|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
evi, to je překrásná fotka, ta se ti fakt povedla
.
dílka super! ani, ty jsi den ode dne lepší
. kde chodíš na ty nápady???
a ještě jsem chtěla reagovat na Topi
Topi - ty si hodně moc vztahovačná. Holky ti už tady napsaly vše, co jsem chtěla. Já jsem taky ráda za pochvalu, ale i za kritiku, aspon se člověk víc snaží.
Není tady
Tak vám nesu jednu kravinku....
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … user=13547 
Není tady

Ahoj holky,přeju hezkej večer 
Jojojo, mně se to taky zobrazuje blbě..teda..jinak než chci
Už od odpoledne...nemůžu si na to zvyknout,musím klikat na poslední stránku a pak ji projet až dolů,když chci reagovat,necííí

Koukám,jak se to tu hezky zase zaplnilo, krásně tvoříte 
Evka super podzimní fotosa 
A taky mě dostal RAk od Anničky,nádhera,je to ono,to si piš

Není tady
Anny - a až ted jsem si všimla, že si Marky místo bodláků dala berušky, je to detail, ale fakt supr 

Sonris - krásný 
Není tady
A s tím zobrazováním jsem nějak opožděná, já to mám furt stejný, 
Holky, dřu se s jednokitovkou, mám vybranou dvojici, ale pořád mi to nejde, jak bych chtěla.Ale ted kit je nádherný , to zas jo.
Není tady

Ale nějakej menší,viď
?Já na to ještě nekoukala,tak snad o víkendu, dneska si dám pauzu a půjdu se vyvalit k nemocnýmu mužánkovi k Tv
Dobrou noc všem 
Není tady
dusička napsal(a):
Anny - a až ted jsem si všimla, že si Marky místo bodláků dala berušky, je to detail, ale fakt supr
Sonris - krásný
Jako na ty berušky jsem obzvlášť pyšná. 

Jsem ráda, že se vám to líbí. 
Sonrisko, jakápak kravinka, moc ti to sekne

Není tady
čau kočky
.
teda mě se všechno zobrazuje tak, jak má
.
sonri, zajímavé, ale krapen křiklavé
.
odložím si ještě něco pro siťu a pomalu pomažu do pelíšku.. brou noc všem 

EvaR napsal(a):
... Floranko... ty bys mohla z fleku dělat moderátorku na psychologickém vláknu ... tvoje slova umí nejen poradit, ale i pohladit
A všichni by museli chodit na procházky a hledat v přírodě takovou krásu, jakou jsi nám naservírovala dnes ty:gloria:
Však já jsem měla super psychology, a super školu života !!!
potkala jsem skvělé , pozitivní lidi, kteří tu už sice nejsou , ale pořád se v duchu s nimi radím a myslím, že mě vedou dobrým směrem.
Není tady
dagi napsal(a):
štěpánko, myslím že konkrétně hanka ano. už vůbec s jakou opatrností ten příspěvek psala, aby se to topazio náhodou nedotklo..
mno, asi na to každá budeme mít jiný názor, ale to je v pořádku.
Dagi máš prvdu že jsem to napsala opatrně ale to já dělám vždy protože je to jen můj pohled a každá máme jiný vkus.Já se snažím řídit heslem "neubližuj ani slovem" a to i v normálním životě volím milosrdnější slova.A myslela jsem si že se Topi dotknu ale myslela jsem to přesně tak jak popsali děvčata aby byla ještě lepší než je.
Není tady
Tak jak tady na to koukám měla jsem si tu pampelišku vyfotit
Štěpánko měla jsi pravdu je krásná.(dneska jsme se potkali se Štěpánkou před barákem já si fotila květ na keři a ona mi říkala ať si vyfotím tu pampelišku
a když jsem řekla že je jarní a ne podzimní šla si jí vyfotit sama
a skvěle) a rozesmátá Šárinka nemá chybu a našla jsem tam i fotku cos fotila přede mnou
poznala jsem to podle kamínků v ruce 
Topi krásné LO
a bude dobře neboj Hnka byla taky a to byla Nikolka malá hlídala jsem jí já a přežili obě 
Sonri nádhera nádherná a tak mě napadlo že s takovím kitem bych si asi neporadila
a jak píšeš že neseš karvinu tak já padám pod stůl tvá fantazie je úžasná 
Evi teda ta fotka nemá chybu zírám jak datel
a to jsem v pondělí říkala Štěpánce že se mi líbí tvůj blog a že bych nevěděla co stále fotit a ta měla nápadů až jsem zírala.A tohle je opravdu na 1*
Annave krásný ráček a zase zírám já bych si ten papír nevybrala
a nrvypadá to špatně
Dagi 
Není tady
A zapoměla jsem na naší moudrou Floranku
tvé příspěvky čtu moc ráda jsi vážně moudrá žena a umíš vše krásně podat a vysvětlit 
Není tady
Noční vzpomínkové....
Není tady
Ahojky všem přeji hezký víkend
.
Není tady
Dobré ráno
a ořezu zdar 
Štěpánko tys v noci řádila ten noťásek tě pěkně baví.Myslím že za chvilku budeš ponocovat jak já 
Topi mě z tebe šlehne děláš hezké věci a když se mi jednou za čas něco nezdá tak jsi naštvaná
tohle je jednoduchý a moc hezký šikulko 
Není tady
AhojkY holky moje
krásnou sobotu přeji, my jsme už po obědě, tak za půl hodinky si přijede pro děti BM, chjooo pořád ještě mě trápí jak je vidím odjíždět... pořád to bolí.... takhle to nemělo být... ale co už nadělám, nic, on se už nevrátí....
No konec breku... nesu tapetku, je to ráček pro mou kamarádku, je to s novým přítelem, taky se nedávno rozvedla... tak myslím, že i já najdu ještě štěstíčko a ji to moc přeju...
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … user=13547 
Není tady
Sonri, ty Tvoje krásný modrý oči by neměly plakat!!! Uvidíš, že se do nich někdo zadívá a uvidí to krásné , co v tobě je. Jen se to nesmí uspěchat. je dobrá konstalace hvězd, dvě moje kamarádky v těchto dnech zravna potkaly nové možná budoucí partnery. Tak nesmuť, smutným se chlapi vyhýbají, protože se bojí, že by museli něco řešit. Utápěj smutek v takových krásných Ločkách.
I Topi se moc povedlo toto poslední.
Není tady
Floranko... ty tvoje slovíčka mě vždycky tak pohladí... děkuju 
Upravil(a) sonrisa_1976 (3. 10. 2009 13:09)
Není tady

Ahoj 
holky,chtěla jsem s stáhnout..na poslední chvíli jak jinak
soutěžní kit,ale nejde to..takže se asi zase nezúčastním 
Sonri to tvoje poslední je nádherný..vlastně všechny prohlížela jsem je na rajčeti a smekám
a Štěpánka je taky šikulka..vy všechny ..jo a u Štěpánky se mi děsně líbily ty s ořezem ..fakt pecka
a taky včerješí LO od Annave pro Dušičku 
a když už nejdu s LO..loupnu vám se nějakou fotku
..snad to nikomu neva 
na té první je Naty v chráničích na motokros..náš tatínek jezdí závodně,takže by rád naverbloval i dcerunku
a ona o ničem jiným nemluví 
Není tady
Luci, krásný fotky... chichi u vás motokros, u nás motokáry... a prcci minulý víkend přejeli tatínka
no co, nemá jim skákat pod motokáru, že jo? 
a nesu jedno ločko do challenge:
challenge zde: http://www.afterfivedesigns.com/forum/s … php?t=4865 
Není tady
Dočtu a okomentuji večer.......... teď jen vložím LO...
Luci.... Sonri......pecka.... 

Není tady
HOLKY MOJE, PŘEDEM OMLUVA ZA CAPS... CO TAKHLE STVOŘIT BABINETÍ VÁNOČNÍ COLLAB?
Není tady

Ahoj krasavice,krásný ořez přeju 
krásně ločkujete, Sonri, krásný věci
A nebooj,ono to přijde..moje kamarádka je svob. matka 12 let,měla dvě neúspěšný známosti,je sama 4 roky a řekla si, že dot ří let se prostě vdá..je o tom skálopevně přesvědčená, tak doufám,že jí to vyjde a tobě ta láska ještě taky...a co nejdřív 
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
HOLKY MOJE, PŘEDEM OMLUVA ZA CAPS... CO TAKHLE STVOŘIT BABINETÍ VÁNOČNÍ COLLAB?
Mě už to napadlo také ale vůbec mě nenapadá co tam dát
stále přemýšlím
takže já jsem pro
Není tady