29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Holky zakládám nový chlívek. Jsem na skok v práci pořešit si tady věci, takže nemám moc čas se rozepisovat. Ozvu se odpoledne.
Naše budoucí mamky
chlapečka čeká: Pajtašek, RAIEM, Margaretka, FERDAFERDA, Račice Dračice, Leninka41
holčičku čeká: Dajaja, Brusinka, Mag
AHUMADA - 29 let, snažení zhruba rok
termín porodu: 13.12.
srdíčko potvrzeno: 6.5.
NT screening: triple testy
první pohyby:
chlapeček, holčička nebo překvapení:
POTVURKAPODIVNA 31 let, nesnažení
termín porodu: 24.11.
srdíčko potvrzeno: 20.4.
první pohyby:
PETRAP 31 let, snažení na první pokus
termín porodu: 25.11.
srdíčko potvrzeno: 20.4.
NT screening: --- triple testy
první pohyby: 19 týden
FUFÍK 32 let, snažení od 04/08 (Clostylbegyt od 10/08), bohužel samovolný potrat 01/09
termín porodu: 26.11.
srdíčko potvrzeno: 20.3. //
první pohyby:
DAJAJA - 29 let, snažení od 07/08
termín porodu: 6.12.
srdíčko potvrzeno: 14.4.
první pohyby: 19 - 20 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: holčička, pravděpodobně Kamilka
BRUSINKA 25 let
termín porodu: 8.12.
srdíčko potvrzeno:
první pohyby: 19+1
chlapeček, holčička nebo překvapení: holčička Anežka
RAČICE DRAČICE - 31 let, bez snažení
termín porodu: 17.12.
srdíčko potvrzeno: 21.4.
první pohyby: 19 - 20 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: chlapeček asi Ondra
RAIEM - 26 let, snažení od 11/07, 14.4. nalezeny //
termín porodu: 21.12.
srdíčko potvrzeno: 15.6.
první pohyby: 20 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: chlapeček Daniel nebo Alexandr
MARGARETKA 28let, první snažení
termín porodu: 22.12.
srdíčko potvrzeno: 15.5.
první pohyby: 18 týden
chlapeček, holčička nebo překvapení: chlapeček
MAG 30 let
termín porodu: 23.12.
srdíčko potvrzeno: 13.5.
první pohyby: 21 týden
PAJTAŠEK 32 let, snažení od března 2007
termín porodu: 24.12.
srdíčko potvrzeno: 7.5.
první pohyby: 17+3
NIKISKA 29 let, snaženíčko od ledna 2006, únor 08 potrat ve 21tt a do roka je těhu znova
termín porodu: 4.1.
srdíčko potvrzeno: ---
NT screening: triple testy nedopadly dobře, ale věříme, že je vše OK
první pohyby:
FERDAFERDA 29 let, snažení od května 2007, v roce 2008 ZT v 6 tt
termín porodu: 10.1.
srdíčko potvrzeno: 2.6.
první pohyby: 17 týden
MAUSKA 28 let, snažení od léta 08
termín porodu: 11.1.
srdíčko potvrzeno: 26.5.
NT screening: triple testy ---
první pohyby: 18+0
CORINNE 32 let, snažení od 02/05
termín porodu: 25.1.
srdíčko potvrzeno: 3.6.
první pohyby:
LENINKA41 35 let, snažení na druhý pokus
termín porodu: 11.2.
srdíčko potvrzeno: 3.6. nalezeny //
první pohyby:
bude to chlapeček Matěj
SUDINA 32 let, snažení 2 měsíce po revizi 11/08
termín porodu: 23.2.
srdíčko potvrzeno: ---
první pohyby:
SISSI 29 let, snaženíčko o první dítko od března 2005, endometrióza, 3x IVF, IUI a DIPI a nakonec si příroda poradila sama
termín porodu: 28.2.
srdíčko potvrzeno:10.7.
první pohyby:
ANNIE 28 let, snaženíčko o první dítko od září 2005, do června 2007 Clostil, za sebou 2 nevydařené IUI, bohužel v srpnu 08 revize v 8tt
termín porodu:
srdíčko potvrzeno: 8.6.
první pohyby:
MARKEEET 31 let
[color=#9070db]termín porodu: 19.2.2010
srdíčko potvrzeno: 27.6.
první pohyby:
Vendys 22 let
[color=#9070db]termín porodu: 6.12.2009
srdíčko potvrzeno: 21.4.
první pohyby:
necháme se překvapit
Marluk 37 let
[color=#9070db]termín porodu:
srdíčko potvrzeno:
první pohyby:
Upravil(a) Dajaja (13. 10. 2009 20:42)
Není tady
Ahojky těhulinky ...
jsem tu jen na skok..je hodně práce
Leni..nevím co přesně napsat,protože takové chvíle neprožívám..ale věř že ti držím palečky aby se vše dořešilo k tvému štěstíčku a posílám aspoň po babinetu moc síly...
Malého jsem už chytla za patičku..tedy chytla.Zase dělal to jeho vlnobití tak jsem drobet přimáčkla v tom místě bříško a on mě pěkně přejížděl po dlani a byla to určo patička
Ale začala se mi dít taková divná věc.Chodím přes den tak každých 15 minut čůrat a když se vyčůrám a vstanu a jdu ze záchoda tak ještě učurnu(ne teda pokaždé),aniž bych to cítila že potřebuju..nosím raději vložku.Je to docela nepříjemné.Asi je moc u močáku či co
Není tady
Ahoj holky
Daji, vidím to jako ty a vůbec nic mě nemůže vytočit
RAIEM, já teda neučůrnu, ale než dojdu např. do postele, tak se musím vrátit a docvrnknout si Je ale pravda, že ze mě teče leccos a bez intimky ani ránu, pořád si říkám, že když to nesvědí a nepáchne, tak to nic není
No a ted zase k něčemu normálnímu
Já jdu za pár minut do hospody s kamarádkou, asi naposled na zahrádku
Není tady
Ahoj holky, promiňte, že Vám sem lezu, ale Raiem - já měla naprosto stejné problémy jako ty s tím učuráváním. Trápilo mě to hodně dlouho. Ale tak poslední měsíc se to docela spravilo. Takže nebuj, není to nic neobvyklého. Papa
Není tady
Holky, tak já jdu a vy se tady mějte pěkně a užívejte krásné odpoledne
Není tady
Ahoj těhule!
Leni, předně velikánská gratulace k výsledkům amc
A hodně sil, ať zvládneš to svý trápení. Myslím, že je moc dobře, žes opustila tu svou pozici silné a statečné a ukázala jsi příteli, že jsi taky jen člověk, zranitelnej a osamělej... Chápu, že ho máš moc ráda a že ho v lecčems omlouváš, ale mě by bolelo, že si mezi hysterkou a matkou svého jediného dítěte vybral ji... cítila bych to jako podraz... tam žádná pouta nejsou - u vás jo... Omlouvám se, tímhle ti vůbec nepomáhám, ale jen jsem chtěla abys pochopila, že ty máš velikou cenu a on by si to měl uvědomit.
A zkus se radovat z toho drobečka, co nosíš... Já když jsem loni o prcka přišla, tak jsme sice s M. chodili na procházky, drželi se za ruce a věděla jsem, že je se mnou, že mě podrží a že mě má rád, ale strašně jsem záviděla všem holkám, které tlačily kočárky... i když byly uhoněný, smutný a třeba i opuštěný... Já byla ráda, že mám M., ale ty zase budeš mít své děti a Matýska!!! Tak nesmutni! Užívej si pupíka a své rodinky, vždyť to není málo! Držím palčáky, ať je brzo líp - aspoň na dušičce
Sudi, jsem ráda, že nakonec amc nebyla taková hrůza
A jinak - k té "diskuzi" o balíčku - já jsem taky "dotčená" několikrát - jako úřednice i jako budoucí matka... a nelíbí se mi to. Chápu, že je třeba šetřit a doufám, že Paroubek - ač ho nijak extra nemusím - "něco" s těma škrtama udělá... Nemá to totiž logiku - když snížej rodičovskou - jak máme utáhnout nájem, hypotéku apod....? A to ne, že by se nám nechtělo dělat - oba děláme - M. dokonce i doma a po večerech - ale zaplacené desetitisíci to rozhodně nemá Nejsme v Praze, kde jsou platy kapku výš, ale ceny nájmů a bytů se jí téměř rovnají... Jak to pak máme zvládnout?
Moc by se mi líbilo, kdyby začali u sebe - třeba fakt jen zmrazit ty jejich mega-platy a odměny apod... Myslím, že pak bychom se (my lidi) tak nezlobili, kdyby bylo vidět, že jim nejde o korýtka a jen o ně...
No, tak jsem si ulevila a nechám toho... Jo a omlouvám se za tu délku příspěvku
Není tady
Ahojky
tak těhu plavání bylo fajn,akorát když jsem vylezla z vody,tak jsem si připadala,že jsem nějaká těžká.Jinak plavání břichem dolů se mi moc nelíbí,ale na zádech to ujde.Vyzkoušela jsem nadlehčovací pás a nejlepší je když si ho dám mezi nožky a jen tak hopsám ve vodě Od 7.10. začíná ještě těhotenský tělocvik na míči,tak tam asi zajdu,mám to jen kousíček a míč mám doma,tak bych mohla pochytit pár cviků a cvičit doma.
Není tady
holčiny, když už řešíme ty obtíže dnes jsem začala (teprv) 23. týden, a při vstávání ze židle a vlastně už i při chůzi mám pocit, jako že mám v břiše kámen a že mě táhne dolů... Je to tím, že mi břuch roste a že malá už má kolem půl kila?
Jinak fičím do autoškoly, ty nervy, to nikomu nepřeju ale dobře mi tak, už jsem mohla mít řidičák dávno!!
papa a hezké odpolko!
Jo a Leninko...omlouvám se že už Ti tady do toho mluvíme asi všechny a my dvě se kor neznáme, ale zrovna včera jsem byla u známé...mají náááádherný vztah, hrdličkují 15 let. A hádej co? Deset let se snaží o miminko. A ona přiznala, že i když chlapa miluje až to bolí, zfleku by ho vyměnila za ten malý raneček, kdyby si mohla vybrat.
Tož tak.
A někdy se věci dějí, že nevíme proč...a ono se to časem ukáže, a že to tak bylo dobře.
tak čau pusinky
Není tady
sudina napsal(a):
hele a jestli jsem to pochopila oni maj ty mega platy nezdaněný???????
sudi, klídek já už se dneska navztekala kuli toho za vás všechny
Není tady
Ahoj Markeet,
já se z malýho raduji a moc,ale ale prostě m i chybí to pohlazení od toho druhýho a těch 5 dní co jsme teď spolu strávili než odešel,byly moc hezký a já byla po dlouhé době šťastná.I mě vadí,že si vybral život s ufňukanou hysterkou,pro kterou se hned zboří svět.Chtěla bych jí vidět v mojí kůži,být sama a těhotná.Ale já se z toho dostanu,jen mu to nedám zadarmo,ať vidí,že se trápím a že mi ublížil,nebudu před ním dělat že jsem v pohodě,to by to měl moc jednoduchý.
Není tady
Clari i já mám dost často pocit,že mám v bříšku kámen.Občas si musím jít i lehnout,abych to necítila.
Není tady
clari-toť už jsme se narozčilovali dost....... hele když si představím že pak budu brát dva roky něco přes 3000,-..... tak to je teprv mazec...¨
leni ta ženská je teda ale blbá že jí to nevadí že teda s tebou čeká mimčo........
Není tady
Sudí to máš pravdu,která ženská by skousla,že jí manžel utíká za jinou a ještě s ní čeká dítě.Odešel i když se mu nechtělo,řekla jsem mu že toho bude jednou litovat.
Jak se ty cítíš?
Není tady
leni je mi fajn..... ted jsem dostala chut na rýžový nákyp s meruňkama.....tak už to chystám......
hele mám dotaz-jak dlouho jsi odpočívala po tý amc?? myslím jako ležela?? mě už to nebaví,ale zároven se bojím vylést....o ádu je postaráno takže mě vlastně nic nenutí k tomu abych z toho pelechu vylezla.....
Není tady
leni a ještě ti chci napsat jak ten váš vztah vnímám já-ted ti řeknu že já bych do toho nešla.........ale na druhou stranu ......když bych v tý situaci fakt byla tak bych na tom byla asi jako ty....,člověk když nezažije tak nepochopí žejo......
Není tady
sudina napsal(a):
hele a jestli jsem to pochopila oni maj ty mega platy nezdaněný???????
Plat zdaněný mají, ten dělá cca 60.000,- . Nezdaněné jsou náhrady, tomu už ale bude snad taky konec.
Není tady
Sudi, mně to zase jeko závratná suma nepřijde, za dvacet to nikdo dělat nebude Naopak, já bych jim dala víc a žádné náhrady na bydlení, cestovné atd. , bylo by to podstatně průhlednější
Holky, poraďte, co mám vyrobit z patizonu k večeři
Není tady
Sudí pokud se na to cítíš,klidně vylez postele.Já taky až tak neležela,jde o to nic nezvedat.Můžeš se pohybovat.Jinak už bych do takový situace v jaký jsem už taky nešla,ale jsem v ní tak se musím s tím poprat.Teď je mi dobře,po těhu plavání jsem si .Nejhorší je když děti odejdou do školy a jsem tu sama,ale zítra razím hned ráno do města tak nebude na přemýšlení čas.
Mag..s patizonem neporadím,takové věci já nepapám,jen při pomyšlení na to je mi
Není tady
Baf jdu prudit k nám, u nás je mrtvo
Jiank bych do toho šla stylem ajko Mag, klidně vyšší plat, ale jen jedna položka, žádný ošatný a podobný píč... a je na nich jak a co si za to koupí. A bye bye
Clarice - s tím kamenem skoro bych řekla, že to je regulérní trdnutí bříška
někdo ho má víc, někdo mít, pokud je to cca do desíti denně, tak OK, pokud víc, tak doporučuju zvolnit tempo a hodit nožky hore. Taky to mám, když vstanu, tak se Piškot nejspíš garvitací navalí dolů a svaly dělohy se prudce stáhnou, břicho je pak těžký a tvrdý
Leni :pussa. nem,ám čas dočítat vás pocitvě, ale leccos pochytím
posílám hodně sil
Není tady
A když to vůbec nemám, tvrdnutí břicha, to je asi dobře, že jo Pořád nevím, co to je
Není tady
Jé Def já zase chodím číst k vám když tu nikdo není.
Není tady
Jinak ahoj Def, jak je, už jsi zvolnila tempo, nebo pořád naplno podnikáš a skončíš až v porodnici?
Není tady
Já chodím číst všude, abych měla přehled
Leninko, já z něj dělám většinou bramborák, ale do toho se mi moc nechce. Jinak já cukety a patizony miluju, hlavně cuketové zelí od maminky
Není tady
Téma zavřeno