1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
ffly napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Misa II napsal(a):
Zklamaná :
...Příklad: velmi zde populární - zklamaná Zklamaná se tu objevuje poměrně často, mnohdy s dalím popiskem pro zarytí. Jene ten dotyčný , kdy to píe, u nevidí, jak si tu prskám kafe do klávesnice s tím, "super, zase jsem je/ji/jeho vytočila, a u je v koncích , tak sáhne po těkým kalibru " v domnění, - "tááák (mnohdy thááák) teď ji (tu Zklamanou) nas*eru
Hele, ted mi napadlo, on byl zas nakoupit ?? A má pravdu, ta je se s ním setkala v supermarketu se zde pohybuje, ale takhle ji těko vypátrá .Drahá Miso - je na řetězu a pod zámkem, nakupovat chodím sama - to ví, jetě by mi tam zvlčil - ňáká ta rozhoďnoka se tam pořád tutově pohybuje (ty taky viď)...já tam chodím z praktického hlediska, ovem ty tam nmusí z nutnosti. No a a usne, tak ti ho vyfotím a hodím ti obrázek, abys měla jistotu, e ten, co tam slintá před tebou , není ten, co se domnívá
Si mu ho strčila pod zámek
![]()
a nebolí ho to?
ach ta fantazie - ja fakt nemohu za to, e ty si pod tím představí pouze JEHO
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Misa II napsal(a):
Zklamaná :
...Příklad: velmi zde populární - zklamaná Zklamaná se tu objevuje poměrně často, mnohdy s dalím popiskem pro zarytí. Jene ten dotyčný , kdy to píe, u nevidí, jak si tu prskám kafe do klávesnice s tím, "super, zase jsem je/ji/jeho vytočila, a u je v koncích , tak sáhne po těkým kalibru " v domnění, - "tááák (mnohdy thááák) teď ji (tu Zklamanou) nas*eru
Hele, ted mi napadlo, on byl zas nakoupit ?? A má pravdu, ta je se s ním setkala v supermarketu se zde pohybuje, ale takhle ji těko vypátrá .Drahá Miso - je na řetězu a pod zámkem, nakupovat chodím sama - to ví, jetě by mi tam zvlčil - ňáká ta rozhoďnoka se tam pořád tutově pohybuje (ty taky viď)...já tam chodím z praktického hlediska, ovem ty tam nmusí z nutnosti. No a a usne, tak ti ho vyfotím a hodím ti obrázek, abys měla jistotu, e ten, co tam slintá před tebou , není ten, co se domnívá
To jo, my jsme děsně rozeraná rodina. Jen , abys měla klidné spaní, ví
ono Ustí a okolí je daleko, pak je TO nepravidelné
, a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu ,ten u si uívá jinde ne i u zde nejmenované baby . Ale já to nebyla ani předtím, to přísahám na holej pupík
Zklamaná napsal(a):
Amriana napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
.. no a já to doprojektovala do globálu- klidně můem říct, e vehno se vím souvisí a kdo to nechápe, je tupý (ale ne tupý, jako tupý...abychom věděly, o čem je řeč), pak do toho zaprojektujem jetě Hir a jeji strom, co roste do nebe ...e se nestydí Hir takhle se projektovat na veřejnosti...fuuuj
Ale moná ten tvůj avatar značí něco jiného a já to nevím, páč nejsem vědma..ale klidně by nám o tom mohla něco PavlaH říct, páč ona VÍ.
BI strom ???
já viděla nějakou otýpku nebo co .. do ted a vida on strom aha.
otýpka? BI...a co ti ta otýpka projektovala? Kdy jsem od tebe četla, e pro tebe je to otýpka, hned se mi vybavil chlív a dobytek a otep slámy..ale moná to byla otep dříví, taková, co ta chudinka babička v Mrazíkovi táhla na zádech...
No neprojikovala mi nic ..jen jsem nerozumněla proč si někdo dá za avatar otýpku se dřevem no to je celý.
A vidí otep slámy mě nenapadla asi proto e sláma je spí doluta kdeto ten obrázek je nahnědlej jako dřevo ..no aby nebyl kdy je to strom e ..
Není tady
Jé Zklamčo nedělej, kdy ho chce ochránit od nastavovaček, tak co by si mu dávala pod zámek, ne TO a leda jetě rajtofli.
PavlaH napsal(a):
Hir a jeji strom, co roste do nebe tohle vidí. K tomu není třeba nic dodávat. Je to tvoje a má na to právo. Netřeba dalích slov.... celou záleitost povauju tímto za dokončenou a uzavřenou.
Pajo ,co znamena pravo ? ,mas na to pravo?
Ty brdo to jsme kde?
Není tady
...takhle nějak to vypadá : http://shop.svadeni.cz/sexy-legracky-a- … -pro-muze/
Upravil(a) ffly (16. 10. 2009 22:24)
PavlaH napsal(a):
Hir a jeji strom, co roste do nebe tohle vidí. K tomu není třeba nic dodávat. Je to tvoje a má na to právo. Netřeba dalích slov.... celou záleitost povauju tímto za dokončenou a uzavřenou.
pavloH, vzpamatuj se a připus si, e není ve takové, jak se ti jeví...
ale pomůu ti, přesně tohle jsem napsala, ano, má pravdu, ale tvůj výklad je v mém pojetí mylný...protoe ty píe, e já tohle vidím - a já ti říkám, e to je přesně to, co chce ty vidět, proto jsem ti to dopřála - chápe? Protoe to byla ta nejbanálnějí věc, co se ke stromu rostoucímu nahoru připisuje...a teď připust, e to můe mít i jiné významy, ale tobě rezonuje právě tenhle - proč? Protoe jsem to napsala? Nebuď přece tupá
Není tady
Zklamaná napsal(a):
otýpka? BI...a co ti ta otýpka projektovala? Kdy jsem od tebe četla, e pro tebe je to otýpka, hned se mi vybavil chlív a dobytek a otep slámy..ale moná to byla otep dříví, taková, co ta chudinka babička v Mrazíkovi táhla na zádech...
Ja uz brecim smichy
Není tady
Amriana napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Amriana napsal(a):
BI strom ???já viděla nějakou otýpku nebo co .. do ted a vida on strom aha.
No neprojikovala mi nic ..jen jsem nerozumněla proč si někdo dá za avatar otýpku se dřevem no to je celý.
A vidí otep slámy mě nenapadla asi proto e sláma je spí doluta kdeto ten obrázek je nahnědlej jako dřevo ..no aby nebyl kdy je to strom e ..
viděla si u někdy starou slámu? ta fakt není doluta
Není tady
Misa II napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Misa II napsal(a):
Zklamaná :
To jo, my jsme děsně rozeraná rodina.
Jen , abys měla klidné spaní, ví
ono Ustí a okolí je daleko, pak je TO nepravidelné
, a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu ,ten u si uívá jinde ne i u zde nejmenované baby . Ale já to nebyla ani předtím, to přísahám na holej pupík
Tak ted si mě uklidnila, e u to není I ta zde nejmenovaná baba, a je to jen nějaká jiná baba - slyela si tu ránu? T mi spadl ten kámen ze srdce (pro Pavlu - láme se mi to kamenné srdce)
Není tady
ffly napsal(a):
...takhle nějak to vypadá : http://shop.svadeni.cz/sexy-legracky-a- … -pro-muze/
nemělo by to mít jetě raději nějaké ostny? tohle je nějaký udlátko, ne?
kdo by to byl řekl, co se u ffly v rodině pouívá jak byla akční, hned věděla, kam sáhnout
Není tady
ffly napsal(a):
Hele, a to fakt funguje?
Není tady
Já tady bohudík nepropaguju noe, řetězy a zámky, ale myslet si to můe a dokonce i dávat k lepímu pro pobavení ostatních
Mikei v rámci své předchozí odpovědi Zklamče ti nemůu fundovaně odpovědět.
PS: Vědět kam sáhnout - no přiznávám - bez mučení - to UMÍM
ffly napsal(a):
PS: Vědět kam sáhnout - no přiznávám - bez mučení - to UMÍM
já taky...a ted kam sahat, která co myslela e?
Není tady
Brou noc vsem a diky za super zabavu.
Není tady
hirondel napsal(a):
Brou noc vsem
a diky za super zabavu.
![]()
Taky dobrou...v nejlepím přestat?
Není tady
Misa II napsal(a):
a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu
No jen aby, jen aby, Mío...vak já si pamatuju, jakej to byl pěkněj kluk - takovej do bronzova....
A známe chlapy - tvářej se jak neviňátka, ale kdy se jedná o to zatloukat a zatloukat, tak v tom nemaj konkurenci
Izdejmenovaná to jetě moná neví, ale měla by......
Není tady
Mike napsal(a):
hirondel napsal(a):
Svet je bajecna scena lidi ,co rikate?
Copak svět, on úplně stačí Babinet
![]()
![]()
Kocoure, já bych řekl, e stačí jedna Zlamča a radosti a do rána.
Navrhuji jí zvolit MISS space poádat bratry v USA a vyslat na oběnou dráhu bez návratu
Není tady
Zklamaná napsal(a):
PavlaH napsal(a):
pavloH, vzpamatuj se a připus si, e není ve takové, jak se ti jeví...
ale pomůu ti, přesně tohle jsem napsala, ano, má pravdu, ale tvůj výklad je v mém pojetí mylný...protoe ty píe, e já tohle vidím - a já ti říkám, e to je přesně to, co chce ty vidět, proto jsem ti to dopřála - chápe? Protoe to byla ta nejbanálnějí věc, co se ke stromu rostoucímu nahoru připisuje...a teď připust, e to můe mít i jiné významy, ale tobě rezonuje právě tenhle - proč? Protoe jsem to napsala? Nebuď přece tupá
Milá Zklamaná, ké je ti dobře, ké ti nic neubliuje. Vracím ti zpět jen tvoje slova. Jsou to jen tvoje slova.
Jsem moc ráda, e jsem poprvé od tebe četla názory a nejen hloupé posuzování a odsuzování druhých. A za tu lidskou tvář ti děkuji.
Upravil(a) PavlaH (17. 10. 2009 13:13)
Není tady
hirondel napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Pajo ,co znamena pravo ? ,mas na to pravo?
Ty brdo to jsme kde?
Hirondel jsme tady a ted. Kadý na svém místě. A pokud zrovna něčemu nerozumí, tak se ptá. Ovem ty nečeká odpověd. tak ti ji neposkytnu. SPí ti dám jednu nevyádanou radu. Měla bys začít víc číst v jazyce českém, viditelně ti chybějí dalí významy některých českých slov.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Tyyy heleeee poslocheeej,neprestrelila jsi se?
Není tady
proč se ptá hir, kdy nečeká odpověď? Jsem si plně vědoma toho co dělám a dokonce i proč
Není tady