|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Simi já vím že půl roku nehraje roli co to je z 6 let že ale já už za týden budu 3 měsíce po potratu 2 mrchy mám za sebou sice vyvolané ale to je to samé jako u antikoncepce prostě tělo nepracovalo tak jako bych tu antiko brala spíš mi vadí to že mám strach že ukončím neschopenku najdu práci a většinou ve zkušebce nedavají premie a já otěhotním a budu mít neschopeku spíš almužnu a pak 9 měsíců chodit se pást
Není tady
no a protahovat snažení kvuli zkušebce ani náhodou to už bych odkládala déle než je nutné a já nemám čas mé vaječníky už přestávali fungovat před těhu řekli mi že mám čekat přechod a tak mi připadá že mi ujiždí vlak zbytečným prodlužováním
Není tady

Holky, ja sice problem s endoskou nemam, ale antiko uz bych si proste nevzala. Mela jsem po vysazeni rok problemy, aby mi chodila MS sama. Zabral asi az pan lecitel
ale mam jiny dotazek. Jsem dneska 2 M po revizi, jednu MS jsem uz mela, prisla mi sama, ted ale ne a ne prijit. Jsem uz 34DC a stale nic. Myslite, ze je lepsi jeste chvili pockat, jestli neprijde sama nebo si zajit k dr na tu vyvolavacku? Moc dekuju za rady
Me muj dr rekl, ze si klidne mam dojit pro injekci, ale nevim, jestli je lepsi pockat nebo ne...jinak stopku mi dal na 2-3 mesice, dneska je to presne 2, takze s manzou nic neresime a bud bude nebo nebude
Jinak se chystame na KET, ale to prave zalezi na tom, kdy mi prijde ta potvorka MS 
naskočilo, 4.8.09 revize
, KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR 
Není tady
Olii kdy uvazujes o nastupu do prace ???
Orcho a co testik ?
Mimochodem ja musim zaklepat ja s antiko a spravidelnosti MS sem nemela nikdy problem ,chodi to jak hodinky jestli ji beru a nebo neberu
i ted po revizi prisla jak mela jen dva dny pozdeji coz si myslim ,ze je v poho 
Není tady
Olii jeste me napadlo jestli si v poho tak naklusej do prace hned a to by ti mohlo i tak vyjit ,podle me tak nemuzes uvazovat co kdyz
a osobne si myslim ,ze prace ti pomuze ,sedet doma a myslet na tehu cemuz by ses nevyhla ,to dobre neni a vis co dela psychika ,to je jen rada
Penize resi dneska kazdy a ja treba osobne bych se na tohle vykaslala, mimi je dulezite a vzdy se to da zvladnout ,jste na to dva
.Jen muj nazor 
Není tady

Simi, presne tak
prace zazene vsechny chmury, alespon na chvili
jinak testik zkusim, i kdyz tomu vubec neverim, s manzou jsme si davali pozor, takze pochybuju, ze by tam neco bylo, ale nez bych sla na injekci, chci si ho udelat, co kdyz tam spadla nejaka ta kapka
holky, jinak okolo me jsou vsichni nachcipany! to je hruza, pocitam dny, kdy to na me taky spadne...
naskočilo, 4.8.09 revize
, KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR 
Není tady

Kez bych aspon tu MS mela pravidelnou, to se to pak jinak pocita, takhle, kdyz clovek nevi, kdy prijde, je to na prd....
naskočilo, 4.8.09 revize
Není tady
Ahoj, jdu pozdravit a prchám zase účtovat
, holky, mě to baví, se divím já a matika jsme se nikdy v lásce neměly, proto ten pedák.... jsem zvědavá, jak mě to bude bavit těsně před zkouškama.....
Jo a zase máme nějaké pech období, prve mi zlobilo auto, uvolnil se mi výfuk a držel jen tak tak, málem jsem ho ztratila, pak nám furt vypadávaly ty jističe kvůli pitomé prodlužce a v sobotu mi v digestoři praskla žárovka, vyhodilo to pojistky a teď nějak nefunguje, asi mě má někdo rád a dopřává mi "radosti" života...... tak čekám, co bude dál..... třeba otěhotním a bude mi děsně blbě, to aby se mi líp dělaly ty zkoušky. 

Není tady

No, po vysazeni HA jsem si to dohromady dávala rok. Pak MS chodila, ale vzdy tak po 31 dnech, pak občas pozlobila treba po stimulaci a nepovedenem IVF, ale docela to slo. No a ted nevim, jak se ji bude chtit po te revizi. Jak pisu, dneska jsem 34.DC a uz je to na me dlouhy. Vzdycky pred tim mam boleni hlavy, to trochu citim, ale ze bych mela nafoukle brisko, to nic...tak nevim....// tam urcite nebudou, zkusim vydrzet do konce tydne a pak si kdyz tak na tu injekci dojdu...mame jednoho zamrzlika, tak se na nej tesim...i kdyz vim, ze sance je mala...mam za sebou 2.IVF, dávali mi dve vajucha a jedno se chytlo, ale dopadlo to revizi
Jinak nevím, proc mam tak dlouhy cyklus, kdyz jsem brala HA, tak to samozrejme bylo vse v poho, ale pak uz to trvalo dyl. Řikaji, ze to muze byt tou stitnou zlazou - mam snizenou funkci a beru 1 euthyrox denne - podle me by me to ale melo davat do normalu, abych fungovala, jak mam...tak nevim....
naskočilo, 4.8.09 revize
Není tady
sima 75 napsal(a):
Olii jeste me napadlo jestli si v poho tak naklusej do prace hned a to by ti mohlo i tak vyjit ,podle me tak nemuzes uvazovat co kdyz
a osobne si myslim ,ze prace ti pomuze ,sedet doma a myslet na tehu cemuz by ses nevyhla ,to dobre neni a vis co dela psychika ,to je jen rada
Penize resi dneska kazdy a ja treba osobne bych se na tohle vykaslala, mimi je dulezite a vzdy se to da zvladnout ,jste na to dva
.Jen muj nazor
Simi a kam asi do práce k někomu kdo mi popřál potrat do telefonu určitě nenastoupím krom toho mi řekl že až potratim nemám se kněmu do práce vracet to zrovna asi není nejlepší jít k někomu tak bezcitnému takže musím práci najít a s mojima střevama to nebude až tak jednoduché
Není tady
Aha ,ale to neni az takova tragedie sou tu holky kterym MS chodi daleko pozdeji
Asi bude dobre pockat a pak naklusat k dr ,pokud tam nejsou //,preji ,aby byly
.A tobe je kolik roku ?Sem cetla ,ze mlade holky ta MS trapi ,ze ta nepravidelnost je v celku normalni 
Není tady
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
.Jen muj nazor
Simi a kam asi do práce k někomu kdo mi popřál potrat do telefonu určitě nenastoupím krom toho mi řekl že až potratim nemám se kněmu do práce vracet to zrovna asi není nejlepší jít k někomu tak bezcitnému takže musím práci najít a s mojima střevama to nebude až tak jednoduché
Olii a ty to mas v jakem stadiu behas casto na zachod ?ted ti neco reknu moje kolegyna v praci to ma taky a v poho je na mensi diete ,tak jak ty zadna vlaknina ,lusteniny atd...a druha kamaradka ta ma Crona a uz je po dvou operacich ,ustrihnuti strev a dela ucitelku a taky v poho
Samo ,ze novou praci, k nemu ne
,ja jen si myslim ,ze dejme tomu budes doma a dva tri mesice nic a bude ti hur
vis co ti rekla katrtarka ,na jare
a do jara proc nejit a nebo nehledat 
Upravil(a) sima 75 (29. 9. 2009 12:47)
Není tady
sima 75 napsal(a):
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
.Jen muj nazor
Olii a ty to mas v jakem stadiu behas casto na zachod ?ted ti neco reknu moje kolegyna v praci to ma taky a v poho je na mensi diete ,tak jak ty zadna vlaknina ,lusteniny atd...a druha kamaradka ta ma Crona a uz je po dvou operacich ,ustrihnuti strev a dela ucitelku a taky v poho
Samo ,ze novou praci, k nemu ne
,ja jen si myslim ,ze dejme tomu budes doma a dva tri mesice nic a bude ti hur
vis co ti rekla katrtarka ,na jare
a do jara proc nejit a nebo nehledat
práci hledám ale 12tky bych nezvládla ráno chodím tak dva krát třikrát na záchod takže do oběda mám o zábavu postaráno mám klid tři čtyři dny a pak zase zhoršená např dneska i v noci není to tak jednoduché s těma střevama někomu trvá přelečení měsíc někomu půl roku myslím že mě docela rozhodila ta antikoncepce takže tak těžko bych někam nastoupila jako prodavačka a do do 12 si odskakovla na záchod s prominte musím jít na wc by se na mě zákazníci dívali jako na exota já chci jít do práce vždyclky když mám klid tak bych šla hned pak přijdou dny jako dnešek nebo včerejšek a mám strach někam s tím jít 
ale nebudu tady s tím otravovat Vás co máte svých starostí dost musím se tím prokousat nějak si stím poradím snad
Není tady
Olii nemysli si ,ze nevim o cem mluvis (ted to nemyslim zle ),ja to s tou kolegyni probirala a byla u toho delam s ni na smene
ma 33roku a potkalo ji to minuly rok v lete z niceho nic
delame 12ti hodinove smeny a v casinu kdyz hrajes ruletu nebo karty a lidi maji vsazene taky nemuzes odejit ,to je nemozne
.Ona se napila a letela mela to fakt strasne
,kazdopadne taky byla na kolonoskopii rika se to tak
i v nemocnici s tim lezela 14 dni a ted nedavno znova
.Vim ,ze rekla dr at ji napise tabletky a ona zkousela ruzne
v nedeli jsem s ni byla a rikala mi ,ze poprve mela vysledky nadherne ,vim ,ze te to vse trapi a je toho hodne ,ale nic neni neresitelne
porad se s doktorem ke kteremu chodis ,ze chces jit do prace
:ta druha to ma jeste v horsim stadiu a uci a taky nemuze odejit ,ze tridy napr trikarat v hodine
.Opravdu obe normalne funguji ,mimochodem obe berou antikoncepci a nemaji deti
.Takze nic neni tak horke jak to vypada ,uvidis ,ze se ti to zlepsi
Osobne si myslim ,ze prace by ti pomohla ,jak psychicky tak financne co si budem rikat ,nove lidi poznas atd....
Jeste se chci zeptat dodrzujes tu stravu ?
Není tady

Simi, me je 29, v unoru mi bude 30...snazime se tak tri roky...mam mladsiho manzu o dva roky...jsme spolu uz 10 let, miminko by se nam uz libilo
Oliii, neboj, vsechno se spravi a pak uz budes jenom stastna mamina 
naskočilo, 4.8.09 revize
Není tady
Orcha napsal(a):
Simi, me je 29, v unoru mi bude 30...snazime se tak tri roky...mam mladsiho manzu o dva roky...jsme spolu uz 10 let, miminko by se nam uz libilo
![]()
Oliii, neboj, vsechno se spravi a pak uz budes jenom stastna mamina
Ja mam taky mladsiho 
Bude vsechny se dockame ,sice to bude vydrene ,ale bude 
Není tady
Simi dietu dodržuju a do práce bych se vrátila ráda jen najít nějakou která by byla dobrá a takovou aby ,mě hned nevyhodili kvůli zdravotním problémům lechce se řekne běž do práce když práce není nebo je ale nemůžu se tam vrátit a dneska najít dobrou práci je umění krom toho mám si najít práci kde se nebudu namáhat vyhnout se stresu a mít pravidelnou stravu hmm to bude oříšek práce s lidmi je vždycky o stresu vždycky se najde někdo kdo dokáže hnout žlučí krom toho přijímaní zboži vybalovaní atd je taky o námaze no a nehledě na stres z nové práce což já kjsem stresmen když mi tohle řekl dr tak jsem se jen smála při představě kde asi takovou práci budu hledat bych musela dělat doma sama na sebe asi
Není tady
sima 75 napsal(a):
Orcha napsal(a):
![]()
Oliii, neboj, vsechno se spravi a pak uz budes jenom stastna maminaJa mam taky mladsiho
Bude vsechny se dockame ,sice to bude vydrene ,ale bude
Já mám mladšího o 3 roky a 2 měsíce na den přesně 
Není tady
oliii napsal(a):
Simi dietu dodržuju a do práce bych se vrátila ráda jen najít nějakou která by byla dobrá a takovou aby ,mě hned nevyhodili kvůli zdravotním problémům lechce se řekne běž do práce když práce není nebo je ale nemůžu se tam vrátit a dneska najít dobrou práci je umění krom toho mám si najít práci kde se nebudu namáhat vyhnout se stresu a mít pravidelnou stravu hmm to bude oříšek práce s lidmi je vždycky o stresu vždycky se najde někdo kdo dokáže hnout žlučí krom toho přijímaní zboži vybalovaní atd je taky o námaze no a nehledě na stres z nové práce což já kjsem stresmen když mi tohle řekl dr tak jsem se jen smála při představě kde asi takovou práci budu hledat bych musela dělat doma sama na sebe asi
Ty mas co za skolu ? Ty jsi prodavacka ?
Není tady
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Orcha napsal(a):
![]()
Oliii, neboj, vsechno se spravi a pak uz budes jenom stastna maminaJa mam taky mladsiho
Bude vsechny se dockame ,sice to bude vydrene ,ale budeJá mám mladšího o 3 roky a 2 měsíce na den přesně
to je particka s mladymi frajery

Není tady

je holky, to jsme se teda sesly, co? Aspon vedle tech svych mladych manzilku budeme i my stale mlade a krasne
Oliii, muzu se zepat, co jsi delala v minule praci? Shodou okolnosti delam v personalni agenture, sice ucetni, ale mohla by ses juknout treba i na nejaky brigady - jen jako privydelek k nemocenske
myslim, ze pokud mas nemocenskou na jeden druh prace, nevylucuje to, ze bys delala praci jineho zamereni 
naskočilo, 4.8.09 revize
Není tady
Olii taky me napadlo co tak se zabavit nejaky rekvalifikacnim kurzem nebo hledat praci v kvetinarstvi nebo parfumerka ne az tak aby jsi tahala zbozi ...to me jen tak napadlo ..nebo uplne neco jineho .Muj nazor je ,ze dneska je dulezite vzdelani to jo ,ale je take dulezite jak se clovek umi prodat
Nevim to jsou jen takove uvahy a jeste si myslim ,ze se da i v nove praci domluvit ,hele pritahni tu bednu ja to vylozim, davam jen priklad ...
Není tady
holky vyučená jsem obuvnice což teda jsem dělala dva roky po škole pak jsem zdrhla protože jsem měla problém ze zádama s těma jsem měla problém už od 16(prostě hypochondr) chvilku jsem dělala pokojskou a záskoky na recepci ,pak jsem 8 let dělala servírku, barmanku a 3 roky vedoucí prodejny s hadříkama a ted půl roku v cykloprodejně tot můj životopis 
Není tady