6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, zdravime.
Dasi, diky za foto. Davidkovi to fakt slusi a jak píe Svedka, za nedlouho mu Lucka muze chystat batuzek do skolky Posilala ti nějaké dalí zprávy?
Se Svedkou jsme se domlouvaly predbezne na ZOO tuhle sobotu... pridate se nekdo? My byli v pond v Liberci v zoo, tak jeste stihneme do zimy tu prazskou - ktera teda nema konkurenci.
Zuzi, Madli, drzim palce, at vam to v praci klape
Pinky, prave ze se vsechny tipujici tetky babinetky sekly a bude to asi Justyna PInky a uz mas nejaky webovky - prodejni, ze bych je zkoukla?
Pekny den
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:57)
Není tady
madlička napsal(a):
ahoj Sáro, moc ráda tě tady vidím a hnedle mám na tebe dotaz. Jezdili jste prosím s croozrem i v zimě s joggingovým setem?
Ahoj, my jsme ho kupovali min leto a pak uz Johany chodila pesky - jakoze na prochazky. Ale kdyz jsme sli na delsi vyslap, tak jo. Je v nem urcite vetsi teplo - zavres slidu a dite si to zadycha.... a lepsi jezdil ve hlubokym snehu nez nas kocar - cortina. Jinak je to fajn i v zime za kolo
Hele a jak jste jezdili na kole, kdyz se narodila Nikca? ja prave premyslim, jak to budeme delat pristi leto. Jestli koupit dvojmistny vozik, i kdyz uz letos joha spis chtela na svoje kolo. A nebo by uz mohla Joha zvladnout jezdit na tyci a prcek ve voziku - ale to zas s nima nebudu moct vyrazit sama
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:57)
Není tady
ahoj holky
tak si drzime novym pracantum palce a holky, hlavne vykrocte pravou!
dneska jsem byly s Vercou u zubarky, tak nastesti je Verca bez kazu a az jsem se divila jak pekne spoluracovala a ukazala zoubky a nechala si je pak i natrit, sice pak chtela pronourat celou ordinaci, nez prohlidla me, ale sestricka ji ukocirovala
Není tady
Ahojky
tak u mě nervíky pracují na 100 %
Dneska jsem jela ráno k zubní, take jsme si prubly ranní vstávání ( v 6.00) Zítra vstáváme jetě o půl hoďky dříve
Dneska to malá zvládla na jedničku s hvězdičkou, take doufám i v zítřek.
Madličko, na zítřek Ti moc drím pěstíky. Take těpánku pravou
Holkám, co na mě myslí moc děkuji
Jdu se koupat a do hajan. Ten dneek mě nějak zmohl, tak a jsem na zítra f poho!
paaaaa
Není tady
Nějak mi to blbne a neodesílá příspěvky, tak jen narychlo tady dole HOLKY, CO NASTUPUJETE DO PRÁCE, DRÍM VÁM PĚSTI A MYSLÍM NA VÁS !!!!!!
Není tady
Nazdárek ,
tak vem pracujícím hodně sil do dnení nové práce. Já nastupuju 19.10., take mám jetě chvíli čas, ale stejně se to neúprosně blíí.
Pinky tobě drím pěstičky na otevíračku . A neboj, to zvládne úplně hravě.
Jinak malej Davídek je fakt kouzelný .
Sári, tobě taky gratuluju k Justýně . To u lo tak brzy vidět jo? A uijte si sobotní výlet v ZOO a pozdravuj védu.
Jo a mám nové fotky na rajčeti, tak kdo chce zkouknout...: http://luciasek12.rajce.idnes.cz/Zari_2009/
Upravil(a) luciasek12 (1. 10. 2009 11:10)
Není tady
bre popoledne,
tak zdravim vsechny pracujici i "dovolenkujici" ... pracujicim drzim palce, at se dnesek i ostatni pracovni dny vydari na jednucku
Sari, gratulec k dalsi babe
Luciasku, moc pekne fotecky, Nikce to na vsech moc slusi - koukam, ze Krtek frci stale vsude, jo a jak je v Krumlove u toho brneni, tak presne tak se nechal vyfotit vloni ten muj
Pinkacku, drzim palce a nepochybuji, ze budes v second-handovem bussinesu uspesna!!! Dnes se mi o tom i zdalo, takze neboj! Jo a doufam, ze hodis nejaky pekny kousky na web
Nas dneska zklamalo pocasi, meli jsme domluveny rande s kamojdou a jejim synkem - s Honzikem tvori fakt drsnou dvojku malych lotru, kterym zadna lumparna neni cizi ...no nakonec jsme skoncili u nas, coz mi "omlatil" o hlavu Stepanek, bo v postylce proste spat ne-eeee, nicmene pred pul hodkou konecne za velkeho revu usnul vycerpanim - v postylce - heeeeheee ... no a ted se z pokojicku ozyvalo slabe a decentni: "pomoooc, mami, pomoooc", tak jako spravna matka vylitnu a ten nas blbec - Honza - sedi v posteli a podava mi papirovy kapesnik se slovy "chcu to utrit" ...cune, plivnul si na polstar...ja fakt nechapu, kam tyhle tyčoviny chodi
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:58)
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 18:58)
Není tady
Ahojky maminy,
vechny zdravím, vůbec nedočítám... Take mě omluvte, jsem mimo a to zcela
Jsme od včerejka doma, přivítání v porodce nádhera, Any z malého nadená, doma otočka - árlivé bulicí scény, no prostě něco na moje nervy a city, bulela jsem jak elva a hodilo mě to do estinedělní depky jak vyité...
Snad se ve srovná a budeme brzy fungovat normálně, alespoň v rámci moností. Pocity mám ílené, mylenky snad jetě ílenějí, Any je mi líto, malého chvilkama taky,... no prostě očistec
Určitě tu proběhly gratulace a tak, tak za ně moc děkujeme, hlavně e jste na nás myslely a podpora byla cítit a k nám
paa a já se zase ukáu, a to čas a ostatní dovolí
Vechny dvoj a více matky dětí blízko věkově u sebe íleně obdivuji a divím se, e zrovna já si myslela, e to bude pohodička... zvládáme vlastně, ale v hlavě se to musí urovnat. nějak to je fakt náročné hlavně na ty city
Není tady
Luci, vitej a hlavne klid. Vse se srovna, ver mi! Mam to za sebou a kazdickym dnem bude liiiiiiiiip!
Není tady
Lucí, ahojky
Neboj, bude to good
Má úplně stejný průběh návratu domů, jako já u Daniela Měla bys mě vidět, totální hormádka nervů a plačka, koda, e mě tehdy někod nenatočil na kameru
Malej Honza mě dokonce posílal s miminem zpátky do nemocnice, e nás nechce, e mu stačí tatínek a babička. No, to bylo něco, ale u jsem tady o tom tisíckrát psala, take to nebudu omílat pořád dokola
Uvidí, e to přejde, i kdy ti to te´d přijde neskutečný
A bude mít chvilku, hoď nějaký fotky na rajčátko, prosííím, malej je tak krásnej, e se ho nemůu dočkat
Jinak ahoj ostatní, nestíhám, od rána do večera vybaluju hadry a cením a cvakám a dávám na věáky...brrr
Chtěla jsem otevřít v pondělí, ale Adéla má ATB, tak to posunu na středu
E shop nemám a dlouho mít nebudu, bo to je pro mě časově náročné a v obchodě zatím net nemám a hezký hadry se myslím prodají v pohodě i tady
Přítí týden mi má přijet půl tuny paříského originálu, tak uvidíme, co to bude, za ty love
Jo a jestli mi doma někdo v nejblií době řekne, e nemá vyehlený spoďáry a nemá co nosit, tak budu asi vradit !! Hadry jsou moje prokletí
Není tady
Ahojky, já byla s kámojdou na chalupě, ale u jsem v plné síle zpět, tak vechny zdravím!
Luci, vítej doma, moc Ti přeju, aby Any ve přelo a Davídka si uívala jako svého bratříčka, ale ono to asi hned nebude, přeci jen to nejsou změny jen pro nás, ale hlavně pro ty nae ďáblíky, take to chce vydret...
Pinky, a je Adélka fit a pak dej vědět, jak jsi na tom s obchodem na růku
Není tady
A védi, super fotky a Terinka ala tygřík fakt bezkonkurenční!!!! Tam máte nějakou protekci, neeeee?
Není tady
Jinak samozřejmě pozdravy letí vem pracujícím i nepracujícím!
Není tady
ahoj pri vikendu
Luci,vitej doma a at brzy zvladate v pohode.....taky mam trosku obavu z toho jak se to blizi
jinak jsme u tchyne a ja jsem se tu hned nachladila, mam rymu, boli me v krku a hlava,takze super, nejlepsi je kychani, snad maleho nevykycham ven....Verca mela vcera taky rymu a v noci kaslala,tak jen trnu, co z toho bude
Pinky,ty kdyz myslim zavres v noci oci,tak vidis same hadry, ne? at je Ada brzy zdrava
Není tady
Achojky
tak se konečně hlásím
V práci to vypadá na celkem pohodové prostředí, ve tak nějak plyne pomalu, nikdo se nehoní. Fofry bývají údajně jedině, kdy se nahromadí moc dárců.
První bubák, který na mě čekal, je ten, e budu muset odebírat krev (Madličko zdravím ) Průser je v tom, e nás to na kole nikdy nikdo neučil Kdy jsme se ptaly, tak nám bylo řečeno, e my nikdy odebírat nebudeme
U po neděli mě to začnou učit. Take kdyby jste slyely v televizi, či četly na netu o bláznivé laborantce, která masakruje dárce, tak víte o koho jde
Luci, vítám Tě z porodky. Doufám, e se to doma brzy srovná
Hani, lehni do lůka a nech se obskakovat
Pinky, kdybys nebyla tak daleko, tak Ti hodím své prádlo. U musí být profík
Není tady
Ahojky,
děkujeme za přivítání doma a za uklidnění, e bude líp
Je pravda, e den ode dne vidím vechno jinak, ve se zajídí, uklidňuje, hormony se klidní, a tak nějak se zase pomalu ale jistě začínám cítit normálně a ne jako hysterka Navíc ve je vnitřní boj, před okolím samozřejmě byla hraná pohodička a slzy jsem tlačila tajně za rohem
Any ten první den ani tak neárlila, ale spí projevila obrovský stesk, který proívala, kdy jsme se sedm dnů neviděly, jen spolu sem tam mluvily do telefonu a i to jsme omezovaly, protoe mi selhával pak u hlas, jak jsem za ní chtěla dom ... A i na jejím bylo slyet, e mluví jinak.
No radi nevzpomínám, bylo to fakt dlouhé a hormony dávají čoudy, take domů jsem se těila hrozně hrozně mooooc
A zkopíruju fota, hodím určitě něco na rajče, jetě ale nemám v pc ve. a nějak to focení a kameru flákáme
Pinky, drím palce s obchodem a zavalení hadrama nezávidím
Sárí, take Justýnka? krásné jméno a u se těím na dalí malou jarní slečnu
Zuzi a Madli, skvělé, e v práci se daří a líbí a e to zvládáte vy i dětičky
Marůdkům brzké uzdravení
Sillwi, moooc děkuju teď u pádím jetě dodělat resty, ale a se najde chvilka, písnu SZ
Tinu, taky moc děkuju a taky písnu, a najdu volno
mějte se moc krásně, ukáu se
Není tady
ahojky,
Luci, tak to je dobre, ze se to zacina srovnavat
tak jsem se dnes vratila z kontroly a bylo mi doporueno mnohem vic odpocivat, o dost se mi zkratil cipek a maly hodne tlaci hlavikou dolu, tak asi budu muset pribrzdit at vydrzi, nakonec pak jeste budu prenaset
Není tady
Hani, metřík Ti pěkně jede, ale a si jetě prďolka pěkně hoví v bříku, Ty odpočívej, co to jde, jednak to má doporučený a pak taky po narození mimíska tolik času nebude
Luci, ráda čtu, e se ve začíná urovnávat, bude jen a jen líp, kočko! A Ty, věčná optimistka, zvládne ve na jedničku, to prostě vím
Pinky, tak kdy se otvírá?
U nás jede rýma v plným proudu, chjo. Včera jsme byli poutět draka, tak nás to asi vechny nějak vyfoukalo, hlavně děti
Není tady
Hezký den přejeme!!! Tak se jdeme po delí době zase nahlásit Máme za sebou opět zánět středního ucha, dlouho to tu nebylo , ale tentokrát bez ATB. No jinak u nás ve při starém, jen asi zabiju Báru, páč ta její puberta je k nevydrení Včera u měla nalápnuto na přeshubu i u táty, a e je to kliďas Dnes jsem si střihla jeden rychlí výjezd za Marukou do koly, to moje tele si tu dva dny připravuje věci na pracovní činnosti a zapoměla je doma. A jeliko ji znám a byla by neastná, tak jsem vytáhla Bety z postele a hurá za ní No, to blázinec u nás
Není tady
Krásný i kdy detivý den vem ,
zdravím a hlásím, e ijeme, u jsme přestěhované, ale jeliko je tady pár nedodělků, tak nafotím, a to bude komplet . Marodíme, malá má atb, nějakej zánět či co, dneska mi přijde, e je dávají na vechno, i kdy nás nakazila vagrová, který nali streptokoka, tak jsem i ráda, bo se ten sajrajt rychle dostane ven.
Bude to asi chvilku trvat ne si malá zvykne, pořád mi říká maminko já chci domů a mě je to fakt líto. Tatínek si jí bere, měl jí v neděli i prvně přes noc, bylo to i pro mě těké, ale měla jsem tady návtěvu , tak mi to uteklo .
Není tady