29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KALIK napsal(a):
Já o Pan nepochyboval. Ty snad ano?
A tohle je co za pitominu?
Není tady
No dovol Hir
Není tady
Pandorraa napsal(a):
KALIK napsal(a):
A zase tak na výši nejsem, abych přiměl tělo do sebe nemoc nepustit
To tu není nikdo
Tohle myslite jak? Jako ze nikdo se nedokaze nemocim vyhnout?
Není tady
KALIK napsal(a):
No dovol Hir
Kalhoty si povol
Není tady
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
KALIK napsal(a):
A zase tak na výši nejsem, abych přiměl tělo do sebe nemoc nepustit
To tu není nikdo
Tohle myslite jak?
Jako ze nikdo se nedokaze nemocim vyhnout?
Proč by se jí vyhýbal, hir? Pro někoho je to dar, jediný způsob, jak něco pochopit a uvidět...
Já to ale spíš myslela tak, že nikdo z nás tu - z nás smrtelných lidí na této planetě - není tak "na výši, aby přiměl tělo do sebe nemoc nepustit". Nejsme ještě tak TRVALE bdělí - realizovaní jak tuším říká Bohunka . Rozdíl mezi námi je jen v tom, kdy si všimnem, že se něco děje a začněme jednat - rozkrývat příčiny a léčit sami sebe. Někomu to trvá několik minut, jinému pár dní, další se v tom plácá měsíce, roky..
Nu a někdo sice ví a chápe, ale karmu stejně neodvrátil, protože mu to došlo "pozdě" a stejně ještě třebas nechápe všechno, takže "schytává" to, na co si zadělal před mnoha mnoha lety.....
Možností a kombinací je x....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
To tu není nikdoTohle myslite jak?
Jako ze nikdo se nedokaze nemocim vyhnout?
Proč by se jí vyhýbal, hir? Pro někoho je to dar, jediný způsob, jak něco pochopit a uvidět...
Já to ale spíš myslela tak, že nikdo z nás tu - z nás smrtelných lidí na této planetě - není tak "na výši, aby přiměl tělo do sebe nemoc nepustit". Nejsme ještě tak TRVALE bdělí - realizovaní jak tuším říká Bohunka. Rozdíl mezi námi je jen v tom, kdy si všimnem, že se něco děje a začněme jednat - rozkrývat příčiny a léčit sami sebe. Někomu to trvá několik minut, jinému pár dní, další se v tom plácá měsíce, roky..
Nu a někdo sice ví a chápe, ale karmu stejně neodvrátil, protože mu to došlo "pozdě" a stejně ještě třebas nechápe všechno, takže "schytává" to, na co si zadělal před mnoha mnoha lety.....
Možností a kombinací je x....
Zase ty slova co zpusobuji zapletky.
Tim slovem vyhybal jsem osobne mela na mysli totez co Kalik tim -nepustit do sebe nemoc. Jen jsem to vyslovila jinak a bum prask! hned je z toho zapletka.
Ano i ja osobne povazuju nemoc za dar. Ma vlastni zkusenost s leukemii me dovedla k poznani.
Uz nekolik let jsem do sebe zadnou nemoc nepustila. Nevim uz dlouho co znamena byt nemocna. Zda to dokazu do sve smrti ,to se jeste uvidi.
Snazim se chapat jak ktera slova a cele texty jsou nekym mysleny,jaky nesou obsah,nebot to vnimam po svem. (samozrejme) A tak se ptam.
A kdo je Bohunka?
Není tady
BohunkaTruhlářová je autorkou několika Učebnic štěstí pro jednadvacáté století, o kterých už tu taky byla řeč.
(zkomolila jsem Bohunce příjmení, teď je to správně)
Upravil(a) Pandorraa (5. 11. 2010 13:04)
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
za a) vůbec netuším, žes něco takového psala,
za b) vůbec jsem nereagovala na tebe (ačkoliv je to neuvěřitelné..)
za c) nejde vůbec o to, jak tomu říkám já nebo ty. MNĚ šlo o oficiální prezentaci o důvod napadání tohoto přípravku při jeho potírání v médiích. Protože v tom je autor napadán a za to lynčován. A sám to tam jasně píše - není to lék!.
za d) a vlastně vůbec netuším za co, koho, kde, jak a s kým ( a proč!?) proč bojuješ...
za e) je mi úplně jedno jaký symbol tomuto přípravku přisoudíš či přidělíš.A proc tak zhurta mila Wiki?
Jedna se nedorozumeni.To se stava,to vis ,zejo?
To bude tim ze ja neverila ze to vsechno nectes.
ne, promiň,... já se lekla, že jsem se omylem zapletla do nějaké přetahované, nebo že jsem do ní byla netuše nominována, a vyhýbám se jim jak čert kříži...takže proto jsem to tam sázela ehm..tak jednoznačně. Omlouvámse. Děkuju.
Není tady
Věřím tomu, že člověk silou ducha zvládne všechno. Nejen nemoc. Ve skutečnosti , sama k sobě, jsem ale už trochu skeptická a můj statečný duch v této kauze umdlévá.. Vždycky při migrénách s touto vírou, různě modifikovanou a aplikovanou- žiju několik dní. Přiznávám ovšem, že jsem si doposud nepomohla.
Nicméně stále věřím, že to jde. Já se to musím ještě učit.
Není tady
Wiki,
a jak teda s touhle virou pristupujes k migrene? Jak to aplikujes?
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki,
a jak teda s touhle virou pristupujes k migrene? Jak to aplikujes?
No evidentně blbě..popis může znít až komicky, ale kdo to zažil, ten pochopí.
Jednak jsem zkoušela reiki - hodiny, pak metodu vnímání bolesti, otázky - proč přichází , co mi přináší, rozmlouvánío významu bolesti - s ní. (plně si uvědomuju jak to debilně to zní, alev tu chvíli jsem ochotna udělat všechno). Meditaci, a směr - kam jít co udělat. Další- hoop.., odpuštění atd. Taky rozhodnutí formou " "jsem zdravá" "spokojená", "je mi příjemně" atd
Prevenci nedělám, vyjma alkoholu, který vůbec nepiju. Nevím ani jak bych. Nevypozorovala jsem možnou příčinu. Žiju trvale s medikamenty. Jedině ty mi někdy rozjezd zmírní a zarazí.
Není tady
Dobrý příklad původu nemoci v psychice http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … ejedl.html
Není tady
Wiki napsal(a):
hirondel napsal(a):
Wiki,
a jak teda s touhle virou pristupujes k migrene? Jak to aplikujes?No evidentně blbě..popis může znít až komicky, ale kdo to zažil, ten pochopí.
Jednak jsem zkoušela reiki - hodiny, pak metodu vnímání bolesti, otázky - proč přichází , co mi přináší, rozmlouvánío významu bolesti - s ní. (plně si uvědomuju jak to debilně to zní, alev tu chvíli jsem ochotna udělat všechno). Meditaci, a směr - kam jít co udělat. Další- hoop.., odpuštění atd. Taky rozhodnutí formou " "jsem zdravá" "spokojená", "je mi příjemně" atd
Prevenci nedělám, vyjma alkoholu, který vůbec nepiju. Nevím ani jak bych. Nevypozorovala jsem možnou příčinu. Žiju trvale s medikamenty. Jedině ty mi někdy rozjezd zmírní a zarazí.
Wiki,
Vypozorovat proc ta bolest prichazi je hodne dulezity jak asi sama chapes (vim ze pises,ze jsi nevypozorovala)
Moznych pricin je cela rada.
Od nedostatku tekutin,reakce na nejakou potravinu (cokoli),kafe a nebo souhra toho vseho pres priciny hlubsi a lepe skryte. Stres,prepeti,vycitky,agrese,prilisna koncentrace,nedostatek pohybu ,vzduchu,rozpor v citeni a mysleni,lpeni na necem atd atd atd. -nekonecna rada.
Nakonec ale podle mne clovek ktery chytne migrenu,ten vyhledava klid,uvolneni a proste vypnout napeti.
Jeden muj pritel ma migrenu napriklad z prilisneho napeti.
Jemu pomaha jit do tmy,polozit se (pokud je to mozny) nebo si sednout a sledovat svuj dech a dychat pravidelne a klidne.A naprosto naprosto se uvolnit nebyt v tenzi. Nepotrebuje zadny lek,prejde ho to.
Muzes taky zkusit ten pretlak,tu bolest z mista bolesti poslat (predstavivosti,mentalne) do slunecni pletene (pupek) a nebo smerem dolu pres chodidla pustit do zeme.Muzes k tomu pouzit na pomoc ruce ktere tu bolest povedou dolu (tohle ale uz vyzaduje prave tu schopnost napojit se na sily ducha).
Ale, presto je potreba pozorovat okolnosti toho zachvatu. Prijit tomu na kloub. Aby se to nemuselo uz vracet.
Není tady
Máš pravdu, příčina ..
Může jich být spousty. Dlouho po ní pátrám. Zajímavé je, že ji znám tak 18let, ale na tak 8let byla v nějaké remisi - či co.
Taky potřebuju tmu, chlad, naprosté ticho, zavřené oči a něčím strašně moc stáhnout hlavu. Nepříjemno z toho stažení hlavy trošku potlačí tu bolest samotnou. Jestli se odkrví ta povrchová část - nevím.
Četla jsem teď na metodě RUŠ, že i ta pomáhá při migrénách.
Je to oříšek. Když jsem v pořádku, tak si připravuju možnosti nových či jiných metod, řekla bych, že jsem tak namotivovaná, že se až těším, jak se s ní příště vypořádám (ale to trochu přeháním - nepřivolávám si ji - chraň buh)
Stejně je to krása - JENOM migréna, u které vím, že za 3-4dny zmizí..když to tak vezmu.. ne?
Děkuju za tvůj čas a snahu..Hir.
Není tady
Právě jsem si přinesla z pošty knihu Vyléčení pro miliony od autora jménem Serge Kahili King.
Je to o samoléčení pomocí metody dynamind.
Jedno poklepávací kolečko trvá necelou minutu, píše 30 sec.
Cituji: Základní forma techniky dyamind:
Řekněte si:" Mám problém , ale to se může změnit. Chci, aby ten problém zmizel."
Poklepejte si sedmkrát na hrudˇ, oba hřbety rukou a na zátylek.
Poté dýchejte od temene hlavy až k prstům u nohou.
Konec citace.
V místě "mám problém" si dosaďte, co vás trápí. Je to základ, takže je tam asi i něco navíc, ale to už se musí do kurzu
Už jsem o tom slyšela, tak teď budu luštit, jak to funguje jiným, a další okoličnosti a souvislosti , co jsou v knize.
Píše i o migréně.
Bohužel , tu knihu si objednala a ke mně nechala poslat dcera a mě teď mrzí, že jsem si ji neobjednala i pro sebe, abych mohla podle potřeby nakukovat.
No nic, neumíráme, třeba ke mně doputuje z jiné strany.
Není tady
Pokud si to dobře pamatuju, tak na migréně se především podílejí těžké kovy s glutenem. Tyto toxiny jsou v daném místě nahromaděné, a když dojde ke stažení daného místa (stresem, počasím nebo něčím jiným), dál to znáš...
K tomu co tady padlo několikrát - psychika. Psychické toxiny jsou jen jedna složka. Ano, na každé nemoci se podílejí, jenže na každé nemoci (kromě několika čistě psychických) se podílejí také jiné toxiny (vždy se jedná o kombinaci řady toxinů včetně teda psychických toxinů). Jen si něco uvědomit nebo začít dělat jógu, to člověku nepomůže třeba od chronických problémů. No dobře, snažit se nemít tkáně ve stresu, to je hezké, ale třeba když přijde prudká změna počasí a je pod mrakem, tvý tkáně se stáhnou a au-revoir pohodičko, tak si rychle pomůžeš napuštěním teplé vany a skok do vody. Ale pokud se chceš zbavit příčiny, tak to nestačí. Tyjo, jestli máš jen migrénu, tak to ti závidím, holčino, mám se hůř, třebaže o 80% lépe než dřív.
Upravil(a) giorgino (10. 11. 2010 19:09)
Není tady
A co Ti je giorgino ? (ze jsem tak smela)
Není tady
Wiki napsal(a):
..... ale na tak 8let byla v nějaké remisi - či co.
No a kdo vi proc?
Jinak nemas zac Wiki,kdyz by jsi chtela muzem se spolecne k necemu dopatrat.
Pokud ne,tak ne.
Není tady
hirondel napsal(a):
A co Ti je giorgino ? (ze jsem tak smela)
hirondel, holčina co se ráda ptá. víš, že tím si člověka docela získáš, když se zajímáš a tak?
Ptáš se, co mi je. Napíši Ti tři odpovědi, jedna z nich je správná, ale ty na to přijdeš.
A) Jednou jsem letěl s mou první přítelkyní letadlem a kapitán začal hlásit: "Poletíme ve výšce tolik a tolik metrů," ale pak domluvil a zapomněl vypnout mikrofón. Otočí se ke druhýmu pilotovi a říká: "Ták a teď bych ho potřeboval vykouřit a pak bych si dal kafe." Letuška se vyřítí ze zadní části letadla, aby jim řekla, že mikrofón je zapnutý a jeden chlap na ni zavolá - nezapomeňte kafe! No a já s přítelkyní jsme na to taky dostali chuť, tak jsme se odebrali na záchod... Chvíli na to letadlo prudce zahnulo do strany a já se bouchnul do hlavy, od té doby jsem trochu na hlavu.
B) Od mala jsem měl rád sladké, a když mi bylo necelých dvacet, začal jsem po cukru trpět stavem hypo-hyperglykémie (to mívají lidé s cukrovkou). Jenže příčinu jsem zjistil až později a po tu dobu jsem se cpal a cpal a pak to všechno vyzvracel, protože když jsem začal jíst, měl jsem pak furt hlad. K tomu jsem dostal boreliózu, jenže vzhledem k bordelu v těle ze zvracení to nadělo řadu chronických nemocí, ale na to, o jakou infekci se jednalo, se přišlo pozdě, protože akutní stav přešel do chronického. A tak to má nějaké následky.
C) Přišel jsem na Babinet a ani netrvalo dlouho a zasáhl mě Amorův šíp. Dotyčnou neznám, nevím, kolik jí je, jak vypadá, co je vlastně zač, ale rád ji čtu a tak. V tu chvíli jsem si říkal - to se mi tak nehodí! V případě bodu C se tedy jedná o krásnou nemoc, a to lásku.
Tak co myslíš, hirondel, A, B nebo C?
Upravil(a) giorgino (16. 11. 2010 15:00)
Není tady
To je krasna hra to se me libi
B.
C. je podle mne ake neco ceho jsem si vsimla.
A . je pekny humorny pribeh, .......ale na hlavicku padlej nebudes.
Není tady
hirondel napsal(a):
![]()
To je krasna hra to se me libi
B.
C. je podle mne ake neco ceho jsem si vsimla.
A . je pekny humorny pribeh,.......ale na hlavicku padlej nebudes.
no tak vidíš, jak jsi šikovná. k A) letadlem jsem letěl jen jednou, a to s rodičem a těm Turkům bych asi nerozumněl. to bylo z jednoho filmu, jen jsem k tomu připojil sám sebe... B) to je C) nevím, čeho sis všimla, já o ničem nevím (nepleť si energii či vibraci s láskou), ale musel jsem připojit i něco ne čistě fyzického či psychického, ale aby to mělo babinetí parametry. takže do tebe nejsem zamilovanej.
Není tady
giorgino napsal(a):
C) nevím, čeho sis všimla, já o ničem nevím (nepleť si energii či vibraci s láskou), ale musel jsem připojit i něco ne čistě fyzického či psychického, ale aby to mělo babinetí parametry. takže do tebe nejsem zamilovanej.
Ahoj giorgi, tohle je nedorozumeni
Nemela jsem na mysli sebe, ale motylka.
Nemela jsem na mysli zamilovanost, ale lasku.
Pro mne je laska energie-vibrace,je to prvotni energie.
Není tady
Hele ho, chlapa namyšlenýho...ty na něj jen zareaguješ a už si myslí, že jsi do něj zamilovaná
Není tady
Rekla jsem giorginovi ze ho miluju. To vsak neni zamilovanost.
Není tady
giorgino napsal(a):
K tomu co tady padlo několikrát - psychika. Psychické toxiny jsou jen jedna složka. Ano, na každé nemoci se podílejí, jenže na každé nemoci (kromě několika čistě psychických) se podílejí také jiné toxiny (vždy se jedná o kombinaci řady toxinů včetně teda psychických toxinů). Jen si něco uvědomit nebo začít dělat jógu, to člověku nepomůže třeba od chronických problémů. No dobře, snažit se nemít tkáně ve stresu, to je hezké, ale třeba když přijde prudká změna počasí a je pod mrakem, tvý tkáně se stáhnou a au-revoir pohodičko, tak si rychle pomůžeš napuštěním teplé vany a skok do vody. Ale pokud se chceš zbavit příčiny, tak to nestačí. Tyjo, jestli máš jen migrénu, tak to ti závidím, holčino, mám se hůř, třebaže o 80% lépe než dřív.
Giorgino,
jednou pred mnoha lety jsem dostala infekcni onemocneni kter lekar spatne definoval,lecil me na neco jineho.
To zpusobilo letite chronicke problemy.
Jednoho dne vsak nahle zmizely.
Podle mne to byla sila Ducha co zmenila celou tu vec. K te se clovek muze dostat bud spontanne a nebo samozrejme cestou jogy.
Joga ve smyslu Jednota a harmonie.
Clovek spojujici se s Jednotou se dostava do harmonie=zdravi.
Tudy podle mne vede cesta.
Není tady