|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Jéé, to jsou pěkné animace...škoda že je to v aj 
Leni, hezký
Už se taky těším na kontrolu, ten 4D je povinný..jako pro všechny?? 
Není tady
To jo měla bych si ho dát ale nechám to na zítra,nemám na něj chuť,koupila jsem si koláč,ten je lepší 
Není tady
Není povinný,já si ho chci zaplatit,budu mít záznam na dvd a památku na hezký časy 
Není tady
Sudi, to já se vdávat cíííí
My jsme zasnoubeni už 5let 
Ale doufám, že se k tomu příští rok dostanem...zdržuju to jenom já...že nechci k oltáři jak mamut 

Není tady
Leni tak jooo...jsem zvědavá jestli mi dr něco navrhne....i ten velký utz... Co já vím, on říkal, že už má takové vybavení, že většinu vyšetření dělá on..tak nevím...4D určitě nemá
tak třeba myslel velký utz.
Není tady
Ahoj holky...
Leninko, Sudi, gratuluji k výsledkům....
a ač jsem nebyla na plodovce, magnosolv jsem brala teď asi 14 dní a teď mi kvůli špatnému zažívání to změnil na Magnesii lactici - je to právě na tvrdnutí břicha a já měla i křeče... Asi to tedy jen s vyšetřením plodovky nebude mít co do činění, Dajaja to bere též....
Jinak Leninko, drž se..... to zvládneš
Jinak k tomu snižování mateřské a rodičovské, no já jako OSVČ budu brát vlastně od teď jen rodičovák, tak to by mi možná mohlo vyjít ještě po staru..no kdoví....
Holky, co jste na nemocenské....jak se "přechází" pak na mateřskou? Já mám termín 17.12., budu na nemocenské už do mateřské, jen nevím, jestli mám někde dát vědět, někde se nahlásit, či se převod na mateřskou provede tak nějak automaticky ? Nevíte ? Já bych totiž měla nastupovat na mateřskou tak nějak do měsíce, tuším, že to je snad 6-8 týdnu že..
petiP, já to mám taky tak s těmi pohyby...a stejně tak silnými, že nemůžu ani v noci spát, jak bolí z toho bříško - dr. říkal, že mám být v klidu - a že jde taky o míru toho, jak vnímáš bolest.... a já jsem strašné bolidlo....
Pak to člověk moc vnímá, soustředí se na to a moc to řeší..... Říkal, že je to vpořádku a že mimi prostě jen víc kope....a i na tu noc řekl: "může být"...
Upravil(a) Račice dračice (23. 9. 2009 16:14)

Není tady
Rači, jsem taky na neschopence a dr mi říkal, že pak se mu ze sociálky mu mám přijít nahlásit
Takže asi předem zažádat na sociálce a pak ukončit PN ne?? Mateřská je tuším 6 týdnů před. Já jsem z toho blbá 
Podzimňátka to valí...já ci taky už 

Není tady
sissi, no já su z toho taky blbá 
Ale už jsem něco našla, tak na to jdu kouknout, dávám sem odkaz:
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/ma … #materska1

Není tady
Tak PRAVDĚPODOBNĚ porodné a rodičák zůstává, mateřská nevím
Janota je mistr stratég, myslím, že to správně nastavil, aby mohl dělat kompromisy
.
Jenom mně a Markeeet teda klesne plat. 
Upravil(a) mag (23. 9. 2009 19:05)
Není tady
Ahoj holky, jsem úplně hotová a ještě musím do města kvůli bytu, ale vyadá to, že se nám ho podaří prodat
Potvůrko to jste celkem hrdinové hypo na byt a dům, já bych z toho asi nespala
Leninko, moc pěkná fotka.
Kočky zítra mám kontrolu v nemocnici, kvůli plodovce, tak mi prosím držte palce 
Není tady

No já to zase pochopila s tou mateřskou tak, že dostaneš papír u doktora a ten doneseš buď zaměstnavateli a nebo na sociálku
Taky si to budu muset vyšetřit. A nebo se zeptáme podzimňat 
Sissi, s tou prací na doma je to dneska moc těžké. A nějakou domácí kompletaci můžeš dneska zapomenout. Ty firmy, které to dřív umožňovali, si to v době krize nechají pro své zaměstnance. Vím to, protože u jedné takové firmy jsem zaměstnanaá a ta stahala všchny tyhle "přidružený výroby" zpátky domů do baráku, aby měla práci pro svoje lidi
S tím balíčkem.... Janota to myslím má dobře vymyšlené. A ztím se zase dhodli, že to stahovat nebudou. A ty , co nastoupí mateřskou do konce tohodle roku, tak se jim už snižovat nebude. A rodičák možná. Ten začíná toiž až příští rok. Ale zatím se ještě nedohodli. Našli nějaký kompromis
Není tady
Sudi děkuji, já mám navíc zítra 30. narozky, tak to prostě musí být dobrý 
Není tady

Ale přiznám, že dneska taky od rána počítám peníze a zítra má příjít poradce, který nám udělá reinvestici hypotéky a úvěrů a poradí s pojištěním. Chci přítele líp pojistit na život a aby jsme k němu pak mohli připsat mimísa a mohl si to dávat do daní
Ještě k tomu začátku mateřský ..... o tom přece rozhoduje doktor, ne? Podle plánovaného termínu porodu. A ten se může měnit. Takže o začátku mateřský stejně rozhodnou u doktora ...... myslím
Není tady

Mag .... budu moc držet palce na ten zítřek 
Leninka teď taky někdy lsaví narozeniny, že jo?
Není tady
Peti, ty ještě nejsi na mateřské, mně vychází 8 týdnů před na konec října a já bych chtěl jít osm týdnů před, vždyť chodím celou dobu do práce, tak si to zasloužím, ne 
Jinak dohoda by měla znít
Oproti původnímu Janotově návrhu by tak měl zůstat v současné výši rodičovský příspěvek, porodné, příspěvek na péči, podpora v nezaměstnanosti či daňové slevy pro rodiny s dětmi. Výměnou za to ČSSD už netrvá na progresivní dani.
Není tady
Dneska jsem dostal ak narozkám sekačku s pojezdem, heč 
Není tady

Mag .... sekačka super
Takovýhle dárky jsou stejně nejlepší 
Já mám nástup na mateřskou 15. října. podle TP
Není tady

A hele:
2. Kdo rozhoduje o datu nástupu na mateřskou dovolenou?
O datu nástupu na mat. dovolenou rozhoduje gynekolog podle stanoveného termínu porodu. Toto datum musí spadat do období 6 až 8 týdnů.
Formulář o nástupu na mat. dovolenou dostane žena od svého gynekologa
Upravil(a) PetraP (23. 9. 2009 19:38)
Není tady
To je ale asi těch 6 týdnů před, viď. No já se příští týden domluvím s Dr., přemýšlím o nemocenský, pak bych šla na mateřskou až 11.11.
No máme zahradu 1500m2 a fakt nevím, jak bychom to s normální sekačkou dělali, tak jsme se dneska plácli přes kapsu, ale nekupte to, když byla slevněná o 30% 
Není tady
Téma zavřeno