29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Jé Sudi, to měl taťka radost, což
Já jsem si dneska dělala starosti, že malou moc necítím a teď mi to vynahrazuje. Jenom cítím pohyby úplně dole v podbříšku, výš ne, je to normální? Asi je to tukem, žejo
Tak já jdu radši vyvenčit psa
Není tady
Mě taky hodně bouchá dole,ale na ultrazvuku bylo vidět jak tam mává ručičkama,takže se nedivím
Není tady
Čau ženský, jste tady toho zase nadrbaly Z patizonu se dělávali takový ty klasika řízky, osmažit v trojobalu, jinak nevím. Mrkni se na mimibazar, tam jsou recepty
Kontrola dneska v pohodě
Teeeda babizně.... vás skoro nestíhám dočíst
A zase se tu cpete
Potvůrko tak gratuluju ke KO. Už víš, kolik vážíte? Myslím tím mimi.
Já už se k tomu protikrizovému balíku nebudu vyjadřovat. Vyvztekala jsem se na politickém vlákně. Samoška jsem tam dostala vytěráka, ale mě se ulevilo
Mě dneska šmudla zase pěkně trápí. Od 11 od rána jsem byla ve městě a domů jsem přijela až v 18:00, protože jsem ještě nakupovala a vyřizovala ouřady. A špunt mi celou tu dobu pajtluje břichem, až je mi z toho špatně. I ta porodní asistentka na kurzu říkala, že je mimís hoodně živej
A dneska jsme na kurzu kojily. Docela věda to je
Není tady
Peti, nevím odhad váhy a na žádný další ultrazvuk už nejdu, takže se to pravděpodobně dozvím až u porodu
Potvůrko tak uidíme po porodu. Dle tvého metříku je to už za 23 dní ..... oooo my se máme
Na toho moje fotbalistu dneska nezabírá ani přítel. Normálně se pod jeho rukou uklidní a přestane se mrska, ale dneska naprostá ignorace. Mele se pořád jak divej. A mě už to břicho opravdu moc bolí.
Je to normální, že se miminko takhle moc hýbe?
Není tady
Ahoj Peťo,
je to normální,mě dcerka budila i v noci a tenhle drobek je taky dost živej Do teď spal a teď začíná zase zlobit.
Není tady
Holky , já si jdu dát teplou sprchu a jdu si lehnout. Fakt mi dává dost zabrat Doufám, že se trošku uklidní, nebo mám po spaní
Zase jsem si blbka na netu přečetla, že když má miminko krátkodobý nedostatek kyslíku, tak reaguje prudkým pohybem. Ale zase kdyby měl nedostatek ksylíku už od rána, tak už by se teď večer asi tolik nemrskal. Tak snad je pohodě. Ale já už mám břicho jak jednu velkou modřinu. Až tak mě ty jeho boule a kopance bolí.
Ale třeba se zrovna dneska točí hlavičkou dolů, což by bylo fajn
Není tady
Neboj je to v pořádku,buď ráda že to cítíš,kdyby ne dělala by sis starosti
Taky si jdu lehnout,nějak mě bolí žaludek.
Není tady
Peti klíííd Nekope- je to špatně. Kope- je to taky špatně. Tak co bys chtěla?
Ale je fakt, že včera byl prcek taky nějak rozjetej a pěkně mě švihal do močáku a vůbec tam hodně dole hned nad kostí, tak jsem tu taky supěla na gauči.
Hele, ten metřík je naprd, nevím, proč to počítá takhle blbě, zkusím se na to dneska mrknout
dobré ráno
Clari to máš prostě tvrdnutí břicha. O tom můžu vyprávět Já to mám i teď po zklidnění víc jak 10X za den, ale už to neřeším. Ještě jsem celá, tak snad je to ok. Je na to doré magnezko.
Jinak co si psala o tom snižování. O tom žádná, já to nemyslela tak, aby se ubralo jen rodinkám a důchodcům. Co mě ještě točí, nevím jestli některá znáte v Praze Černý Most. Je tam sídliště s novostavbama, takže ne žádné hnusné paneláky, pěkné byty. Jsou to všechno státní byty a kdo myslíte, že tam převážně bydlí? Takový ty sociálně slabší co mají hodně dětí Normální pracující rodina státní byt nedostane. Člověk by si na takový byt musel vzít hypotéku, jenže kolikrát ani tu hypoteku nedostane, protože na to má přijmy moc nizké, ale na státní bydlení zas vysoké. Takže kam pak se ty penízky kutálejí
Raiem to co si psala nemám. Jen chodím někdy čurat co půl hodinu. Mám pocit, jak to nedojdu a pak vytlačím 3 kapky.
Není tady
Ahojky Dajajo
Já jsem dnes po tom včerejším plavání nějaká rozlámaná a unavená,ale moc se mi to líbilo.
Není tady
Leni to je fajn Věnuj se sobě a mimču, aby vám bylo dobře
Není tady
Přesně tak,potřebuji žít ne se trápit nic neděláním.slíbil,že se o nás postará,aby jsme nestrádaly,tak to snad dodrží.Já už si delší dobu píšu vše co kupuji za těhotenství pro sebe a pro prcka a nechávám účtenky,takže v případě že to nedodrží,budu to vymáhat soudně,mám nárok na polovinu výdajů,ale to on ví už jsem mu to dříve ukazovala.Chystám se objednat na 4D ultrazvuk,tak ať mi ho zaplatí,dám mu pak dvd a bude moc na malého koukat.
Není tady
Nevim no, i když toho vím málo, tak stejnak mám pocit, že to bude jednou litovat. Zvlášť když s manželkou žádné děti nemá. Určitě si to všechno schovávej. Ono se to hezky slibuje, že se postará, ale pak manželka může opět zatlačit a bude.
Není tady
Ahoj holky
Potvůrko já vím, že tu ty pohyby pořád řeším. Já jsem z toho vyvalená a bojím, že je něco špatně. Mě ž z toho včera bolel podbříšek jak při menzesu
Dneska je taky akční, ale už to není tak hrozné
Daji o tom bydlení ani nemluv. Těmhle "menšinám" se nic brát nebude . Pan Kocáb se o ně postará
S tím čuráním to mám jak Dajaja. Taky má vždycky pocit, že musím puknout a pak na záchodě vůbec nic
Není tady
Holky, nevíte odkdy by měla platit ta opatření? TeĎ JSEM ČETLA, ŽE SE BUDE SNIŽOVAT rodičák i mteřská, no jsou to fakt ubožáci. Máme hypotéku na barák jak prase a já ještě splácím byt
Upravil(a) potvurkapodivna (23. 9. 2009 10:44)
a už to schválili????? já to ted nečetla tak nevím.....vím že většinou o tom mluví + zvýšení daní atd...... ale o tom rodičáku mluví pokaždý....
holky něco vám k menšinám řeknu....norlmálně kdysi jak jsem šla žádat na socku o rodičák tak já tam přišla a byla jsem tam mezi hromadou čer.... sama bílá -já se slzama v očích odešla-sem si připadala jak socka....
týjo ale ta mateřská to je masakr..... to je o dost co......
no potvůrko to se máš ještě dobře když máš barák a ještě byt
Upravil(a) sudina (23. 9. 2009 10:53)
Není tady
Pokud to schválí,tak to bude platit od ledna 2010,takže těch co stíhají porodit do konce roku se to netýká.Ty budou mít pořád stejně.Do teď jsem věci po dětech někomu darovala,ale asi je začnu prodávat,abych za to něco měla,mám tu hromadu věcí z čeho děti vyrostly přes léto.
Není tady
přeji krásný den těhulky .....
tak konečně protříděno a urovnáno ... cca do 3-4 měsíce a ostatní zatím odloženo ve skříni.
Není tady
ne i rodičák jim zůstane podle toho co jsem četla
Není tady
Raiem máš to hezky rozdělený,já potřebuji ještě něco dokoupit,dnes peru peřinku do postýlky a taky to odložím.
Není tady
Leni mě chybí ještě kabátky a chtěla bych nějaký komplet do porodnice... Kosmetiku a věci na koupání a tak si necham až na tu mateřskou ... bych to teď všechno udělala a pak koukala až budu doma do zdi
Není tady
Téma zavřeno