29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mila Zuzanko a Sofinko,
moc Vam holky gratuluju, preju hodne stesti a zdravi a spolecne pohody.
Sofinka je krasne nedelnatko
Není tady
Zuzanko, i ja se pripojuji s gratulacemi, a hlavne hodne zdravicka Sofince i tobe...uz jsem si rikala, kdy se Sofinka prihlasi na svet:) odpocivejte a opatrujte se.
Není tady
Zuzanko, mocinky gratuluji k narození Sofinky a přeji hodně zdravíčka a ať Vám Sofi dělá jenom a jenom radost!!!
Není tady
Zuzi, moc a moc gratuluju k nádherný kudrnatý princezně a do života Sofince přeju jen to nejlepší a štěstí a zdraví celý rodince a tobě hodně mlíčka a pohody
Není tady
Přidávám se ke gratulacím..a přeji hodně štěstí a zdraví mamince i miminku...
Není tady
Zuzi, posílám velikou gratulaci,ať jste šťastná rodina!!!
Není tady
Zuzanko moc moc gratuluju k narození nádherné princezny a přeju vám všem spoustu krásných dní... pokud bude malá jen z poloviny po mamince, bude z ní úžasný člověk...
Není tady
Zuziiiiiii tak to je nádhera
Patří ti obrovská gratulace k Sofince
Není tady
Tak Zuzanko, sláva, sláva, tvoje vytoužené miminko je tu! Moc gratuluju a ať jste obě zdravé! Mimochodem, moc pěkný jméno
Není tady
Zuzanko moc gratuluju Sofinka je krásné jméno
Není tady
Zuzanko, moc moc blahopřeji k narození Sofinky To je super, mám moc velkou radost
Hodně štěstí a zdraví celé vaší rodince
už se těším na fotečky
Není tady
Tak malicka princezna spinka a ja mam chvilicku na podekovani za vsechna ta nadherna prani do noveho zivota
.Holky vazne moc dekuju ,hrozne moc me to dojalo a jsem rada ze se mi Babinet pripletl do cesty a dal mi poznat spoustu skvelych bab
Není tady
Zuzanko! Já to úplně prošvihla... moc a moc gratuluju k Sofince a přeji vám jen radost do života a zdraví pro Sofinku.
Není tady
Zuzanko - taky teď nějak zanedbávám docházku a ušla mi tahle náááádherná novinka!!!
Strašně mooooc gratuluju k vaší malé Sofince - mmch je fakt krásná a Tobě to taky sluší!!! Jsi krásná maminka!!
Přeju hodně zdraví a štěstí - a užívejte si každou chvilku - strašně to všechno letí!!
Není tady
zuzanko, hrozně to tady teď flákám a zrovna tuto úžasnou noviku jsem si nechala ujít .
moc a moc gratuluju k vytoužené sofince .
Zuzanko moc ti gratuluji k vytoužené Sofince a ze srdce vám oběma přeji vše nejlepší do života, do začátku ať přejdou ty prdíky:lol:
Není tady
Zuzanko gratuluju k Sofince
a přeju do života jen samý zdravíčko, štěstí a pohodové rodiče
NATÁLKA 8.10.1999
DANEČEK 8.10.2007
VÍTEK 17.8.2009
Upravil(a) Snažilenka (5. 10. 2009 19:02)
Není tady
Zuzko...
největší ostuda se hlásí s gratulací, ačkoli na tebe pořád myslím a občas jsem nakoukla,tohle jsem teda parádně prošvihla
Takže přeju spoustu nádhernejch chvilek se Sofinkou, je nádherná, když jsem koukala na fotky, normálně jsem se rozbulela vypadáš jako nejšťastnější člověk na světě a já doufám a pžeju ti,abys pořád byla
Jupíííí, seš mááámaaa
Není tady
Zuzi hned jak to jde spěchám s gratulací, všechno nejlepší k miminku
Není tady