|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
evajs napsal(a):
Ahoj krasavice,krásný ořez přeju
krásně ločkujete, Sonri, krásný věciA nebooj,ono to přijde..moje kamarádka je svob. matka 12 let,měla dvě neúspěšný známosti,je sama 4 roky a řekla si, že dot ří let se prostě vdá..je o tom skálopevně přesvědčená, tak doufám,že jí to vyjde a tobě ta láska ještě taky...a co nejdřív
Mě se líbí jak uklidňujete Sonrisu.Já když jsem se rozváděla myslela jsem že mi končí celej život opravdu jsem to nechtěla a k druhému stání už mě vezl můj nynější muž.Takže máte pravdu souhlasí m že se určitě ještě někdo najde.Já chodila okolo svého muže spostu let bydleli jsme v jednom baráku a nikdy mě nenapadlo že se někdy vezmem a už jsem s ním déle než s tím prvním.Takže Sonri nevěš hlavu určo někde ten tvůj běhá. 
Není tady
A pořád něco zapomínám
Luci krásné fotky jen sem dávejte ráda koukám.Mě se líbí ta v chráničích a jak malá čuchá k té kytce to je úžasné tím nechci říct že ty ostatní ne ale nad těma dvěma srdce zaplesá jak jsou prckové sladký.
Není tady
čarodějka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
HOLKY MOJE, PŘEDEM OMLUVA ZA CAPS... CO TAKHLE STVOŘIT BABINETÍ VÁNOČNÍ COLLAB?
Mě už to napadlo také ale vůbec mě nenapadá co tam dát
stále přemýšlím
takže já jsem pro
no něco vymyslíme, já jak mi vrátí soused klíč od půdy půjdu nafotit vánoční ozdoby a něco vytvoříme.... něco ve vánočních barvách jako je červená, zelená a zlatá?
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
čarodějka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
stále přemýšlím
takže já jsem pro
no něco vymyslíme, já jak mi vrátí soused klíč od půdy půjdu nafotit vánoční ozdoby a něco vytvoříme.... něco ve vánočních barvách jako je červená, zelená a zlatá?
jsem taky pro 
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
čarodějka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
stále přemýšlím
takže já jsem pro
Tak můj stromek je červeno zlatej
už 3 roky a podle mě jsou to barvy vánoc tak teď už jen kdo se přidá.Topi je třetí super a myslím že Štěpánka má plno nápadů ta se určo také přidá a Andrejka jako moderátorka ta to bude mít skoro jako povinnost 
Není tady
Andrejka už o tom ví a jede v tom s náma ... Takže barvy už máme, jdu udělat vzorník, můžu?
Není tady
Sonrisko..... jupííííí...... Hanička má pravdu........ hupni na to....... Už se těším, jak si pohraju....
Jojo ..... máš pravdu.... je třeba určit nějaké výchozí barvy.... aby to trošku ladilo.... a nebylo každý pes - jiná ves....!!!

Není tady
čarodějka napsal(a):
evajs napsal(a):
Ahoj krasavice,krásný ořez přeju
krásně ločkujete, Sonri, krásný věciA nebooj,ono to přijde..moje kamarádka je svob. matka 12 let,měla dvě neúspěšný známosti,je sama 4 roky a řekla si, že dot ří let se prostě vdá..je o tom skálopevně přesvědčená, tak doufám,že jí to vyjde a tobě ta láska ještě taky...a co nejdřív
Mě se líbí jak uklidňujete Sonrisu.Já když jsem se rozváděla myslela jsem že mi končí celej život opravdu jsem to nechtěla a k druhému stání už mě vezl můj nynější muž.Takže máte pravdu souhlasí m že se určitě ještě někdo najde.Já chodila okolo svého muže spostu let bydleli jsme v jednom baráku a nikdy mě nenapadlo že se někdy vezmem a už jsem s ním déle než s tím prvním.Takže Sonri nevěš hlavu určo někde ten tvůj běhá.
Přesně tak to je Hani........ Sedí na to ty dveře..... co už se někde pootevírají.... ale my to ještě nevnímáme... protože se pořád otáčíme zpět za těmi zavřenými............
Upravil(a) Štěpánka.Š (3. 10. 2009 18:10)
Není tady
Tak na vzorníčku už se pracuje, budou to ty hlavní barvy, pak už je to samozřejmě na fantazii každého...
Holky, těším se na spolupráci....
Není tady
chichi akorát nevím jak udělat v PS zaltou barvu 
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
chichi akorát nevím jak udělat v PS zaltou barvu
no tak to také nevím sakra a až na to přijdeš dáš mi vědět jak na ní 
Není tady
Jooo.... ale chtělo by to vyřešit nějakou tu místnost, abychom si mohly ukazovat, co už kdo má....... a vzájemně se inspirovat........ Zatím zkusím nějaké texty.......
a masky.... 
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Jooo.... ale chtělo by to vyřešit nějakou tu místnost, abychom si mohly ukazovat, co už kdo má....... a vzájemně se inspirovat........ Zatím zkusím nějaké texty.......
a masky....
nemohli bychom přes ajsko a já zjistím jak by to bylo s forem, aby nám do toho nekoukali ti co nemají...
Není tady
Tak barvičky jdu opravit a pak uvidíme co dál...
Upravil(a) sonrisa_1976 (3. 10. 2009 18:53)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Tak co říkáte na tyhle barvičky?
http://serousci.webz.cz/lo/nahled_barvy.jpg
Myslím, že jsou to super vánoční barvičky.....

Není tady
Sonri a co radeji neco mene klasickeho?
Není tady
Ale jinak, pokud mi cas dovoli se pridam...
Není tady
sillwan napsal(a):
Sonri a co radeji neco mene klasickeho?
no záleží na vás... já za sebe raději klasiku... ale můžeme přidat barvičky.. vždyť ten collab bude mít několik částí, takže fantazii se meze nekladou... tak šup sem holky s nápady... za chvilku tu jsou vánoce

Není tady
co takhle stříbrná a modrá?
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
co takhle stříbrná a modrá?
takže je uděláme modro-bílo-stříbrné?
Není tady
Sonriso, máš prosím skype?
A holky, můžete mi někdo prosím příblížit, jaká jsou nakonec pravidla na zítřejší jednokitovku?
Není tady
Už jsem tůůůůůůůůůůů, všechno vím, řešíme to přes ajsko se Sun už celé odpo.
K těm barvám, zkopíruju to, co jsem psala Sun na ajsko ....hele, koukám na ty barvy....to ti je taková klasika, kruciš, to chce něco novýho.....mě se líbí ta zlatá, ta je fajn....ale ta kombinace zelená-červená, já nevím, brrrr...mě z toho nějak naskakuje husina, já mám furt vánoce spojené s něhou, takže sníh - bílá, stríbrná, prostě takové to jemné..jak vidím červenou a zelenou, tak mě napadá děda Rus...
no a jen jsem to zkopírovala, tak koukám, že Sillwan je podobného názoru 

Není tady
Spunti, pravidla jsou zatím stejná, tak jak je uvedeno. Beze změny tento týden, neb jsme to řešili až v průběhu, v době, kdy už to bylo vyvěšeno.
Není tady
více na e-mail...
Upravil(a) sonrisa_1976 (3. 10. 2009 20:22)
Není tady
spunt napsal(a):
Sonriso, máš prosím skype?
A holky, můžete mi někdo prosím příblížit, jaká jsou nakonec pravidla na zítřejší jednokitovku?
mám skype i ICQ... písnu ti SZ
Není tady