bodýnka
Věru, to je dosz, e nakoukne...... vae rodinka mi připomíná nai
Terezko, ty taky nějak málo píe
Lucí, u se nemůu dočkat fotek
Zuzi, mám přijet ?? Mám dobrý íly, tak se můe na mně natrénovat
Vem ostatním ahoooj
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:59)
Není tady
holky, diky dneska jsem byla primo povalec, od vcera jsem po vysetreni spinila a ikdyz mi to rikal, ze nejspis budu,tak uz me to trosku vydesilo, dost me porad boli v podbrisku a tvrdne bricho, takze vsechny aktivity aspon na tech 14 dni (to uz pak bude 34 tt) omezuju na minimum
Pinky, tak doufam, ze se ti tam ty baby takhle pohrnou porad
madli,tak to je super, ze si spokojena a ze to neni zadna Palenice
Dasi,tak at se brzy zabydlite a mala at si zvykne a je taky spokojena....a co soused,neco noveho v otukavani?
Není tady
Ahojky
Prďoi spí, tak se hlásím
Dáí, jak to Verunka s tátou zvládli? S tím e chce domů, vydr, zvykne si chápu, e to musí přijít líto, asi bych z toho taky byla rozhozená. Moc na vás myslíme No a co večer s návtěvou? kam to pokročilo?
A je malá brzy zdravá
Pinky, tak super, e je vlastně u otevřeno Drím palce a Tobě i obchodu přeji hoooodně úspěchů, kefty a se hrnou, hadry a jezdí jen skvělé a prostě a se daří Konkurence nemá anci!!!!!!!
Madli, tak to je fajn, e se Ti v práci líbí a s dr e jste si sedly Nikolka si zvykne A jak to má s pracovní dobou?
Haňul, etři se Přenáení nic moc, ale takhle by to bylo hodně brzy Určitě aspoň do 36tt ho dr v pupíku co to jde
U nás tak nějak ok, jen Any měla dneska zlobící den, odpol venku vyváděla na kole, a i moje mamina - kliďas - která byla s námi venku ílela a sprdla jí. jezdí jak divá, nezastaví, take věčně nějaké napomínání, dokonce i přes zadek byl, opět silnice...
Tak se mějte moc hezky a zase nakouknu
Upravil(a) luluc (7. 10. 2009 7:37)
Není tady
ahoj, taky se hlásím - a lituju, e jsem kdy říkala, e nestíhám, páč to, co mám teď, to je děs a otřes... jetěe mi to snad u v pátek skončí... mějte se, pak u snad přijdu častěji
Není tady
Dovolujeme si popřát budoucí Justýně k svátku vechno nejlepí
U nás nic nového, já zase stimuluju na dárcovství vajec, volali mi před 14 dny, tak v pondělí bych měla jít na odběr, dnes na ko utz jich tam dr. nael něco kolem 14 tak obrovská spokojenost, e je to optimální, ani zbytečně moc a ani málo
Na víkendo jedem k naim, vrátili se z dovolený, tak zase budou vyprávět záitky
Tak se tu opatrujte a já zase zavítám, a tu bude ivo ... poslední dobou nějak není co psát a ani číst, ty co nám podruhé odrodily maj jiné starosti a ty co neroděj, tak maj asi práce a nad hlavu
Pááááááá
Není tady
Ahojki!
Pinky, at to slape jak ma!!!!!!!!!!!!!
Madli, to je super, ze se ti tam libi. Snad to vydrzi... Zuzi, ty to nakonec urco taky zvladnes na vybornou. Mne teda prekvapive odbery nevadi
Luluc, jsem rada, ze se to kazdym dnem lepsi. Tomasek se take sklidnil, ale neni kazdy den posviceni...
Jsem vam zapomela rict, ze manzel bere pristi vikend Tomaska na chalupu - po vzoru kamaradu z filmu S tebou me bavi svet zahajili letos expedici YDYKSEB a v pomeru 5 dospelych chlapu a 6 deti vyrazeji pristi patek. Pokud se vsichni vrati zivi a budou mit jeste naladu expedici pristi rok zopaknout, tak jim pribalim i Danecka
Není tady
Není tady
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 19:00)
Není tady
madlička napsal(a):
védkovic, fotky ze zoo jsou tajné?
u ne
Není tady
Nazdárek,
tak předně chci poblahopřát k svátku nenarozené Justýnce .
Fotky ze ZOO jsou super, vůbec na těch fotkách Kačka nevypadá, e by byla těhotná.
Mě se mateřská krátí, u jen 7 pracovních dní a u půjdu .
Gratuluju Madli a Zuzi, e se vám v práci líbí, doufám, e na tom budu obdobně s pocitama.
Pinky, doufám, e jsi to u pořádně rozjela.
Hani odpočívej .
Luci, jsi ikulka . Nějaké fotečky malého by se taky hodily...
Sillwi, uij si "volný víkend" bez Tomáka.
Tinu, co dělá, e nestíhá?
A Dái, se sousedem u je ruka v rukávě?
Není tady
Já bych jen prosím chtěla komentovat Káči "jiný stav" protoe je fakt jiný Holky normálně ona nemá břicho, pak po obědě ho jako teda měla a odpoledne kdy nás opoutěly s Johankou tak u byla Justýna zase zalezlá někde mezi ledvinama nebo co take fakt nevim co tady na nás hraje s Justýnou
Není tady
Věruce přejeme vechno nejlepí k svááááááááááááátkuuuuuuuuuuuuuu
Není tady
Dobre rano,
Pinky,tak doufam, ze se ti to vcera podarilo paradne odstartovat
Silwi, tak to chlapi vymysleli dobre,jesteze nechteli nechat dei doma
Veri,vsechno nejlepsi ke svatku
Luci,to je dobre, ze uz to u vas zacina byt ok
tak dneska v noci jsem mela fakt sevrene pulky a bala jsem se, ze pojedem, dost mi celou noc tvrdlo bricho a zacinalo to byt v pravidelnych intervalech, nastesti to odeznelo, ale vylekalo me to pekne, takze dneska sla mala se skolkou do divadle a ja budu jen lezet a na domacnost total kaslu, pak si pro ni jen zajedu a zas budu pekne sedet na gauci a hrat si s ni v pololeze
Není tady
Verko, vsechno nejlepsi k svatku!!!
Kaci "jiny" stav muzu jen potvrdit, proste NIC Justyna si nekde cestuje
Tak co Pinky, jaka byla otviracka?
Hanule, odpocivej, dokud to jde uz jsi nastoupila na materskou? urcite budes vedet, jak to je - ted jeste do prosince ta vyssi a od ledna podle novely? neni to asi tak, ze kdyz ti ji jednou spocitaji, tak je to priznany az do konce, co? Ja mam nastoupit 1. ledna, tak jestli ma cenu to resit a nastupovat treba o tyden driv...
Luciasku, drzim moc palce s praci, at se ti tam libi!! Delat v DM, to bude parada, muj nejoblibenejsi obchod
Sill, a nechces manzovi nabalit obe deti uz letos? to by ho asi vylekalo a priste by nejel, co?
Není tady
Vendy ahoj, tak v tom ti neporadim, nastupuju 19.10. a nijak jsem to nezjistovala,protoze to stejne neovlivnim.
....ja ted jedine co musim zjistit je,jestli kdyz napisou manzovi paragraf v porodnici,jestli ho tam musi i ukoncit, nebo to muze ukoncit detska, mame porodku 30 km, tak at tam nemusi jet jen pro ukonceni paragrafu
Není tady
Holky děkuji za přání
Není tady
Zdarec děckáááááááááááá
Totálně nestíhám...... ve keftě net nemám a asi dlouho mít nebudu Stejně bych ho nestíhala.
Ráno vypadnu před osmou a odpoledne nebo spí navečer po páte jsem doma jako na koni
Adéla je tam se mnou, docela ot jde, čumí na dvd nebo si hraje. Chodí i maminy s dětma, tak má zábavu, v poledne máme hoďku pauzu na oběd a pak si ji kolem druhé vezme nebo kluci.
Včera při otíračce jsem vyprodala půlku zboí, měla jsem včera a dnes akci 2+1 zadáčo, tak teď fofruju, abych nachystala na pondělí nový zboí. Kadé pondělí bude nové zboí, ve středu dám 30% slevu a v pátek 50%. A mi to tam nevisí a pěkně se to otáčí
Je to ale makačka Ale zase jsem sama sobě éfem a jsem doma
Jo a nepruďtze furt s Justinou, bude to kluk. Sára to jetě neví, ale řeknou jí to na dalím UTZ
Svédi, tak a odběr dopadne dobře a vechny eggs se chytnou Čoveče, ty to DNA posílá ve velkým, třeba si jetě jednou nae Adéla vezme klučinu, kterej bude z kousku malej véďák
Holky maminy se drte a těhule vydrte
Není tady
ahojte jarnatka,
ze vam sem zasa leziem viem ze je vas tu dost z brna a okolia... chcela som sa opytat ci nerobite niekto uctovnictvo... chlap ma firmu v brne, ale su tam len dvaja ludia takze moc toho na uctovanie nebude, par dokladov za mesiac.... ak by sa nejaka uctovnicka medzi vami nasla prosim napiste mi sz... pri materskej som myslela ze by sa to mozno niekomu hodilo... dakujem moc..
Není tady
Hola hej, zdravime. Par dni jsem nemela cas vubec si sednout k PC, teda krome prace....
Justyna dekuje za prani k svatku Pinky, ja ty doktorce taky zatim moc neverim, ale delala hrozny haury, ze ma certifikat od britsky porodnicky asociace ci co a ze teda prece musi vedet, co a jak tak uvidime
Jinak preju, at ti obchody slapou takhle dal Te pak nominujeme na "obchodnika roku"
A vite proc nebyly fotky ze zoo otevreny pro verejnost? Protoze Terezka s sebou mela panenku Jonase - nahatyho a ma pindoura (a teda i prsa ), tak se Svedka bala, aby ji nezavreli cely album
Pak jsme taky ve stredu videly Honzika, Stepulu a tetku Tinusku. Kluci jsou moc hodni - jakoze standartni deti. Takze Tiny stezovani jsou jenom pomluvy Stepanek si teda trosku pobrecel, ale kdo to ma vydrzet v kocarku, kdyz se ostatni cpou pizzou, ze?
Taky je pravda, ze s Vendy pupkem se teda fakt pomerovat nemuzu ale ona ma nejaky hyperrychly tehu, kazdy mesic si jeden tyden prida, asi nejaky specialni hnojivo my teda nechava vsemu bioprubeh
Verko dodatecne vse nej.
Luci, uzivej si posledni volny dny a pak nezapominej nas zasobovat slevovymi kupony, jo?
Luluc, jak vam to doma jde? Uz jste se zabehli? Asi si rovnou mohla vybalovat vetsi oblecky, vid?
Sillwi, Danika bych mu nabalila rovnou, jeden prcek navic uz se ztrati, ne?
Jeste jsem urcite neco chtela, no neva, tak priste
Není tady
Ahoj pri vikendu! Hlasim se po velkym utz, mimis byl v poradku, vsechno pry znacka "ideal" no ale asi budeme mit zase prekvapko, nedal vubec previt nohy od sebe, takze vime kulovy Takze dal schovavame holcici oblecky.
Luluc, jak je u vas??
Není tady
Ahoj holky, iju, ale nestíhám
jednak jsme zase byli na střídačku nemocní a je toho i tak nějak pořád moc...la jsem jen nakouknout, zda něco zásadního nového, tak snad to vecko dočtu
mějte se fajn!
Není tady
Zdarec vem mamčulím.
Koukám, e to tady nějak vadne, tak vám sem jdu napsat pár řádků .
V novém jsme se zabydleli velmi rychle, teda víc já ne Verča, tak ta si snad brzo zvykne. I kdy tomu tolik nedávám, páč tatínek se začal velmi snait a dcerku si hooodně ádá, tak jsem tady skoro furt sama. Nevím co tím sleduje a co z toho vyleze... , do té doby zájem vekerý ádný a najednou??
Take kdy jsem tady sama, je mi po Verunce hrozné smutno , snaím se si najít nějakou zábavu, tak občas jdu za sportem a občas za zábavou, jako například včera , kámoka mě vytáhla na diskotéku a to stálo za to!!!!
Nejvíc nás bavili zoufalci chlapského pohlaví, to jsem fakt čůrala smíchy co to tam je za exoty. Já byla na dýze naposledy před 10 lety , ale uila jsem si to!
Pro zvědafffky , se sousedem u proběhli tři schůzky , tak uvidíme . Nehrotím to.
Pinky, co sekáček, jak to jede?? Drím palce, aby to jelo fakt dobře.
Tak se mějte krásně, já se zase zastavim .
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 19:00)
Není tady