19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Mám dotaz: máte někdo suičku prádla a jakou pokud ano (typ), jak jste spokojeni?
Chci si koupit suičku a rozhoduji sepro suičku kondenzační určitě jen stále nevím zda AEG, Elektrolux nebo LG?
Určitě tř. B (C-ne) z důvodu spotřeby. Cena cca okolo 13 tis.
Děkuji a pitě svoje zkuenosti.
Není tady
Mám u asi est let kondenzační suičku Bosch WTL 6401. Zřejmě u je nahrazená nějakým jiným typem, dívala jsem se na netu a u se neprodává. Jsem maximálně spokojená.
Není tady
Ahoj,
mám AEG Lavatherm 59840,
jsem spokojená, protoe u vůbec neehlím. To byl důvod pro koupi. Nebyla jsem schopná zvládnout neustále hromady prádla na ehlení. Suičky bohuel trochu sráí bavlněné oblečení.
Není tady
No kvůli tomu ehlení ji právě chci také a pak i behem zimy, e nemusím mít po baráku 3 suáky prádla atd. děkuji za info.
Jetě prosím je tam u toho lavaterm AEG displej v AJ nebo NJ, slyela jsem e jen v nemčině.
Není tady
:-) já tam mám displej pro méně chápavé :-) tj. obrázkový, jsou tam jen symboly, nebo slova jako auto, max, min. atak.
Není tady
ahoj,tak dneska jsem se taky rozhodla pořídit si suičku...tale hledám a bádám která by mohla být dobrá
máme pračku Ariston v malé místnosti,take bych chtěla suičku na pračku a suičku kondenzační a asi by bylo dobrý kdyby to taky byla Aristonka
líbí se mi tato nebo
co myslíte? já fakt netuím co by taková suička měla mít
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
ahoj,tak dneska jsem se taky rozhodla pořídit si suičku...tale hledám a bádám která by mohla být dobrá
máme pračku Ariston v malé místnosti,take bych chtěla suičku na pračku a suičku kondenzační a asi by bylo dobrý kdyby to taky byla Aristonka
líbí se mi tato co myslíte? já fakt netuím co by taková suička měla mít
ahojky, tak my jsme si koupili suičku teď na zimňátkách 08/09 jsem dyndala zkuenosti, protoe neznám nikoho, kdo ji vlastní a chtěla jsem taky trochu poradit ... jinak značku máme AEG Electrolux, protoe pračku máme AEG (myčku taky) - a jsme s ní spokojeni
... určitě kondenzační a jinak myslím e pak u to bude otázka mnoství programů atd. ... tak dobře vyberte
Není tady