29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Já vím Leni, že je ti smutno, ikdyž si to úplně přesně v tvé situaci představit neumím, protože jsem v ní nebyla...
Tak ti posílám aspoň hodně síly a věř, že mi tady na zimňatech na tebe myslíme
A sama nejsi, v bříšku máš úžasného tvorečka, který tě miluje a potřebuje už teď, stejně jako tvoje starší děti...
A že nemáš ideální vztahy s rodiči, v tom taky nejsi sama - moje máma za mnou jezdí tak 1 - 2 x do roka (ale já jsem tomu vlastně ráda) a taťka jen na mé narozeniny. Řekla bych, že naše vztahy jsou náročné, jak mamčinou nemocí, mým rozpoložením a tátovým podpantofláctvím a žárlivou manželkou, před kterou radši drží ústa a krok, i za cenu že ztrácí dceru.... hlavně, že má doma klid.
Víš, není to nikde ideální a ani u mě to s přítelem nebylo vždycky růžové....k tomu jsme se léta propracovávali.... a víš co ti ze své zkušenosti napíšu - že největší oporou si stejně musíš být ty sama... v životě to tak chodí....
tak držím palce, ať tě chmury přejdou
Není tady
Holky uklíím ložnici, resp.vyklízím a narazila jsem na moje starší fota..o 40kg mín..tak jsem zrovna začala řvát... No nejsem blbá???
Není tady
Koukni jak vypadají dneska 15 letý holky,trička pod prsa a houpou se jim tam špeky a nic si z toho nedělají,já si vždy říkám,jak vy budete vypadat po dětech
Upravil(a) Leninka41 (12. 10. 2009 18:28)
Není tady
No, když já jsem jak tučnák Ano bpty neobuju. To asi budu muset říct dr že?? Ale jinak mě nic nebolí...ani nohy nebo tak..
Není tady
Leni ten utz na genetice, nemusím se tam vyslíkat nebo tak?? Chci tam vzít mojeho..tak aby nebyl trapas Udělají teda jen utz po bříšku jo? A to je normální 2D utz?
Není tady
Sissi, ten velký UTZ ve 20. tt - navíc, ty jdeš do Predika do Zlína, že.... se dělá normálně jen přes bříško.
Přítel/manžel si sedne na sedačku, kt. tam mají a kouká přede sebe - má svou obrazovku na stěně , ty se díváš na svoji, menší, taky před sebou a dr. to sleduje taky na svojí
v klidu ho tam můžeš vzít, chodí tam s polovičkami téměř všechny ženské
Upravil(a) Račice dračice (12. 10. 2009 18:55)
Není tady
Nemáš zač
A ani se nedivím, že se tak strašně těšíš - já měla k tomu zlatíčkovi, co mám v bříšku od tohoto UTZ úplně jiný vztah, takový ještě bližší - tam jsem se totiž dozvěděla, že to bude chlapeček a viděla jsem úplně krásně pindíka
Tak už to mimi bylo takové určitě
Není tady
Ahojte holky. Jdu vás alespoň pozdravit, před chvíli jsem přijela z práce a teď už jen ležím u PC. Venku je zima jako v Rusku a bude hůř
Není tady
sissi napsal(a):
Leni ten utz na genetice, nemusím se tam vyslíkat nebo tak?? Chci tam vzít mojeho..tak aby nebyl trapas
Udělají teda jen utz po bříšku jo? A to je normální 2D utz?
Jestli se můžu taky přidat, tak na tom ultrazvuku jsem byla před 3 týdny s přítelem a bylo to skvělé a vysvlékat se nemusíš
Není tady
Jj, těším se Snad budeme vědět i co nosím
Můj na to není, nikdy na utz nebyl..tak chci aby ho viděl a dojal se
Když dává pusinku na bříško, tak at vidí komu
Není tady
ahoj tehulky,mame dopsany chlivek a mne nefunguje pc a navic jsem do zitrka v jiznich cechach na chate. Ted pisu z mobilu. Pokud bych se k pc do uterka nedostala a nebo by byl problem dokecany chlivek, tak ho prosim nektera zalozte. Jinak ja jsem v poradkuu, jen me pekne boli zada. ozvu se hned jak to bude mozne. z mobilu to neni nic moc.
Není tady
Dobrý večer,
Daji, už jsem se bála, jestli jsi OK. Jestli nás nepřehodí moderátoři, tak mi na tebe počkáme
Ališ, já si nestěžuju. Mě tohle počasí opravdu nevadí
Není tady
Peti, já už chlívek založila... sice bez nástěnky, ale můžem tlachat
Není tady
Téma zavřeno