29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hurááá, tak už jsi Zuzanko taky maminkou , moc gratulujeme a přejeme Sofince vše nejlepší do života!
Není tady
zuzi zuzi!!!!!!!!!!!! moooc gratuluju!!!!
jsem cely den nakukovala a ted uz jdu spat a na posledni chvili jesm jeste PC zapla - a hend takove zpravy!! tak ted uz jednoznacne neusnu a budu na vas myslet!!!
takze hodne zdravicka a hodne mlicka!! a uz se tesime na fotecky te tve princezny!!!
Není tady
Zuzanko...
Moc, moc štěstíčka, spokojensti a zdraví. Moc na tebe myslím a tušila jsem to dnes....
Není tady
jee to je mi úžasná novinka! Zuzanko moc gratuluji k narození Tvého zlatíčka, Sofinky !!! Vše už tu bylo řečeno, ale ještě jednou hodně zdravíčka, štěstíčka...spoustu radosti a málo pláče!
Není tady
Mila Zuzanko, moc gratuluji k narozeni Sofinky a preji vam vsem hodne zdravicka a stesticka a at jste brzy doma! Uzivejte toho krasneho lidskeho stesti.
Není tady
Mila Zuzanko, cele moje tehotenstvi jsi mi byla virtualni oporou, radkyni i vrbou. Moc ti dekuji a straaaasne moc gratuluji k narozeni Sofinky. Snad zaver tveho tehu i samotny porod probehly v pohode a bez komplikaci. Myslim na vas a s Tobikem spolecne gtatulujeme
Není tady
Zuzi - moc moc moc gratuluju k narození malé princezny Přeju hodně zdraví, lásky sil i radostí pro vás pro obě
Jsem moc ráda, že jsem s tebou mohla strávit tolik času v našem chlívě
A už máme i první foto ale jelikož jsem trubka, tak jsem někde ztratila telefon, O. ho teď hledá, tak chviličku strpení prosím
A tady jí máme
Upravil(a) Definitiv (20. 9. 2009 19:07)
Není tady
Zuzi - moc a moc gratuluji k Sofince
přeji tomu malému drobečkovi do života jenom zdraví, hodně lásky a štěstí a mamince ať dělá Sofinka jenom radost
a holky ať vás brzy pustí domů.
Tečou mi slzy, další človíček je na světě to je tak krásný
Není tady
Milá Zuzanko, posílám obrovskou gratulaci ke krásný holčičce s krásným jménem
Přeju Tvojí holčičce hoooodně zdraví, štěstí a lásky od svých nejbližších a ať dělá rodičům jen a jen radost
Užívejte si to vaše štěstí tříkilový, je to nádhera
Není tady
Zuzanko - gratuluju a přeju hodně zdraví. Ať pěkně rostete.
Není tady
Zuzuanečko zlatá, v živé paměti mám, jak jsi procházela všemi těmi starostmi, jak jsi nám poměrně "nedávno" nadšeně hlásila // a dneska už máš ten zázrak v náručí .... až se mi slzička zaleskla
přeju, ať vám ta vaše princeznička dělá jen a jen samou radost .... btw - má krásné jméno
Není tady
jéééé moc gratuluji Nakukuju ze zimňátek a mám velkou radost
Zuzi přeju jen to nejlepší
Není tady
Jůůů, Zuzi!!!!!! Moc gratulujuuu
Sofinka je moc moc moc krásná
Tak ať celé Tvé rodince dělá jen a jen radost. Přeju moc, moc štěstíčka, zdravíčka, mamině mlíčka a samou radost.
Není tady
Zuzanko... moc gratuluji... je to neskutecny, jak to leti
Není tady
Zuzi, moc gratuluji k Sofince .
Není tady
Zuzi, ze srdce moc moc gratuluji a přeji hodně zdraví a krásných dní.
Není tady
Zuzanko, posíláme ooobří gratulaci k narození Sofinky!!! ať vám dělá jen samou radost!!!
Není tady
Zuzanko, tak jste se konečně dočkali! Moc gratulujeme a máme veeelikou radost.
A těšíme se na další fotečky
Není tady