29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hirondel napsal(a):
giorgino napsal(a):
C) nevím, čeho sis všimla, já o ničem nevím (nepleť si energii či vibraci s láskou), ale musel jsem připojit i něco ne čistě fyzického či psychického, ale aby to mělo babinetí parametry. takže do tebe nejsem zamilovanej.
Ahoj giorgi,
tohle je nedorozumeni
Nemela jsem na mysli sebe, ale motylka.
Nemela jsem na mysli zamilovanost, ale lasku.
Pro mne je laska energie-vibrace,je to prvotni energie.
Nedorozumení to není, jen jsem chtěl zamluvit to, co víme oba, ty i já, tak proto jsem psal o tobě. Jasně motýlek, to je pravda. Víš, ale před tím to byla jen sympatie se spřízněnou duší, s inteligentním a pohodovým človíčkem a tak. Ale jedním textem mě naprosto dostal, tyjo, jako by mi přílítnul na ruku a svým sosáčkem do mě něco napustil, třeba nějakej pyl - pro mě krásnej alergen - no a mě to kolovalo krví po všech buňkách, bo co, jak to začalo pozvolna působit. Takže tohle mě napadlo spíš až před pár dny, kdy jsem si říkal, že motýlek už tady dlouho nebyl, když jsem si na něj vzpomněl, víš? Předtím ne. Ale tys to asi věděla mnohem dřív, než jsem to věděl já sám.
Upřímně ale, hirondel, není co řešit a tu sopku lásky, která ve mně explodovala, s tím se nedá nic dělat. Nejsem nějakej rytíř z období romantismu, který by vyjadřoval lásku zadané či vdané dívce/ženě(věk nevím) a navíc pokud ti na někom záleží a tak, je lepší to nechat být.
Hirondel, taky Tě miluju, ale jinak, tak jako ty mě. A sry za tu okliku přes tebe. A děkuji za ten příspěvek ohledně zdraví a tvé zkušenosti kolem.
Lupina -
Upravil(a) giorgino (17. 11. 2010 12:05)
Není tady
Hir - JEDNA cesta vede přes jogu, není-liž tak?
A když těch cest jsou miliony...proč je nezkoumat?
Možná pro toho, kdo spěchá z jakýchkoli důvodů je dobré vědět jednoznačnou cestu, ale jinak...k radosti vedou cesty mnohé a mnohé dokonce ještě neobjevené...
Není tady
lupina montana napsal(a):
Možná pro toho, kdo spěchá z jakýchkoli důvodů je dobré vědět jednoznačnou cestu, ale jinak...k radosti vedou cesty mnohé a mnohé dokonce ještě neobjevené...
Lupi co si resis?
Není tady
giorgino napsal(a):
Upřímně ale, hirondel, není co řešit a tu sopku lásky, která ve mně explodovala, s tím se nedá nic dělat. Nejsem nějakej rytíř z období romantismu, který by vyjadřoval lásku zadané či vdané dívce/ženě(věk nevím) a navíc pokud ti na někom záleží a tak, je lepší to nechat být.
Pokud nekoho milujem, zaroven nam na nem zalezi a at je jiz s nami ,nebo neni, at je s nekym jinym nebo neni,muzem ho dal presto milovat.
Nemas zac.
Není tady
hirondel napsal(a):
Možná pro toho, kdo spěchá z jakýchkoli důvodů je dobré vědět jednoznačnou cestu, ale jinak...k radosti vedou cesty mnohé a mnohé dokonce ještě neobjevené...Lupi co si resis?
E-e?
Nic neřešim
Není tady
hirondel napsal(a):
Možná pro toho, kdo spěchá z jakýchkoli důvodů je dobré vědět jednoznačnou cestu, ale jinak...k radosti vedou cesty mnohé a mnohé dokonce ještě neobjevené...Lupi co si resis?
E-e?
Nic neřešim
Nevim proc ses ptala. Teda nevim proc jsi za tou vetou (vytucnena) dala otaznik.
Muj prispevek vyjadroval moji zkusenost.
Na zaver pisu =tudy podle mne vede cesta a tedy podle me zkusenosti.
Nemluvila jsem o jednoznacne ceste.
Tak proc o tom mluvis?
Není tady
Jéžíš, Hir...no protože je to takovej úzus, dávat za neníližtak otáznik.........s
Jest to řečnická otázka.
Jen jsem tě upřesňovala
Není tady
Jéžíš, Hir...no protože je to takovej úzus, dávat za neníližtak otáznik.........s
Jest to řečnická otázka.
Jen jsem tě upřesňovala
Lupi..... poceeeem..... upresnovala jooooo? To je hlaska ,ze se nestydis
Není tady
Děvčata, viděla jste film Inception?
Upravil(a) giorgino (17. 11. 2010 17:07)
Není tady
giorgino napsal(a):
Ano Uz je to dyl ale vybornej film. Dobrej namet.
Není tady
hirondel napsal(a):
giorgino napsal(a):
Ano
Uz je to dyl ale vybornej film. Dobrej namet.
Že bychom se třeba mohli napíchnout na přístroj a zajít ve snu na a trochu se poznat... Vy dvě by jste si vyřešily ty vaše
Já bych se zatím
a trochu si
A pak bychom si společně
třeba Chtíc, aby
Jo a kdybyste ještě měli chuť na afterparty, nějaký sen ve snu, kde se čas odehrává mnohem rychleji než v pouhém snu, tak bychom si třeba mohli zameditovat s takovejma grádama, že by to bylo za několik životů.
Babinet- to jest virtuální svět v jakémsi nereálném světě, něco jako sen ve snu v Inception.
Ták a teď už zbejvá jen se z toho všeho vyléčit.
Upravil(a) giorgino (17. 11. 2010 17:32)
Není tady
Áni mi nehne se stydět
Počátek? Mně to přišlo trošku moc....no, asi mám úplně jiný sny Třeba bych si uměla skvěle představit, že sen má mnoho, mnoho jiných způsobů, jak řešit situace, než jen střílečku. Ale to vrstvení, to bylo hodně zajímavý.
Není tady
giorgino napsal(a):
hirondel napsal(a):
giorgino napsal(a):
Ano
Že bychom se třeba mohli napíchnout na přístroj a zajít ve snu na
a trochu se poznat... Vy dvě by jste si vyřešily ty vaše
Já bych se zatím
a trochu si
A pak bychom si společně
třeba Chtíc, aby
Jo a kdybyste ještě měli chuť na afterparty, nějaký sen ve snu, kde se čas odehrává mnohem rychleji než v pouhém snu, tak bychom si třeba mohli zameditovat s takovejma grádama, že by to bylo za několik životů.
Babinet- to jest virtuální svět v jakémsi nereálném světě, něco jako sen ve snu v Inception.
Ták a teď už zbejvá jen se z toho všeho vyléčit.
Noooo to by bylo prima.
Vylecit? Z ceho giorgino? ,ze snu?
Není tady
hirondel napsal(a):
giorgino napsal(a):
hirondel napsal(a):
Ano
Že bychom se třeba mohli napíchnout na přístroj a zajít ve snu na
a trochu se poznat... Vy dvě by jste si vyřešily ty vaše
Já bych se zatím
a trochu si
A pak bychom si společně
třeba Chtíc, aby
Ták a teď už zbejvá jen se z toho všeho vyléčit.Noooo to by bylo prima.
Vylecit? Z ceho giorgino? ,ze snu?
Vyléčit z čeho? Nevím, to jen aby to nevypadalo, že tady plevelíme téma samoléčby a samovyléčení, tak proto jsem se zmínil o léčení. Někdo se třeba potřebuje vyléčit ze závislosti na Babinetu. Nebo třeba jen omezit. Nemyslím to konkrétně. Možná ta má zmínka o léčení asi nebyla moc vhodná, připouštím.
Upravil(a) giorgino (17. 11. 2010 18:33)
Není tady
"Babinet- to jest virtuální svět v jakémsi nereálném světě, něco jako sen ve snu v Inception.
Ták a teď už zbejvá jen se z toho všeho vyléčit. "
------------------------
"Vyléčit z čeho? Nevím, to jen aby to nevypadalo, že tady plevelíme téma samoléčby a samovyléčení, tak proto jsem se zmínil o léčení. Někdo se třeba potřebuje vyléčit ze závislosti na Babinetu. Nebo třeba jen omezit. Nemyslím to konkrétně. Možná ta má zmínka o léčení asi nebyla moc vhodná, připouštím. "
------------------------
Ja jsem Te pochopila .
Ja si nemyslim ze ta zminka o leceni nebyla vhodna giorgo Ty dobre vis co rikas.
---------------
I "realny" svet je takovy sen a sen ve snu.
Myslime si ze je skutecny protoze spime,ale az se probudime spatrime ho jako sen a to co je dnes pro nas snem bude nase skutecne byti.
Není tady
hirondel napsal(a):
"Babinet- to jest virtuální svět v jakémsi nereálném světě, něco jako sen ve snu v Inception.
Ták a teď už zbejvá jen se z toho všeho vyléčit."
------------------------
"Vyléčit z čeho? Nevím, to jen aby to nevypadalo, že tady plevelíme téma samoléčby a samovyléčení, tak proto jsem se zmínil o léčení. Někdo se třeba potřebuje vyléčit ze závislosti na Babinetu. Nebo třeba jen omezit. Nemyslím to konkrétně. Možná ta má zmínka o léčení asi nebyla moc vhodná, připouštím."
------------------------
Ja jsem Te pochopila .
Ja si nemyslim ze ta zminka o leceni nebyla vhodna giorgoTy dobre vis co rikas.
---------------
I "realny" svet je takovy sen a sen ve snu.
Myslime si ze je skutecny protoze spime,ale az se probudime spatrime ho jako sen a to co je dnes pro nas snem bude nase skutecne byti.
Pěknej rozbor, hir. Jsi fajn.
Není tady
hirondel napsal(a):
Clovek spojujici se s Jednotou se dostava do harmonie= zdravi.
Tudy podle mne vede cesta.
Luina napsal(a):
Možná pro toho, kdo spěchá z jakýchkoli důvodů je dobré vědět jednoznačnou cestu, ale jinak... k radosti vedou cesty mnohé a mnohé dokonce ještě neobjevené...
A nahle mne dnes napadlo tohle vystarat a zeptat se Te Lupi ,jakou cestou jdes Ty?
Jaka je Tva cesta ke ZDRAVI?
Ty jsi napsala - k radosti a tak nevim jestli to znamena cesta ke Zdravi. ?
Není tady
Jo, myslím si, že jo - ne absolutně, ale znáš to - veselá mysl, půl zdraví Moje cesty ke zdraví jsou hodně klikaté ale sočasně přesné - částečně přes přeprogramování, naučení se nového, informační medicínu tam, kde jsem na to nestačila sama, semtam nějaká ta Cesta, nebo tak něco...ode všeho kousek, aby bylo celý puzzle
Není tady
Jo, myslím si, že jo - ne absolutně, ale znáš to - veselá mysl, půl zdraví
Moje cesty ke zdraví jsou hodně klikaté ale sočasně přesné - částečně přes přeprogramování, naučení se nového, informační medicínu tam, kde jsem na to nestačila sama, semtam nějaká ta Cesta, nebo tak něco...ode všeho kousek, aby bylo celý puzzle
Lupi,
rikas o sobe ze jsi duchna. Co to znamena byt duchna?
Je to spojeni se se svym Vyssim JA ?
Pokud ano. Jsou vsechny tyto cesty v podstate o jednom a totez?
Nebo mas na to jiny nazor?
Není tady
Duchna? Asi tolik, co hlavonautka Prostě kdysi dávno pár lidem začlo vadit, že duchovní - jakožto pojem i jakožto fórum - je čím dál víc zatíženo jakousi povinnou vážností, tak jsme si to trochu zlehčili.
Spojení se svým vyšším já...Hir, na to vážně nedokážu odpovědět. Nevím, které z mých já je vyšší a které nižší namouduši, na psí uši.
Ani jestli je to vůbec moje já, nebo co vlastně.
Nedávno jsem se pravda dostala do stavu, kdy mi bylo jasný, že teď nemluví ani jedno z mnoha mých já, ale nějaká moje esence - řekněme, že duše? Asi proto, že bylo nutno mluvit se silami, na které by nějaké obyčejné já nemělo - netuším, fakt.
Já se celoživotně nechám vést napřed instinkty, pak intuicí - říkej tomu třeba čuch - jdu po čuchu.
CÍTÍM zcela jasně, kdy je se mnou něco dobře a kdy není - to mě vede.
Není mi dáno nechat se vést vysokými silami...kdykoliv jsem to zkusila, setkala jsem se s něčím, co neumím nazvat jinak, než údiv
A když o něco žádám (kromě normálního vosení, samozřejmě) tak o směr a dostatek sil. To je všechno, co já potřebuju.
A ano - myslím si, že všechny tyto cesty jsou o jednom a tomtéž, jenže jelikož jsme organismy různorodé, potřebujeme různé cesty - jako třeba různé zuby, kabáty, nebo tak něco
Na míru, řekněme.
Není tady
A co si myslis ze je to ta duse,ta esence o ktere mluvis?
Viz : ..."ale nějaká moje esence - řekněme, že duše? Asi proto, že bylo nutno mluvit se silami, na které by nějaké obyčejné já nemělo - netuším,fakt."
A co si myslis ze je intuice? Co je to za fenomen?
Rikas tedy ANO? ....jsou vsechny Ty cesty ,Ty puzzle co skladas o te ceste k dusi,k poznani sebe sama ? (jakkoli to nazvem)
Není tady
Jo jako myslíš ty moje dílky puzzle? No tak to jednoznačně.
Intuice? Nevím....říkám ti, že čuch, líp to neumím definovat. Prostě, když "zabere" tak se tak nějak....něco malounko někde změní a to něco se učím celý život rozeznávat lépe a lépe.
Nerozumí ale moc tomu, nač se ptáš ohledně té esence
Není tady
Ano, Ty jsi, Lupiš, baba intuitivní, po čuchu jdoucí, ničihož nic se nelekající, žádných norem nedodržujíc. Ale větřit teda dokážeš nadmíru dobře, takže ten vlk se v Tobě zkrátka nezapře. Já uvažuji úplně jinak, ale úplně jinak a vlastně vůbec nechápu, jak se ke svým závěrům můžeš dostávat. Ovšem evidentně vidím, že dostáváš. Navíc ke správným závěrům. Někdy se mi zdá, že cesta, kterou volíš, je na beton mylná, ale pak se zase dostaneme o kousek dál a to, co z Tebe vypadne, odpovídá úplně jiné formě, kterou bych asi vybral sám, tak jenom žasnu, jak ses toho dopídila.
No, to jsem se ale rozkecál.., snad je něco ve vzduchu anebo tydlety vibrace proháněj se na place.
Není tady
Jo jako myslíš ty moje dílky puzzle? No tak to jednoznačně.
Intuice? Nevím....říkám ti, že čuch, líp to neumím definovat. Prostě, když "zabere" tak se tak nějak....něco malounko někde změní a to něco se učím celý život rozeznávat lépe a lépe.
Nerozumí ale moc tomu, nač se ptáš ohledně té esence
Tu esenci jsi nazvala -duse. Je tak?
Duse je v jinem slova smyslu nase Vyssi JA.
Jsou tedy podle Tebe vsechny Ty cesty ,Ty Tvoje cesty=puzzle cestou k dusi?
Není tady
Hm...to nevím, jestli cestou k duši. Možná - rozhodně se cítím líp a líp i když je to s výkyvama. Ale v celku jo.
A rozhodně je to cesta sama k sobě, to určitě. K těžišti.
Není tady