Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1001 16. 10. 2009 22:20

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Už nerozumím ničemu

ffly napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Misa II napsal(a):

Zklamaná :
...Příklad: velmi zde populární - zklamaná Zklamaná se tu objevuje poměrně často, mnohdy s dalším popiskem pro zarytí. Jenže ten dotyčný , když to píše, už nevidí, jak si tu prskám kafe do klávesnice s tím, "super, zase jsem je/ji/jeho vytočila, a už je v koncích , tak sáhne po těžkým kalibru " v domnění,  - "tááák (mnohdy thááák) teď ji (tu Zklamanou) nas*eru

Hele, ted mi napadlo, on byl zas nakoupit ?? A mᚠpravdu, ta jež se s ním setkala v supermarketu se zde pohybuje, ale takhle ji těžko vypátrᚠ. winkbig_smile

Drahá Miso - je na řetězu a pod zámkem, nakupovat chodím sama - to víš, ještě by mi tam zvlčil - ňáká ta rozhoďnožka se tam pořád tutově pohybuje (ty taky viď)...já tam chodím z praktického hlediska, ovšem ty tam nmusíš z nutnosti. No a až usne, tak ti ho vyfotím a hodím ti obrázek, abys měla jistotu, že ten, co tam slintá před tebou , není ten, co se domnívᚠlol

Si mu ho strčila pod zámek tongue va a nebolí ho to?

ach ta fantazie - ja fakt nemohu za to, že ty si pod tím představíš pouze JEHO lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#1002 16. 10. 2009 22:20

x21365
Host

Zklamaná napsal(a):

Misa II napsal(a):

Zklamaná :
...Příklad: velmi zde populární - zklamaná Zklamaná se tu objevuje poměrně často, mnohdy s dalším popiskem pro zarytí. Jenže ten dotyčný , když to píše, už nevidí, jak si tu prskám kafe do klávesnice s tím, "super, zase jsem je/ji/jeho vytočila, a už je v koncích , tak sáhne po těžkým kalibru " v domnění,  - "tááák (mnohdy thááák) teď ji (tu Zklamanou) nas*eru

Hele, ted mi napadlo, on byl zas nakoupit ?? A mᚠpravdu, ta jež se s ním setkala v supermarketu se zde pohybuje, ale takhle ji těžko vypátrᚠ. winkbig_smile

Drahá Miso - je na řetězu a pod zámkem, nakupovat chodím sama - to víš, ještě by mi tam zvlčil - ňáká ta rozhoďnožka se tam pořád tutově pohybuje (ty taky viď)...já tam chodím z praktického hlediska, ovšem ty tam nmusíš z nutnosti. No a až usne, tak ti ho vyfotím a hodím ti obrázek, abys měla jistotu, že ten, co tam slintá před tebou , není ten, co se domnívᚠlol

To jo, my jsme děsně rozežraná rodina. stoltlol Jen , abys měla klidné spaní, víš wink ono Ustí a okolí je daleko, pak je TO nepravidelné wink , a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu ,ten už si užívá jinde než i u zde nejmenované baby . Ale já to nebyla ani předtím, to přísahám na holej pupík stolt

#1003 16. 10. 2009 22:21

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Amriana napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

.. no a já to doprojektovala do globálu lol - klidně můžem říct, že všehno se vším souvisí a kdo to nechápe, je tupý (ale ne tupý, jako tupý...abychom věděly, o čem je řeč), pak do toho zaprojektujem ještě Hir a jeji strom, co roste do nebe ...že se nestydíš Hir takhle se projektovat na veřejnosti...fuuuj lol Ale možná ten tvůj avatar značí něco jiného a já to nevím, páč nejsem vědma..ale klidně by nám o tom mohla něco PavlaH říct, páč ona VÍ.

BI strom ??? va já viděla nějakou otýpku nebo co .. do ted a vida on strom aha.

otýpka? BI...a co ti ta otýpka projektovala? Když jsem od tebe četla, že pro tebe je to otýpka, hned se mi vybavil chlív a dobytek a otep slámy..ale možná to byla otep dříví, taková, co ta chudinka babička v Mrazíkovi táhla na zádech... lol

No neprojikovala mi nic ..jen jsem nerozumněla proč si někdo dá za avatar otýpku se dřevem no to je celý.
A vidíš otep slámy mě nenapadla asi proto že sláma je spíš dožluta kdežto ten obrázek je nahnědlej jako dřevo ..no aby nebyl když je to strom že .. dumbom

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#1004 16. 10. 2009 22:21

x62358
Host

Jé Zklamčo nedělej, když ho chceš ochránit od nastavovaček, tak co by si mu dávala pod zámek, než TO a leda ještě šrajtofli.

#1005 16. 10. 2009 22:22

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH napsal(a):

Hir a jeji strom, co roste do nebe     tohle vidíš. K tomu není třeba nic dodávat. Je to tvoje a mᚠna to právo. Netřeba dalších slov....   celou záležitost považuju tímto za dokončenou a uzavřenou.  hjarta

Pajo ,co znamena pravo ? ,mas na to pravo?  dudlik
Ty brdo to jsme kde?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#1006 16. 10. 2009 22:23

x62358
Host

...takhle nějak to vypadá : http://shop.svadeni.cz/sexy-legracky-a- … -pro-muze/

Upravil(a) ffly (16. 10. 2009 22:24)

#1007 16. 10. 2009 22:25

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PavlaH napsal(a):

Hir a jeji strom, co roste do nebe     tohle vidíš. K tomu není třeba nic dodávat. Je to tvoje a mᚠna to právo. Netřeba dalších slov....   celou záležitost považuju tímto za dokončenou a uzavřenou.  hjarta

pavloH, vzpamatuj se a připus si, že není vše takové, jak se ti jeví...
ale pomůžu ti, přesně tohle jsem napsala, ano, mᚠpravdu, ale tvůj výklad je v mém pojetí mylný...protože ty píšeš, že já tohle vidím - a já ti říkám, že to je přesně to, co chceš ty vidět, proto jsem ti to dopřála - chápeš? Protože to byla ta nejbanálnější věc, co se ke stromu rostoucímu nahoru připisuje...a teď připust, že to může mít i jiné významy, ale tobě rezonuje právě tenhle - proč? Protože jsem to napsala? Nebuď přece tupá wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#1008 16. 10. 2009 22:29

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

otýpka? BI...a co ti ta otýpka projektovala? Když jsem od tebe četla, že pro tebe je to otýpka, hned se mi vybavil chlív a dobytek a otep slámy..ale možná to byla otep dříví, taková, co ta chudinka babička v Mrazíkovi táhla na zádech... lol

lol  lol  lol  grater  lol
Ja uz brecim smichy  lol  tummenupp

Není tady

#1009 16. 10. 2009 22:30

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Amriana napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Amriana napsal(a):

BI strom ??? va já viděla nějakou otýpku nebo co .. do ted a vida on strom aha.

No neprojikovala mi nic ..jen jsem nerozumněla proč si někdo dá za avatar otýpku se dřevem no to je celý.
A vidíš otep slámy mě nenapadla asi proto že sláma je spíš dožluta kdežto ten obrázek je nahnědlej jako dřevo ..no aby nebyl když je to strom že .. dumbom

viděla si už někdy starou slámu? ta fakt není dožluta wink

Není tady

#1010 16. 10. 2009 22:33

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Misa II napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Misa II napsal(a):

Zklamaná :

To jo, my jsme děsně rozežraná rodina. stoltlol Jen , abys měla klidné spaní, víš wink ono Ustí a okolí je daleko, pak je TO nepravidelné wink , a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu ,ten už si užívá jinde než i u zde nejmenované baby . Ale já to nebyla ani předtím, to přísahám na holej pupík stolt

Tak ted si mě uklidnila, že už to není I ta zde nejmenovaná baba, a je to jen nějaká jiná baba - slyšela si tu ránu? T mi spadl ten kámen ze srdce (pro Pavlu - láme se mi to kamenné srdce)

Není tady

#1011 16. 10. 2009 22:36

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

...takhle nějak to vypadá : http://shop.svadeni.cz/sexy-legracky-a- … -pro-muze/

nemělo by to mít ještě raději nějaké ostny? tohle je nějaký šudlátko, ne?
kdo by to byl řekl, co se u ffly v rodině používá cool jak byla akční, hned věděla, kam sáhnout lol

Není tady

#1012 16. 10. 2009 22:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

ffly napsal(a):

Hele, a to fakt funguje? lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#1013 16. 10. 2009 22:47

x62358
Host

Já tady bohudík nepropaguju nože, řetězy a zámky, ale myslet si to můžeš a dokonce i dávat k lepšímu pro pobavení ostatních lol

Mikeši v rámci své předchozí odpovědi Zklamče ti nemůžu fundovaně odpovědět.

#1014 16. 10. 2009 22:48

x62358
Host

PS: Vědět kam sáhnout - no přiznávám - bez mučení - to UMÍM lol

#1015 16. 10. 2009 22:52

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

PS: Vědět kam sáhnout - no přiznávám - bez mučení - to UMÍM lol

já taky...a ted kam sahat, která co myslela že? cool

Není tady

#1016 16. 10. 2009 22:53

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Brou noc vsem   sova  a diky za super zabavu.   storstark  wink

Není tady

#1017 16. 10. 2009 22:54

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hirondel napsal(a):

Brou noc vsem   sova  a diky za super zabavu.   storstark  wink

Taky dobrou...v nejlepším přestat?

Není tady

#1018 17. 10. 2009 9:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Misa II napsal(a):

a ten tvůj to rozhodně není , bud v klidu

No jen aby, jen aby, Míšo...však já si pamatuju, jakej to byl pěkněj kluk - takovej do bronzova....
A známe chlapy - tvářej se jak neviňátka, ale když se jedná o to zatloukat a zatloukat, tak v tom nemaj konkurenci cool
Izdejmenovaná to ještě možná neví, ale měla by...... cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#1019 17. 10. 2009 10:47

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

hirondel napsal(a):

Svet je bajecna scena lidi ,co rikate?    cool

Copak svět, on úplně stačí Babinet lol lol lol

Kocoure, já bych řekl, že stačí jedna Zlamča a radosti až do rána.
Navrhuji jí zvolit MISS space smile požádat bratry v USA a vyslat na oběžnou dráhu bez návratu lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#1020 17. 10. 2009 13:11

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Zklamaná napsal(a):

PavlaH napsal(a):

pavloH, vzpamatuj se a připus si, že není vše takové, jak se ti jeví...
ale pomůžu ti, přesně tohle jsem napsala, ano, mᚠpravdu, ale tvůj výklad je v mém pojetí mylný...protože ty píšeš, že já tohle vidím - a já ti říkám, že to je přesně to, co chceš ty vidět, proto jsem ti to dopřála - chápeš? Protože to byla ta nejbanálnější věc, co se ke stromu rostoucímu nahoru připisuje...a teď připust, že to může mít i jiné významy, ale tobě rezonuje právě tenhle - proč? Protože jsem to napsala? Nebuď přece tupá wink

Milá Zklamaná, kéž je ti dobře, kéž ti nic neubližuje. Vracím ti zpět jen tvoje slova. Jsou to jen tvoje slova.

Jsem moc ráda, že jsem poprvé od tebe četla názory a nejen hloupé posuzování a odsuzování druhých. A za tu lidskou tvář ti děkuji.

Upravil(a) PavlaH (17. 10. 2009 13:13)

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#1021 17. 10. 2009 13:12

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Pajo ,co znamena pravo ? ,mas na to pravo?  dudlik
Ty brdo to jsme kde?

Hirondel jsme tady a ted. Každý na svém místě. A pokud zrovna něčemu nerozumíš, tak se ptáš. Ovšem ty nečekᚠodpověd. tak ti ji neposkytnu. SPíš ti dám jednu nevyžádanou radu. Měla bys začít víc číst v jazyce českém, viditelně ti chybějí další významy některých českých slov. hjarta

Není tady

#1022 17. 10. 2009 18:33

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH napsal(a):

hjarta

Tyyy heleeee poslocheeej,neprestrelila jsi se?   lol

Není tady

#1023 17. 10. 2009 20:16

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

proč se ptᚠhir, když nečekᚠodpověď? Jsem si plně vědoma toho co dělám a dokonce i proč wink hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí