|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

co já, já ani nevím, jestli chci být vůbec ještě někdy těhotná
Karal, takový chlap existuje!!! A tys narazila rovnou na 3! Ale je fakt, že te´d ten jeho zájem mi dělá dobře, konečně jsem alespoň k něčemu.

Není tady

Ahoj holky
, s vámi je tu teda legrace 
Já si taky občas připadám, že mám větší apetit, jak ten můj
, ale pak mě dokáže i překvapit 

Není tady

ahoj Lilli, já teda mám v poslední době větší apetit než on pouze v jídle 

Není tady
Lili ahoj,
no apetit máme oba stejný naštěstí
jen momentálně ta spontálnost u sexu není to pravé ořechové 

Není tady
Sadi to jsi mi připoměla snídani, jdu na to 

Není tady

já si ji právě taky dotáhla
Konečně u nás leze sluníčko, hned bude větší chuť do práce.

Není tady
tady je černo a zima 

Není tady
tak já znám ze svého okolí extrém a ti spolu nespí vůbec - mají 3 měsíce po svatbě 
Upravil(a) petulacka (29. 9. 2009 8:35)

Není tady

U nás to taky není pořád takové jako teď, někdy aby se ho člověk doprošoval, někdy je výkonný jak šicí stroj. Ale jeho potřeba je každopádně vyšší jak ta moje.

Není tady

petulacka napsal(a):
tak já znám ze svého okolí extrém a ti spolu nespí vůbec - mají 3 měsíce po svatbě
třeba si chtějí uchovat panenství až do smrti 

Není tady
Saďourek napsal(a):
petulacka napsal(a):
holka nevím
tím to asi nebude...
prý se mají ale moc rádi a sex k tomu nepotřebují 

Není tady
ahoj Olii 

Není tady

No vidíš, hold mají jiné potřeby 

Není tady
no mají no
já budu asi nějaký zakuklený úchyl nebo co 

Není tady
petulacka napsal(a):
Saďourek napsal(a):
petulacka napsal(a):
holka nevím
tím to asi nebude...
prý se mají ale moc rádi a sex k tomu nepotřebují
romantika a děti ale nechtějí že nebo nevědí že je k tomu sex potřeba 

Není tady
Olii děti už neřeší jsou to manželé kolem 45 let, ale vypadají mladě
a jsou oba fajn, tak doufám, že jim to bude klapat i bez toho sexu 

Není tady
Oliii ještě držíš dietu.. jak jsi na tom?

Není tady
peti držím snažím se vyhybat všemu co mi nedělá dobře ale stejně to někdy neodhadnu protože co mi nevadilo před 14 dny mě ted rozhodí
nějak nemůžu přít na to co jíst
a ted mě asi rozhodila zase antikoncepce je to běh na dlouhou trať
Není tady
držím palce ať se to všechno urovná
já vím jaká jsou střeva potvora - trpí na to manžel (nemůže jíst v restauracích, tak si obědy nosí z domova a ohřívá si je v práci v mikrovlnce)

Není tady
Oliii, porad drzim palce, at se to zlepsuje a mas pokoj..
Me vcera pobavil nas malej, ktere se pozvracel v aute a za pul hodiny se uz se cpal opekanyma burtama..:-)) taky bych chtela mit takove traveni..co jsem starsi, citim kazdou dietni chybu..

Není tady
jo holky taky vzpomínám jaké to bylo když jsem nemusela mít strach něco zbodnout no ale snad se to zlepší jen vždycky si říkám že začnu hledat práci a pak příjde den jako tenhle nebo včerejší a vím že by to asi v práci neklaplo tak nevím co si mám najít za práci aby mi tolerovali sem tam výpadek a taky pokud nastoupím do hůře placené práce tak si pohorším neschopenku a já ted s mejma střevama musím myslet i na variantu častých neschopenek nejraději bych otěhotněla a tohle neřešila ale pokud budu antiko brát dva měsíce nejdřív otěhotnění hrozí v prosinci a to pochybuju že mě dr nechá tak dlouho doma a tak mám pořád hlavu v pejru co dál jak to udělat 
Není tady
Olii nechci ti do toho kecat ,ale ja taky se rozhodla brat antiko na doporuceni dr a myslim si ,ze se telo da do kupy po te revizi a odpocine ,stejne tri mesice se nemuze
Vim ,ze bys chtela hned ,ale je lepsi pockat
ty dva mesice utecou a prece pul roku nehraje roli ;)Neni ted bude za pul roku ,ten stres a to premysleni ti urcite nepomuze
hod se do klidu a rekni si ,ze za par mesicu stejne budes
a i ty streva se treba uklidni
a zasla bych i k jinemu dr co on na to ???
Není tady