|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
sissi napsal(a):
Popi
To moje přibírání je prostě tím, že se nehýbu, celý problémJak se člověk nehejbá..jako já, tak přibírám...myslím tím pracovní pohyb, cvičení... Ale nechci nic zkazit...tak vesele nabírám kg, už asi 6 za těhu
Silvi já jsem po flámu 2dny nepoužitelná...a uplně blbáMusí mi to 3xzopakovat, než pochopím, co se po mně chce
Sissinko neboj to schodíš já při Nellynce přibrala 19kg a schodila jsem 20kg
a při Tadýsovi sem přibrala taky 19kg ještě mám teda 3kg ale to snad dám dolu.On tě prcek zaměstná neboj a hodně kojením se zhubne 
Není tady
Zzanko choooj 
No, ja takový buřtík...uvidíme
Vůbec nedokážu posoudit, co se mnou mateřství udělá.
Holky co děláte...já se nudím...je pěkně...tak asi půjdu na prochajdu...
Není tady
Ahoj holky, tak mrcha se uz pomalu rozjizdi, takhle bez varovani
, ale mam strasne zavrate, stalo se vam to uz u mrchy? 
Není tady
ahoj Marti to mě mrzí :-( mě se v době nejsilnější mrchy vždy motá šíleně hlava a mám i zvýšenou teplotu.
Není tady
Sissi, vsak uvidis, co z tebe udela materstvi :-)))
Ja sedim u netu v pci, nemam celkem co delat a tak ocima tlacim hodiny..manza mi na tyden odletel kamsi do holandskych rovin, a ja budu cely tyden jezdit do pce i z pce busem, coz dela 3 hodiny cisteho casu v MHD :-((

Není tady
Karal tak to jsme na tom velice podobně. mě manža také odjel na celý týden a já posouvám hodiny v práci a též strávím 3 hodiny na cestách někdy i déle :-(
Není tady
Sissi, ja delam jen pulku uvazku, vstavame v sest a v jednu vyzvedavam maleho..ale jezdim rano s manzou a odpo sama..takhle musim busem i rano..:-(
Silvi, ja jsem na jednu stranu rada, ze obcas nekam odjede, alespon ma moznost si od nas odpocinout ale bez tatinka je to sichta jako blazen..nechtela bych byt samozivitelka..takze po jeho sluzebkach bych potrebovala dovolenou :-))

Není tady

koukám, že žehlení je nejméně oblíbenou činností kdekoho 
já taky vždycky čekám až až až................... když už není zbytí 

Není tady
Oli já seděla u prádla v sobotu..nebo kdy..
A v tel ted nic není... Jsem oprášila hry na pc, tak jsem tak dala nové need for speed underground a valila 

Chtělo by to ten volant...asi nějaký koupím...a připravím se na ježdění autem... 

Tady se to jaksi kaboní... Asi si půjdu obalit ten sýr na smažáček
To bude žráááádlo. 

Pak nemám být vyžraná že 

Není tady
já odjíždím ráno v 5:30 na Prahu a domů se dostanu v pul 6 navečer. je to náročné to cestování, ale zas práce je v poho a mám tu svůj klid.
Není tady
mala.popelka napsal(a):
ja žehlím ráda 

Není tady

Silvi a "pomáháš a chráníš " ? 
nechceš přijet i k nám, taky se tady nějaký ten koš restů najde 

Není tady
Silvi, tak to mame podobne, u nas je taky pohodicka a minuly tyden jsem stala 2 metry do Sebrleho, to je ale krasnej chlap :-))
O zehleni mi nemluvte, taky na me doma ceka everest :-(

Není tady
Ahojte 
Tak sem tu z Caru holky- viz podpis

Bolí mi prdka od injekce, ale sem štastná že i štítná žláza je v normě a hezky se ted budu plácat "umělým přechodem"

Není tady
mala.popelka napsal(a):
Sissinko volant nekupuj je to o ničom máme to vyzkoušené
jednu dobu jsem na undegrandu seděla pořád i do 4 do rána

Silvi nechceš dojít na kafe a přitom by jsi mi vyžehlila udělám ti zakuseček z marcipánu 
Upravil(a) oliii (21. 9. 2009 13:48)
Není tady
Holky pokud vás zaměstnání baví, jste "štastne to ženy"
Ne fakt, já bych klidně vyměnila 5minutové ježdění do práce, která by mě bavila. U policie jsem chtěla být vždy...a kráva jsem se bála 
Oli, já myslela že volant může na to být super 

Miru 

Není tady
Olii-
děkuji 
VELKÁ ŘÍJNOVÁ JE TU!
A ještě jenou děkuji i ostatním co na mě mysleli... No to byl den vám povím. Jela sem busem a už to že u nás v Litoměřicích je tradiční výstava ovoce a zeleniny Zahrada Čech, tak bus měl půl hodiny zpoždění. Pak nastoupím a byl plnej totálně
. Takže sem stála... Pak si to jedu metrem vystupuju a revizir chtěl jízdenku (ale ok
to bych si nedovolila jako Pražáci jezdit na černo)
A tak když sem se dzvěděla milé zprávy, tak sem dceři a sobě koupila větrníka (muž dnes nebude na noc doma) a na kg kašlu
Na schazování bude času 

Není tady
Miri, super zprava!!!!!!! moc moc moc drzim palce, at jsou z toho dalnice a poradnej pupik!!! Zahrada Cech - ja bych jela hned, letos jsem vsechny vystavy, krome jarni v Lyse nad Labem prosvihla :-(

Není tady