29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
BB napsal(a):
hirondel napsal(a):
BB napsal(a):
Pokud tak přistupuješ i k dezinfekci ( kysličník, ajatin, septonex .... ) kterou si ošetříš ránu abys do ní nedostala infekci, pak ano . .....Zkus me to ric BB jeste jinak,pokud si to prejes.
A proč bych měla? Vždyť s tebou souhlasím ... nebo jsi si nevšimla ?
No prave jsi to rekla jinak,tak diky.
Nevsimla jsem si. Proc tam mas to slovo pokud BB ?
Není tady
Já MMS užívám také a nejen já. U psa jsme tím vyléčili záněty kůže, které přetrvávaly více jak 7měsíců. Otevřené hnisající rány (lokty, kolena, hřbet, brada,), a už jsme ani moc nedoufali... Léčba (zbytečná)na veterinách, ATB, a vše okolo stála asi 25tisíc. Každým epi záchvatem si rány vždy rozbil, rozdrásal, poškodil a zanesl - nekonečná patálie. Sotva chodil, jen se vlekl a opatrně našlapoval. Nevěřila jsem, když po 3 dnech léčby rány začly zasychat . Dnes už mu ta místa dokonce zarůstají chlupy.
Koloidní stříbro dokáže také zázraky.
MMS hlavně! není lék! A taky, stejně jak u všeho, je důležité dávkování a užívání.
ani se těm farmakolologickým gigantům nedivím, že panikaří. ........ kdo by neslyšel na popálené vnitřnosti a zrádné šamany a tahání peněz z kapes lidí. No přece každý rozumný člověk. ne?
Upravil(a) Wiki (2. 11. 2010 16:31)
Není tady
Wiki napsal(a):
MMS hlavně! není lék!
A jak tomu MMS Ty osobne nadavas. ?
Upravil(a) hirondel (2. 11. 2010 18:35)
Není tady
A všimli jste si, že když na Nově to MMS přetřásali, tak sice nelhali, ale zároveň taky neřekli všechny informace? Třeba například, že aby se člověk opravdu vnitřně nepopálil, tak se ta směs musí zalít min 2 dc vody....atd. Taky tam nebyl ani náznak něčeho pozitivního, názoru NĚKOHO, KDO TO VYZKOUŠEL...no skoro jsem nevěřila svým vlatstním očím!
A moje zkušenost? MMSko bumbám asi rok a půl a nedám na něj dopustit. Už jsem si myslela, že mi nic nepomůž a lup ho, objevilo se MMS. Jo a popálený střeva fakt nemám, to bych si všimla
Lék to prý není, je to dezinfekce. A proč ne? Je na tom něco špatnýho?
Upravil(a) Marlú (2. 11. 2010 19:37)
Není tady
Dyk jo, tam nešlo o to udělat MMS pozitivní reklamu, ale právě nevědoucí lidi odstrašit od jakéhokoliv experimentování s "neléky". Možná to rozšíření to trochu zbrzdí, ale ne na dlouho. Lidé si postupně řeknou, že na tom může něco být a dříve nebo později se to mezi lidi dostane víc. Ano, de facto neřekli žádnou nepravdu, ale krásně manipulovali s fakty. MMS může popálit v trávicí ústrojí aplikuje-li se do tobolek a nezapije se vodou, ale v převážné většině se aplikuje již po velkém zředění vodou a v malém množství. Toto upozornění je podobné, jako kdybychom řekli, že používáním nože se vystavujeme riziku smrti pořezáním, což je pravda, ale jaksi málokdo by se takto pořezal
Impulz pro medializaci dalo tohle: http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?d … ;nid=11343
a dle hesla, že jsou nejlépe sledované "krváky" se toho chytla média a vytvořila
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
MMS hlavně! není lék!
Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodušeně (léčím), ale aby nedošlo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůže organismu, aby se ubránil sám.
No.. vyrozuměla jsem, že se naváže na patogeny, které odstraní a organismus získá volné ruce k aktivaci a vůbec tvorbě a nebo zvýšení produkce vlastní imunity.
No, když někde se musí do návodu k užívání mikrovlnky psát, že se tam nemaj dávat živá zvířata, tak je vážně možné, že nějaké ředění je neřešitelný oříšek..
Ona bude nebezpečná i kobliha, když si nacpu do plic ne?
No a o nožích - nemluvě!!
Není tady
Wiki napsal(a):
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
MMS hlavně! není lék!
Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodušeně (léčím), ale aby nedošlo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůže organismu, aby se ubránil sám.
Tak vidis. Slovickaris.
Slovo lek jsem zde vyslovila prvni ja. Zda se ze prave na to jsi zareagovala.
Ja nazyvam jakykoli napomocny prostredek k sebelecebnemu procesu -lek.
To zda je to limonada nebo dezinfekce,nebo pilulka,nebo ozarovani,vsechno je to - prostredek,lecivy prostredek,lek.
Nazyvam vse lekem v tom slova smyslu o kterem jsem mluvila s Kalikem.
Wiki ,zadny MMS pripravek -prostredek -lek vubec neznam. Nic takoveho ani nic jineho nepotrebuju.
Prisla jsem vsak rict to, co jsem rekla.
Není tady
hir, lékem můžeš nazvat de facto jakoukoliv potravinu, protože každá potravina má vliv i na imunitní systém
Není tady
Presne tak boy ale upresnim jeste ze ne kazda potravina (buuuuucek. nebo ano? ) Ja nemyslim si to.
A kdyz zajdeme jeste dal a dal i pust je lekem pro Ty kdo zatezuji svuj energeticky system nezdravou stravou.
No a v neposledni rade lek-voda.
Upravil(a) hirondel (4. 11. 2010 14:17)
Není tady
Aj slnko je liek - ale v neúmernom množstve môže pomôcť vyvolaniu rakoviny. Tuposť je proste nebezpečná a nekonečná...
Není tady
Selima napsal(a):
Aj slnko je liek - ale v neúmernom množstve môže pomôcť vyvolaniu rakoviny.
Jo jo ,vzdy a stale vseho moc -skodi.
Není tady
A co tedy odlišuje lék od neléku? Co když jednomu lék pomůže a druhému uškodí, je to ještě lék?
Není tady
KALIK napsal(a):
A co tedy odlišuje lék od neléku? Co když jednomu lék pomůže a druhému uškodí, je to ještě lék?
Co je to za otazku Kaliku?
Tady preci nejde o ten pripravek ci prostredek tady jde o nasi vlkastni schopnost a potencial uzdraveni.
To uz jsem psala. Pochopil jsi to?
Není tady
Šmajrájosef Kali, to snad nemyslíš vážně
Když třebas vypiješ silný odvar z dobromyslu, tak ti bude tak blbě, že se z toho vopupínkuješ. Když ho užiješ střídmě jako koření, tak ti pomůže od některých zdravotních problémů - osobně vyzkoušeno
Není tady
hir, pokud mi nějaký chloritan sodný urychlí léčení z nachlazení, je to pro mě lék a o jeho pozitivnu není třeba pochybovat. Co se týče placeba, tak léky se údajně testují právě s placebem, takže lze obecně říci, že léky nějakým způsobem léčí. Pokud mi MMS zlikviduje virózu na 3 dny a bez něho za 7, tak je pro mě lékem
Není tady
Pan, snad si se nedala na modlení? No, mně opravdu zajímá, jestli existují nějaké léky. Hir tvrdí, že de facto lsou léky jen placeba, pochopil jsem-li to správně
Není tady
KALIK napsal(a):
Liek je to, čo pomáha pri neduhoch a chorobách - a pozitívny vplyv PRI ROZUMNOM UŽíVANÍ prevažuje nad negaívnym či výslovne škodlivým.
Není tady
KALIK napsal(a):
hir, pokud mi nějaký chloritan sodný urychlí léčení z nachlazení, je to pro mě lék a o jeho pozitivnu není třeba pochybovat. Co se týče placeba, tak léky se údajně testují právě s placebem, takže lze obecně říci, že léky nějakým způsobem léčí. Pokud mi MMS zlikviduje virózu na 3 dny a bez něho za 7, tak je pro mě lékem
Pre mňa môže byť liekom aj placebo - aj viera lieči, žeáno...
Upravil(a) Selima (4. 11. 2010 15:28)
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
hirondel napsal(a):
A jak tomu MMS Ty osobne nadavas. ?Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodušeně (léčím), ale aby nedošlo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůže organismu, aby se ubránil sám.
Tak vidis. Slovickaris.
![]()
Slovo lek jsem zde vyslovila prvni ja. Zda se ze prave na to jsi zareagovala.
Ja nazyvam jakykoli napomocny prostredek k sebelecebnemu procesu -lek.
To zda je to limonada nebo dezinfekce,nebo pilulka,nebo ozarovani,vsechno je to - prostredek,lecivy prostredek,lek.
Nazyvam vse lekem v tom slova smyslu o kterem jsem mluvila s Kalikem.
Wiki ,zadny MMS pripravek -prostredek -lek vubec neznam. Nic takoveho ani nic jineho nepotrebuju.
Prisla jsem vsak rict to, co jsem rekla.
za a) vůbec netuším, žes něco takového psala,
za b) vůbec jsem nereagovala na tebe (ačkoliv je to neuvěřitelné..)
za c) nejde vůbec o to, jak tomu říkám já nebo ty. MNĚ šlo o oficiální prezentaci o důvod napadání tohoto přípravku při jeho potírání v médiích. Protože v tom je autor napadán a za to lynčován. A sám to tam jasně píše - není to lék!.
za d) a vlastně vůbec netuším za co, koho, kde, jak a s kým ( a proč!?) proč bojuješ...
za e) je mi úplně jedno jaký symbol tomuto přípravku přisoudíš či přidělíš.
Není tady
KALIK napsal(a):
Pan, snad si se nedala na modlení? No, mně opravdu zajímá, jestli existují nějaké léky. Hir tvrdí, že de facto lsou léky jen placeba, pochopil jsem-li to správně
No jasně že dala To nevíš? Já už se dala přece na všechno a jsem všechno, co si kdo jen vzpomene
Prčáááááá (- to aby si početl i fan klub )
Jinak já osobně jsem přesvědčená Kali, že i placebo je lék nebo-li, že žádné placebo neexistuje, protože všecko léčí, když víš, jak s tím zacházet
No asi jsem ti to moc nevysvětlila, ale to víš, co taky ode mne můžeš čekat....
Prostě souhlasím s hir, že tu léčebnou sílu máme všichni v sobě, pokud ji nepoužijeme, ani nejdražší léky v té nejprestižnější a nejmodernější nemocnici nás nezachrání.... Dokonce ani šaman nejšamanovatější nic nezmůže
Není tady
Jistě Pan, o samoléčebném efektu těla nepochybuji a já vždycky zastával názor, že tělo si s nemoci poradí samo, což jsem úspěšně praktikoval do teď. Tělo si opravdu pomůže samo, ale dá se mu pomoci přípravkem, můžeme ho nazývat třeba lék. Když mi lék zkrátí dobu léčení, je to přeci supr, ne? A zase tak na výši nejsem, abych přiměl tělo do sebe nemoc nepustit
Není tady
KALIK napsal(a):
A zase tak na výši nejsem, abych přiměl tělo do sebe nemoc nepustit
To tu není nikdo
Není tady
Pandorraa napsal(a):
...... že tu léčebnou sílu máme všichni v sobě, pokud ji nepoužijeme, ani nejdražší léky v té nejprestižnější a nejmodernější nemocnici nás nezachrání.... Dokonce ani šaman nejšamanovatější nic nezmůže
Naprosty zasah.
Ano Kaliku.Pan me velice dobre pochopila.
Není tady
Já o Pan nepochyboval. Ty snad ano?
Není tady
Wiki napsal(a):
za a) vůbec netuším, žes něco takového psala,
za b) vůbec jsem nereagovala na tebe (ačkoliv je to neuvěřitelné..)
za c) nejde vůbec o to, jak tomu říkám já nebo ty. MNĚ šlo o oficiální prezentaci o důvod napadání tohoto přípravku při jeho potírání v médiích. Protože v tom je autor napadán a za to lynčován. A sám to tam jasně píše - není to lék!.
za d) a vlastně vůbec netuším za co, koho, kde, jak a s kým ( a proč!?) proč bojuješ...
za e) je mi úplně jedno jaký symbol tomuto přípravku přisoudíš či přidělíš.
A proc tak zhurta mila Wiki?
Jedna se nedorozumeni. To se stava,to vis ,zejo?
To bude tim ze ja neverila ze to vsechno nectes.
Není tady