Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 2. 11. 2010 16:06

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Samoléčba a samovyléčení

BB napsal(a):

hirondel napsal(a):

BB napsal(a):

Pokud tak přistupuješ   i k dezinfekci ( kysličník, ajatin, septonex .... ) kterou si ošetříš ránu abys do ní nedostala infekci, pak ano . .....

Zkus me to ric BB jeste jinak,pokud si to prejes. smile

A proč bych měla? Vždyť s tebou souhlasím ... nebo jsi si nevšimla ?

No prave jsi to rekla jinak,tak diky. smile

Nevsimla jsem si. Proc tam mas to slovo pokud BB ?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#177 2. 11. 2010 16:26

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já MMS užívám také a nejen já. U psa jsme tím vyléčili záněty kůže, které přetrvávaly více jak 7měsíců. Otevřené hnisající rány (lokty, kolena, hřbet, brada,), a už jsme ani moc nedoufali... Léčba (zbytečná)na veterinách, ATB, a vše okolo stála asi 25tisíc. Každým epi záchvatem si rány vždy rozbil,  rozdrásal, poškodil a zanesl - nekonečná patálie. Sotva chodil, jen se vlekl a opatrně našlapoval.  Nevěřila jsem, když po 3 dnech léčby rány začly zasychat . Dnes už mu ta místa dokonce zarůstají chlupy.

Koloidní stříbro dokáže také zázraky.

MMS hlavně! není lék! A taky, stejně jak u všeho, je důležité dávkování a užívání.

ani se těm farmakolologickým gigantům nedivím, že panikaří. ........ kdo by neslyšel na popálené vnitřnosti a zrádné šamany a tahání peněz z kapes lidí. No přece každý rozumný člověk. ne?

Upravil(a) Wiki (2. 11. 2010 16:31)

Není tady

#178 2. 11. 2010 18:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

MMS hlavně! není lék!

A jak tomu MMS Ty osobne nadavas. ? big_smile

Upravil(a) hirondel (2. 11. 2010 18:35)

Není tady

#179 2. 11. 2010 19:37

Marlú
♥♥-----
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...

A všimli jste si, že když na Nově to MMS přetřásali, tak sice nelhali, ale zároveň taky neřekli všechny informace? Třeba například, že aby se člověk opravdu vnitřně nepopálil, tak se ta směs musí zalít min 2 dc vody....atd. big_smile Taky tam nebyl ani náznak něčeho pozitivního, názoru NĚKOHO, KDO TO VYZKOUŠEL...no skoro jsem nevěřila svým vlatstním očím!
A moje zkušenost? MMSko bumbám asi rok a půl a nedám na něj dopustit. Už jsem si myslela, že mi nic nepomůž a lup ho, objevilo se MMS. Jo a popálený střeva fakt nemám, to bych si všimla dumbom
Lék to prý není, je to dezinfekce. A proč ne? Je na tom něco špatnýho? lyssna

Upravil(a) Marlú (2. 11. 2010 19:37)

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/26594.png

Není tady

#180 3. 11. 2010 7:37

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Dyk jo, tam nešlo o to udělat MMS pozitivní reklamu, ale právě nevědoucí lidi odstrašit od jakéhokoliv experimentování s "neléky". Možná to rozšíření to trochu zbrzdí, ale ne na dlouho. Lidé si postupně řeknou, že na tom může něco být a dříve nebo později se to mezi lidi dostane víc. Ano, de facto neřekli žádnou nepravdu, ale krásně manipulovali s fakty. MMS může popálit v trávicí ústrojí aplikuje-li se do tobolek a nezapije se vodou, ale v převážné většině se aplikuje již po velkém zředění vodou a v malém množství. Toto upozornění je podobné, jako kdybychom řekli, že používáním nože se vystavujeme riziku smrti pořezáním, což je pravda, ale jaksi málokdo by se takto pořezal big_smile

Impulz pro medializaci dalo tohle: http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?d … ;nid=11343
a dle hesla, že jsou nejlépe sledované "krváky" se toho chytla média a vytvořila

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#181 4. 11. 2010 13:15

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Wiki napsal(a):

MMS hlavně! není lék!

Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodušeně (léčím), ale aby nedošlo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůže organismu, aby se ubránil sám.
No.. vyrozuměla jsem, že se naváže na patogeny, které odstraní a organismus získá volné ruce k aktivaci a vůbec tvorbě a nebo zvýšení produkce vlastní imunity.

No, když někde se musí do návodu k užívání mikrovlnky psát, že se tam nemaj dávat živá zvířata, tak je vážně možné, že nějaké ředění je neřešitelný oříšek..
Ona bude nebezpečná i kobliha, když si nacpu do plic ne? big_smile
No a o nožích - nemluvě!!

Není tady

#182 4. 11. 2010 13:40

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

hirondel napsal(a):

Wiki napsal(a):

MMS hlavně! není lék!

Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodušeně  (léčím), ale aby nedošlo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůže organismu, aby se ubránil sám.

Tak vidis. Slovickaris.  smile 

Slovo lek jsem zde vyslovila prvni ja. Zda se ze prave na to jsi zareagovala. wink

Ja nazyvam jakykoli napomocny prostredek k sebelecebnemu procesu -lek. smile

To zda je to limonada nebo dezinfekce,nebo pilulka,nebo ozarovani,vsechno je to - prostredek,lecivy prostredek,lek.
Nazyvam vse lekem v tom slova smyslu o kterem jsem mluvila s Kalikem. smile

Wiki ,zadny MMS pripravek -prostredek -lek vubec neznam. Nic takoveho ani nic jineho nepotrebuju.  smile

Prisla jsem vsak rict to, co jsem rekla. smile

Není tady

#183 4. 11. 2010 13:54

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hir, lékem můžeš nazvat de facto jakoukoliv potravinu, protože každá potravina má vliv i na imunitní systém smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#184 4. 11. 2010 14:16

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Presne tak boy smile  ale upresnim jeste ze ne kazda potravina (buuuuucek. nebo ano? ) Ja nemyslim si to. smile

A kdyz zajdeme jeste dal a dal i pust je lekem pro Ty kdo zatezuji svuj energeticky system nezdravou stravou.
No a v neposledni rade lek-voda.   smile

Upravil(a) hirondel (4. 11. 2010 14:17)

Není tady

#185 4. 11. 2010 14:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Aj slnko je liek - ale v neúmernom množstve môže pomôcť vyvolaniu rakoviny. Tuposť je proste nebezpečná a nekonečná... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#186 4. 11. 2010 14:21

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Aj slnko je liek - ale v neúmernom množstve môže pomôcť vyvolaniu rakoviny.

Jo jo ,vzdy a stale vseho moc -skodi. smile

Není tady

#187 4. 11. 2010 14:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

A co tedy odlišuje lék od neléku? Co když jednomu lék pomůže a druhému uškodí, je to ještě lék?

Není tady

#188 4. 11. 2010 14:58

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

A co tedy odlišuje lék od neléku? Co když jednomu lék pomůže a druhému uškodí, je to ještě lék?

Co je to za otazku Kaliku?

Tady preci nejde o ten pripravek ci prostredek tady jde o nasi vlkastni schopnost a potencial uzdraveni.  smile
To uz jsem psala. Pochopil jsi to?

Není tady

#189 4. 11. 2010 15:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Šmajrájosef Kali, to snad nemyslíš vážně roll
Když třebas vypiješ silný odvar z dobromyslu, tak ti bude tak blbě, že se z toho vopupínkuješ. Když ho užiješ střídmě jako koření, tak ti pomůže od některých zdravotních problémů - osobně vyzkoušeno wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#190 4. 11. 2010 15:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

hir, pokud mi nějaký chloritan sodný urychlí léčení z nachlazení, je to pro mě lék a o jeho pozitivnu není třeba pochybovat. Co se týče placeba, tak léky se údajně testují právě s placebem, takže lze obecně říci, že léky nějakým způsobem léčí. Pokud mi MMS zlikviduje virózu na 3 dny a bez něho za 7, tak je pro mě lékem smile

Není tady

#191 4. 11. 2010 15:24

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Pan, snad si se nedala na modlení? No, mně opravdu zajímá, jestli existují nějaké léky. Hir tvrdí, že de facto lsou léky jen placeba, pochopil jsem-li to správně smile

Není tady

#192 4. 11. 2010 15:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Liek je to, čo pomáha pri neduhoch a chorobách - a pozitívny vplyv PRI ROZUMNOM UŽíVANÍ prevažuje nad negaívnym či výslovne škodlivým.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#193 4. 11. 2010 15:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

hir, pokud mi nějaký chloritan sodný urychlí léčení z nachlazení, je to pro mě lék a o jeho pozitivnu není třeba pochybovat. Co se týče placeba, tak léky se údajně testují právě s placebem, takže lze obecně říci, že léky nějakým způsobem léčí. Pokud mi MMS zlikviduje virózu na 3 dny a bez něho za 7, tak je pro mě lékem smile

Pre mňa môže byť liekom aj placebo - aj viera lieči, žeáno...

Upravil(a) Selima (4. 11. 2010 15:28)

Brita

Není tady

#194 4. 11. 2010 15:36

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Wiki napsal(a):

hirondel napsal(a):

Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodušeně  (léčím), ale aby nedošlo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůže organismu, aby se ubránil sám.

Tak vidis. Slovickaris.  smile 

Slovo lek jsem zde vyslovila prvni ja. Zda se ze prave na to jsi zareagovala. wink

Ja nazyvam jakykoli napomocny prostredek k sebelecebnemu procesu -lek. smile

To zda je to limonada nebo dezinfekce,nebo pilulka,nebo ozarovani,vsechno je to - prostredek,lecivy prostredek,lek.
Nazyvam vse lekem v tom slova smyslu o kterem jsem mluvila s Kalikem. smile

Wiki ,zadny MMS pripravek -prostredek -lek vubec neznam. Nic takoveho ani nic jineho nepotrebuju.  smile

Prisla jsem vsak rict to, co jsem rekla. smile

za a) vůbec netuším, žes něco takového psala,
za b)  vůbec jsem nereagovala  na tebe (ačkoliv je to neuvěřitelné..)
za c)  nejde vůbec o to, jak tomu říkám já nebo ty. MNĚ šlo o oficiální prezentaci o důvod napadání  tohoto přípravku při jeho potírání  v médiích. Protože v tom je autor napadán a za to lynčován. A sám to tam jasně píše - není to lék!.
za d) a vlastně vůbec netuším za co, koho, kde, jak a s kým  ( a proč!?) proč bojuješ... big_smile
za e) je mi úplně jedno jaký symbol tomuto přípravku přisoudíš či přidělíš.

Není tady

#195 4. 11. 2010 15:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

KALIK napsal(a):

Pan, snad si se nedala na modlení? No, mně opravdu zajímá, jestli existují nějaké léky. Hir tvrdí, že de facto lsou léky jen placeba, pochopil jsem-li to správně smile

No jasně že dala stolt To nevíš? Já už se dala přece na všechno a jsem všechno, co si kdo jen vzpomene lollollol
Prčáááááá (- to aby si početl i fan klub tongue)

Jinak já osobně jsem přesvědčená Kali, že i placebo je lék nebo-li, že žádné placebo neexistuje, protože všecko léčí, když víš, jak s tím zacházet stolt
No asi jsem ti to moc nevysvětlila, ale to víš, co taky ode mne můžeš čekat....
Prostě souhlasím s hir, že tu léčebnou sílu máme všichni v sobě, pokud ji nepoužijeme, ani nejdražší léky v té nejprestižnější a nejmodernější nemocnici nás nezachrání.... Dokonce ani šaman nejšamanovatější nic nezmůže stolt

Není tady

#196 4. 11. 2010 16:37

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jistě Pan, o samoléčebném efektu těla nepochybuji a já vždycky zastával názor, že tělo si s nemoci poradí samo, což jsem úspěšně praktikoval do teď. Tělo si opravdu pomůže samo, ale dá se mu pomoci přípravkem, můžeme ho nazývat třeba lék. Když mi lék zkrátí dobu léčení, je to přeci supr, ne? smile A zase tak na výši nejsem, abych přiměl tělo do sebe nemoc nepustit smile

Není tady

#197 4. 11. 2010 16:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

KALIK napsal(a):

A zase tak na výši nejsem, abych přiměl tělo do sebe nemoc nepustit smile

To tu není nikdo stolt

Není tady

#198 4. 11. 2010 16:44

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

...... že tu léčebnou sílu máme všichni v sobě, pokud ji nepoužijeme, ani nejdražší léky v té nejprestižnější a nejmodernější nemocnici nás nezachrání.... Dokonce ani šaman nejšamanovatější nic nezmůže stolt

Naprosty zasah. tummenupp

Ano Kaliku.Pan me velice dobre pochopila. smile

Není tady

#199 4. 11. 2010 16:52

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já o Pan nepochyboval. Ty snad ano? big_smile

Není tady

#200 4. 11. 2010 17:01

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

za a) vůbec netuším, žes něco takového psala,
za b)  vůbec jsem nereagovala  na tebe (ačkoliv je to neuvěřitelné..)
za c)  nejde vůbec o to, jak tomu říkám já nebo ty. MNĚ šlo o oficiální prezentaci o důvod napadání  tohoto přípravku při jeho potírání  v médiích. Protože v tom je autor napadán a za to lynčován. A sám to tam jasně píše - není to lék!.
za d) a vlastně vůbec netuším za co, koho, kde, jak a s kým  ( a proč!?) proč bojuješ... big_smile
za e) je mi úplně jedno jaký symbol tomuto přípravku přisoudíš či přidělíš.

A proc tak zhurta mila Wiki? smile
Jedna se nedorozumeni. stolt  To se stava,to vis ,zejo? smile

To bude tim ze ja neverila ze to vsechno nectes. lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí