27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chci přejít od české spořitelny kde mám hypotéku na byt k ČMSS.Prý to jde,ale zajímalo by mě kolik se za ten přechod platí. Mám 5ti letou fixaci a pak bych to chtěla převést.Napite jestli máte někdo zkuenost.
Není tady
Díky,ale spí se mi jednalo kolik si vezme ta ČS za to e od ní odcházím
Není tady
my refinancovali hypotéku od Hypoteční banky a přeli jsme k ČS a nestálo nás to nic.
Není tady
pokud hodlá přejít v době kdy končí fixace, tak neplatí nic navíc. Pokud mimo, tak se koukni do smluvních podmínek tvé stávající smlouvy
Není tady
Myslím, e pokud přejde v době, kdy ti končí fixace, tak neplatí nic.
Mě by zase zajímalo, jestli kdy se hypotéka refinancuje, tak jestli si jí potom můu dál odečítat z daní?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Myslím, e pokud přejde v době, kdy ti končí fixace, tak neplatí nic.
Mě by zase zajímalo, jestli kdy se hypotéka refinancuje, tak jestli si jí potom můu dál odečítat z daní?
ano můe, nejdříve platilo, e jí můe refinancovat jen jednou a odečítat a pak u nelze, ale nově od konce srpna platí, e můe, kolikrát chce.
Není tady
Romča 2 napsal(a):
bývá tam poplatek, můe to být i několik desítek a stovek tisíc.
Upravil(a) Jan Harbáček (2. 12. 2009 23:34)
Není tady
Jan Harbáček napsal(a):
Romča 2 napsal(a):
bývá tam poplatek, můe to být i několik desítek a stovek tisíc.
pokud odchází v době, kdy jí končí fixace neplatí nic navíc. Také jsme refinancovali hypotéku
Není tady