29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes v 9:40 se narodilo štěstíčko Zuzanky - Sofie ,váha 3350 g,50 cm a je prostě nádherná
Zuzanko velká gratulace,štěstíčko zdravíčko celé Tvé rodině
mám Tě moc ráda
Upravil(a) Gabu (20. 9. 2009 12:48)
Není tady
Zuzanko, moc gratuluju. To je nádherná zpráva.
Není tady
Zuzi, obrovská gratulace k Sofince
Každý den nakukuju, tak dneska jsem se dočkala Hodně štěstí a radosti celé vaší rodince!
Není tady
Zuzanko moc velká gratulace, vítám tě mezi maminky, přeji Sofince jen to nejlepší doživota a buďte holky šťastné a zdravé a samozřejmě tatínek s Váma
tu normálně brečím
mám tě moc ráda
Upravil(a) janabas (20. 9. 2009 13:34)
Není tady
Zuzanko, tak ses dočkala a konečně jsi uviděla ten svůj malý velký zázrak. Tobě přeju ať se brzo zotavíš, máš hodně mlíčka a brzo nám příjdeš poreferovat a Sofince hodně zdravíčka a štěstí...Doufám, že všechno proběhlo hladce a moc, moc ti gratuluju maminko!
Není tady
Zuzanko a Sofinko,
nádherná zpráva
Moc vám gratuluji k narození Sofinky a přeji hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody celé rodince
Konečně se nám to v podzimňátkách pohnulo
Moc se těším na fotky nádherných holek a na vyprávění novopečené maminky
Není tady
Zuzanko obrovska gratulace k Sofince Taky jsem porad nakukovala, ale jak jsi vcera napsala, ze ses konecne dobre vyspala, mela jsem tucha, ze to uz prijde a taky ze jo
Tak preji cele rodince hodne zdravicka, stesticka a kopec krasnych spolecnych chvil a Sofinka at vam roste do krasy a dela jen samou radost
Není tady
Jeeej Zuzanko velka gratulacia ja nakukujem od rana s akymi spravami prijde Luluc
ci nahodou nerodi a ona sa tu rodi
Tak som dostala pekny darcek k meninam v podobe malej Sofie
,kedze mi este nikto nezagratuloval ani sms neposlal
.Prajem vela zdravia a mlieka.Fidorko tak si mala pravdu
Není tady
Zuzanko tak si se konečně dočkala.
Velká gratulace k Sofince od nás a přejeme hlavně moře štěstí a oceán zdraví.
Není tady
Zuzanko všechno neeeejlepší tobě, Sofince a celá vaší rodince
Není tady
Zuzanko táák úž
Přeji vše nej malé Sofince a vám jedna veliká gratulace.
Není tady
No to je prostě supééééér Mám strašnou radost
Zuzi, moc moc gratuluju celé Tvé rodince k Sofince Držím vám všem pěsti, ať jste zdraví a užíváte si to rodinné štěstíčko
Není tady