6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
jj Mefi, Dr. ti pristi tyden rekne jen jestli je tehu zalozene kde ma, on toho moc jeste videt nemuze - zvetsenou sliznici, do ktere se zavrtalo oplodnene vajicko, mozna zloutkovy vacek. Pak si te pozve na dalsi kontrolu kde uz by melo byt slyset
jinak priznaky jsou u kazdeho jine, ja u prvniho tehu mela desne citliva/bolestiva prsa a to uz pred datem ocekavane MS, coz pak zmizelo a krom obcasneho pichnuti v brise a pozdeji desna unava cely 1.trimestr, jsem zadne jine priznaky nemela. Ted me prsa vubec nebolely, zato mi bylo po ranu pekne blbe a pridala se pozdeji priserna unava po obede, pozdeji se presunuly ranni nevolnosti na vecer (oboji to ted postupne ustupuje) - ale vadi mi porad urcite pachy, treba smazene nemuzu ani citit, stanky rychleho obcerstveni obchazim z velke dalky (coz u predchnoziho taky nebylo), no a nekdo nema treba vubec zadne priznaky a taky je OK. V tomhle se opravdu neda srovnavat
drzim palce
Upravil(a) akar (30. 9. 2009 12:38)
Není tady
Mefinko tady je odkaz http://www.babyweb.cz/Vyvoj-miminka.aspx co by tak v danném týdnu mělo být vidět na utz.
Já byla na prvním 5+4 a u byl i náznak srdeční akce,ale hodně záleí jak dobrý a kvalitní má dr. ultrazvuk
Není tady
Holky, diky. A to opravdu. Dost jste me uklidnily... A uz se nemuzu dockat na pondeli, co mi doktor rekne a ukaze... :-)
Není tady
Tak se nezapomeň přijít pochlubit
Není tady
Mefi - kdy se mrkne na můj web, je tam sloka UTZ a zrovna jsem koukala, e jsem byla na první kontrole v 6tt, kde mi dělali UTZ, srdíčko vidět nebylo a fotku jsem nedostala. Pak jsem la na kontrolu v 8tt, kde bylo vidět, e je srdíčko . Take má jetě dost času. Neboj. Musí tomu prcíkovi dát čas, aby se rozkoukal.
Není tady
A pak se přidat mezi nová Jarňátka viď Gabu - sháníte duičky, ale koukám na Vás, je Vás dost, co je super. Tak Vám drím paluchy.
Není tady
To vite, ze se hned prijdu pochlubit, co mi pan doktor povi... :-) Jen skoda, ze to nebude na snimek. Se tesim, az budu mit v ruce jeden a budu se moct divat na ten muj zazrak... :-) Cekam na to temer dva roky... Takze to uz za zazrak pomalu beru (protoze za tri tydny bysme meli s manzelem jit do Pronatalu, aby nam s tim otehotnenim pomohli).
Není tady
Mefi - tak k příznakům je podle mě nejdůleitějí enzapomínat an to, e kadé těhotenství je jiné Jsou holky co zvrací do začátku do konce, jsou takové, které padají únavou na hubu, jsou takové které mají chutě... no a pak jsou přesně opačné případy, které kromě toho e se jim jaksi zvětilo břicho o těhotenství ani nevědí. Je to vysoce individuální a jetě jedou podotýkám, e to není specifické pro člověka, ale pro těhu. S druhým potomkem to zas můe být úplně jinak Take tohle řeíms tylem, pokud mi nic není, co by mi vyloeně otravovalo ivot, tak to neřeím (jasně e pokud bych vyblindila kadý sousto, tak k doktorovi půjdu).
Mě například nebylo vůbec nic...jo asi týden mě bolela jedna bradavka jestli se nepletu, bylo to někdo okolo 10tt
A k UZT, teď tam neuvidí nic teď jde doktorovi jen o to, jestli je těhu zaloené na správném místě Dokonce je klidně moný e ti UTZ dělat nebude (někde to tak pořád jetě funguje), e tě vyetří jen pohmatem, odebere krev a objedná za čtyři týdny. I to se můe stát, prostě to má kadý doktor jinak My máme první fotku z 9+3 a sama se můe podívat co je na ní k pokoukání být chudák o tři týdny mladí, takl ho hledám lupou
Není tady
Jestli mohu soudit, tak doktor mi UTZ udela. A ukaze, co tam je videt... Pri posledni navsteve, kdy jsme si meli jen pokecat a dat mi papir do Pronatalu, tak jsem nadhodila, ze bych mela byt v dobe ovulace a jestli by se mi nepodival (mela jsem mens. celkem nepravidelnou) a hned souhlasil, ze to udela. A vite, holky, co je na tom nejlepsi? Jestli jsem dobre pocitala, tak jsem byla presne dva dny uz tehu...
Není tady
mefinka: Já jsem byla na první prohlídce v 5+0, dělal mi vnitřní UTZ a byla vidět jen dutinka na správném místě. Za tři týdny u bylo vidět i mimčo a bilo mu srdíčko a dostala jsem průkazku. Ale krev mi jetě nikdo nebral, to jdu a přítí týden na odběry kvůli NT screeningu a pak na UTZ mezi 11. a 13. tt.
Take na pondělí drím palce:-)
Není tady
Ahojky ,
sem moc ráda, e sem nala tuhle diskuzi, je mi 23 a jsem poprvé těhotná, je to sice neplánované,ale s přítelem máme velikou radost a moc se těíme . Jsem asi v 8. týdnu a kromě neustálého hladu na sobě nepociuju ádné známky těhotenství, dokonce ani nezvracím, jenom se cítím po ránu trochu divně. Je to normální?
děkuju moc za rady a názory a zároveň gratuluju vem nastávajacím maminkám
Není tady
Buď ráda a gratuluji.
Není tady
Stránky: 1 2