29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, pojedeme s kámoškama autem do itálie.a na netu sem četla někde, že pokud nejsem vlastník auta, musim mít notářsky ověřený souhlas majitele vozu s tím, že já s nim jedu do zahraničí. auto používám já, ale majitel je táta. a ten nebydlí zrovna moc blízko, tak pokud to neni nutný, radši bych se tomu vyhnula.nevíte jak to je?
Není tady
mirka.. napsal(a):
ahoj, pojedeme s kámoškama autem do itálie.a na netu sem četla někde, že pokud nejsem vlastník auta, musim mít notářsky ověřený souhlas majitele vozu s tím, že já s nim jedu do zahraničí. auto používám já, ale majitel je táta. a ten nebydlí zrovna moc blízko, tak pokud to neni nutný, radši bych se tomu vyhnula.nevíte jak to je?
Jo, rozhodně si to obstarej. A ještě by to mělo být v němčině a italštině (pojedete asi přes Rakousko a pak Itálií)!
Sice to nejspíš potřebovat ani nebudeš (pokud nehavarujete), ale náhoda (policejní kontrola) je bl.bec!
Já bych bez toho papíru (a taky bez pojištění vč. repatriace v případě úmrtí !!!) vůbec NEVYJEL.
Tak bohatý nejsem, abych si mohl dovolit platit za drahý dovoz... no, asi víš co myslím... podle všech těch veledůležitých mezinárodních pravidel.
Není tady
dik:-) cesta byla v pohodě. tak na cestovní pojištění sem se ani neptala, protože bez toho by asi nikdo nejel.
Není tady