1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Jetě jsem chtěla napsat, e jeden kolega, psycholog, o ní prohlásil, e jí jde o to, abychom li od sebe, e mě vnímá jako nepřítele, kterého musí porazit, ale jestli je ona magor (co fakt asi je, tak to nemá smysl s ní cokoli.)
Docela jsem zvědavá, s jakou přijde m dnes, on se pořád ptá, zda má odejít, ale asi se mu moc nechce a nějak spoléhá, e to vyřeím já. Přece kdyby chtěl, tak s jeho razancí a rozhodností práskl dveřmi u včera.
Není tady
Selima napsal(a):
"Co je v domě, není pro mně"... Po x-tý krát. Keby netrtkal s kolegyňou, nemuseli ste riei aspoň toto. Jemu teda tie nezávidím, ale privodil si to, pravda, sám...
S timhle souhlasim. Kdyby si na sebe neupletl bic,mohl mit klidne spani.
Lau,
to je teda pekna slamastika.
Jak vidis pokousi se ze zoufalstvi uniknout tim ze svoje chyby presune na Tebe.
Jsem sama zvedava jak to budes resit.
Není tady
laureene napsal(a):
Jetě jsem chtěla napsat, e jeden kolega, psycholog, o ní prohlásil, e jí jde o to, abychom li od sebe, e mě vnímá jako nepřítele, kterého musí porazit, ale jestli je ona magor (co fakt asi je, tak to nemá smysl s ní cokoli.)
Docela jsem zvědavá, s jakou přijde m dnes, on se pořád ptá, zda má odejít, ale asi se mu moc nechce a nějak spoléhá, e to vyřeím já. Přece kdyby chtěl, tak s jeho razancí a rozhodností práskl dveřmi u včera.
Mam na to stejny nazor,ze ta zena ma vazny psychicky problemy a urcite mu slape po krku.
On je v brinde.
Není tady
A já jsem v pr.
Vůbec nedokáu racionálně uvaovat, kdy dám výpověď, bude to na jedné straně úleva pro M, pro ni vítězství a pro mě konečně nějaký posun, ale kam?
A kdy tam zůstanu, tak já fakt nevím, kam a je ona schopná zajít...
Nechci, aby nám zničila vztah nějaká psychopatka (jo, mimochodem, ten kolega mi řekl, e jí to vylo v testech při přijímacím řízení, e je asociální,atd, já vím, e poruil nějakou profesní etiku, ale aspoň vím, s kým mám tu čest.)
v hlavě mám písmenkovou polívku, nejde na ničem zakotvit a toho se dret. A od M jsem tohle nečekala. e je M v řiti chápu, ale těí z toho ona, co on nedohlédn.
Není tady
on se pořád ptá, zda má odejít, ale asi se mu moc nechce a nějak spoléhá, e to vyřeím já
Ne "vyřeím", ale "rozhodnu". Budu se opakovat, ale pro něj je jednoduí a (sebe)přijatelnějí říkat "ona řekla, a jdu... kvůli ní mám potíe v práci (= protoe nesnese moji milenku)... ona sabotuje jakékoli jednání (= tvůj paragraf, i kdy mu dneska vyhovuje - jako klacek se dá pouít)..."
Není tady
laureene napsal(a):
Ode mne.
Aha, já myslel spí z práce. Nebude ho dret, e ne?
Není tady
laureene napsal(a):
A já jsem v pr.
Vůbec nedokáu racionálně uvaovat, kdy dám výpověď, bude to na jedné straně úleva pro M, pro ni vítězství a pro mě konečně nějaký posun, ale kam?
A kdy tam zůstanu, tak já fakt nevím, kam a je ona schopná zajít...
Nechci, aby nám zničila vztah nějaká psychopatka (jo, mimochodem, ten kolega mi řekl, e jí to vylo v testech při přijímacím řízení, e je asociální,atd, já vím, e poruil nějakou profesní etiku, ale aspoň vím, s kým mám tu čest.)
v hlavě mám písmenkovou polívku, nejde na ničem zakotvit a toho se dret. A od M jsem tohle nečekala. e je M v řiti chápu, ale těí z toho ona, co on nedohlédn.
No mas pravdu ,jeho brinda a Tvoje se nedaji oddelit.
Lau, Ty vubec nepotrebujes premyslet o tom jake to bude pro ne kdyz odejdes z prace,Ty nezbytne potrebujes jen zjistit co chces Ty.
Kdo vi co si Tvuj muz uvedomuje a co jeste ne. Nicmene osobne verim ze driv nebo pozdeji mu to dojde.
Zmena kterou sama na zaklade vlastniho rozhodnuti ucinis Te definitivne poisune jinam a kam? To se uvidi.
Nebo stale veris ze setrvavat v tomhle ma smysl?
Není tady
uasná ukázka citového vydírání,
co s tím bude dělat?
Není tady
helena napsal(a):
Budu se opakovat, ale pro něj je jednoduí a (sebe)přijatelnějí říkat "ona řekla, a jdu ...
ano,muze to tak byt.
Muze to byt ale taky tak,ze chce aby proste Lau drzela usta a skakala podle toho jak on piskne,jinak jako ze "jako" pujde.
Není tady
a současně úasná ukázka mojí bezbřehé blbosti, naivity a víry ve spravedlnost
a udělám cokoli, vdy bude nějaká ztráta...teď jen přiít na to, která je, v dlouhodobém horizontu, ta nejmení
A jetě se zeptám, myslíte si, e mě má M rád? e se takhle chová člověk, kterému na druhém záleí? Nejsme u náhodou ve fázi, kdy si chce jen zachránit vlastní krk a ví, e jsem "slabí" kus?
Není tady
Mikei, nedrela jsem ho nikdy.
Sama nerozumím, proč neodejde, kdy jsem tak hrozná bestie.
Řekla jsem mu, e si tohle musí rozhodnout sám, e mu s tímhle nepomůu. Jestli cítí, e chce jít, a jde. e to přeiju.
Není tady
laureene napsal(a):
A jetě se zeptám, myslíte si, e mě má M rád? e se takhle chová člověk, kterému na druhém záleí? Nejsme u náhodou ve fázi, kdy si chce jen zachránit vlastní krk a ví, e jsem "slabí" kus?
Kdy jsem se zamiloval do jiné eny, vyváděl jsem taky psí kusy, Lau... sice ne a takový ultra-mega-totální-zhovadilosti jako Tvůj M (tj. neřval jsem na enu, víceméně se s ní ani nehádal, fyzicky nenapadl), ale uila si se mnou taky poehnaně . A přesto jsem ji pořád měl uvnitř rád... jen ta touha po jiné byla tak silná, e mi dokázala téměř úspěně "vypínat mozek", nebo jak to nazvat...
Upravil(a) Mike (24. 9. 2009 11:15)
Není tady
laureene napsal(a):
Lau neni treba na tohle znat odpoved(podle mne). Je daleko dulezitejsi zjistit jak moc milujes prave Ty jeho.
Nedivala bych se smerem ven,na neho ,divala bych se smerem na sebe,dovnitr do sve duse.
Není tady
Lau, asi si udělej priority, abys mohla v tomto vypětí fungovat. Já osobně bych nemyslela na to opoutět zaměstnání, kor v této době a v situaci, kdy nemá nic konkrétního. Spí, kdy vydrí a víc lidí od vás sdílí názor, e milenka je asociál, jí nechají svým chováním poznat odstup a odcizení. Dr se.
Není tady
Mike napsal(a):
laureene napsal(a):
Kdy jsem se zamiloval do jiné eny, vyváděl jsem taky psí kusy, Lau... sice ne a takový ultra-mega-totální-zhovadilosti jako Tvůj M (tj. neřval jsem na enu, víceméně se s ní ani nehádal, fyzicky nenapadl), ale uila si se mnou taky poehnaně
. A přesto jsem ji pořád měl uvnitř rád... jen ta touha po jiné byla tak silná, e mi dokázala téměř úspěně "vypínat mozek", nebo jak to nazvat...
Není tady
Jene mně moje láska k němu ubliuje, protoe mám zkuenost, e kdy u je to nějak dobré, tak zase přijde facka. Kdy si představím, jak jsme se měli před týdnem u moře krásně...
Mů cit k němu asi nebude dobrý rádce.
Tady u jde o záchranu zdravého rozumu.
Na druhou stranu chápu, e on mi neřekne, e u mě nesnáí a a jdu do nepřehledných končin...
Já jsem si uvědomila, e se HO bojím, jak rafinovaně mi zas dokáe ublíit, jak to otočí proti mně, jak jsem si tohle dříve vyčítala jako své vlastní chyby a vinila se za problémy.
Není tady
Lau ,podle mne on sam zatim nevi,nechape,nepremysli o tom proc to takhle ma,proc je takovy jaky je ,ackoli mu to samotnemu ublizuje.
Ty jsi me vcera psala ze vis ze dosavadni postoj ktery jsi pouzivala ,je na case zmenit.
Sok je v podstate lecebny proces.
Nemas se uz ceho bat kdyz rozeznas kde jsou Tve chyby a kde jsou Ty jeho.
Drz se a stuj co stuj si silou vule pokus udrzet nadhled a chladnou rozvaznou hlavu.
Není tady
hirondel napsal(a):
Lau ,podle mne on sam zatim nevi,nechape,nepremysli o tom proc to takhle ma,proc je takovy jaky je ,ackoli mu to samotnemu ublizuje.
Přesně tohle (to vytučněné) jsem měl na mysli, kdy jsem psal o tom "vypnutém mozku"...
Není tady
no ale kdy tvrdí, e u s ní rok nic nemá a e to byl omyl...?
Tak kdy mu ten mozek zase naskočí?
Není tady
laureene napsal(a):
no ale kdy tvrdí, e u s ní rok nic nemá...
To ale nemusí být pravda.
Není tady
Ty jo, to je psycho,tak to by ona akovala v práci s tím svým vem na očích a kdy by byla s M? Hele, tomu se mi nechce věřit, ale je fakt, e ho nekontroluju.
Něco na ní asi má. I kdy včera tvrdil, e to její stěhování je pracovní záleitost a e to musí řeit jako její nadřízený, ale tal snad to lo vyřeit i jinak, ne takhle konfrontačně? Těch kanceláří tam je...trochu katulata hejbejte se a vichni jsou spokojeni. Za tím něco vězí...
Není tady
laureene napsal(a):
a současně úasná ukázka mojí bezbřehé blbosti, naivity a víry ve spravedlnost
a udělám cokoli, vdy bude nějaká ztráta...teď jen přiít na to, která je, v dlouhodobém horizontu, ta nejmení
Lau, jaká ztráta. Kdy odhodí závaí - je to ztráta nebo výhra.
On tě tahne dolů, ničí ti profesní i soukromý ivot. Spoléhá na to, e ho vyhodí a bude moci říct - já nechtěl, ale tys řekla, e mám jít. Kdy ho nevyhodí, bude říkat - tys nechtěla abych el, tak co ti teď vadí.
A mimochodem - on ví, e nejsi slabí kus. Ví, e jsi silnějí ne on - proto to nechává na tobě.
Podvědomě ví, e se řítí do propasti a potřebuje zachránit. Ale vlastně neví, jestli o tu záchranu stojí... třeba je to na dně propasti lepí a on by o něco přiel, nebo to bude hrůza a je lepí se chytit tý tvojí ruky...
Dokud nebude vědět, co chce, nemůe mu pomoci. A a to bude vědět, kdoví, třeba u nebude chtít - vlastní zkuenost.
Není tady
laureene napsal(a):
no ale kdy tvrdí, e u s ní rok nic nemá a e to byl omyl...?
Tak kdy mu ten mozek zase naskočí?
A si nabije hubu, bohuel.
Není tady
Javeno, takhle napsáno to vypadá tak snadné...
asi jsem to nikdy nenapsala, ale já se bojím, e mi bude dělat hrozné zle, s majetkem, s dcerou, se vím, e mi nedá pokoj, dokud mě nezničí a pak řekne, podívej se, kam jsi to TY nechala dojít...
Není tady