29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdarek, babizny :-)) Tak kde jsou ty tehubacily?
To bylo ale krasne, co? Jsem se povalovala na zahrade na travniku a za plotem drel soused jak magor :-)) Kdo umi, umi :-)))
Jinak u me mrcha dnes skoncila, takze ji posilam dal, pokud ji nekdo chcete :-)
Není tady
Karal napsal(a):
Nazdarek, babizny :-)) Tak kde jsou ty tehubacily?
To bylo ale krasne, co? Jsem se povalovala na zahrade na travniku a za plotem drel soused jak magor :-)) Kdo umi, umi :-)))
Jinak u me mrcha dnes skoncila, takze ji posilam dal, pokud ji nekdo chcete :-)
Kaji ja si taky prosim za ctyri dny
Není tady
baf..koukám, že nový chlíveček.
Už by bylo načase, aby zanikl. Všechny jsme otěhotněly a byly šťastné.
Není tady
sima 75 napsal(a):
Loi ahoj
Olii ja ho vidim cervene ,jestli myslis obyvak ,sem si dovolila kuknout
ano obyvák je červený ale nahoře mám filalový pokojík ještě není nafocený napravím zítra bo tam musím vysát jsem oblepovala krabice fialovou látkou a jsou tam všude nitě po párání a střihání
Není tady
no já kdsybych si ji vzala ted myslím mršku tak by mi místo agoutinu píchnul zase agofollin takže hned jak píchne agolutin tak může mrcha přijít a pak prosím každých 28 dní
Není tady
jo holky, kéž by. Já tomu ale nevěřím.
Až dorazíme domů, jdu do CAR a do IVF...nebudu už na nic čekat.
Není tady
Karal napsal(a):
Oliii, bodejt by byly tehule, kdyz vsechny pauzirujeme :-))
Hele, tak chcete tu mrchu nebo ne, sakra prace, jak za par dni? :-))
Ale jo porad ,posilej chceme
Není tady
Viděly jste Zuzanky Sofinku?? Definka tam šoupla fotečku, myslím na vlákno o Sofince.
Je nádherná...
Není tady
oliii napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Loi ahoj
Olii ja ho vidim cervene ,jestli myslis obyvak ,sem si dovolila kuknoutano obyvák je červený ale nahoře mám filalový pokojík ještě není nafocený napravím zítra bo tam musím vysát jsem oblepovala krabice fialovou látkou a jsou tam všude nitě po párání a střihání
Aha
Není tady
Olii, já vím, docela se k tomu upínám. Nebo neupínám ale už prostě nevěřím v přirozené otěhotnění.
Možná, kdyby mi bylo 28,29,30 ještě bych čekala a bojovala za tu přírodu. Takhle už ale ne.
Není tady