|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
dobrý večer
.
andrejkooo, drž se, bude líp.. musí! 
tak topi už taky ctčkuje
. gratuluju a jen tak dál holky
. sillwi, tobě gratuluju k et, má moc hezké kity
.
fooli, budu držet palčáky
. ale osobně si taky myslím, že nepotřebuješ nijak měnit
.
a dílka chválím hromadně, nádhera 

.
Ahoj holky,
Andrejko, neboj, bude dobře, je jen nějaký hnusný období, u nás děti ve školce jsou taky pořád marodní, jsem zvědavá, kdy to sedne na ty moje ratolesti
jo a mám stejný CT jako ty u Reny
tak jsme tam spolu, už čekám na schválení ať můžu do fóra a stahovat kity
Jinak holky, mě vůbec nejde už asi třetí den se přihlásit k ajsku, hlásí mi to chybu a že to mám zkusit později a přitom se Nikol normálně připojí ze stejného PC tak nevím co s tím 
Není tady
a odkládám dvě šuplíčkové 

Andrej, to je mi líto, držte se 
Snad Tě potěší, že s Tebou držíme basu.
Lenka byla ve školce 4 dny a je doma..... no jsem zvědavá jak to budu dělat až budu v práci,jestli budu....
Dílka máte krásná, jste šikulky 
Není tady
Holky, tak jsem odmítla dvě pozvánky do CT teamu. Nevím jak bych je stíhala. Matýsek je velmi akční kluk, tak mám co dělat
.
A Síťa hledá holky do svého týmu, tak to zkuste: - http://pstogether.blogspot.com/ .
Není tady
Ahoj holky
krásné dílka si tady odkládáte

Andrejko, ať je zase líp 
Fool, tak to gratuluji a držím palce ať to vyhraješ

Topi, takže ty už nejsi v žádném CT?

Není tady
Gabko, ale jsem v CT, ale jen u Laeti. Víc bych nestíhala.
Není tady
Holky chválím všechna vaše dílka, jako vždy jsou nádherná
.
Není tady
Pokud ještě někdo chcete do CT teamu, tak se přihlašte zde: http://petitmoineaux.blogspot.com/
.
Není tady
Sonriso, já už Tě viděla na fóru u Reny, paráda, jsem ráda, že tam mám Tebe 

A rovnou si tady odložím dvě ločka z jejího podzimního kitu, je fantastickej 

Není tady
A jinak holky díky, že na mě myslíte, večer zas katastrofa, tak šílenej kašel, až zase zvracel, do háááááááááje 

Není tady

Ahojky,přeju hezkej večer a odkládám jedno azurovský a jdu spát,nějak už mě to zmáhá

Topi,já zkoušela CT ček taky víc, samo i ET a PST
Ale píšu jen těm,co se mi jejich kity fakt hoodně líbí 
Petit jsem nepsala
Dobrou noc všem 

Není tady
ahoj všem
Andrejko - posílám 

ach jo, kdyby člověk věděl, co ozdravovna - nepomohla by nějak?
Chválím všechny dílka, nebudu jmenovat, protože bych určitě na někoho zapomněla. 

Od včera nešel net, ale snad už to bude šlapat.
Jo a gratuluju k novým CT, holky, já jsem ještě nezjistila, jak vlastně funguje DST? Bojím se tam něco nahrát, že to udělám blbě.
Třeba bych ii zkusila CT, ale když nemám galerku, tak je to 
Není tady
dobré ráno
.
andrej, evi 

.
duši, není to vůbec složité.. už jsi tam registrovaná?
Ahojky holky
.
Přeji hezkou středu, dnes jdeme opět plavat.
Zde je ještě jedno CT, tak to zkuste: http://www.spinkydinkscraps.com/2009/09 … andor.html .
Není tady
topazio napsal(a):
Pokud ještě někdo chcete do CT teamu, tak se přihlašte zde: http://petitmoineaux.blogspot.com/
.
Jejda..... ta se mi vždy moc líbila..... i Síťa........ ale ta angličtina....... achjo.............

Všechny tu máte moc krásná dílka......
Marůdkům brzké uzdravení..........
Jeden kousek ze včerejška...
Upravil(a) Štěpánka.Š (23. 9. 2009 8:18)
Není tady

přeju hezký ránko 
Andrejko, zapomněla jsem tě včera pochválit za reny, krásný ločka a fakt ti to sekne

Štěpánko, super, ráčkování ti jde stejně jako šárinka 
Není tady
Krásné ráno všem
Štěpánko - krásný 

Jo jo registrovaná na DST jsem, to je asi vše, co jsem zvládla.
U nás ted běží školka, odpoledne se půjdeme podívat na miminko. A svítí u nás sluníčko 
Není tady
Děvčata díky.......
Já bych se do toho tak ráda pustila........ fakt mě to mrzí........ No nedá se nic dělat..
Všem fajn den....

Není tady
Ahoj holky
tak si říkám, kdo ty kity nakonec bude kupovat, když je to tady samá členka CT
ke všem novým členstvím v CT gratuluji
jste výborné 
Andrejce
... držím pěsti s dětičkama... vím, že je to peklo
když se to takhle táhne z nemoci do nemoci ... držte se a ať jste brzy fit
Náš Martin byl lautr to samé... věčný kašel... věčná laryngitida... pak v první třídě začal dělat fotbal.... a všechno ustalo... nevím jestli z toho prostě vyrostl nebo ho utužil právě fotbal... ale od té doby je klid
Foolince držím taky palčáky ať to vyjde až do finále 
Jinak dílka krásná
do jednoho
já se mořím s Marbellou a nejde mi to 
Všem krásný sluníčkový den 
Není tady
dusička napsal(a):
Krásné ráno všem
Štěpánko - krásný
Jo jo registrovaná na DST jsem, to je asi vše, co jsem zvládla.
U nás ted běží školka, odpoledne se půjdeme podívat na miminko. A svítí u nás sluníčko
Dusi, a co ti nejde?
Upravil(a) sillwan (23. 9. 2009 12:58)
Není tady
Já se tam tedy také zaregitrovala.... a uložila zatím jen dva kousky.... zkušebně.... ale jestli mám vylněný kredit tam, kde má být.... to nevím...... No... neva...... 

Není tady
Jen v rychlosti dočítám.
Sillwy - já si to musím pořádně přeložit, nebo požádat kluka, protože tam je toho nějak hodně, že jsem radši nic nenahrávala, abych to nevrzla někam jinam.
Evajsek byla moc hodná a napsala mi podrobný popis, jak na to, tak snad to večer zvládnu.
Užívejte si sluníčkový den. Marky totiž vstává v osm, a prostě jí nemůžu dávat spát po obědě, usne až ve dvě, a v deset ještě nespí. Ještě jsem přemýšlela jí budit v půl sedmý, kdy vstávám s klukem. Tedy pak si jdu ještě lehnout, ale stejně vstávám a kontroluju, jestli nezaspal. Ale zase když to přes poledne vydržím, mám takový útlum, tak usne hned po večerníčku a mám klid na kluky, na zkoušení, na školu, a tak.
Akorát pro mě to není moc dobrý, na komp se dostanu až večer. Marky mě sice nechá něco natukat, ale jinak jak mě vidí sedět u počítače, znáte to,
Není tady
Ahoj děvčata.
Zdravím a hodím Vám sem něco, co jsem uklohnila včera na kurzu. Páč vím, že jste holky šikovné, tak třeba to někoho zaujme a pustí se do toho. 
Je to práce se stříbrnou hmotou 99,9, % stříbro.
Štěpánko ptala jsem se na ty dětské okuláry/sluneční-jak si mi psala. A optička mi řekla, že je to nesmysl a že dělám dobře. Že v dnešní době když se ozon. vrsta tenčí - mělo by brýle na prutkém slunci nosit dítě co nejvíce 
Upravil(a) Leda (23. 9. 2009 13:56)
Není tady
Leda napsal(a):
Ahoj děvčata.
Zdravím a hodím Vám sem něco, co jsem uklohnila včera na kurzu. Páč vím, že jste holky šikovné, tak třeba to někoho zaujme a pustí se do toho.
Je to práce se stříbrnou hmotou 99,9, % stříbro.
http://resize.like.cz/images/12537050614.JPG
Štěpánko ptala jsem se na ty dětské okuláry/sluneční-jak si mi psala. A optička mi řekla, že je to nesmysl a že dělám dobře. Že v dnešní době když se ozon. vrsta tenčí - mělo by brýle na prutkém slunci nosit dítě co nejvíce
Tak to jsem moc ráda, že v tom mám jasno....... Člověk nesmí uvěřit hned všemu, co kde přečte....viď...?
Díky.... jsi zlato.... 
Upravil(a) Štěpánka.Š (23. 9. 2009 14:06)
Není tady