29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sima 75 napsal(a):
Olii taky me napadlo co tak se zabavit nejaky rekvalifikacnim kurzem nebo hledat praci v kvetinarstvi nebo parfumerka ne az tak aby jsi tahala zbozi ...to me jen tak napadlo ..nebo uplne neco jineho .Muj nazor je ,ze dneska je dulezite vzdelani to jo ,ale je take dulezite jak se clovek umi prodat
Nevim to jsou jen takove uvahy a jeste si myslim ,ze se da i v nove praci domluvit ,hele pritahni tu bednu ja to vylozim, davam jen priklad ...
už jsem uvažovala na nádstavbě dodělat maturu a rekvalifikační kurz je o penězích a to je ted to co zrovna nemáme prostě blbej rok a zadara to bych musela na pracák a stejně to jentak někomu neudělají
Není tady
no koukam, ze toho mas za sebou dost napadlo me, ze u nas v Praze hledaji pani do prodejny cokoladovych bonbonů
ale to mas asi z ruky, co? To by bylo neco pro me
Není tady
oliii napsal(a):
holky vyučená jsem obuvnice což teda jsem dělala dva roky po škole pak jsem zdrhla protože jsem měla problém ze zádama s těma jsem měla problém už od 16(prostě hypochondr) chvilku jsem dělala pokojskou a záskoky na recepci ,pak jsem 8 let dělala servírku, barmanku a 3 roky vedoucí prodejny s hadříkama a ted půl roku v cykloprodejně tot můj životopis
No vidis ,vzdyt si vsestrana tak me n.e.s.er babo a mysli uz pozitivne .
Tak vyzkousej zase nekde vedouci
zivotopis prezen a pohovor taky udelej ze sebe jednicku a bude to ...
.Ja vim ,ze ted je prace nedostatek ,ale zkouset to muzes ,treba se podari
Smulu uz mas vybranou ,to by bylo ,aby se neco nepodarilo
Není tady
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Olii taky me napadlo co tak se zabavit nejaky rekvalifikacnim kurzem nebo hledat praci v kvetinarstvi nebo parfumerka ne az tak aby jsi tahala zbozi ...to me jen tak napadlo ..nebo uplne neco jineho .Muj nazor je ,ze dneska je dulezite vzdelani to jo ,ale je take dulezite jak se clovek umi prodat
Nevim to jsou jen takove uvahy a jeste si myslim ,ze se da i v nove praci domluvit ,hele pritahni tu bednu ja to vylozim, davam jen priklad ...
už jsem uvažovala na nádstavbě dodělat maturu a rekvalifikační kurz je o penězích a to je ted to co zrovna nemáme prostě blbej rok a zadara to bych musela na pracák a stejně to jentak někomu neudělají
To mas pravdu ja studuji na stare roky a stoji to jo ono to jde si dodelat ,ale musi se delat prijimacky a mas to bez penez ,ale to se mi na stare roky nechtelo
Není tady
ja mam za sebou maturitu, plus 3letou nastavbu na vyssi odborne skole a dal uz me nedostanou ani parem volu
Není tady
tak jo holky prostě budu hledat když mě něco upotá napíšu a uvidím
Mi tu knučí piškotek byl dneska na vyřezaní zubů malé plemena s tím mají problém tak je chudák oblblej po narkoze a ještě knučí asi ho to bolí uplně mi to trhá uši
Není tady
sima 75 napsal(a):
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
To mas pravdu ja studuji na stare roky a stoji to
jo ono to jde si dodelat ,ale musi se delat prijimacky a mas to bez penez ,ale to se mi na stare roky nechtelo
![]()
už jsem si to zjistovala a pokud máš průměr posledních 3 vysvědčení po 1,3 tak nechtějí příjmačky tak to bych měla v pohodě ale dokopat se někam každých 14 dní dojíždět např do brna
Není tady
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
oliii napsal(a):
už jsem uvažovala na nádstavbě dodělat maturu a rekvalifikační kurz je o penězích a to je ted to co zrovna nemáme prostě blbej rok a zadara to bych musela na pracák a stejně to jentak někomu neudělajíTo mas pravdu ja studuji na stare roky a stoji to
jo ono to jde si dodelat ,ale musi se delat prijimacky a mas to bez penez ,ale to se mi na stare roky nechtelo
![]()
už jsem si to zjistovala a pokud máš průměr posledních 3 vysvědčení po 1,3 tak nechtějí příjmačky tak to bych měla v pohodě ale dokopat se někam každých 14 dní dojíždět např do brna
U vas nic neni ?
Není tady
sima 75 napsal(a):
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
To mas pravdu ja studuji na stare roky a stoji tojo ono to jde si dodelat ,ale musi se delat prijimacky a mas to bez penez ,ale to se mi na stare roky nechtelo
![]()
U vas nic neni ?
nejblíž Kunovice a to už je lepší to brno tam jede přímej bus
Není tady
Oliii a co mate za pejska?
Není tady
oliii napsal(a):
tak jo holky prostě budu hledat když mě něco upotá napíšu a uvidím
Mi tu knučí piškotek byl dneska na vyřezaní zubů malé plemena s tím mají problém tak je chudák oblblej po narkoze a ještě knučí asi ho to bolí uplně mi to trhá uši
Skoda ,ze nebydlis v OV hned by jsi mela praci ,aspon brigadne jak v Casinu a nebo u meho tatky ma hospodu ,ale takovou lepsejsi
Bozatko hafan ,ja vcera byla s kamoskou a ona si koupila dalsiho psa uz ma boxera a buldoka a ted mimi boxera ,ja myslela ,ze ho umackam a snim no klaaaaaasnej
Upravil(a) sima 75 (29. 9. 2009 13:51)
Není tady
Huš do nového už jsme překecaili http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 8#p2207838
Upravil(a) oliii (29. 9. 2009 13:59)
Není tady