|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ffly napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Misa II napsal(a):
Zklamaná :
...Příklad: velmi zde populární - zklamaná Zklamaná se tu objevuje poměrně často, mnohdy s dalším popiskem pro zarytí. Jenže ten dotyčný , když to píše, už nevidí, jak si tu prskám kafe do klávesnice s tím, "super, zase jsem je/ji/jeho vytočila, a už je v koncích , tak sáhne po těžkým kalibru " v domnění, - "tááák (mnohdy thááák) teď ji (tu Zklamanou) nas*eru
Hele, ted mi napadlo, on byl zas nakoupit ?? A máš pravdu, ta jež se s ním setkala v supermarketu se zde pohybuje, ale takhle ji těžko vypátráš .Drahá Miso - je na řetězu a pod zámkem, nakupovat chodím sama - to víš, ještě by mi tam zvlčil - ňáká ta rozhoďnožka se tam pořád tutově pohybuje (ty taky viď)...já tam chodím z praktického hlediska, ovšem ty tam nmusíš z nutnosti. No a až usne, tak ti ho vyfotím a hodím ti obrázek, abys měla jistotu, že ten, co tam slintá před tebou , není ten, co se domníváš
Si mu ho strčila pod zámek
![]()
a nebolí ho to?
ach ta fantazie - ja fakt nemohu za to, že ty si pod tím představíš pouze JEHO 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Misa II napsal(a):
Zklamaná :
...Příklad: velmi zde populární - zklamaná Zklamaná se tu objevuje poměrně často, mnohdy s dalším popiskem pro zarytí. Jenže ten dotyčný , když to píše, už nevidí, jak si tu prskám kafe do klávesnice s tím, "super, zase jsem je/ji/jeho vytočila, a už je v koncích , tak sáhne po těžkým kalibru " v domnění, - "tááák (mnohdy thááák) teď ji (tu Zklamanou) nas*eru
Hele, ted mi napadlo, on byl zas nakoupit ?? A máš pravdu, ta jež se s ním setkala v supermarketu se zde pohybuje, ale takhle ji těžko vypátráš .Drahá Miso - je na řetězu a pod zámkem, nakupovat chodím sama - to víš, ještě by mi tam zvlčil - ňáká ta rozhoďnožka se tam pořád tutově pohybuje (ty taky viď)...já tam chodím z praktického hlediska, ovšem ty tam nmusíš z nutnosti. No a až usne, tak ti ho vyfotím a hodím ti obrázek, abys měla jistotu, že ten, co tam slintá před tebou , není ten, co se domníváš
To jo, my jsme děsně rozežraná rodina. 
Jen , abys měla klidné spaní, víš
ono Ustí a okolí je daleko, pak je TO nepravidelné
, a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu ,ten už si užívá jinde než i u zde nejmenované baby . Ale já to nebyla ani předtím, to přísahám na holej pupík 
Zklamaná napsal(a):
Amriana napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
.. no a já to doprojektovala do globálu- klidně můžem říct, že všehno se vším souvisí a kdo to nechápe, je tupý (ale ne tupý, jako tupý...abychom věděly, o čem je řeč), pak do toho zaprojektujem ještě Hir a jeji strom, co roste do nebe ...že se nestydíš Hir takhle se projektovat na veřejnosti...fuuuj
Ale možná ten tvůj avatar značí něco jiného a já to nevím, páč nejsem vědma..ale klidně by nám o tom mohla něco PavlaH říct, páč ona VÍ.
BI strom ???
já viděla nějakou otýpku nebo co .. do ted a vida on strom aha.
otýpka? BI...a co ti ta otýpka projektovala? Když jsem od tebe četla, že pro tebe je to otýpka, hned se mi vybavil chlív a dobytek a otep slámy..ale možná to byla otep dříví, taková, co ta chudinka babička v Mrazíkovi táhla na zádech...
No neprojikovala mi nic ..jen jsem nerozumněla proč si někdo dá za avatar otýpku se dřevem no to je celý.
A vidíš otep slámy mě nenapadla asi proto že sláma je spíš dožluta kdežto ten obrázek je nahnědlej jako dřevo ..no aby nebyl když je to strom že .. 
Není tady
Jé Zklamčo nedělej, když ho chceš ochránit od nastavovaček, tak co by si mu dávala pod zámek, než TO a leda ještě šrajtofli.
PavlaH napsal(a):
Hir a jeji strom, co roste do nebe tohle vidíš. K tomu není třeba nic dodávat. Je to tvoje a máš na to právo. Netřeba dalších slov.... celou záležitost považuju tímto za dokončenou a uzavřenou.
Pajo ,co znamena pravo ? ,mas na to pravo? 
Ty brdo to jsme kde?
Není tady
...takhle nějak to vypadá : http://shop.svadeni.cz/sexy-legracky-a- … -pro-muze/
Upravil(a) ffly (16. 10. 2009 22:24)
PavlaH napsal(a):
Hir a jeji strom, co roste do nebe tohle vidíš. K tomu není třeba nic dodávat. Je to tvoje a máš na to právo. Netřeba dalších slov.... celou záležitost považuju tímto za dokončenou a uzavřenou.
pavloH, vzpamatuj se a připusť si, že není vše takové, jak se ti jeví...
ale pomůžu ti, přesně tohle jsem napsala, ano, máš pravdu, ale tvůj výklad je v mém pojetí mylný...protože ty píšeš, že já tohle vidím - a já ti říkám, že to je přesně to, co chceš ty vidět, proto jsem ti to dopřála - chápeš? Protože to byla ta nejbanálnější věc, co se ke stromu rostoucímu nahoru připisuje...a teď připust, že to může mít i jiné významy, ale tobě rezonuje právě tenhle - proč? Protože jsem to napsala? Nebuď přece tupá 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
otýpka? BI...a co ti ta otýpka projektovala? Když jsem od tebe četla, že pro tebe je to otýpka, hned se mi vybavil chlív a dobytek a otep slámy..ale možná to byla otep dříví, taková, co ta chudinka babička v Mrazíkovi táhla na zádech...

Ja uz brecim smichy

Není tady
Amriana napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Amriana napsal(a):
BI strom ???já viděla nějakou otýpku nebo co .. do ted a vida on strom aha.
No neprojikovala mi nic ..jen jsem nerozumněla proč si někdo dá za avatar otýpku se dřevem no to je celý.
A vidíš otep slámy mě nenapadla asi proto že sláma je spíš dožluta kdežto ten obrázek je nahnědlej jako dřevo ..no aby nebyl když je to strom že ..
viděla si už někdy starou slámu? ta fakt není dožluta 
Není tady
Misa II napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Misa II napsal(a):
Zklamaná :
To jo, my jsme děsně rozežraná rodina.
Jen , abys měla klidné spaní, víš
ono Ustí a okolí je daleko, pak je TO nepravidelné
, a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu ,ten už si užívá jinde než i u zde nejmenované baby . Ale já to nebyla ani předtím, to přísahám na holej pupík
Tak ted si mě uklidnila, že už to není I ta zde nejmenovaná baba, a je to jen nějaká jiná baba - slyšela si tu ránu? T mi spadl ten kámen ze srdce (pro Pavlu - láme se mi to kamenné srdce)
Není tady
ffly napsal(a):
...takhle nějak to vypadá : http://shop.svadeni.cz/sexy-legracky-a- … -pro-muze/
nemělo by to mít ještě raději nějaké ostny? tohle je nějaký šudlátko, ne?
kdo by to byl řekl, co se u ffly v rodině používá
jak byla akční, hned věděla, kam sáhnout 
Není tady

ffly napsal(a):
Hele, a to fakt funguje? 
Není tady
Já tady bohudík nepropaguju nože, řetězy a zámky, ale myslet si to můžeš a dokonce i dávat k lepšímu pro pobavení ostatních 
Mikeši v rámci své předchozí odpovědi Zklamče ti nemůžu fundovaně odpovědět.
PS: Vědět kam sáhnout - no přiznávám - bez mučení - to UMÍM 
ffly napsal(a):
PS: Vědět kam sáhnout - no přiznávám - bez mučení - to UMÍM
já taky...a ted kam sahat, která co myslela že? 
Není tady
Brou noc vsem
a diky za super zabavu.

Není tady
hirondel napsal(a):
Brou noc vsem
a diky za super zabavu.
![]()
Taky dobrou...v nejlepším přestat?
Není tady
Misa II napsal(a):
a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu
No jen aby, jen aby, Míšo...však já si pamatuju, jakej to byl pěkněj kluk - takovej do bronzova....
A známe chlapy - tvářej se jak neviňátka, ale když se jedná o to zatloukat a zatloukat, tak v tom nemaj konkurenci 
Izdejmenovaná to ještě možná neví, ale měla by...... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
hirondel napsal(a):
Svet je bajecna scena lidi ,co rikate?
Copak svět, on úplně stačí Babinet
![]()
![]()
Kocoure, já bych řekl, že stačí jedna Zlamča a radosti až do rána.
Navrhuji jí zvolit MISS space
požádat bratry v USA a vyslat na oběžnou dráhu bez návratu 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
PavlaH napsal(a):
pavloH, vzpamatuj se a připusť si, že není vše takové, jak se ti jeví...
ale pomůžu ti, přesně tohle jsem napsala, ano, máš pravdu, ale tvůj výklad je v mém pojetí mylný...protože ty píšeš, že já tohle vidím - a já ti říkám, že to je přesně to, co chceš ty vidět, proto jsem ti to dopřála - chápeš? Protože to byla ta nejbanálnější věc, co se ke stromu rostoucímu nahoru připisuje...a teď připust, že to může mít i jiné významy, ale tobě rezonuje právě tenhle - proč? Protože jsem to napsala? Nebuď přece tupá
Milá Zklamaná, kéž je ti dobře, kéž ti nic neubližuje. Vracím ti zpět jen tvoje slova. Jsou to jen tvoje slova.
Jsem moc ráda, že jsem poprvé od tebe četla názory a nejen hloupé posuzování a odsuzování druhých. A za tu lidskou tvář ti děkuji.
Upravil(a) PavlaH (17. 10. 2009 13:13)
Není tady
hirondel napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Pajo ,co znamena pravo ? ,mas na to pravo?
Ty brdo to jsme kde?
Hirondel jsme tady a ted. Každý na svém místě. A pokud zrovna něčemu nerozumíš, tak se ptáš. Ovšem ty nečekáš odpověd. tak ti ji neposkytnu. SPíš ti dám jednu nevyžádanou radu. Měla bys začít víc číst v jazyce českém, viditelně ti chybějí další významy některých českých slov. 
Není tady
PavlaH napsal(a):
Tyyy heleeee poslocheeej,neprestrelila jsi se? 
Není tady
proč se ptáš hir, když nečekáš odpověď? Jsem si plně vědoma toho co dělám a dokonce i proč

Není tady