21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
BB napsal(a):
hirondel napsal(a):
BB napsal(a):
Pokud tak přistupuje i k dezinfekci ( kysličník, ajatin, septonex .... ) kterou si oetří ránu abys do ní nedostala infekci, pak ano . .....Zkus me to ric BB jeste jinak,pokud si to prejes.
A proč bych měla? Vdy s tebou souhlasím ... nebo jsi si nevimla ?
No prave jsi to rekla jinak,tak diky.
Nevsimla jsem si. Proc tam mas to slovo pokud BB ?
Není tady
Já MMS uívám také a nejen já. U psa jsme tím vyléčili záněty kůe, které přetrvávaly více jak 7měsíců. Otevřené hnisající rány (lokty, kolena, hřbet, brada,), a u jsme ani moc nedoufali... Léčba (zbytečná)na veterinách, ATB, a ve okolo stála asi 25tisíc. Kadým epi záchvatem si rány vdy rozbil, rozdrásal, pokodil a zanesl - nekonečná patálie. Sotva chodil, jen se vlekl a opatrně nalapoval. Nevěřila jsem, kdy po 3 dnech léčby rány začly zasychat . Dnes u mu ta místa dokonce zarůstají chlupy.
Koloidní stříbro dokáe také zázraky.
MMS hlavně! není lék! A taky, stejně jak u veho, je důleité dávkování a uívání.
ani se těm farmakolologickým gigantům nedivím, e panikaří. ........ kdo by neslyel na popálené vnitřnosti a zrádné amany a tahání peněz z kapes lidí. No přece kadý rozumný člověk. ne?
Upravil(a) Wiki (2. 11. 2010 16:31)
Není tady
Wiki napsal(a):
MMS hlavně! není lék!
A jak tomu MMS Ty osobne nadavas. ?
Upravil(a) hirondel (2. 11. 2010 18:35)
Není tady
A vimli jste si, e kdy na Nově to MMS přetřásali, tak sice nelhali, ale zároveň taky neřekli vechny informace? Třeba například, e aby se člověk opravdu vnitřně nepopálil, tak se ta směs musí zalít min 2 dc vody....atd. Taky tam nebyl ani náznak něčeho pozitivního, názoru NĚKOHO, KDO TO VYZKOUEL...no skoro jsem nevěřila svým vlatstním očím!
A moje zkuenost? MMSko bumbám asi rok a půl a nedám na něj dopustit. U jsem si myslela, e mi nic nepomů a lup ho, objevilo se MMS. Jo a popálený střeva fakt nemám, to bych si vimla
Lék to prý není, je to dezinfekce. A proč ne? Je na tom něco patnýho?
Upravil(a) Marlú (2. 11. 2010 19:37)
Není tady
Dyk jo, tam nelo o to udělat MMS pozitivní reklamu, ale právě nevědoucí lidi odstrait od jakéhokoliv experimentování s "neléky". Moná to rozíření to trochu zbrzdí, ale ne na dlouho. Lidé si postupně řeknou, e na tom můe něco být a dříve nebo později se to mezi lidi dostane víc. Ano, de facto neřekli ádnou nepravdu, ale krásně manipulovali s fakty. MMS můe popálit v trávicí ústrojí aplikuje-li se do tobolek a nezapije se vodou, ale v převáné větině se aplikuje ji po velkém zředění vodou a v malém mnoství. Toto upozornění je podobné, jako kdybychom řekli, e pouíváním noe se vystavujeme riziku smrti pořezáním, co je pravda, ale jaksi málokdo by se takto pořezal
Impulz pro medializaci dalo tohle: http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?d … ;nid=11343
a dle hesla, e jsou nejlépe sledované "krváky" se toho chytla média a vytvořila
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
MMS hlavně! není lék!
Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodueně (léčím), ale aby nedolo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůe organismu, aby se ubránil sám.
No.. vyrozuměla jsem, e se naváe na patogeny, které odstraní a organismus získá volné ruce k aktivaci a vůbec tvorbě a nebo zvýení produkce vlastní imunity.
No, kdy někde se musí do návodu k uívání mikrovlnky psát, e se tam nemaj dávat ivá zvířata, tak je váně moné, e nějaké ředění je neřeitelný oříek..
Ona bude nebezpečná i kobliha, kdy si nacpu do plic ne?
No a o noích - nemluvě!!
Není tady
Wiki napsal(a):
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
MMS hlavně! není lék!
Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodueně (léčím), ale aby nedolo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůe organismu, aby se ubránil sám.
Tak vidis. Slovickaris.
Slovo lek jsem zde vyslovila prvni ja. Zda se ze prave na to jsi zareagovala.
Ja nazyvam jakykoli napomocny prostredek k sebelecebnemu procesu -lek.
To zda je to limonada nebo dezinfekce,nebo pilulka,nebo ozarovani,vsechno je to - prostredek,lecivy prostredek,lek.
Nazyvam vse lekem v tom slova smyslu o kterem jsem mluvila s Kalikem.
Wiki ,zadny MMS pripravek -prostredek -lek vubec neznam. Nic takoveho ani nic jineho nepotrebuju.
Prisla jsem vsak rict to, co jsem rekla.
Není tady
hir, lékem můe nazvat de facto jakoukoliv potravinu, protoe kadá potravina má vliv i na imunitní systém
Není tady
Presne tak boy ale upresnim jeste ze ne kazda potravina (buuuuucek. nebo ano? ) Ja nemyslim si to.
A kdyz zajdeme jeste dal a dal i pust je lekem pro Ty kdo zatezuji svuj energeticky system nezdravou stravou.
No a v neposledni rade lek-voda.
Upravil(a) hirondel (4. 11. 2010 14:17)
Není tady
Aj slnko je liek - ale v neúmernom mnostve môe pomôc vyvolaniu rakoviny. Tupos je proste nebezpečná a nekonečná...
Není tady
Selima napsal(a):
Aj slnko je liek - ale v neúmernom mnostve môe pomôc vyvolaniu rakoviny.
Jo jo ,vzdy a stale vseho moc -skodi.
Není tady
A co tedy odliuje lék od neléku? Co kdy jednomu lék pomůe a druhému ukodí, je to jetě lék?
Není tady
KALIK napsal(a):
A co tedy odliuje lék od neléku? Co kdy jednomu lék pomůe a druhému ukodí, je to jetě lék?
Co je to za otazku Kaliku?
Tady preci nejde o ten pripravek ci prostredek tady jde o nasi vlkastni schopnost a potencial uzdraveni.
To uz jsem psala. Pochopil jsi to?
Není tady
majrájosef Kali, to snad nemyslí váně
Kdy třebas vypije silný odvar z dobromyslu, tak ti bude tak blbě, e se z toho vopupínkuje. Kdy ho uije střídmě jako koření, tak ti pomůe od některých zdravotních problémů - osobně vyzkoueno
Není tady
hir, pokud mi nějaký chloritan sodný urychlí léčení z nachlazení, je to pro mě lék a o jeho pozitivnu není třeba pochybovat. Co se týče placeba, tak léky se údajně testují právě s placebem, take lze obecně říci, e léky nějakým způsobem léčí. Pokud mi MMS zlikviduje virózu na 3 dny a bez něho za 7, tak je pro mě lékem
Není tady
Pan, snad si se nedala na modlení? No, mně opravdu zajímá, jestli existují nějaké léky. Hir tvrdí, e de facto lsou léky jen placeba, pochopil jsem-li to správně
Není tady
KALIK napsal(a):
Liek je to, čo pomáha pri neduhoch a chorobách - a pozitívny vplyv PRI ROZUMNOM UíVANÍ prevauje nad negaívnym či výslovne kodlivým.
Není tady
KALIK napsal(a):
hir, pokud mi nějaký chloritan sodný urychlí léčení z nachlazení, je to pro mě lék a o jeho pozitivnu není třeba pochybovat. Co se týče placeba, tak léky se údajně testují právě s placebem, take lze obecně říci, e léky nějakým způsobem léčí. Pokud mi MMS zlikviduje virózu na 3 dny a bez něho za 7, tak je pro mě lékem
Pre mňa môe by liekom aj placebo - aj viera lieči, eáno...
Upravil(a) Selima (4. 11. 2010 15:28)
Není tady
hirondel napsal(a):
Wiki napsal(a):
hirondel napsal(a):
A jak tomu MMS Ty osobne nadavas. ?Jde o zařazení - lék. Já to beru zjednodueně (léčím), ale aby nedolo k slovíčkaření, tak to lék jako takový není, jen pomůe organismu, aby se ubránil sám.
Tak vidis. Slovickaris.
![]()
Slovo lek jsem zde vyslovila prvni ja. Zda se ze prave na to jsi zareagovala.
Ja nazyvam jakykoli napomocny prostredek k sebelecebnemu procesu -lek.
To zda je to limonada nebo dezinfekce,nebo pilulka,nebo ozarovani,vsechno je to - prostredek,lecivy prostredek,lek.
Nazyvam vse lekem v tom slova smyslu o kterem jsem mluvila s Kalikem.
Wiki ,zadny MMS pripravek -prostredek -lek vubec neznam. Nic takoveho ani nic jineho nepotrebuju.
Prisla jsem vsak rict to, co jsem rekla.
za a) vůbec netuím, es něco takového psala,
za b) vůbec jsem nereagovala na tebe (ačkoliv je to neuvěřitelné..)
za c) nejde vůbec o to, jak tomu říkám já nebo ty. MNĚ lo o oficiální prezentaci o důvod napadání tohoto přípravku při jeho potírání v médiích. Protoe v tom je autor napadán a za to lynčován. A sám to tam jasně píe - není to lék!.
za d) a vlastně vůbec netuím za co, koho, kde, jak a s kým ( a proč!?) proč bojuje...
za e) je mi úplně jedno jaký symbol tomuto přípravku přisoudí či přidělí.
Není tady
KALIK napsal(a):
Pan, snad si se nedala na modlení? No, mně opravdu zajímá, jestli existují nějaké léky. Hir tvrdí, e de facto lsou léky jen placeba, pochopil jsem-li to správně
No jasně e dala To neví? Já u se dala přece na vechno a jsem vechno, co si kdo jen vzpomene
Prčáááááá (- to aby si početl i fan klub )
Jinak já osobně jsem přesvědčená Kali, e i placebo je lék nebo-li, e ádné placebo neexistuje, protoe vecko léčí, kdy ví, jak s tím zacházet
No asi jsem ti to moc nevysvětlila, ale to ví, co taky ode mne můe čekat....
Prostě souhlasím s hir, e tu léčebnou sílu máme vichni v sobě, pokud ji nepouijeme, ani nejdraí léky v té nejprestinějí a nejmodernějí nemocnici nás nezachrání.... Dokonce ani aman nejamanovatějí nic nezmůe
Není tady
Jistě Pan, o samoléčebném efektu těla nepochybuji a já vdycky zastával názor, e tělo si s nemoci poradí samo, co jsem úspěně praktikoval do teď. Tělo si opravdu pomůe samo, ale dá se mu pomoci přípravkem, můeme ho nazývat třeba lék. Kdy mi lék zkrátí dobu léčení, je to přeci supr, ne? A zase tak na výi nejsem, abych přiměl tělo do sebe nemoc nepustit
Není tady
KALIK napsal(a):
A zase tak na výi nejsem, abych přiměl tělo do sebe nemoc nepustit
To tu není nikdo
Není tady
Pandorraa napsal(a):
...... e tu léčebnou sílu máme vichni v sobě, pokud ji nepouijeme, ani nejdraí léky v té nejprestinějí a nejmodernějí nemocnici nás nezachrání.... Dokonce ani aman nejamanovatějí nic nezmůe
Naprosty zasah.
Ano Kaliku.Pan me velice dobre pochopila.
Není tady
Já o Pan nepochyboval. Ty snad ano?
Není tady
Wiki napsal(a):
za a) vůbec netuím, es něco takového psala,
za b) vůbec jsem nereagovala na tebe (ačkoliv je to neuvěřitelné..)
za c) nejde vůbec o to, jak tomu říkám já nebo ty. MNĚ lo o oficiální prezentaci o důvod napadání tohoto přípravku při jeho potírání v médiích. Protoe v tom je autor napadán a za to lynčován. A sám to tam jasně píe - není to lék!.
za d) a vlastně vůbec netuím za co, koho, kde, jak a s kým ( a proč!?) proč bojuje...
za e) je mi úplně jedno jaký symbol tomuto přípravku přisoudí či přidělí.
A proc tak zhurta mila Wiki?
Jedna se nedorozumeni. To se stava,to vis ,zejo?
To bude tim ze ja neverila ze to vsechno nectes.
Není tady