29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mezi náma, já se té finanční stránky taky bojím. Doufám jen, že se vlezeme do 30 000 Kč.
Není tady
leontyna napsal(a):
Olii, já vím, docela se k tomu upínám. Nebo neupínám ale už prostě nevěřím v přirozené otěhotnění.
Možná, kdyby mi bylo 28,29,30 ještě bych čekala a bojovala za tu přírodu. Takhle už ale ne.
Ja mam 34 ,taky uz je to krizovka
Není tady
Aha jo ták Simi. No my se snažíme už skoro dva roky, nevím ani kdy mám ovulaci, protože mam MS totálně nepravidelnou.
Není tady
oliii napsal(a):
Simi tak to si v pohodě to půjde určo zase přirozeně
![]()
mě je 32 taky už mám strach z věku
Vek neres ,koukam na Jandovou v super star a ma 35 a je sama a bezdetna tusimli spravne
Není tady
leontyna napsal(a):
Mezi náma, já se té finanční stránky taky bojím. Doufám jen, že se vlezeme do 30 000 Kč.
to určitě já dokupovala velkou dávku léků a vyšlo to na těch 30tis a pokud máš v poho FSH tak si nemyslím že by jsi dávala takovou palku
Není tady
sima 75 napsal(a):
oliii napsal(a):
![]()
mě je 32 taky už mám strach z věkuVek neres ,koukam na Jandovou v super star a ma 35 a je sama a bezdetna tusimli spravne
třeba děti nechce ale vypadá fakt dobře vypadat tak já
Není tady
Olii, snad to nějak zvládneme. Uvidím. Nikdy jsem si nemyslela, že budu mít takový problém. Co naděláme, že.
Není tady
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
oliii napsal(a):
![]()
mě je 32 taky už mám strach z věkuVek neres ,koukam na Jandovou v super star a ma 35 a je sama a bezdetna tusimli spravne
třeba děti nechce ale vypadá fakt dobře vypadat tak já
Dam ti na zadek ,ja videla svatebni fotky a si kocka ,tak davej pozor at nedostanes na neho
Není tady
Kdo je to Jandová v Superstar?? Prosím, přesnější informace pro cizince...
Není tady
sima 75 napsal(a):
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Vek neres ,koukam na Jandovou v super star a ma 35 a je sama a bezdetna tusimli spravnetřeba děti nechce ale vypadá fakt dobře vypadat tak já
Dam ti na zadek ,ja videla svatebni fotky a si kocka ,tak davej pozor at nedostanes na neho
![]()
no mohlo by to být i lepší už jde na mě vidět stáří no ale nikdo bohužel nemládneme že
škoda
Není tady
Tak ta byla kočka vždycky. Ona ale přece chodila se Sašou, nebo jak se ten zpěvák jmenoval??
Není tady
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
oliii napsal(a):
třeba děti nechce ale vypadá fakt dobře vypadat tak jáDam ti na zadek ,ja videla svatebni fotky a si kocka ,tak davej pozor at nedostanes na neho
![]()
no mohlo by to být i lepší už jde na mě vidět stáří
no ale nikdo bohužel nemládneme že
škoda
A pryc s tim pesimismem ,ja te fakt zbiju
Není tady
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
leontyna napsal(a):
v prosinci mám 35 let...
Jsme to ,ale particka
vyzralych
čím starší tím lepší jako víno
![]()
![]()
![]()
Ja to rikam porad
Není tady
Olii, proboha, já jsem nakynula neuvěřitelným způsobem, celulitidu mám jak sviňa, dokonce už aji strije, páč jsem se tak vyžrala. Kolena mně bolí a jsem furt unavená. Tož mi o stárnutí něco říkej.
Není tady
Hele, Simi, ty jsi určitě kočka jako blázen. Já ještě než otěhotním, musím něco zhubnout, aspoň pár kilo.
Není tady