Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 17. 11. 2010 12:04

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Re: Samoléčba a samovyléčení

hirondel napsal(a):

giorgino napsal(a):

C) nevím, čeho sis všimla, já o ničem nevím (nepleť si energii či vibraci s láskou), ale musel jsem připojit i něco ne čistě fyzického či psychického, ale aby to mělo babinetí parametry. takže do tebe nejsem zamilovanej. wink

Ahoj giorgi,
smile tohle je nedorozumeni smile
Nemela jsem na mysli sebe, ale motylka. wink

Nemela jsem na mysli zamilovanost, ale lasku.
Pro mne je laska energie-vibrace,je to prvotni energie.  smile

smile

Nedorozumení to není, jen jsem chtěl zamluvit to, co víme oba, ty i já, tak proto jsem psal o tobě. Jasně motýlek, to je pravda. Víš, ale před tím to byla jen sympatie se spřízněnou duší, s inteligentním a pohodovým človíčkem a tak. Ale jedním textem mě naprosto dostal, tyjo, jako by mi přílítnul na ruku a svým sosáčkem do mě něco napustil, třeba nějakej pyl - pro mě krásnej alergen - no a mě to kolovalo krví po všech buňkách, bo co, jak to začalo pozvolna působit. Takže tohle mě napadlo spíš až před pár dny, kdy jsem si říkal, že motýlek už tady dlouho nebyl, když jsem si na něj vzpomněl, víš? Předtím ne. Ale tys to asi věděla mnohem dřív, než jsem to věděl já sám.

Upřímně ale, hirondel, není co řešit a tu sopku lásky, která ve mně explodovala, s tím se nedá nic dělat. Nejsem nějakej rytíř z období romantismu, který by vyjadřoval lásku zadané či vdané dívce/ženě(věk nevím) a navíc pokud ti na někom záleží a tak, je lepší to nechat být.

Hirondel, taky Tě miluju, ale jinak, tak jako ty mě. A sry za tu okliku přes tebe. A děkuji za ten příspěvek ohledně zdraví a tvé zkušenosti kolem. smile

Lupina - lol

Upravil(a) giorgino (17. 11. 2010 12:05)

Není tady

#227 17. 11. 2010 12:30

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

coolvisslalol

Hir - JEDNA cesta vede přes jogu, není-liž tak?
A když těch cest jsou miliony...proč je nezkoumat? smile
Možná pro toho, kdo spěchá z jakýchkoli důvodů je dobré vědět jednoznačnou cestu, ale jinak...k radosti vedou cesty mnohé a mnohé dokonce ještě neobjevené...

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#228 17. 11. 2010 12:42

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

coolvisslalol

Možná pro toho, kdo spěchá z jakýchkoli důvodů je dobré vědět jednoznačnou cestu, ale jinak...k radosti vedou cesty mnohé a mnohé dokonce ještě neobjevené...

Lupi co si resis?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#229 17. 11. 2010 13:08

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

Upřímně ale, hirondel, není co řešit a tu sopku lásky, která ve mně explodovala, s tím se nedá nic dělat. Nejsem nějakej rytíř z období romantismu, který by vyjadřoval lásku zadané či vdané dívce/ženě(věk nevím) a navíc pokud ti na někom záleží a tak, je lepší to nechat být.

Pokud  nekoho milujem, zaroven nam na nem zalezi pussa a at je jiz s nami ,nebo neni, at je s nekym jinym nebo neni,muzem ho dal presto milovat.  pussa

Nemas zac. smile

Není tady

#230 17. 11. 2010 14:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

coolvisslalol

Lupi co si resis?

E-e?
Nic neřešim va

Není tady

#231 17. 11. 2010 14:23

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

coolvisslalol

Lupi co si resis?

E-e?
Nic neřešim va

Nevim proc ses ptala. Teda nevim proc jsi za tou vetou (vytucnena) dala otaznik.

Muj prispevek vyjadroval moji zkusenost.
Na zaver pisu =tudy podle mne vede cesta a tedy podle me zkusenosti.  smile

Nemluvila jsem o jednoznacne ceste.
Tak proc o tom mluvis?

Není tady

#232 17. 11. 2010 16:25

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jéžíš, Hir...no protože je to takovej úzus, dávat za neníližtak otáznik.........s
Jest to řečnická otázka.
Jen jsem tě upřesňovala tongue

Není tady

#233 17. 11. 2010 16:38

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Jéžíš, Hir...no protože je to takovej úzus, dávat za neníližtak otáznik.........s
Jest to řečnická otázka.
Jen jsem tě upřesňovala tongue

Lupi..... poceeeem..... upresnovala jooooo?    lol   To je hlaska ,ze se nestydis   dumbom

Není tady

#234 17. 11. 2010 17:06

giorgino
♥♥♥♥♥--

Děvčata, viděla jste film Inception?

Upravil(a) giorgino (17. 11. 2010 17:07)

Není tady

#235 17. 11. 2010 17:10

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

Ano smile  Uz je to dyl ale vybornej film. Dobrej namet. tummenupp

Není tady

#236 17. 11. 2010 17:27

giorgino
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

giorgino napsal(a):

Že bychom se třeba mohli napíchnout na přístroj a zajít ve snu na storstark a trochu se poznat... Vy dvě by jste si vyřešily ty vaše dumbom Já bych se zatím dudlik a trochu si styrka  A pak bychom si společně vissla třeba Chtíc, aby sova  Jo a kdybyste ještě měli chuť na afterparty, nějaký sen ve snu, kde se čas odehrává mnohem rychleji než v pouhém snu, tak bychom si třeba mohli zameditovat s takovejma grádama, že by to bylo za několik životů. wink

Babinet- to jest virtuální svět v jakémsi nereálném světě, něco jako sen ve snu v Inception. smile

Ták a teď už zbejvá jen se z toho všeho vyléčit. wink

Upravil(a) giorgino (17. 11. 2010 17:32)

Není tady

#237 17. 11. 2010 17:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Áni mi nehne se stydět retalol
Počátek? Mně to přišlo trošku moc....no, asi mám úplně jiný sny gloria Třeba bych si uměla skvěle představit, že sen má mnoho, mnoho jiných způsobů, jak řešit situace, než jen střílečku. Ale to vrstvení, to bylo hodně zajímavý.

Není tady

#238 17. 11. 2010 18:11

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

hirondel napsal(a):

giorgino napsal(a):

Že bychom se třeba mohli napíchnout na přístroj a zajít ve snu na storstark a trochu se poznat... Vy dvě by jste si vyřešily ty vaše dumbom Já bych se zatím dudlik a trochu si styrka  A pak bychom si společně vissla třeba Chtíc, aby sova  Jo a kdybyste ještě měli chuť na afterparty, nějaký sen ve snu, kde se čas odehrává mnohem rychleji než v pouhém snu, tak bychom si třeba mohli zameditovat s takovejma grádama, že by to bylo za několik životů. wink

Babinet- to jest virtuální svět v jakémsi nereálném světě, něco jako sen ve snu v Inception. smile

Noooo to by bylo prima. smile

Vylecit? Z ceho giorgino? ,ze snu?

Není tady

#239 17. 11. 2010 18:25

giorgino
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

giorgino napsal(a):

hirondel napsal(a):

Noooo to by bylo prima. smile

Vylecit? Z ceho giorgino? ,ze snu?

Vyléčit z čeho? Nevím, to jen aby to nevypadalo, že tady plevelíme téma samoléčby a samovyléčení, tak proto jsem se zmínil o léčení. Někdo se třeba potřebuje vyléčit ze závislosti na Babinetu. Nebo třeba jen omezit. Nemyslím to konkrétně. Možná ta má zmínka o léčení asi nebyla moc vhodná, připouštím. smile

Upravil(a) giorgino (17. 11. 2010 18:33)

Není tady

#240 17. 11. 2010 19:28

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

"Babinet- to jest virtuální svět v jakémsi nereálném světě, něco jako sen ve snu v Inception. smile

Ták a teď už zbejvá jen se z toho všeho vyléčit. wink"
------------------------

"Vyléčit z čeho? Nevím, to jen aby to nevypadalo, že tady plevelíme téma samoléčby a samovyléčení, tak proto jsem se zmínil o léčení. Někdo se třeba potřebuje vyléčit ze závislosti na Babinetu. Nebo třeba jen omezit. Nemyslím to konkrétně. Možná ta má zmínka o léčení asi nebyla moc vhodná, připouštím. smile "
------------------------

Ja jsem Te pochopila . smile

Ja si nemyslim ze ta zminka o leceni nebyla vhodna giorgo big_smile   Ty dobre vis co rikas. smile
---------------

I "realny" svet je takovy sen a sen ve snu.
Myslime si ze je skutecny protoze spime,ale az se probudime spatrime ho jako sen a to co je dnes pro nas snem bude nase skutecne byti. smile

Není tady

#241 17. 11. 2010 19:41

giorgino
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

"Babinet- to jest virtuální svět v jakémsi nereálném světě, něco jako sen ve snu v Inception. smile

Ták a teď už zbejvá jen se z toho všeho vyléčit. wink"
------------------------

"Vyléčit z čeho? Nevím, to jen aby to nevypadalo, že tady plevelíme téma samoléčby a samovyléčení, tak proto jsem se zmínil o léčení. Někdo se třeba potřebuje vyléčit ze závislosti na Babinetu. Nebo třeba jen omezit. Nemyslím to konkrétně. Možná ta má zmínka o léčení asi nebyla moc vhodná, připouštím. smile "
------------------------

Ja jsem Te pochopila . smile

Ja si nemyslim ze ta zminka o leceni nebyla vhodna giorgo big_smile   Ty dobre vis co rikas. smile
---------------

I "realny" svet je takovy sen a sen ve snu.
Myslime si ze je skutecny protoze spime,ale az se probudime spatrime ho jako sen a to co je dnes pro nas snem bude nase skutecne byti. smile

Pěknej rozbor, hir. tummenupp Jsi fajn. smile

Není tady

#242 25. 11. 2010 15:47

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

hirondel napsal(a):

Clovek spojujici se s Jednotou se dostava do harmonie= zdravi. smile

Tudy podle mne vede cesta. pussa

Luina napsal(a):

A když těch cest jsou miliony...proč je nezkoumat?
Možná pro toho, kdo spěchá z jakýchkoli důvodů je dobré vědět jednoznačnou cestu, ale jinak... k radosti vedou cesty mnohé a mnohé dokonce ještě neobjevené...

A nahle mne dnes napadlo tohle vystarat lol  a zeptat se Te Lupi ,jakou cestou jdes Ty?
Jaka je Tva cesta ke ZDRAVI?

Ty jsi napsala - k radosti   a tak nevim jestli to znamena cesta ke Zdravi. ?

Není tady

#243 25. 11. 2010 18:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, myslím si, že jo - ne absolutně, ale znáš to - veselá mysl, půl zdraví lol Moje cesty ke zdraví jsou hodně klikaté ale sočasně přesné - částečně přes přeprogramování, naučení se nového, informační medicínu tam, kde jsem na to nestačila sama, semtam nějaká ta Cesta, nebo tak něco...ode všeho kousek, aby bylo celý puzzle smile

Není tady

#244 25. 11. 2010 20:41

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, myslím si, že jo - ne absolutně, ale znáš to - veselá mysl, půl zdraví lol Moje cesty ke zdraví jsou hodně klikaté ale sočasně přesné - částečně přes přeprogramování, naučení se nového, informační medicínu tam, kde jsem na to nestačila sama, semtam nějaká ta Cesta, nebo tak něco...ode všeho kousek, aby bylo celý puzzle smile

Lupi,
rikas o sobe ze jsi duchna. Co to znamena byt duchna?
Je to spojeni se se svym Vyssim JA ?

Pokud ano. Jsou vsechny tyto cesty v podstate o jednom a totez?
Nebo mas na to jiny nazor?          smile

Není tady

#245 25. 11. 2010 20:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Duchna? Asi tolik, co hlavonautka smile Prostě kdysi dávno pár lidem začlo vadit, že duchovní - jakožto pojem i jakožto fórum - je čím dál víc zatíženo jakousi povinnou vážností, tak jsme si to trochu zlehčili.
Spojení se svým vyšším já...Hir, na to vážně nedokážu odpovědět. Nevím, které z mých já je vyšší a které nižší lol namouduši, na psí uši.
Ani jestli je to vůbec moje já, nebo co vlastně.
Nedávno jsem se pravda dostala do stavu, kdy mi bylo jasný, že teď nemluví ani jedno z mnoha mých já, ale nějaká moje esence - řekněme, že duše? Asi proto, že bylo nutno mluvit se silami, na které by nějaké obyčejné já nemělo - netuším, fakt.
Já se celoživotně nechám vést napřed instinkty, pak intuicí - říkej tomu třeba čuch - jdu po čuchu. smile
CÍTÍM zcela jasně, kdy je se mnou něco dobře a kdy není - to mě vede.
Není mi dáno nechat se vést vysokými silami...kdykoliv jsem to zkusila, setkala jsem se s něčím, co neumím nazvat jinak, než údiv smile
A když o něco žádám (kromě normálního vosení, samozřejmě) tak o směr a dostatek sil. To je všechno, co já potřebuju. smile

A ano - myslím si, že všechny tyto cesty jsou o jednom a tomtéž, jenže jelikož jsme organismy různorodé, potřebujeme různé cesty - jako třeba různé zuby, kabáty, nebo tak něco coollol
Na míru, řekněme.

Není tady

#246 25. 11. 2010 21:17

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

A co si myslis ze je to ta duse,ta esence o ktere mluvis?

Viz :   ..."ale nějaká moje esence - řekněme, že duše? Asi proto, že bylo nutno mluvit se silami, na které by nějaké obyčejné já nemělo - netuším,fakt."

A co si myslis ze je intuice? Co je to za fenomen?

Rikas tedy ANO? ....jsou vsechny Ty cesty ,Ty puzzle co skladas o te ceste k dusi,k poznani sebe sama ? (jakkoli to nazvem)

Není tady

#247 25. 11. 2010 21:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo jako myslíš ty moje dílky puzzle? No tak to jednoznačně.
Intuice? Nevím....říkám ti, že čuch, líp to neumím definovat. Prostě, když "zabere" tak se tak nějak....něco malounko někde změní a to něco se učím celý život rozeznávat lépe a lépe.
Nerozumí ale moc tomu, nač se ptáš ohledně té esence va

Není tady

#248 25. 11. 2010 21:39

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

Ano, Ty jsi, Lupiš, baba intuitivní, po čuchu jdoucí, ničihož nic se nelekající, žádných norem nedodržujíc. Ale větřit teda dokážeš nadmíru dobře, takže ten vlk se v Tobě zkrátka nezapře. big_smile Já uvažuji úplně jinak, ale úplně jinak a vlastně vůbec nechápu, jak se ke svým závěrům můžeš dostávat. Ovšem evidentně vidím, že dostáváš. Navíc ke správným závěrům. Někdy se mi zdá, že cesta, kterou volíš, je na beton mylná, ale pak se zase dostaneme o kousek dál a to, co z Tebe vypadne, odpovídá úplně jiné formě, kterou bych asi vybral sám, tak jenom žasnu, jak ses toho dopídila.

No, to jsem se ale rozkecál.., snad je něco ve vzduchu anebo tydlety vibrace proháněj se na place. stolt

Crabat

Není tady

#249 25. 11. 2010 22:09

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Jo jako myslíš ty moje dílky puzzle? No tak to jednoznačně.
Intuice? Nevím....říkám ti, že čuch, líp to neumím definovat. Prostě, když "zabere" tak se tak nějak....něco malounko někde změní a to něco se učím celý život rozeznávat lépe a lépe.
Nerozumí ale moc tomu, nač se ptáš ohledně té esence va

Tu esenci jsi nazvala -duse.  Je tak?
Duse je v jinem slova smyslu nase Vyssi JA.

Jsou tedy podle Tebe vsechny Ty cesty ,Ty Tvoje cesty=puzzle cestou k dusi?

Není tady

#250 25. 11. 2010 22:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Hm...to nevím, jestli cestou k duši. Možná - rozhodně se cítím líp a líp smile i když je to s výkyvama. Ale v celku jo.
A rozhodně je to cesta sama k sobě, to určitě. K těžišti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí