|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, mohla bych zkusit také nějakou baňku, vyfotit a mám vyfocenou vánoční hvězdu. Sonri, pošlu Ti to na mail. A je na světě nejlepší lék na bolavou dušičku. Něco vymýšlet. To znám.
Není tady
Floranka napsal(a):
Holky, mohla bych zkusit také nějakou baňku, vyfotit a mám vyfocenou vánoční hvězdu. Sonri, pošlu Ti to na mail. A je na světě nejlepší lék na bolavou dušičku. Něco vymýšlet. To znám.
super... je to paráda, aspoň nemyslím na blbosti, když jsem sama doma bez dětí...
Není tady
holky, já mám také ty klasické věci na Vánoce, jako stromek, spousty ozdob, balící papír a tak, mohla bych to vyfotit a ořezat, teda jestli ty věci chcete
Není tady
no a každý si vybere podle vkusu a i lidi si pak budou moct vybrat podle barev, co kdo má rád....... Hanička bude mít třeba klasiku, Andrejka třeba bílomodré, jiný třebas fialkové.... a bude to...
Co vy na to holky moje?
Upravil(a) sonrisa_1976 (3. 10. 2009 19:34)
Není tady
Holky jen nakukuju, Marky mě ted nenechá, já mám růžový ozdoby. 
Není tady
Holky, tak ať každý vybere to co má rád. Vždyť každý z nás třeba má jiné ozdoby, tak ať každý přihodí to co bude chtít. Mě by se třeba těžko pracovalo s fialovou barvou, nemám ji ráda 
Ale když, tak si to rozhodněte vy
.
Není tady
topazio napsal(a):
Holky, tak ať každý vybere to co má rád. Vždyť každý z nás třeba má jiné ozdoby, tak ať každý přihodí to co bude chtít. Mě by se třeba těžko pracovalo s fialovou barvou, nemám ji ráda
Ale když, tak si to rozhodněte vy.
Každý si vybere jakou barvu chce, nemáš ráda fialovou, uděláš třebas modrou apod....
Není tady
no a každý si vybere jakou barvičku bude chtít a podle toho si udělá svou část collabu, no ne?
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
no a každý si vybere jakou barvičku bude chtít a podle toho si udělá svou část collabu, no ne?
Takže to bude jakoby složený z více minikitů? Každý bude mít svůj? supr 
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
A vo vo vo votom to je 

Není tady
topazio napsal(a):
Topi každý si udělá co se mu bude líbit a colab znamená že každá uděláme minikitík a pak to dáme na náš blog a na všechny naše každá za sebe ale vlastně dohromady UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF doufám že jsem to pochopila a vysvětlila dobře
Není tady
dusička napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Takže to bude jakoby složený z více minikitů? Každý bude mít svůj? supr
Ano duši, přesně tak, každá udělá svůj minikitík, prostě na co se cítí, a to se pak pospojuje - a je collab
- viz nejnovější pohádkový, jak to holky maj, tak to je tento princip.
Není tady
čarodějka napsal(a):
topazio napsal(a):
Topi každý si udělá co se mu bude líbit a colab znamená že každá uděláme minikitík a pak to dáme na náš blog a na všechny naše každá za sebe ale vlastně dohromady UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF doufám že jsem to pochopila a vysvětlila dobře

Není tady
čarodějka napsal(a):
topazio napsal(a):
Já vím Hani, ale u mě počítejte s minikitíkem až se vrátím z nemocnice
.
Není tady
A zbytek budeme řešit přes ICQ, skype, e-mail, SZ apod.....
Není tady
Já vím co je to collab, však je dávám vedle do domku
.
Není tady
sepíšu info a rozešlu všem, ouki?
Není tady
Zdravím a chválím hromadně. 
Od rána stěhujeme. Lítám po schodech nahoru a dolů. 
No mám to místo cvičení 
Taky se ráda připojím k vánočnímu collabu. Jestli to tedy zvládnu 
Tak já už zase běžím makat. Doufám, že stihnu zítra jednokitovku;)
Není tady
Holky, kdo máte zájem na Collabu nechte na vás e-mail v SZ, rozešlu vám info co a jak 

Není tady
dobrý večer
.
s collabem vám držím palec
. já se nezúčastním, jelikož ořez a tak mi moc nejde. přenechám to raději profíkům
. ale jsem zvědavá, co vymyslíte!
dusicka4zavinacseznam.cz
Není tady
Duši, měla bys mít e-mail 
Není tady

Ahoj babule 
přeju hezkej večer a koukám, jak vymejšlíte collab...

mně se líbí zlatohnědá, stříbrnotyrkysová a podobný dvojky..zelenočervený bych se taky bála,ten polskej kit byl docela vražednej 
Ale svoji spolupráci roněž neslibuju...určitě sama nezvládnu kit..za prvý nemám trpělivost na gumování, za druhý moc gumovaný eloše nemusím,raději mám malovaný,ale malovat taky neumím,takže bych zkusila nějakou masku a specializovala se na papír třeba... 
a barvy jsou mi fuk, pač bd umím s čímkoli,anebo neumím(jako třeba gumovat
), takže asi radši napiš, sonri, co a jak...jestli budu jen trošku stíhat, pomůžu...ale třeba příští tejden musím zvládnout další tři lo a nevím nevím 
Není tady
Krásný večer
tak až ted potvora usnula
a já po obědě stvořila jednokitovku a ve finále se mi sekla, takže nemám nic. Mám půl hodky a pak sem jdou kluci, chjo. Je víkend.
Průběžně jsem vás dočítala 
Není tady