|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, tak aj to enchapu, ale me po vcerejsiim tulenicku
uplne prestalo bolet bricho na MS :-O
Není tady

Olii, to máš pravdu ale zase nás bude bolet v kříži, bolet hlava z kraválu a nebudeme mít chuť lítat s dětma po zahradě, nebudeme totiž stíhat s dechem.

Není tady
Takze reknu vam rano vstanu a podivam se do zrcadla a reknu si ses kus ,ale to tak neni
sem to cetla ,ze je to dobre na psychiku
,ale je fakt ,ze jsem narcis tak si to i myslim
a mimochodem vsechny zeny jsou krasne 
Není tady

Simi, jako narcis, jako narcista??
Já ráno vstanu, mrknu do zrcadla a řeknu si, no, ty zase vypadáš. 
Není tady
ja rano vstanu a nic nevnimam
jak jeste spim
.. jinak zitra mi zacina skola, ja se tak tesim 
Není tady
Olii ja mam takovy strach, ze ho radsi porad odkladam
... a jinak tulenicko sme meli fakt strasne malo jak sme meli ted tu krizy... cca 4-5 dni pred ovu
Není tady
to by byla opravdu velika nahoda 
Není tady
a nikde ani zadne priznaky
Není tady
no ja vam holky envim, ale zitra je teda den.... jak zacina ta skola tak je to vtipne
ani se moc nezastavim
Není tady
tak uvidime no
jeste ale pockam.... skoda nervu 
Není tady

Simi, přesně, jako narcista, zahleděná do sebe...

to já jsem pravý opak, ja se nemusím. 
Není tady

Simi, já vím, ale co mám dělat. Nemůžu si pomoct, není důvod, proč bych se měla mít ráda. 
Není tady
Olii tak dobrou
ja pujdu taky ... 
Není tady

Já to půjdu taky zabalit, do postele a číst si knížku. Koupila jsem si 3 nové. Ty brďo, já ty knížky zbožňuju..
Není tady