|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
leontyna napsal(a):
Simi, já vím, ale co mám dělat. Nemůžu si pomoct, není důvod, proč bych se měla mít ráda.
Teda ja ti reknu ,ze si s tebou budu muset promluvit
to se mi nelibi 
Není tady
Ještě než ulehnu vás jdu pozdravit a popřát hezkou brou noc! Ráno vstávám a net nestíhám, tak držte prosím paluchy at vše klapne a mohu v klidu uskutečnit" VELKOU ŘÍJNOVOU STIMULACI!" 

Není tady

tak dneska konečně první 

Není tady
Ahooojky.... konecne v pci! Vikend me pripravil o kybl nervu a pridal par sedivych vlasu..
Koukam, ze jste tu vcera melz pekne nechutna temata jako vaha a vek :-)) No, tak k tem prestarlym s 34 na krku se muzu prihlasit..

Není tady
ahojte berunky jakpa jste se tu měly celý víkend?já nestíhala a také jsem to v pátek přehnala s alkoholem a i si asi po roce a půl zapálila
ale užila jsem si to, zatančila si až mě nožky bolely, paráda!
a byl i zájem u fešných mužů, takže mé značně pochroumané sebevědomí nabranými kily malinko zase stouplo
ale tvrdě jsem odolávala hrdě ukazujíc svůj snubní prstýnek 
Není tady

čau při pondělku krásky 
sissinko, sím Tebe, prožíváš to nejkrásnější období v životě, na kila kašli, jsou mnohem důležitější věci na světě -
Silvi, tak pařmenka říkáš jo ? 

Není tady
hoj holky:-) Síso být v tvé kůži, tak přibírám s chutí a jak ráda
no holky byla to fakt jízda domů jsem přijela v pul 4 a ráno mě vzbudili zedníci 
Není tady

no já sice včera neřádila, ale oslavovali jsme narozky.... kudla, pilo se nějaké portské víno, ty vado, to byla teda síla
..... jak prohlašovali někteří zúčastnění "těžké víno, lehké ženy"
........ alespoň jednou jsem si mohla připadat LEHKÁÁÁÁÁÁ

Není tady
no já se teď šetřila, co se alkoholu týče, ale už jsem potřebovala vypnout a pročistit hlavu a to se mi podařilo
ale také se cítila velice lehce
holky musím trošku pracovat tak reaguji pomaleji:-(
Není tady
Popi 

To moje přibírání je prostě tím, že se nehýbu, celý problém
Jak se člověk nehejbá..jako já, tak přibírám...myslím tím pracovní pohyb, cvičení... Ale nechci nic zkazit...tak vesele nabírám kg, už asi 6 za těhu 
Silvi já jsem po flámu 2dny nepoužitelná...a uplně blbá
Musí mi to 3xzopakovat, než pochopím, co se po mně chce 

Není tady

sissi, no právě... a potom, jak budeš kmitat kolem drobka, uvidíš, abys nebyla ještě hubenější, než před otěhotněním... znám takové (silnější) holky, co krátce po porodu byly pod váhou 

Není tady
Sissi, ja mela na konci o 21kg navic..
To zvladnes, segra vypadala po roce jak kdyz ji pustili z vezeni, jeste jsme se ji smali, ze by se taky mela obcas najist a ona pritom jedla jak nezavrena..

Není tady
Myslíte, že po porodu budu mít o 30kg...vlastně plus těhu ještě míň??? 

To zvládnu....půjčím si od bráchy spinning a to by bylo aby nebylo 

A mimčo mě taky zaměstná..
Ještě týden a snad budu vědět už najisto, co to b bude 

Ty moje noční můry o váze...to je šílené...když koukám na zrcadle na moje staré fota...se jen smutně koukám...a můj na to "neboj, zase to bude" 

Upravil(a) sissi (21. 9. 2009 11:18)
Není tady

sissi, jooo, těm chlapům co s prominutím žerou jak nezavření a nikde to není vidět, těm se to mluví 

Není tady

oliii
všechny budeme, neboj 

Není tady