29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Def bude telefonovat i v porodnici sem tam někomu vynadá
Upravil(a) Leninka41 (22. 9. 2009 19:01)
Není tady
Tak bramborák bych ještě snesla,moje mamka dělá z cukety i buchtu,to taky sním.Já teď musím mít každý den ke snídani něco sladkého.Teď tu budeme mít o víkendu velkou václavskou pouť,tak všude prodávají koláče a ty já ke kávičce miluju
Není tady
Taková byla moje bývalá šéfová, advokátka. Když jí nařídili kvůli vysokému tlaku nemocnici (čekala dvojčata), tak jsme běhaly s kolegyní se spisy za ní Zatímco jinde byla o návštěvách rodina, my řešily soudní spory
Není tady
Leninko, já taky zásadně snídám sladké Teď ho ale bohužel ráda i svačím, obědvám a večeřím
Pak nemám mít nahoře deset kilo, že ano.
Není tady
mag - buď ráda že to nemáš není to jedna z nejpříjemnějších věcí co znám
fakt je najednou břicho jak šutr a bez jakýhokoliv přitlačení nahmatáš kam ti aš šahá děloha
(mě momentállně asi čtyři cenťáky pod žebra
)
Jinak samo podnikám jak o život ale už sama nenapravuju katastrofy
vlastně abych řekla pravdu, dlouho už žádná katastrofa nebyla
takže si úřaduju doma u kompua občas se někam vypravím
A číst choďte samo všude, alespoň budete moudré :lol. i když z těch keců u nás, no nevím nevím, občas se sama sobě divím, cožeto ze mě vylítlo
Není tady
Ale zase na druhou stranu člověk přijde prací na jiné myšlenky.Je fakt,že je to odreagování.Mě chybí,že nechodím do práce,byla bych mezi lidma,ale na druhou stranu bych tam byla s přítelem a to bych asi trpěla.
Není tady
No mě už to v práci dost sejří, uvidíme příští týden při kontrole u mého dr. Třeba mě nechá doma Ale já vastně nevím, jestli chci, se pak určitě nikam nedokopu.
Def, tak to jsi určitě teď nějákou přivolala
Jj, šmíruji, abych věděla, co mě čeká, jenom do dětí tolik nelezu, i když co jsou tam letňánka, tak občas nakouknu.
Není tady
Jako jestli jste na sladký tak doporučuju krupicovou kaši :lol. s tou jsem si užila mnoho hezkých chvilek
A jak tam mluvíte o bramboráku, dostávám na něj chuť ale já je dělám pekelně mastný a to by mě asi zabilo
tož bude něco dietnějšího
Leni - no, já už právě zvažuju jak dostat do porodky email asi si na těch pár dní půjčím teklefon od O., má HTC i s Windowsama, takže bych mohla ouřadovat
a že někomu vynadám, to je celkem jasný
Jen sjem zvědavá kdo to chytne
Není tady
mag - to mi neříkej hlavně žádný katastrofy
ale zcela určitě jsem si přivolala jedno pěkný ztvrdnutí břicha a to jenom sedím a ani jsem se nehnula
a s tím být doma...no, je to takový dost ošemetný. sice má člověk pocit, jak by si to doma užil, ale můžu ti říct, že na ěm občas padne takovej K.O.P.R. že kdybych něco udělat nemusela, tak strávím celej den jen válením na gauči a budu zpruzená jak perdelka novouška
Není tady
Def...vím,že máš ráda kašičku,já ne nikdy jsem jí nemusela,leda bramborovou.Teď bych si dala větrník.
Koukněte co mě k židli přišlo rozveselit
Není tady
Def, přesně toho se bojím, že bych tady shnila
Leninko, to je slaďouš, tak ho pořádně pomuchluj
Mi přišel manžel, tak já jdu vymyslet něco s tím patizonem
Není tady
Leni - krásnej šmudla já teda krupicovou nikdy nemusela...ale jen počkej, na mě to vlezlo někdy okolo 30tt
takže ještě není všem dnům konec
ale bramborouvou, tu miluju
Mag - no jako beze srandy, kdybych občas nemusela pro rohlík, tak se ven snad nedostanu jsem strašnej zevl, ráno okolo serdmý zapnu komp a vypnu ho když přijde O a syčí mi do ucha že ITík je tu on
Tak holky já taky mizím, bramborák to sice nebude, aleč něco do krku narvat třeba
Není tady
Já byla líná i vařit,takže jsem došla do bufetu a koupila pro sebe a pro syna holandský řízek se salátem a pochutnali jsme si oba dcerka chodí na obědy a ještě jsem koupila chlebíčky s debrecínkou
Upravil(a) Leninka41 (22. 9. 2009 19:44)
Není tady
no já sem s tím žrádlem hrozná.... i když bych měla eventuelně ležet,tak prostě nejsem líná si ten rejžovník udělat...no původně jsem přemýšlela nad tou už tady avízovanou kaší....-ta by byla hned......
Není tady
Tak nelež,sedni si nebo se projdi po bytě,tělo ti samo řekne jak se cítí.Já třeba když jsem dlouho stála ten druhý den,tak mě pobolíval ten vpich,tak jsem si zase na chvíli lehla.Taky nevydržím celý den ležet.
Není tady
Sudi - no vidíš, já jsem přesně opačnej případ já jsem (ačkoliv to zní paradoxně) hubená kvůli tomu že jsem líná
teď jsem teda jen líná a ne hubená, ale jinak .rolleyes: prostě jsem tak líná, že je pro mě jednodušší jídlo vynechat než ho uvařit
A už fakt mizím, mrknu na vás zas zítra
Není tady
no jídávala jsem víc-a to jsem byla hubenější.... -myslím před adámkem
,no a s ním jsem přibrala 20 takže to šlo fakt pomalu dolů........ a pak se to zaseklo a prd.... ted mám nahoře 2 kila
-to nebude tak drastický jako poprvé.....
Není tady
Já neberu nic,občas těhu vitamíny.Zatím se cítím dobře.
Není tady
Tak já před prvním těhu vážila 51 kg a konečná byla 74 kg,podruhé jsem začínala na 60 kg a skončila na 80 kg a teď jsem začala na 64 kg a mám nahoře 6kg.Tak uvidíme kde skončím
Není tady
Toho mýho drobka uspalo to plavání,tak teď spinká kupodivu
Není tady
Téma zavřeno