|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
obracím se na vás pro radu, pokud někdo máte podobnou zkušenost, nebo jestli někdo nejste doktor, farmaceut nebo faramkolog .....
Před několika dny mě začalo strašně svědit oko a nenapadlo mě nic lepšího než si to třít
, do dvou dnů mi to nateklo, tak jsem si říkala, že to samo splaskne. Když to po dalších 2 dnech bylo horší, tak jsem šla na oční (včera) a tam mi dal nějakou ATB mast, po které si mi to ještě víc zhoršilo, tak dnes jsem šla na oční do Brna a prý je to nějaká zanícená žlázka. Mám to prokapávat O-Septonexem, ten je v pohodě, ale horší je, že 1x - 2x denně si mám mazat víčko (kůži) mastí Ultracortenol - účinná látka Prednisoloni acetas 5 mg v 1 g (kortikoid). V příbalovém letáku je napsána obligátní věta "Pro použití v těhotenství a při kojení musí být zvláště závažné důvody".
Doktorka mi řekla, že si mám vybrat jestli oko nebo kojení (cynička), v lékárně mi řekly ženský, že ony by kojily, protože když se to podává na kůži, tak je ta koncentrace tak malá a nikde není prokázané jestli se to do mléka dostane nebo ne.
Co byste dělaly vy? Já bohužel nekojím
, ale mléko poctivě dojím 5-6x denně a dávám Aničce z flašky, kdybych to tak 1 týden měla vylévat a krmit výhradně UV, tak by to mojí morálce moc neprospělo
.
Předem díky
Není tady